Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στη φάση να αντικαταστήσω το ψυγείο-ντουλάπα που εξ αρχής (προ 10ετιας) δεν είχε ικανοποιητική απόδοση. 

Κατανοώ τις έννοιες της ενεργειακής κλάσης φυσικά και γνωρίζω να βάζω φίλτρα στο σκρουτζ. 

Εκείνο που θα με ενδιέφερε είναι προσωπικές εμπειρίες πραγματικές που θα με βοηθήσουν να καταλήξω σωστότερα. 

Να επισημάνω 2 πράγματα. 

1. Δεν έχω παροχή νερού κοντά (άρα ζητώ αποσπώμενο δοχείο αν και δεν είναι απαίτηση τα παγάκια από την πόρτα του ψυγείου) 

2. Θα ήθελα τη συντήρηση να είναι wide, δηλαδή συρτάρια δε όλο το πλάτος του ψυγείου. 

Η=====

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά "παγουράκι" για νερό νομίζω πως έχουν μόνο τα LG. 

Από εκεί και πέρα μέχρι πόσα δίνεις? Θες 600+ λίτρα χωρητικότητα?

Δημοσ.

Το παγουρακι δεν είναι απαραίτητο αφού τρώει και χώρο από την κατάψυξη. 

Σχετικά με την τιμή, νομίζω πως ένα λογικό όριο είναι τα 1500€

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, chessplayer-alexis said:

Το παγουρακι δεν είναι απαραίτητο αφού τρώει και χώρο από την κατάψυξη.

Όταν λέω "παγουράκι" εννοώ κάτι σαν μικρή δεξαμενή για το νερό, ώστε να μην χρειάζεται παροχή νερού.

REF-P-Veyron6-Refresh-InstaView-NobleSte

Οπότε αν θες να έχει νερό χωρίς παροχή, μόνο αυτή η λύση υπάρχει.

Για κάτω από 1500 θα πήγαινα σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/8961520/LG-Ψυγείο-Ντουλάπα-NoFrost-Inox-A-GSL760PZUZ.html

Όλα τα υπόλοιπα LG A++ που έχουν 601 λίτρα καθαρή συνολική (συντήρηση + κατάψυξη) χωρητικότητα πάνε πάνω από 1500 αν δεν κάνω λάθος. :(

Δημοσ.

Με αφορμη το post σου μου θυμησες την περιπετεια που ειχα πριν μια πενταετια οταν  βγηκα προς αναζητηση ψυγειου ντουλαπας,ειχα καταληξει σε ενα lg inox το οποιο ηταν και πανεμορφο το αγοραζω ερχεται σπιτι μου τελειο σε ολες τις λειτουργιες και αθορυβο.... μετα απο 20-25 μερες ξυπναω το πρωι τι να δω ολη η κουζινα γεματη νερα.... και το ψυγειο νεκρο.... καλω την εξυπηρετηση της lg ερχονται την επομενη μερα ελενχουν το ψυγειο πλακετα λεει.... θα την παραγγειλουμε και θα σας την αλλαξουμε ωραια λεω και εγω τι θα κανω μεχρι να γινει ολο αυτο??? ε αυτο λεει κυριε ειναι δικο σας θεμα! 5 μερες λοιπον επιπλεον χωρις ψυγειο ερχονται μετα αλλαζουν την πλακετα το ψυγειο παλι τελειο και αθορυβο και ολα τελεια,μετα απο 2-3 μηνες επαναλαμβανεται ακριβως το ιδιο σκηνικο νερα στο πατωμα και το ψυγειο νεκρο... ερχεται παλι τεχνικος παλι πλακετα μου λεει, ναι λεω ειναι 3 μηνων ψυγειο δεν μπορει συνεχεια να γινεται αυτο το πραγμα να μενουμε χωρις ψυγειο και να πεταμε τα τροφιμα θελω αντικατασταση, δυστυχως μου λεει δεν προβλεπεται κατι τετοιο εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι απλα να το επισκευαζουμε οσο ειναι στην εγγυηση..... γινεται παλι ο ιδιος κυκλος λοιπον 2-3 μερες χωρις ψυγειο ερχονται αλλαζουν την πλακετα και ολα κομπλε,με τα πολλα επειδη ειχα αγανακτισει πηγα σε ενα τοπικο καταστημα που κανει επισκευες ηλεκτρικων ειδων και τους εξηγησα την περιπετεια μου να μου πουν την γνωμη τους, ο ανθρωπος εκει ηταν καθετος.... μην το ψαχνεις μου λεει με τα inverter και τις πλακετες δεν θα βγαλεις ακρη ειναι τοσο ψευτικα φτιαγμενα που δεν θα ηρεμησεις ποτε σχεδον  ολα μου λεει το πολυ στα 4 χρονια πανε για πεταμα ,πουλησε το μου λεει και ψαξε ενα general electric μεταχειρισμενο 5-8 ετων αυτα ηταν σκυλια.Ετσι ακριβως εκανα το εδωσα βρηκα ενα inox general με mini bar βεβαια εξωτερικα δεν ειχε το design του lg αλλα 4,5 χρονια τωρα δεν εχω πειραξει ουτε βιδα ξενοιασα εντελως καλυτερα να καιει λιγο ρευμα παραπανω παρα να μενω καθε 2 μηνες με βλαβη..... sorry για το offtopic και καλη αναζητηση σε αυτο που ψαχνεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε

Με αφορμη το post σου μου θυμησες την περιπετεια που ειχα πριν μια πενταετια οταν  βγηκα προς αναζητηση ψυγειου ντουλαπας,ειχα καταληξει σε ενα lg inox το οποιο ηταν και πανεμορφο το αγοραζω ερχεται σπιτι μου τελειο σε ολες τις λειτουργιες και αθορυβο.... μετα απο 20-25 μερες ξυπναω το πρωι τι να δω ολη η κουζινα γεματη νερα.... και το ψυγειο νεκρο.... καλω την εξυπηρετηση της lg ερχονται την επομενη μερα ελενχουν το ψυγειο πλακετα λεει.... θα την παραγγειλουμε και θα σας την αλλαξουμε ωραια λεω και εγω τι θα κανω μεχρι να γινει ολο αυτο??? ε αυτο λεει κυριε ειναι δικο σας θεμα! 5 μερες λοιπον επιπλεον χωρις ψυγειο ερχονται μετα αλλαζουν την πλακετα το ψυγειο παλι τελειο και αθορυβο και ολα τελεια,μετα απο 2-3 μηνες επαναλαμβανεται ακριβως το ιδιο σκηνικο νερα στο πατωμα και το ψυγειο νεκρο... ερχεται παλι τεχνικος παλι πλακετα μου λεει, ναι λεω ειναι 3 μηνων ψυγειο δεν μπορει συνεχεια να γινεται αυτο το πραγμα να μενουμε χωρις ψυγειο και να πεταμε τα τροφιμα θελω αντικατασταση, δυστυχως μου λεει δεν προβλεπεται κατι τετοιο εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι απλα να το επισκευαζουμε οσο ειναι στην εγγυηση..... γινεται παλι ο ιδιος κυκλος λοιπον 2-3 μερες χωρις ψυγειο ερχονται αλλαζουν την πλακετα και ολα κομπλε,με τα πολλα επειδη ειχα αγανακτισει πηγα σε ενα τοπικο καταστημα που κανει επισκευες ηλεκτρικων ειδων και τους εξηγησα την περιπετεια μου να μου πουν την γνωμη τους, ο ανθρωπος εκει ηταν καθετος.... μην το ψαχνεις μου λεει με τα inverter και τις πλακετες δεν θα βγαλεις ακρη ειναι τοσο ψευτικα φτιαγμενα που δεν θα ηρεμησεις ποτε σχεδον  ολα μου λεει το πολυ στα 4 χρονια πανε για πεταμα ,πουλησε το μου λεει και ψαξε ενα general electric μεταχειρισμενο 5-8 ετων αυτα ηταν σκυλια.Ετσι ακριβως εκανα το εδωσα βρηκα ενα inox general με mini bar βεβαια εξωτερικα δεν ειχε το design του lg αλλα 4,5 χρονια τωρα δεν εχω πειραξει ουτε βιδα ξενοιασα εντελως καλυτερα να καιει λιγο ρευμα παραπανω παρα να μενω καθε 2 μηνες με βλαβη..... sorry για το offtopic και καλη αναζητηση σε αυτο που ψαχνεις.

Καθόλου off topic φίλε! Γνώμες και εμπειρίες θέλω διότι καταλαβαίνω πως αγοράζω.... "γουρούνι στο σακί". 

Απ' έξω φαίνονται όλα όμορφα και designάτα σαν και αυτό που έχω και το χρυσοπλήρωσα τότε. 

Αντίθετα, στο γραφείο έχω ένα pitsos 20ετιας που δεν μασάει τα @@δια του!

Το ίδιο και ένα Miele 15ετιας που παίζει στο υπόγειο και ότι και αν του έχω φορτώσει το καταψυχει χωρίς.... γκιχ. 

Αυτό που θέλω να αλλάξω είναι ΤΕΚΑκαι από την πρώτη ώρα ζοριζοταν το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Δουλεύει ρολόι μόνο όταν δεν το φορτώνεις και δεν κάνει ζέστη! 😜😜😜

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Αυτό που θέλω να αλλάξω είναι ΤΕΚΑκαι από την πρώτη ώρα ζοριζοταν το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Δουλεύει ρολόι μόνο όταν δεν το φορτώνεις και δεν κάνει ζέστη! 😜😜😜

😀 Λιγο ακομα και θα το εβγαζες απο τη πριζα και θα του ανοιγες τη πορτα δηλαδη

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

😀 Λιγο ακομα και θα το εβγαζες απο τη πριζα και θα του ανοιγες τη πορτα δηλαδη

Ναι φίλε, τραγικό!! 

Μέχρι που είχα σκεφτεί πως με γέλασε ο εμπορας και μου έδωσε μοντέλο που προοριζόταν για... Ρωσία! 

Δημοσ.

To δικό μας LG πάντως έχει κλείσει την πενταετία (πριν 10 μέρες) και δουλεύει ακομα όπως όταν αγοράστηκε. 

Εννοείται οτι στην πρίζα έχει τοποθετηθεί σταθεροποιητής τάσης από την πρώτη ώρα λειτουργίας.. Το ηλεκτρικό ρεύμα στην Ελλάδα ειναι υπεύθυνο για πολλά από τα δεινά για τα οποια θεωρούμε οτι φταίνε οι κατασκευαστές..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prometheas είπε

To δικό μας LG πάντως έχει κλείσει την πενταετία (πριν 10 μέρες) και δουλεύει ακομα όπως όταν αγοράστηκε. 

Εννοείται οτι στην πρίζα έχει τοποθετηθεί σταθεροποιητής τάσης από την πρώτη ώρα λειτουργίας.. Το ηλεκτρικό ρεύμα στην Ελλάδα ειναι υπεύθυνο για πολλά από τα δεινά για τα οποια θεωρούμε οτι φταίνε οι κατασκευαστές..

Έτσι κι εγώ, 4ετίας LG, αθόρυβο Α+++, εννοείται με προστασία από υπέρταση. 

Ο Πατέρας μου πάλι είχε ένα Siemens, χωρίς προστασία και τα έπαιξε και αυτού η πλακέτα δις ώσπου το άλλαξε.  Τώρα στο καινούριο προνόησα και του έβαλα κι εκεί προστασία.

Είμαι λίγο φαν της LG ομολογώ, και το πλυντήριο μου είναι και είμαι και από αυτό ευχαριστημένος. Φαντάζομαι είναι και θέμα τι εμπειρίες έχει ο καθένας και πόσο αξιόπιστο του βγήκε το κάθετι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

φιλε μου συμφωνω σε αυτο που λες αλλα ειχα απο τοτε επιτηρητη τασης στον πινακα μου! καμμια αλλη συσκευη δεν παρουσιασε ποτε προβλημα περα απο το ψυγειο εκεινο που ειχα αγορασει .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DAIDALUS0084 είπε

φιλε μου συμφωνω σε αυτο που λες αλλα ειχα απο τοτε επιτηρητη τασης στον πινακα μου! καμμια αλλη συσκευη δεν παρουσιασε ποτε προβλημα περα απο το ψυγειο εκεινο που ειχα αγορασει .

Έχω σταθεροποιητές τάσης σε όλες τις "ακριβές" συσκευές (τηλεόραση, ψυγείο) UPS στα pc κλπ. 

Ο "επιτηρητής τάσης" φαντάζομαι πως είναι κάτι διαφορετικό από τον σταθεροποιητή; 

Καμένες πλακέτες γενικές δεν έχω από υπερ- και υποτασεις (αφού... έμαθα στον 1ο χρόνο στην μονοκατοικία όπου - ειδικά το καλοκαίρι έχουμε αρκετές Καταιγίδες με κεραυνούς). 

LG έχω πλυντήριο + στεγνωτηριο και δεν έχω κανένα παράπονο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...