panagiotis54 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 το corruption ειναι ολοιδιο με το mutan αλλα σε βαζει και περιεργα στο παιχνιδι....το εχω εκει και καθεται δεν το εχω παιξει καθολου
chek2fire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 το παίζω στο xbox pass αν και είμαι ακόμα στην αρχή το βρίσκω φοβερά ενδιαφέρον. Είναι όντος λίγο δύσκολο αλλά μου αφήνει την αίσθηση ότι είναι game που θα ασχοληθώ με τις ώρες μαζί του.
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Να πω για άλλη μια φορά ότι το game με έχει ενθουσιάσει όσο και όταν είχε βγει το πρώτο xcom reboot. Φοβερό σύστημα και στημένο γενικά συν ότι έχει και την δυσκολία του που σου βάζει και πρόκληση στο να βγάλεις την κάθε πίστα και γενικά την διαχείριση του χάρτη σου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Ούτε μια μέρα δεν άντεξα, είναι κατώτερο στα πάντα. Ούτε ένα πράγμα δεν βρήκα καλύτερο από το XCOM2. Μέχρι και με το Chimera πιο καλά πέρασα. 2
di maria kun Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ούτε μια μέρα δεν άντεξα, είναι κατώτερο στα πάντα. Ούτε ένα πράγμα δεν βρήκα καλύτερο από το XCOM2. Μέχρι και με το Chimera πιο καλά πέρασα. μια απο τα ιδια,μετριο και προχειροφτιαγμενο,το chimera αντιστοιχα φθηνιαρικο,το μονο κλονο xcom που θα προτεινα ειναι το gears tactics
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 παράξενο αυτό που γράφετε. Και εγώ τις βαριέμε τις φλόμπες game και τις παρατάω με την μια. Αντιθέτως αυτό εδώ με έχει κολήσει αρκετά.
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ειλικρινά το game είναι μεγάλο κόλημα και επιμένω ότι έχει ένα πολύ ισορροπημένο gameplay με μεγάλο βαθμό πρόκλησης. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις στους χάρτες του έχουν προσέξει βασικές λεπτομέρειες δλδ ήθελα να πάρω το armor tank μου να πάω να διαλύσω ένα nest αλλά ο χάρτης είναι έτσι διαμορωμένος που το όχημα είναι τελείως άχρηστο και δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ενα άλλο στοιχείο που μου αρέσει είναι τα factions που είναι τελείως εχθρικά το ένα με το άλλο και κάποια στιγμή πρέπει και εσύ να πάρεις θέση ανάμεσα τους. Την ίδια ώρα φυσικά τα pandorians κάνουν τις επιθέσεις τους σε όλο τον κόσμο. O χάρτης στην αρχή με τόσες πολλές πληροφορίες που έχει μπορεί να μπερδέψει αλλά νομίζω γρήγορα επικεντρώνεσε στα στοιχειά που πρέπει. Εγώ έχω αφήσει τελείως το τι γίνετε στις άλλες ηπείρους του πλανήτη και έχω επικεντρωθεί σε Ευρώπη και Αφρική που είναι οι βάσεις μου. Δηλαδή αυτή την στιγμή έχω δύο βάσεις με δύο αεροπλάνα επανδρωμένα που κάνουν εξερευνήσεις και αποστολές.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 το έχω από το xbox pass. Δεν το έχω πρόχειρο να σου πω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, panagiotis54 είπε αν εχεις αυθεντικο σε ποιο update ειναι τωρα? 1.057335, τριών εβδομάδων περίπου, και πάλι υπάρχει αρκετή δουλειά, σε balancing κυρίως (ευτυχώς ασχολούνται με τις psi abilities και κάπως τις μετρίασαν, περιορίζοντας τον αριθμό των χρήσεών τους ανά γύρo, ήταν εντελώς overpowered). Δύο πράγματα είναι -για μένα- σαφή: Πρώτον, τα χρήματα που ζητούσαν μέσω του Fig (εξασφάλισαν 153% χρηματοδότηση) δεν έφταναν ούτε για ζήτω, εδώ με τα λεφτά της Epic και πάλι υπάρχει δρόμος μπροστά, συν του ότι δεν πρόκειται να βγάλουν δεκάρα από τα DLC που έταξαν στους backers. Δεύτερον, το χρονικό διάγραμμα που είχαν θέσει (τέλη '18) ήταν τελείως άστοχο. Προβλήματα τα οποία είδαμε να επαναλαμβάνονται σε πάρα πολλά projects της εποχής του crowdfunding και σε μεγάλο βαθμό κατέρριψαν την πασπαρτού δικαιολογία του κακού παραγωγού που ποδοπατά άσπλαχνα το όραμα του αγνού και άμωμου (χα!) δημιουργού. Για μένα, η ως τώρα κατάσταση συνοψίζεται στο "θαυμάσιες ιδέες, μέτρια εκτέλεση". Ο στρατηγικός χάρτης είναι καλός, τα factions κάπως generic και καρικατούρες (στρατοκράτες, θεοκράτες, τεχνοκράτες) αλλά τουλάχιστον θυμούνται τι κάνεις και αν τους προδώσεις (εσένα κοιτάζω, γελοίο Odyssey) και οι μάχες συμπαθητικές. Βρίσκω τους χάρτες αχρείαστα μπουκωμένους (του XCOM είναι απείρως πιο σφιχτοί), μεγάλο μέρος τους μένει εντελώς αναξιοποίητο. Ελπίζω, πάντως, τέλος του '20 που θα βγει σε Steam και GOG να έχει στρώσει, γιατί στην τωρινή κατάσταση και μετά τις ομορφιές του Γκόλοπ με το EGS, δεν το βλέπω καλά. 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, dalan2007 είπε Γνωρίζουμε πότε θα έρθει στο steam? Στο GOG και το Steam θα είναι διαθέσιμο, εκτός απροόπτου, με τη λήξη της ετήσιας αποκλειστικότητας στο EGS, δηλαδή από το Δεκέμβριο και μετά. Eπισήμως κυκλοφόρησε στις 3/12/19. 1
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 πάντως αυτό το epic έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Απορούσα γιατί αυτό το game δεν αναφέρετε πουθενά η τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα έπρεπε. Τώρα κατάλαβα ότι είναι "αποκλειστικότητα" του epic και ότι δεν υπάρχει στο steam φυσικά υπάρχει και στο xbox pass.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Από ό,τι διαβάζω (εδώ, για παράδειγμα) τα χρήματα που πήραν από την Epic για την αποκλειστικότητα ήταν απολύτως απαραίτητα για να έρθει το παιχνίδι σε ένα υποφερτό σημείο. Το έγραψα παραπάνω, τα λεφτά που ζήτησαν (και πήραν +53% παραπάνω) στο Fig δεν έφταναν. Ακόμη και με τα 2 εκατομμύρια που φέρεται να έδωσε η Epic (δηλαδή έχοντας να πορευτούν με συνολικά 2.760.000+ έναντι του αρχικού προϋπολογισμού των 500.000) τα πράγματα είναι οριακά. Δεν συζητάμε καν για το αρχικό χρονοδιάγραμμα, τελείως ουτοπικό. Βέβαια, χειρίστηκαν την όλη υπόθεση τόσο... πώς να το θέσω κατά το δυνατόν ουδέτερα; Τόσο αδέξια, με την ανακοίνωση και το AMA στο Reddit, όπου μαθεύτηκαν απίθανα πράγματα (επόμενο, όταν κατεβαίνεις απροετοίμαστος και χωρίς ξεκάθαρη εταιρική γραμμή). Υποχρεώθηκαν, λ.χ., για να μετριάσουν τις (κατ' εμέ απολύτως δικαιολογημένες) αντιδράσεις να υποσχεθούν δωρεάν DLC τόσο στο EGS όσο και στο GOG/Steam, δηλαδή να χάσουν λεφτά από πωλήσεις. Από εκεί και πέρα, όταν δεν έχεις το παιχνίδι ούτε DRM-free (κατηγορία που έχει πιστό κοινό), ούτε στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα, πολύ απλά έχεις πρόβλημα. Εικάζω πως, ακριβώς επειδή ήταν βέβαιο πως δεν τους έφταναν τα χρήματα, κι αν κυκλοφορούσαν το παιχνίδι με όσα είχαν μαζέψει το 74% στο Metacritic θα ήταν ακόμη χαμηλότερο (και μιλάμε για παιχνίδι που κυκλοφόρησε με προβλήματα ακόμη και στο σύστημα των saves, μιλάμε για χοντρά πράγματα) τα πόνταραν όλα στο μαύρο: παίρνουν τα λεφτά της Epic, το στρώνουν, κι εύχονται να κατευνάσουν τις αντιδράσεις, να πουν τα κλασικά δημοσιοσχεσίτικα τσιτάτα και σε ένα χρόνο που θα βγουν στη μεγάλη αγορά να έχουν στα χέρια τους κάτι αρκετά καλό ώστε να "ξεχαστεί" αυτό που έγινε. Το πρόβλημα, δηλαδή, κατά τη γνώμη μου, έχει ως αφετηρία μια ευρύτατα καταγεγραμμένη παθογένεια του crowdfunding χώρου ή, ακριβέστερα, του τρόπου που πολλοί (και εμπειρότατοι) developers προσέγγισαν το crowdfunding: υπερβολικά μεγάλες υποσχέσεις, κατακερματισμός του τίτλου στα (καταραμένα) stretch goals, που αν δεν τα πιάσεις απομένεις με ένα κουτσουρεμένο πράγμα, αλλά ταυτόχρονα είσαι "αναγκασμένος" να έχεις κλιμακωτά στάδια χρηματοδότησης ώστε, αν στραβώσει κάτι, να μη μείνεις τελείως ρέστος από χρηματοδότηση και συνάμα να μη χρεωθείς την αποτυχία να πιάσεις το στόχο σου (που αποτελεί πλήγμα στην προσπάθεια να προσεγγίσεις στην πορεία τους κλασικούς παραγωγούς) και, τέλος, τα ουτοπικά χρονοδιαγράμματα, είτε γιατί για αλλού ξεκίνησες και αλλού σε οδήγησε η επιτυχία (Double Fine Adventure/Broken Age), είτε γιατί είχες μια εντελώς πρόχειρη ιδέα του τι ήθελες να πετύχεις με αυτά τα λεφτά (Clang!), είτε γιατί δεν θέλεις να πεις ότι θα χρειαστείς πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια, για να φτάσεις εκεί που θέλεις (Star Citizen) και, προφανώς, θα δυσκολευτείς να πείσεις κάποιον τώρα να χρηματοδοτήσει κάτι που θα βγει 5-7 ή και 10 χρόνια μετά... Εναλλακτικά (όπως κάτι καταστήματα που κάνουν καταπληκτικές τιμές και τα έχουν όλα "κατόπιν παραγγελίας" και τώρα τρώνε πρόστιμα) μιλάμε για άτοκα δάνεια, χωρίς καμία υποχρέωση από το δανειολήπτη, εξαιτίας του φαιδρού πλαισίου των crowdfunding ιστοσελίδων. Όταν, λ.χ., ο Γκόλοπ βγήκε (σε εκείνο το περίφημο βίντεο που ανέβηκε, έφαγε το down voting της πολικής άρκτου, μπλοκαρίστηκαν τα σχόλια και τελικά το κατέβασαν, επιδεικνύοντας μια εφιαλτικά αφελή -για ανθρώπους που βγάζουν το ψωμί τους από τους υπολογιστές- αντίληψη του πώς διαδίδονται τα βίντεο στο διαδίκτυο άπαξ και ανέβουν) δεν ντράπηκε να πει "κι άμα δεν σας αρέσει, σας δίνουμε τα λεφτά σας πίσω", στην ουσία έλεγε σε όλους τους backers που αντέδρασαν στην αποκλειστικότητα "ευχαριστώ για το άτοκο δάνειο". 1
Bspus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Το ξεκινησα πριν 2 βδομαδες. Δεν παιζω τοσο πολυ πια αλλα χρειαζομουν ενα νεο παιχνιδι για να βγει το lockdown. Κυριολεκτικα δεν μπορω να ξεκολλησω. Δεν ξερω τι προβληματα ειχε οτα πρωτοκυκλοφορησε, αλλα με το που συνηθισα λιγο τις ιδιοτροπιες του πραγματικα με εχει συνεπαρει. Προσωπικα το θεωρω σχεδον ισαξιο των νεων xcom ενω εχει το καλυτερο συστημα μαχης που εχω δει ποτε σε turn-based παιχνιδι, το οποιο περιγραφεται εκτενως εδω: https://www.youtube.com/watch?v=ozkhtX9vF_A Γενικως δεν παιζω παιχνιδια πανω απο ενα playthrough, αλλα για το συγκεκριμενο θα κανω μια εξαιρεση. Θα περιμενω πρωτα να βγουν και τα 2 ακομα DLC (νομιζω το ενα ηδη κυκλοφορησε αλλα δεν το εχω) και θα το παιξω με αλλο faction alliance. Βρισκω και τη δυσκολια του σωστη (παιζω στο hero) η οποια αυξανεται κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου. Στα πιο πολλα που εχω δει του ειδους ξεκινας αδυναμος και καταληγεις παντοδυναμος. Εδω τρεχεις για να μεινεις απλα ανταγωνιστικος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα