Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάλασε και εμένα ένα ροδάκι πρόσφατα, με τον ίδιο τρόπο όπως του ts.

Το έβγαλα και το μέτρησα. Η διάμετρος του άξονα είναι 10,9mm οπότε ονομαστικά 11mm. Αν αυτό το μέγεθος είναι κοινό θα υπάρχουν πολλές επιλογές

406708063_25423271220593558_4053233028967939883_n.jpg.d6c86b9de8ebeeda379f584e7daa0f6c.jpg406955575_266687899738602_5773479464856176640_n.jpg.207de3b81ade37eed945d4c55e93aebd.jpg

Στις 31/12/2019 στις 6:19 ΜΜ, HamerZ είπε

Τελικά σήμερα τις αγόρασα από το flexrepairs.gr στην Καλλιθέα για 25ε η πεντάδα. Αλλαχτήκαν εύκολα. Αντικαταστάθηκαν όλες μιας και τελικά μου είχαν χαλάσει 4/5 από τις αρχικές της καρέκλας.

Ούτε ο firefox ούτε ο κρομ με αφήνει να μπω σε αυτή την σελίδα για λόγους ασφαλείας :wacko:

25€ Πάντως για τα ροδάκια δεν είναι και λίγα λεφτά. Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έβρισκα κάποια αξιοπρεπή ποιότητα με ~15. Αλλά να μην είναι και επικίνδυνα για το ξύλινο πάτωμα όπως ίσως αυτά των 2-3€

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

25€ Πάντως για τα ροδάκια δεν είναι και λίγα λεφτά. Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έβρισκα κάποια αξιοπρεπή ποιότητα με ~15. Αλλά να μην είναι και επικίνδυνα για το ξύλινο πάτωμα όπως ίσως αυτά των 2-3€

Ακριβή καρέκλα, ακριβά ανταλλακτικά. 

Εγώ μπουκάλα έχω αλλάξει μόνο εντός εγγύησης στον πρώτο χρόνο γιατί έπαιζε λίγο και κουνούσε. Στα δέκα χρόνια που την έχω τώρα θέλει πάλι αλλαγή γιατί άρχισε να κουνάει.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 31/12/2019 at 18:19, HamerZ said:

Τελικά σήμερα τις αγόρασα από το flexrepairs.gr στην Καλλιθέα για 25ε η πεντάδα. Αλλαχτήκαν εύκολα. Αντικαταστάθηκαν όλες μιας και τελικά μου είχαν χαλάσει 4/5 από τις αρχικές της καρέκλας.

20191231_180605-3.png

Σε έκλεψαν για τα καλά. Οι συγκεκριμένες ροδες δεν κάνουν ούτε 10 ευρώ. Με 15ευρω έπαιρνες αυτές απο λαστιχο που είναι αθάνατες και δεν κάνουν και ζημιά στα πατώματα. 

Δες εδώ - > Wheels

Επεξ/σία από spooker
Δημοσ.

Πήγα σε δύο τοπικά μαγαζιά και παρότι τα 11mm του άξονα είναι πολύ στάνταρ, είχαν μόνο κάτι πολύ φτηνά ροδάκια των 2-3€ που δεν πήρα γιατί θέλω κάτι καλύτερο

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πήγα σε δύο τοπικά μαγαζιά και παρότι τα 11mm του άξονα είναι πολύ στάνταρ, είχαν μόνο κάτι πολύ φτηνά ροδάκια των 2-3€ που δεν πήρα γιατί θέλω κάτι καλύτερο

Παρήγγειλε απ' το ali σαν αυτά που πόσταρε ο συμφορομίτης από πάνω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Παρήγγειλε απ' το ali σαν αυτά που πόσταρε ο συμφορομίτης από πάνω

Γενικά δεν μου αρέσει να μπλέκω με αγορές από εξωτερικό, εκτός αν είναι τελευταία λύση.

Επίσης δεν είναι καθόλου φτηνά, κάνουν 25+€ για άξονα 11mm

Δημοσ.
2 hours ago, cthulhucarbide said:

Γενικά δεν μου αρέσει να μπλέκω με αγορές από εξωτερικό, εκτός αν είναι τελευταία λύση.

Αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Εσύ από που νομίζεις αγοράζουν αυτοί που στα πουλάνε εδώ στη διπλή και τριπλή τιμή? 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, spooker said:

Αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Εσύ από που νομίζεις αγοράζουν αυτοί που στα πουλάνε εδώ στη διπλή και τριπλή τιμή? 

Δε νομίζω ότι τον απασχολεί από που έρχονται, όσο το να μη παραγγείλει ο ίδιος από εξωτερικό και να περιμένει κάνα μήνα.

Έχω πληρώσει κι εγώ μπλιμπλίκια 2-3 φορές παραπάνω απλά επειδή τα ήθελα άμεσα κι όχι του χρόνου (κυριολεκτικά του χρόνου, τη στιγμή που μιλάμε :P).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Επίσης δεν είναι καθόλου φτηνά, κάνουν 25+€ για άξονα 11mm

Δηλαδή θες και φθηνά και καλά? Ποια είναι μια καλή τιμή ας πούμε? 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
1 hour ago, Haldol said:

Δε νομίζω ότι τον απασχολεί από που έρχονται, όσο το να μη παραγγείλει ο ίδιος από εξωτερικό και να περιμένει κάνα μήνα.

Έχω πληρώσει κι εγώ μπλιμπλίκια 2-3 φορές παραπάνω απλά επειδή τα ήθελα άμεσα κι όχι του χρόνου (κυριολεκτικά του χρόνου, τη στιγμή που μιλάμε :P).

Η πραγματικότητα είναι πως οι χρόνοι από το temu και το ali express έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με παλιότερα. Ιδίως το temu πλεον στέλνει σε 2 εβδομάδες με courier σπίτι

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, spooker said:

Η πραγματικότητα είναι πως οι χρόνοι από το temu και το ali express έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με παλιότερα. Ιδίως το temu πλεον στέλνει σε 2 εβδομάδες με courier σπίτι

Έτσι φαίνεται να 'ναι, στην πρώτη μου παραγγελία από TEMU ήρθε σε 12 μέρες. Αλλά και πάλι 12 μέρες > 2 μέρες. Αν κάτι είναι ετοιμοπαράδοτο σε εδώ μαγαζί και το βιάζεσαι, θα το πληρώσεις. Θέλοντας και μη.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα αυτά τα ροδάκια από ελληνικό μαγαζί για 25€ περίπου.

antallaktika-set-rodakia-5tmch-kareklas--1000x1000h.jpg.f171c1b4f96fbee75e5aef1ce8dbfff4.jpg

Φαίνονται αρκετά ποιοτικά και έχουν ρουλεμάν, και όταν πάνε στην ευθείαν γλιστράνε πολύ καλά, ΌΜΩΣ: Δεν είναι πολύ συνεργάσιμα στην αλλαγή κατεύθυνσης. Για να στρίψουν πρέπει να βάζω πολλή δύναμη ώστε να ξεκολλήσουν από την θέση τους, να γυρίσουν και να βρούνε ευθεία. Ίσως λόγω της μεγαλύτερης διαμέτρου του τροχού από τα προηγούμενα.

Δεν θα κάτσω να ψάξω για άλλα, ούτε σε κόπο θέλω να μπω ούτε σε έξοδα, αλλά ήθελα να πω αυτό το παραπονάκι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Τελικά αγόρασα αυτά τα ροδάκια από ελληνικό μαγαζί για 25€ περίπου.

antallaktika-set-rodakia-5tmch-kareklas--1000x1000h.jpg.f171c1b4f96fbee75e5aef1ce8dbfff4.jpg

Φαίνονται αρκετά ποιοτικά και έχουν ρουλεμάν, και όταν πάνε στην ευθείαν γλιστράνε πολύ καλά, ΌΜΩΣ: Δεν είναι πολύ συνεργάσιμα στην αλλαγή κατεύθυνσης. Για να στρίψουν πρέπει να βάζω πολλή δύναμη ώστε να ξεκολλήσουν από την θέση τους, να γυρίσουν και να βρούνε ευθεία. Ίσως λόγω της μεγαλύτερης διαμέτρου του τροχού από τα προηγούμενα.

Δεν θα κάτσω να ψάξω για άλλα, ούτε σε κόπο θέλω να μπω ούτε σε έξοδα, αλλά ήθελα να πω αυτό το παραπονάκι

Μόλις εγραφα το ίδιο με σένα. Στο σπίτι μου έχω 2 γραφεία και καρέκλες γραφείου. Άλλαξα τις κλασικές ρόδες που είχαν, με αυτές που δείχνεις και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ουτε φασαρια κάνουν, ούτε χαλάνε τα πατώματα, και γενικά είναι ένα level πάνω. 

25€ τις είχαν πάρει κ εγω απο τον κινέζο απευθειας 

https://www.aliexpress.com/item/1005006165811828.html?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...