Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση οτι η Πειραιώς με χρέωσε 6 ευρώ για ανανέωση της χρεωστικής κάρτας η οποία είχε λήξει το Νοέμβριο και μου είχανε στείλει άλλη χωρίς να είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Να την είχα χάσει εγώ και να έφταιγα εγώ να με χρέωναν, αλλά τώρα απλά έληξε άμα είναι να τις χρεώνουν να βάλουν πιο μακρινές ημερομηνίες λήξεις.

Επίσης δεν είχαν πει οτι προς το παρόν πήραν πίσω τις χρεώσεις;

πειραιως.png

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ.

οχι, ολες χρεωνουν, εκτος αν σε θεωρουν "καλο πελατη"

οι ημερομηνιες ληξης αν δεν κανω λαθος ειναι 5 χρονια, ποσα θες να το κανουν? καμια 20 ρια ?😁

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koystado είπε

Καλημέρα, σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση οτι η Πειραιώς με χρέωσε 6 ευρώ για ανανέωση της χρεωστικής κάρτας η οποία είχε λήξει το Νοέμβριο και μου είχανε στείλει άλλη χωρίς να είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Να την είχα χάσει εγώ και να έφταιγα εγώ να με χρέωναν, αλλά τώρα απλά έληξε άμα είναι να τις χρεώνουν να βάλουν πιο μακρινές ημερομηνίες λήξεις.

Επίσης δεν είχαν πει οτι προς το παρόν πήραν πίσω τις χρεώσεις;

χαχαχαχαχαχα Τα ΜΜΕ πολιτική προπαγάνδα κάνουν αναλόγως πως τους συμφέρει και ποιον εξυπηρετούν.Μην πιστεύετε και όλα όσα ακούτε από αυτούς.

Κάτι άσχετα πήραν πίσω.Τα καλά πακέτα παρέμειναν και να ετοιμαζόμαστε σύντομα και για άλλα.  Τι τζάμπα θα μας φυλάνε τα χρήματα;;;;;;;;;;;;;;;;;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

οχι, ολες χρεωνουν, εκτος αν σε θεωρουν "καλο πελατη"

οι ημερομηνιες ληξης αν δεν κανω λαθος ειναι 5 χρονια, ποσα θες να το κανουν? καμια 20 ρια ?😁

ναι γτ οχι καθε 20 χρονια 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koystado είπε

ναι γτ οχι καθε 20 χρονια 

Γιατί έτσι βγάζουν περισσότερα! Έλα τώρα... Εδώ θα χρεώνουν και την αλλαγή του PIN σε λίγο. Το ανέστειλαν προς το παρόν μετά το κράξιμο που έπεσε, αλλά να είσαι σίγουρος πως θα το εφαρμόσουν τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου, πως οι νέοι κυβερνώντες (οι νέες χρεώσει ξεκίνησαν με τους παλιούς) θα τους κάνουν ντα και θα τους πουν να μειώσουν τις χρεώσεις.
Μετά άλλαξα πλευρό.

Δημοσ.

Αχάριστοι τελικά οι πελάτες. Εδώ σου δίνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάρτα γυαλιστερή με ανάγλυφα και μαγνητικές ταινίες και ωραίες ζωγραφιές πάνω, και γκρινιάζετε για τα 6 ευρώ. Και 60 ευρώ να ήταν, έπρεπε να τους λέμε και ευχαριστώ. Τί είναι ρε 6 ευρώ για να ενισχύσουμε τις αγαπημένες μας τράπεζες που πασχίζουν για το καλό μας;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα ακυρώσω τη δεύτερη που είχα βγάλει στα capital controls πριν λήξει και φάω και 2η χρέωση κάρτας.

Δημοσ.

Kαλά η συγκεκριμένη είναι η χειρότερη και από άποψη προμηθειών. Πας να πληρώσεις ΔΕΗ στο μηχάνημα και κοστίζει 2,5€!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...