Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κλασσικός...

Πάρκινγκ πυλωτης.δεν φέρει αριθμό άδειας βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι νόμιμη εισοδος και απλά δεν βλέπω το σήμα είτε λόγο καταστροφής είτε δεν ξέρω.

Το μαύρο audi έχει από το πρωί παρκαρισμένο εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν τα αυτοκίνητα.στα πέντε μέτρα κυριολεκτικά λειτουργεί πάρκινγκ με υπαλλήλους 8ωρο.μετα έχεις τηλεχειριστηριο για τους μόνιμους.

Anyway κάλεσαν τροχαία,20 ευρώ πρόστιμο το μαύρο , 40 ευρώ πρόστιμο το ασήμι από πίσω.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Σε παράκληση των κατοίκων της πολυκατοικίας για να έρθει γερανός να το σηκώσει η τροχαία είπε ότι δεν προβλέπεται.

IMG_20191209_120713.jpg

IMG_20191209_120800~2.jpg

IMG_20191209_120650.jpg

• Sad 4
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και πες έστω αυτός με το φίατ δεν εμποδίζει τόσο (που εμποδίζει άσχετα αν είναι μονόδρομος), αυτός με το Audi τι στο διαολο σκεφτόταν όταν το άφησε εκει; Πέρα απο το αν προβλέπεται ή όχι πρόστιμο, αν έχει σήμα ή οτιδήποτε, είναι στοιχειώδης ανθρώπινη συμπεριφορά να μη πας σαν ζώο να κλείσεις την είσοδο του άλλου. Αυτά μόνο οι γύφτοι τα κάνουν όταν έχει πανηγύρι...

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οχι δεν θα σου πω να πας να κανεις με ενα κλειδι πουτσακια στις πορτες και στο καπω. Ειναι εντελως ανευθυνο και καταστρεφεις την περιουσια του αλλου και και και....

• Like 4
Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζει να έγινε αυτό: ο οδηγός του Audi πάρκαρε χωρίς να υπάρχει το Fiat από πίσω θεωρώντας ότι υπάρχει επαρκής χώρος να βγει και να μπει κάποιος στη ράμπα.

Μετά πάρκαρε ο τύπος με το Fiat θεωρώντας ότι ενοχλεί λιγότερο από το Audi.

• Like 12
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, phanispal είπε

Στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζει να έγινε αυτό: ο οδηγός του Audi πάρκαρε χωρίς να υπάρχει το Fiat από πίσω θεωρώντας ότι υπάρχει επαρκής χώρος να βγει και να μπει κάποιος στη ράμπα.

Ή να έγινε το αντίθετο

27 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ή να έγινε το αντίθετο

• Like 1
Δημοσ.

Sorry αλλά αν δεν έχει άδεια parking γιατί είναι κάποιος υποχρεωμένος να του αφήσει είσοδο για όχημα;

Αν πάλι έχει άδεια γιατί δεν έχει πινακίδα (με αριθμό αδείας να είμαστε και σίγουροι οτι δεν είναι μουσατένια);

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ο οδηγός του Audi ενοχλεί ακόμα και κανένα άλλο αυτοκίνητο να μην ήταν σε όλο το δρόμο. Γιατί κλείνει τη στροφή που είναι η κατευθυνση του δρόμου. Είναι τρόμπας όπως και να εχει :P 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά sorry αλλά κάτι δεν πιάνω...δεν αναφέρει πουθενά πως είναι parking...να μυρίσει τα νύχια του ο οδηγός το audi? επίσης πως το όργανο βεβαίωσε παράβαση χωρίς να δει την άδεια από τον ιδιοκτήτη του parking και χωρίς την κατάλληλη σήμανση? 

(βέβαια σύμφωνα με την πινακίδα λίγο πιο πίσω απαγορεύεται κατά μήκος η στάση και η στάθμευση άρα είναι όλοι παράνομοι....)

Επεξ/σία από pananton
  • Like 2
Δημοσ.

Ρε τρόμπας είναι, αυτό είναι σαφές.

Με τη μούρη όντως δε μπορεί να στρίψει κάποιος, και να χωράει μεταξύ του Audi και του κολωνακίου, που χωράει απ' ότι βλέπω.

Με την όπισθεν όμως μπορεί να βγει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pananton είπε

ρε παιδιά sorry αλλά κάτι δεν πιάνω...δεν αναφέρει πουθενά πως είναι parking...να μυρίσει τα νύχια του ο οδηγός το audi? επίσης πως το όργανο βεβαίωσε παράβαση χωρίς να δει την άδεια από τον ιδιοκτήτη του parking και χωρίς την κατάλληλη σήμανση? 

(βέβαια σύμφωνα με την πινακίδα λίγο πιο πίσω απαγορεύεται κατά μήκος η στάση και η στάθμευση άρα είναι όλοι παράνομοι....)

Βλέπει ράμπα, βλέπει κολωνάκια να αφήνουν χώρο, βλέπει αυτοκίνητα μέσα, ε δε θέλει και πολύ μυαλό οτι είναι πάρκινγκ. Άλλο αν πάρκαρε με τσαμπουκά πως "αφου δε βλέπω μια ταμπέλα ίσα με το κεφάλι μου, θα κάνω ο,τι γουστάρω". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Βλέπει ράμπα, βλέπει κολωνάκια να αφήνουν χώρο, βλέπει αυτοκίνητα μέσα, ε δε θέλει και πολύ μυαλό οτι είναι πάρκινγκ. Άλλο αν πάρκαρε με τσαμπουκά πως "αφου δε βλέπω μια ταμπέλα ίσα με το κεφάλι μου, θα κάνω ο,τι γουστάρω". 

ναι ok, αλλά αυτά δεν είναι προϋπόθεση για parking. (για παράδειγμα αν λείπανε όλα τα αυτοκίνητα τότε οκ?)

το λέω γιατί και εγώ είχα parking σε νεόδμητη πολυκατοικία και δεν υπήρχε σήμανση και φαντάσου με γκαραζόπορτα που έκανε "μπαμ" και όταν φωνάξαμε αστυνομία για να βεβαιώσει παράβαση μας ρώτησε την άδεια και μας είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει κατάλληλη σήμανση που να αναφέρει πως είναι parking...

μετά από αυτό βάλαμε πινακίδα και όντως δεν ξαναπάρκαρε κανείς...

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
2 hours ago, Thanos1972 said:

Ο κλασσικός...

Πάρκινγκ πυλωτης.δεν φέρει αριθμό άδειας βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι νόμιμη εισοδος και απλά δεν βλέπω το σήμα είτε λόγο καταστροφής είτε δεν ξέρω.

Το μαύρο audi έχει από το πρωί παρκαρισμένο εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν τα αυτοκίνητα.στα πέντε μέτρα κυριολεκτικά λειτουργεί πάρκινγκ με υπαλλήλους 8ωρο.μετα έχεις τηλεχειριστηριο για τους μόνιμους.

Anyway κάλεσαν τροχαία,20 ευρώ πρόστιμο το μαύρο , 40 ευρώ πρόστιμο το ασήμι από πίσω.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Σε παράκληση των κατοίκων της πολυκατοικίας για να έρθει γερανός να το σηκώσει η τροχαία είπε ότι δεν προβλέπεται.

IMG_20191209_120713.jpg

IMG_20191209_120800~2.jpg

IMG_20191209_120650.jpg

Εφόσον έχουν μπεί κολονάκια απο τον Δήμο, νομίζω είναι νόμιμο το parking. Πριν λίγα χρόνια που με είχε κλείσει κάποιος με διπλοπαρκάρισμα, είχα φωνάξει την τροχαία (αφού κόρναρα ένα μισάωρο). Επειδή δεν εμφανίστηκε, βρήκαν απο το  κέντρο το τηλέφωνο και τον πήραμε να έρθει να το μαζέψει, αλλά δεν το σήκωνε. Οπότε και η τροχαία φώναξε γερανό για να το σηκώσει και του πάρει και τις πινακίδες. 

Για καλή του τύχη ήρθε εκείνη την ώρα (φαίνεται είδε τον γερανό) και το πήρε.

Δεν γνωρίζω, αν και πότε άλλαξε το σύστημα και δεν φωνάζουν γερανό. αλλά μου φαίνεται κουλό. 

Δημοσ.

τι αδεια ρε παιδια, στη Γερμανια ειστε;

Αν το σχεδιο του μηχανικου της οικίας αναφερει περι χωρου σταθμευσης και εχει και λεπτομεριες για εισοδο/εξοδο τοτε βγαζεις φωτοτυπια και το δειχνεις στο καθενα...

Θυμαμαι στην Αθηνα (εποχες village center) ειχαν βαλει πινακιδες που ελεγαν τα γνωστα περι σταθμευσης αλλα ελεγαν

"ο παραβατης θα πληρωσει και τα εξοδα του ιδιωτικου γερανου"

δε ξερω κατα ποσο ισχυει, για παρανομο μου κανει εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...