QuantumWanderer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο της λογικής. Υπάρχουν τεχνικοί σε όλες τις εταιρείες που ψάχνουν να την σκαπουλάρουν, να μη λύσουν το πρόβλημα, κλπ, κλπ.
georgekz750 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, divo είπε Ποσο δυσκολο ειναι να διαβασεις 2 ποστ πριν απο αυτο που γραφεις; Μια χαρα τα διαβασα απο την αρχη. Πουλανε στον ανθρωπο υποτιθεμενο "fiber" και του μιλανε για χαλκο. Απο τη στιγμη που πουλανε fiber πρεπει να του δινουν fiber μεχρι μεσα στο σπιτι του. Το αν αυτοι εχουν αλλαξει ενα κομματι του δικτυου τους με fiber ειναι δικο τους θεμα και δεν μπορουν να το πουλανε ως fiber στον αδαη-παραπληροφορημενο πελατη-θυμα. Στο fiber ΔΕΝ υπαρχει το "στην οικοδομη ερχεται 100 αλλα σε εσενα φτανει 60" και τελος.
filipN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, divo είπε Ποσο δυσκολο ειναι να διαβασεις 2 ποστ πριν απο αυτο που γραφεις; Τι οφελος θα εχει ο τεχνικος να σου πει ψεματα; Αντιθέτως χασουρα θα εχει μια και εσυ θα το ξαναδωσεις βλαβη και αυτο θα γραφτει στα στατιστικα του και στην αξιολογηση του. Το πιο ευκολο γι αυτον ειναι να γραψει οτι το δυκτιο παει μεχρι τοσο. Αλλωστε αυτο που υπαγραφουμε πλεον στα fttc ειναι εως 50 και εως 100 οτι γινοτανε με το 24αρι. Μονο το ftth εχει εγγυηση ταχυτητας. Γι αυτο μην βγαζετε αυθαίρετα συμπερασματα. divo, - Έχω VDSL έως 50 από Α/Κ, και έχω μια από τις καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης-αυτής της κατηγορίας-σε όλη την περιοχή που παίρνει από το συγκεκριμένο Α/Κ. Ο λόγος; Κατήγγειλα τρεις (3) φορές γραπτώς στον πάροχο, τη συμπεριφορά τριών διαφορετικών τεχνικών (ως τεχνικών όχι ως κακομαθημένων ατόμων), σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές, και μιας γυναίκας τεχνικού (σηκώνει τηλέφωνα) που προσπάθησε να αποκρύψει σε 1η φάση τη μια καταγγελία μου. Όλοι αυτοί δεν γνώριζαν τη χασούρα που θα είχαν; Να σε ενημερώσω επίσης πως τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω μιλήσει με περισσότερους από 5 διαφορετικούς τεχνικούς αν και είχα στην κατοχή μου 3 διαφορετικές τηλεφωνικές γραμμές σε 2 διαφορετικές περιοχές. - Δεν λέω τώρα, ότι ο τεχνικός που μίλησε ο Ribakos13 είπε ψέματα και εγώ πιστεύω πως μάλλον είπε την αλήθεια. Λέω ότι από τη δική μου εμπειρία φαίνεται πως οι τεχνικοί δεν φοβούνται "στατιστικά & αξιολογήσεις" γιατί ακόμα τουλάχιστον υπάρχουν μηχανισμοί (αποτελούμενοι από "συναδέλφους" τους) που συγκαλύπτουν ακόμα και παράνομες ενέργειές τους και πρέπει να επιμείνεις-κάτι που λίγοι κάνουν-για να βρεις το δίκιο σου. - Δεν χρειάζεται να πω σε ποιόν πάροχο έγιναν αυτά, δεν έχομεν πόλεμο με τους παρόχους, υποθέτω όμως ότι μπορείς να καταλάβεις για ποιόν μιλάω!!!
georgekz750 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, divo είπε Αυτο το διαβασες; Αντε να στο ξαναγραψω. στην οικοδομη φτανει 100 στο σπιτι του 60. Μάντεψε γιατί...😊😊😊😊 αλλο το fttc και αλλο το ftth. Οσο για το fiber ονομασια προγραμματων ειναι υιοθετημενη απο ολους και νόμιμη κατα την ΕΕΤΤ που ειναι η πλεον αρμοδια. Καλα για το τι ειναι νομιμο και το τι ειναι σωστο ας μην ανοιξουμε την κουβεντα. Οι ανθρωποι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι πλεον εχουν οπτικη ινα στο σπιτι τους γιατι ετσι τους διαφημιζουν οι εταιριες-απατεωνες ενω απλα συνεχιζουν να παιζουν με τον χαλκο που ειχαν απο την εποχη του χαλκου. Βολευει να πουλανε "fiber" αν πχ εχουν βαλει ενα οπτικο patchcord μεταξυ δυο συσκευων σε καποιο κεντρο τους. Για τον πελατη ακριβως το ιδιο "fiber" ειναι με το fttc. Καμια διαφορα σεν θα δει στη ζωη του περα απ την τιμη που πληρωνει χωρις λογο.
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 8:43 ΠΜ, dr_papas είπε Περίεργο, γιατί εγώ με ίδιο περίπου att γραμμής τερματίζω στην πενηντάρα. Η περίπτωση βλάβης, η το ζεύγος της γραμμής σου αντέχει μέχρι εκεί. Π.χ εμένα πριν λιγο καιρό μου αλλάχθηκε το ζέυγος μου από τον ΟΤΕ λόγω βλάβης και με ενημέρωσαν ότι αυτό που μου έβαλαν σηκώνει μέχρι 92 σε περίπτωση κατοστάρας. Status information Date / time 2019-12-18 06:44:20 Uptime 1 days, 12 hours, 11 minutes, 23 seconds DSL Downstream 99999 kBit/s DSL Upstream 9997 kBit/s Στις 12/12/2019 στις 9:17 ΜΜ, Ribakos13 είπε Εντάξει είναι και παλιά η πολυκατοικία, του '89, οπότε λογικό μου φαίνεται.... Αναγκαίο κακό τα 100€ στον ηλεκτρολόγο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς ηρθε τεχνικος σε εμενα, μετρησε εως κατω 143 πιανει, αλλα εως πανω εχει τοσο μουχλα το καλωδιο και πανω που ειμαι τυχερος λεει. επισης ειναι πολυκατοικία του 1960 Status information Date / time 2019-12-18 06:44:20 Uptime 1 days, 12 hours, 11 minutes, 23 seconds DSL Downstream 99999 kBit/s DSL Upstream 9997 kBit/s Στις 14/12/2019 στις 5:41 ΠΜ, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω 100αρα γραμμή και μια μέρα ξαφνικά βλέπω 80 τους παίρνω τηλεφωνώ για να στείλουν τεχνικό, όντως σε 2 μέρες ήρθε τεχνικός και μετά από πολλές αλλαγές στα ζεύγη βρήκε ένα το τελευταίο ζεύγος και με καρφοσε πάλι στα 100. Σε ερώτηση μου γιατί συμβαίνει αυτό , μου είπε λόγο παλαιότητας του καλωδίου από το ΚΑΦΑΟ μέχρι την πολυκατοικία μου και λόγο υγρασίας που έχει μαζέψει το καλώδιο. Σε δεύτερη ερώτηση τη θα κάνω όταν σε ένα μηνά, ένα χρόνο μαζέψει υγρασία και αυτό το ζεύγος , μου απάντησε θα πάτε σε 50αρα. Πρώτη κίνησή , έκανα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή , ο συνήγορος του ενόχλησε και ο ΟΤΕ μου απαίτησε κάτι αρλούμπες για το ρουτςερ, την εσωτερική καλωδίωση και βλακείες (το ρουτερ είναι του ΟΤΕ το έχει τοποθέτηση ο υπάλληλος του ΟΤΕ και την εσωτερική καλωδίωση μου την έχει κάνει έλεγχο εξωτερικός συνεργατης του ΟΤΕ) , μετά ο συνήγορος που είπε ότι πιο αρμόδιος για το θέμα ο ΕΕΤΤ. Δεύτερη κίνηση καταγγελία στον ΕΕΤΤ , περιμένω απάντηση μέχρι της 27 Δεκεμβριου που τους έχει δώσει περιθώριο ο ΕΕΤΤ να απαντήσουν. Μην τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν τους πληρώνουμε για να έχουμε αυτά που λένε, δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια καταγγελία , όλα γίνονται από το σπίτι σας. εμενα μου ειπε ο τεχνικος οτι κατω τα καλωδια ειναι παλια πολυ εχουν υγρασια μουχλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα