Looter Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μιας και πήρα επιτέλους το δίπλωμα Α για μηχανή ήρθε η ώρα να πάρω το πρώτο μου σκούτερ. Προηγούμενη οδηγική εμπειρία δεν έχω αν και εξετάσεις έδωσα στην ανώτερη κατηγορία με συμπλέκτη ώστε να υπάρχει. Αυτοκίνητο οδηγώ 20 χρόνια. Μετακινήσεις ΜΟΝΟ εντός πόλης (Αθήνα) και τον πρώτο χρόνο ίσως και μόνο μεταξύ όμορων περιοχών (4-6κμ αποστάσεις μαξ). Budget , μέχρι 4.000. Προτάσεις γνωστών φίλων μέχρι τώρα. 1. Beverly police 300 (βγαίνει στα 4000 με προσφορά) για καινούργιο 2. Kymco People 300 GTI στα 4000 με προσφορά για καινούργιο. 3. Honda SH300 στα 4.000 ή λιγότερα μεταχειρισμένο από car.gr 4. Yamaha x-city 4-5 ετών από car.gr με budget κοντά στα 2.000 Γενικά δε θα ήθελα να πάω σε πιο ογκώδες μηχανάκι από αυτά και έχω επιλέξει και σκούτερ που έχουν σχετικά μεγάλους τροχούς για πρόσθετη ασφάλεια καθώς είμαι και νέος οδηγός μηχανής. Τα SYM τα έχω απορρίψει. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Looter
primeragt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Γιατι τα εχεις απορηψει?? Λογο αξιοπιστιας?
Looter Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, primeragt είπε Γιατι τα εχεις απορηψει?? Λογο αξιοπιστιας? Απλά δε θέλω SYM.🤣🤣 1
VonLoutsos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, Looter said: Καλησπέρα. Μιας και πήρα επιτέλους το δίπλωμα Α για μηχανή ήρθε η ώρα να πάρω το πρώτο μου σκούτερ. Προηγούμενη οδηγική εμπειρία δεν έχω αν και εξετάσεις έδωσα στην ανώτερη κατηγορία με συμπλέκτη ώστε να υπάρχει. Αυτοκίνητο οδηγώ 20 χρόνια. Μετακινήσεις ΜΟΝΟ εντός πόλης (Αθήνα) και τον πρώτο χρόνο ίσως και μόνο μεταξύ όμορων περιοχών (4-6κμ αποστάσεις μαξ). Budget , μέχρι 4.000. Προτάσεις γνωστών φίλων μέχρι τώρα. 1. Beverly police 300 (βγαίνει στα 4000 με προσφορά) για καινούργιο 2. Kymco People 300 GTI στα 4000 με προσφορά για καινούργιο. 3. Honda SH300 στα 4.000 ή λιγότερα μεταχειρισμένο από car.gr 4. Yamaha x-city 4-5 ετών από car.gr με budget κοντά στα 2.000 Γενικά δε θα ήθελα να πάω σε πιο ογκώδες μηχανάκι από αυτά και έχω επιλέξει και σκούτερ που έχουν σχετικά μεγάλους τροχούς για πρόσθετη ασφάλεια καθώς είμαι και νέος οδηγός μηχανής. Τα SYM τα έχω απορρίψει. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ Πιστεύω οτι όσο καλό και αν είναι το SH300(και το συμπαθώ) όταν έχεις επιλογή για καινούργιο VS μεταχειρισμένο η πλάστιγγα γέρνει στο καινούργιο. Επιπλέον πρέπει να τιμωρήσουμε με τις επιλογές μας τιμολογιακές επιλογές από άλλο πλανήτη(βλέπε τιμη καινουργιο SH από Σαρακάκη). Το Beverly είναι το best seller της κατηγορίας και η τιμή του τιμιότατη (φήμες λένε για καινουργιο το 2020) με όλα τα προβλήματα που αναφέρουν και θα έπρεπε να έχουν λυθεί από την εταιρεία αν σκεφτούμε πόσα χρόνια κυκλοφορεί. Kymco, τίμια scooter αλλά με την τιμή να παίζει δίπλα στο Beverly, δεν το κάνει εύκολη ως επιλογή P.S: Θα έβαζα στο παιχνίδι και το SYM HD300 το οποίο έχει καλύτερο κινητήρα από Beverly και δελεαστική τιμή θα πω(με τα 400 Ευρώ χαμηλότερα αγοράζεις κράνος/μπουφαν εξοπλισμό). Μαζί με την Kymco είναι κορυφη στην Taiwan.
Looter Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Πιστεύω οτι όσο καλό και αν είναι το SH300(και το συμπαθώ) όταν έχεις επιλογή για καινούργιο VS μεταχειρισμένο η πλάστιγγα γέρνει στο καινούργιο. Επιπλέον πρέπει να τιμωρήσουμε με τις επιλογές μας τιμολογιακές επιλογές από άλλο πλανήτη(βλέπε τιμη καινουργιο SH από Σαρακάκη). Το Beverly είναι το best seller της κατηγορίας και η τιμή του τιμιότατη (φήμες λένε για καινουργιο το 2020) με όλα τα προβλήματα που αναφέρουν και θα έπρεπε να έχουν λυθεί από την εταιρεία αν σκεφτούμε πόσα χρόνια κυκλοφορεί. Kymco, τίμια scooter αλλά με την τιμή να παίζει δίπλα στο Beverly, δεν το κάνει εύκολη ως επιλογή P.S: Θα έβαζα στο παιχνίδι και το SYM HD300 το οποίο έχει καλύτερο κινητήρα από Beverly και δελεαστική τιμή θα πω(με τα 400 Ευρώ χαμηλότερα αγοράζεις κράνος/μπουφαν εξοπλισμό). Μαζί με την Kymco είναι κορυφη στην Taiwan. Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οι τιμές του Honda συμφωνώ είναι στο ΘΕΟ , για αυτό και το γράφω μόνο ως επιλογή μεταχειρισμένου. Το Kymco People είναι σχεδόν μια αντιγραφή του και στην αγορά δεν έχει βγάλει θέματα όσο ρώτησα. Στα συν το επίπεδο πάτωμα. Το Beverly είναι αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο ως προφίλ αλλά ακούγονται πολλά για την αξιοπιστία. Βέβαια μπορείς να πάρεις με 200 κάτι ευρώ την επέκταση εγγύησης για 4 χρόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια όλα είναι Euro4 πλην του Yamaha που σημαίνει ότι είναι συμμορφούμενα σε θέματα ασφάλειας που με νοιάζει. Αλλά και στο θέμα της αξιοπιστίας γενικά και με τα αυτοκίνητα που έχω αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια είχα ελάχιστες μηχανικές ζημιές. Ίσως είναι θέμα τύχης , ίσως φταίει ότι γενικά είμαι πολύ χαλαρός οδηγός , δεν ξέρω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πόση είναι η ευθύνη του χρήστη σε ένα πρόβλημα και πόσο είναι η προδιάθεση της μηχανής - αυτοκινήτου.
Ioannisto Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Εγω θα προτεινα καινουργιο beverly 300αρι, με εξτρα 4ετη εγγυηση. Το ειχα κ ξερω ποσο καλο (αλλα κ ζημιαρικο) ειναι. Αν σε ταλαιπωρησει (ειναι κ λιγο θεμα τυχης το τι θα σου βγαλει) το πουλας στη 4ετια κ παιρνεις αλλο 1
mp123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Άμα θες αξιοπιστία και κάτι σοβαρό στα λεφτα αυτα suzuki burgman 200. Ότι πληρώσεις παίρνεις.Για την δουλειά που το θέλεις αυτό.
Lumini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 ΠΡΟΣΟΧΗ το kymco εχει ισιο πατο και τα ποδια πατανε μεσα, ενω στο beverly ειναι απο εξω. Ο πατερας μου ολη του τι ζωη αγοραζε με ισιο πατο, δεν ηθελε τα ποδια του να ειναι εκθετα. Εχει Kymco το 200ρι 1
Lumini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Άμα θες αξιοπιστία και κάτι σοβαρό στα λεφτα αυτα suzuki burgman 200. Ότι πληρώσεις παίρνεις.Για την δουλειά που το θέλεις αυτό. τι δεν καταλαβες πασα μου? ο πατερας μου 40 χρονια ειναι πανω στο μηχανακι, κατι θα ξερει να εχει τα ποδια του μεσα, και για προστασια αλλα και για ισορροπία
mp123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Lumini είπε τι δεν καταλαβες πασα μου? ο πατερας μου 40 χρονια ειναι πανω στο μηχανακι, κατι θα ξερει να εχει τα ποδια του μεσα, και για προστασια αλλα και για ισορροπία Οκ τωρα δυο χρόνια άρχισα με μηχανες.3 σκουτερ έχω αλλάξει και μια μηχανη αλλά αυτό που λες δεν νομιζω να στέκει.ας μας πουν τα παιδια που ειναι χρονια οδηγοί.εγω με τιποτα δεν μπορω ούτε εμπιστεύομαι να οδηγήσω σκουτερ με ισιο πατωμα.νομισω θα φάω σαβουρα.( ειχα οδηγήσει για λίγο ενα zip.τρομακτικη εμπειρία).
Lumini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Οκ τωρα δυο χρόνια άρχισα με μηχανες.3 σκουτερ έχω αλλάξει και μια μηχανη αλλά αυτό που λες δεν νομιζω να στέκει.ας μας πουν τα παιδια που ειναι χρονια οδηγοί.εγω με τιποτα δεν μπορω ούτε εμπιστεύομαι να οδηγήσω σκουτερ με ισιο πατωμα.νομισω θα φάω σαβουρα.( ειχα οδηγήσει για λίγο ενα zip.τρομακτικη εμπειρία). ο πατερας μου κανει συνεχεια προσπεράσεις οταν ειναι σε φαναρι, και θελει παντα να ειναι ευκίνητος οταν πχ ανεβαίνει πανω σε πεζοδρομια, επισης εχει αμεση επαφη με το έδαφος. χωρις να ξερω με σιγουρια τους λογους, δεν θελει καθολου μηχανακι με τα ποδια στα πλαγια (ισως θεωρει οτι χανει σε ευκινησία) Καλο ειναι ο ΤΣ να δοκιμασει και τα 2 πριν αγορασει Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini 1
Looter Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 1:45 ΜΜ, mp123 είπε Άμα θες αξιοπιστία και κάτι σοβαρό στα λεφτα αυτα suzuki burgman 200. Ότι πληρώσεις παίρνεις.Για την δουλειά που το θέλεις αυτό. Το συγκεκριμένο το έχω απορρίψει λόγω των μικρών τροχών. Θα ήθελα σχετικά μεγάλους τροχούς για πρώτο scooter για μεγαλύτερη ασφάλεια.
vaas93 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Για τις αποστάσεις αυτές θα σου πρότεινα να κοιτάξεις χαμηλότερου κυβισμού scouter. Θα κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά με λιγότερα χρήματα και θα είσαι πιο ευκίνητος. Δες το honda vision. Κορυφαίο εργαλείο για την πόλη και με την αξιοπιστία της honda.
mp123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Looter είπε Το συγκεκριμένο το έχω απορρίψει λόγω των μικρών τροχών. Θα ήθελα σχετικά μεγάλους τροχούς για πρώτο scooter για μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο που ειναι το πιο ακριβό 200άρι της αγοράς και κοστίζει οσο τα 300άρια. Μην ακούς οτι βλακεία γράφουν.μια χαρά είναι.ασφαλεστατο με πολυ καλη συμπεριφορα.ήταν πριν δυο χρόνια το πρωτο μου σκουτερ.
SaFiS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δες και το ανανεωμένο Medley 150 (απλό ή S). Για πόλη είναι ότι καλύτερο και δεν έχει βγάλει προβλήματα. Θα σου μείνουν και χρήματα για ένδυση, κράνος, 2+2 εγγύηση, κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα