Natha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους παιδιά, Αν και ρώτησα στον ΟΑΕΔ η κυρία εκεί μπερδεύτηκε λίγο και με άγχωσε. Έχω καταθέσει τα χάρτια μου για ταμείο ανεργίας τον Οκτώβριο μετά από απόλυση. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρω γιατί είχα υπόλοιπο από την πρόηγουμενη φορά. Εάν ξεκινήσω να εργάζομαι, γίνει δηλαδή πρόσληψη, πριν την έγκριση και την καταβολή της πρώτης δόσης και των αναδρομικών θα τα λάβω αργότερα τα χρήματα; Δηλαδή θα εργάζομαι και κάποια στιγμή θα ανοίξουν τον φάκελο μου θα το εγκρίνουν και θα μου βάλουν τα χρήματα τους διαστήματος που ήμουν άνεργος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον γνωρίζει να απαντήσει. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Natha
tsioulak Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δεν είμαι 100% σίγουρος επειδή δεν έχει συμβεί σε εμένα, αλλά νομίζω πως θα τα πάρεις.
Natha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Κι εμένα το πιο λογικό αυτό μου είναι. Γιατί αν είναι δικαιούμε και εποχικό να πάρω με τα περσινά και την ρώτησα μηπως με συμφέρει να κάνω την αίτηση και κάπου εκεί μπερδευτήκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα