Προς το περιεχόμενο

Το παιχνίδι «Ghost of Tsushima» έρχεται στο PlayStation 4 το καλοκαίρι του 2020


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο πρόσφατο State of Play livestream της Sony, αλλά και στα «The Game Awards» την περασμένη εβδομάδα μπορέσαμε να σχηματίσουμε μία περισσότερο ολοκληρωμένη εικόνα –όσο είναι δυνατόν από ένα, έστω και extended, trailer- για τον επερχόμενο τίτλο Ghost of Tsushima και παράλληλα να μάθουμε πότε περίπου θα γίνει διαθέσιμο.

Είχαμε να μάθουμε νέα για τον τίτλο, από τότε που η Sony πραγματοποίησε την in-depth παρουσίαση του στην έκθεση E3 το 2018, αλλά πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer που περιλαμβάνει τόσο κινηματογραφικές σκηνές όσο και gameplay υλικό. Αν, όπως λέει το Engadget, το Ghost of Tsushima είναι το κύκνειο άσμα της κονσόλας PlayStation 4, ταιριάζει απόλυτα στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορικά κονσόλα της Sony.

Το παιχνίδι της Sucker Punch που βρίσκεται υπό ανάπτυξη τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια εξελίσσεται κατά την διάρκεια της εισβολής των Μογγόλων στην Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα στο νησί Tsushima το 1274 και ο κεντρικός ήρωας είναι ο τελευταίος samurai, Jin Sakai (Daisuke Tsuji), ο οποίος θα πρέπει να μάθει μία νέα πολεμική τέχνη, την τέχνη του Φαντάσματος, για να πολεμήσει αντισυμβατικά –καθώς θα πρέπει να ξεχάσει τις παραδόσεις και την τιμή που διακρίνει τους σαμουράι- την Μογγολική Αυτοκρατορία για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ιαπωνίας.  

To Ghost of Tsushima όπως αναφέραμε θα διατεθεί για το PlayStation 4 το καλοκαίρι του 2020.

Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνεται ενδιαφέρον ειδικά από την στιγμή που ένα αμερικάνικο στούντιο όπως η sucker punch αποφάσισε να φτιάξει ένα παιχνίδι με θέμα την Ιαπωνία του 1200 μ.χ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, ihusa είπε

Βλέπε Microsoft... Να μαθαίνεις και να μας δώσεις καλύτερα exclusives...... 

Αποκλειστικό ειναι φιλε βγαινει το ghost of tsutsuni στο gamepass😂

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με νοιαζει καθόλου αν θα είναι δυνατότερο το XBox Scarlett ή το PS5 και ας είμαι φανατικος οπαδός του Halo εδώ και 15 χρόνια. Αν η MS δεν δώσει δυνατά exclusives, τα λεφτά μου για επόμενη γενιά θα τα πάρει η Sony. Εκεί στην MS θα πρέπει να βλέπουν τέτοια trailer και να πεισμωνουν. Αλλιώς να σταματήσουν να βγάζουν κονσόλες και να το ρίξουν στα παιχνίδια καθ υπηρεσιες για χαζο-millenials που φτιάχνονται με Fortnite και αλλά παρομοια σκουπίδια.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ότι θερίζει η Σόνυ τόσο αργά στην γενιά. Περιμένουμε TloU 2, Tsushima, Final Fantasy VII remake και μου ξεφεύγουν αρκετά. Μιλάμε για lineup πυρηνική κεφαλή και σε ένα χρόνο θα έχουμε καινούργιες κονσόλες.

Για άλλον ένα χρόνο θα μιλάμε αποκλειστικά για αυτήν.

10 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Το οτι δεν υπήρχαν σαμουραι το 1274 το λογαριασαν καθολου?

Δεν ήταν κρυσταλλωμένο αυτό που ξέρεις για τους σαμουράι αλλά υπήρχαν περίπου κάτι σαν και αυτούς. Σίγουρα δεν είχε γραφεί το Bushido αλλά επαγγελματίες στρατιώτες με εκπαίδευση, εγγράμματοι με γνώσεις κονφουκιανισμού και με κάποιον τύπο κώδικα τιμής θα υπήρχε. Σίγουρα όχι όπως απεικονίζεται στον 18ο αιώνα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο την πρώτη στιγμή που το είδα είπα θα το πάρω. Ελπίζω μόνο να μην είναι στυλ dark souls που είναι και στη μόδα τώρα γιατί αλλιώς θα φάει άκυρο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...