Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.  Εχω σταθερο οτε μαζι με οτε tv.  Το σταυερο ληγει τον ιανουαριο του 2021 αλλα το οτε tv τον ιανουαριο του 2020.  Πηρα να δω τι συνδυαστικο πακετο εχουν και δεν χουν τιποτα σοβαρο παρα μονο το οτι θα αυξηθει 3 ευρω το παγιο μου αν κανω ανανεωση!!!!  Καπου πηρε το ματι μου προσφατα για κάποιες αλλαγες στις τιμες του οτε στην τηλεφωνια και αν δεν τις δέχεται ο πελατης μπορει να ακυρωσει το συμβολαιο του χωρις να εχει ληξει.  Θυμαμαι σωστα?  Εχει καποιος καποιο link? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bill2015 είπε

στο τελευταίο λογαριασμό είναι αυτή η ενημέρωση συνήθως 

Ποια ενημερωση?  Νομιζω καπου εδω ειχα βρει ποστ για δικαιωμα να φυγεις λογω αλλαγων τιμων σε κλησεις εξωτερικυ νομιζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάς στον τελευταίο λογαριασμό σου, αν υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση:

Αναφορά σε κείμενο

Προγράμματα COSMOTE Home Telephony & Home Double Play:
Σας ενημερώνουμε ότι από 20/01/20 η χρέωση του οικονομικού σας προγράμματος μετά την κατανάλωση του ανά μήνα παρεχόμενου χρόνου ομιλίας για κλήσεις προς εθνικά κινητά αυξάνεται από 0,40€ σε 0,50€ ανά λεπτό. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5%. Τυχόν κλάσμα λεπτού, σε κάθε κλήση, υπολογίζεται ως ακέραιο λεπτό.
Έχετε δικαίωμα επιλογής κάποιου άλλου οικονομικού προγράμματος του OTE ή καταγγελίας της σύμβασής σας αζημίως εντός 2 μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία.

Υπόψη ότι η ανακοίνωση αφορά αποκλειστικά το Double Play και όχι το OTE TV. Αν θα διακόψεις και το ΟΤΕ TV θα υπάρχει πέναλτι.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jkoukos είπε

Κοιτάς στον τελευταίο λογαριασμό σου, αν υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση:

Υπόψη ότι η ανακοίνωση αφορά αποκλειστικά το Double Play και όχι το OTE TV. Αν θα διακόψεις και το ΟΤΕ TV θα υπάρχει πέναλτι.

Σε ευχαριστω παρα πολυ !!  Το οτε τιβι τελειωνει ουτως η αλλως . Και ναι η ανακοίνωση υπαρχει στο τελος του λογαριασμου με παρα πολυ ψηλα γραμματα ! 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση, με Home Double Play 24L που ήταν με 26,36 για τους πρώτους 24 μήνες που μετά θα πάει στα 40,12 και αυτά τα πρώτα δυο χρόνια λήγουν αρχές Μαρτίου, τι πιστεύετε ότι συμφέρει να κάνει κανείς σ΄αυτήν την φάση? Μπορεί να φανεί χρήσιμη η ανακοίνωση που αναφέρατε πιο πάνω αλλά μπορεί άραγε να βρεθεί λύση σε πιο λογική τιμή?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου εχει ληξει και το εχεις αφησει απο τις 20 ετσι αφου δε καλεσε κανεις με τις απεργιες να δωσει προσφορα θα χρεώσουν το μηνα 50 ευρο  + ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...