Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και τρία χρόνια περίπου έχω πάρει ένα σπίτι με ενοίκιο κοντά στο μαγαζί μου για να μην έχω κάθε μέρα δρόμο με το αμάξι 

Περιση έκλεισα τα 2 χρόνια και κάναμε ανανέωση στο συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια όλα καλά 

εχτες που πάω να την πληρώσω μου λέει ότι από των Δεκέμβρη θα μου κάνει αύξηση γιατί δήθεν δεν βγαίνει κτλ 

αλλα το συμβόλαιο  μου λίγη του χρόνου Δεκέμβρη 

μπορει να μου κάνει αύξηση από την στιγμή που έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε

Καλησπέρα εδώ και τρία χρόνια περίπου έχω πάρει ένα σπίτι με ενοίκιο κοντά στο μαγαζί μου για να μην έχω κάθε μέρα δρόμο με το αμάξι 

Περιση έκλεισα τα 2 χρόνια και κάναμε ανανέωση στο συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια όλα καλά 

εχτες που πάω να την πληρώσω μου λέει ότι από των Δεκέμβρη θα μου κάνει αύξηση γιατί δήθεν δεν βγαίνει κτλ 

Τι γράφει το συμβόλαιο; Κάτι πρέπει να λέει και για τις αυξήσεις.

Δημοσ.

Ρώτα πόση αύξηση θέλει.

Αν δεις οτι μπορείς, οκ και για τα επόμενα 3 χρόνια θα είσαι με αυτό το ενοίκιο.

Αν δεν μπορείς,πες της οτι θα προτιμούσες να γίνει μείωση,γιατί δεν ΄΄βγαίνεις΄΄ εσύ. Απλά να ξέρεις οτι σε ένα χρόνο από τώρα θα ψάνεις για άλλο σπίτι.

Εννοείται οτι δεν μπορεί να σου κάνει αύξηση μέχρι του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο σας.

Δημοσ.

Το συμβόλαιο δεν αναγράφει για αύξηση πουθενά

Γενικά είμαι πολύ τυπικός σε όλα μου 

απλα γνωρίζει ότι το μαγαζί που έχω πάει καλά Και την έχω και πελάτισσα και είπε να κάνει αυξήσει 

ετσι και αλλιώς σκόπευα να αλλάξω σπίτι μιας και είναι μικρό 50 τετραγωνικά μόνο αλλά έλεγα το καλοκαίρι να το κάνω 

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς πόσο καιρό έχεις το σπίτι. Αν το Δεκέμβρη συμπληρώνεις την τριετία μπορεί να σου κάνει αύξηση απ'όσο ξέρω ναι.

Δημοσ.
Στις 4/12/2019 στις 8:50 ΜΜ, zio10 είπε

Δεν κατάλαβα ακριβώς πόσο καιρό έχεις το σπίτι. Αν το Δεκέμβρη συμπληρώνεις την τριετία μπορεί να σου κάνει αύξηση απ'όσο ξέρω ναι.

Έχω το σπίτι 3 χρόνια τώρα στα 2 χρόνια κάναμε καινούριο συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια χωρίς να αναγραφή κάτι για αύξηση ενοικίου κτλ 

τωρα μέχρι να λήξει μπορεί να γίνει αύξηση ? Αφού δεν αναγράφει τπτ 

Δημοσ.

Όχι δεν μπορεί να σου κάνει αύξηση μέχρι να λήξει το συμβόλαιο. Αν στο υπάρχων συμβόλαιο δεν αναφέρει κάτι για αύξηση πες της να το ξεχάσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dreammpompo είπε

Έχω το σπίτι 3 χρόνια τώρα στα 2 χρόνια κάναμε καινούριο συμβόλαιο για αλλά 2 χρόνια χωρίς να αναγραφή κάτι για αύξηση ενοικίου κτλ 

τωρα μέχρι να λήξει μπορεί να γίνει αύξηση ? Αφού δεν αναγράφει τπτ 

Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι μετά την τριετία μπορεί και αύξηση να ζητήσει και να σε βγάλει κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι μετά την τριετία μπορεί και αύξηση να ζητήσει και να σε βγάλει κτλ.

Ναι άμα λήξει η τριετία μπορεί να ζητήσει όση αύξηση γουστάρει ο ιδιοκτήτης,αλλα αφού έχει συμβόλαιο ο ts τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, CyberCr33p είπε

Το ελάχιστο συμβόλαιο που μπορείς να κάνεις δεν είναι για 3 έτη ή κάνω λάθος;

Νομικά ναι. Αλλα επειδη κανεις σχεδον δεν ξέρει τους νομους γράφουν για 2 χρονια. Η αληθεια ειναι οτι ο νομος υπερισχυει οποιουδηποτε ιδιωτικου συμφωνητικου επομενως και σε αυτη τη περιπτωση ακομη και αν ειχανε κανει για 1 χρονο ο νομος λεει οτι πριν την 3ετια δεν μπορει να τον βγάλει. Τωρα αυτα με την αύξηση ειναι παραμυθια , δεν ειχαν συμφωνησει κάτι τέτοιο οποτε δεν υφισταται σαν ορος αν θέλεις κάνεις μετα την 2ετια μια προσαρμογη της ταξης των 10 ευρώ το μήνα και άντε γεια. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
Στις 4/12/2019 στις 7:33 ΜΜ, Dreammpompo είπε

νομιζω υποστηριζει ο νομος μια μικρη αυξηση (δε θυμαμαι το ποσοστο). ψαξε το, πες της τι βρηκες (λογικα 5-10 ευρω θα βγαινει παραπανω) και αν της αρεσει αλλιως δε θα παρει ευρω παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

νομιζω υποστηριζει ο νομος μια μικρη αυξηση (δε θυμαμαι το ποσοστο). ψαξε το, πες της τι βρηκες (λογικα 5-10 ευρω θα βγαινει παραπανω) και αν της αρεσει αλλιως δε θα παρει ευρω παραπανω

Γιατι οχι ρε φιλε :D αφου η επιχειρηση του ανθρώπου πάει καλα , και άρα πρέπει να βγάζει κέρδος και η άλλη που απλα έτυχε να έχει ενα σπιτι να το νοικιάζει και να τα παιρνει σαν εισοδημα :D αυτο δεν ηταν/ειναι το ονειρο του Ελληνάρα;;; να πληρώνεται και να κάθεται :D 

Εξηγηση ανθρωπου τωρα .... επειδη βγαζεις πολλα θελω αυξηση. Βαλε την και συνεταιρο να τα βγάζετε μισά μισα και αυτη να κάθεται σπιτι :D ρε τι κοσμος κυκλοφορει. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Γιατι οχι ρε φιλε :D αφου η επιχειρηση του ανθρώπου πάει καλα , και άρα πρέπει να βγάζει κέρδος και η άλλη που απλα έτυχε να έχει ενα σπιτι να το νοικιάζει και να τα παιρνει σαν εισοδημα :D αυτο δεν ηταν/ειναι το ονειρο του Ελληνάρα;;; να πληρώνεται και να κάθεται :D 

ε οχι ολων. πχ εγω θελω να μην ανησυχω για τα λεφτα για να μπορω να κανω κατι δημιουργικο στο χρονο μου. στο μισο χρονο μου μαλλον, στον αλλο μισο θα καθομαι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...