Προς το περιεχόμενο

Το Facebook παρακολουθεί την τοποθεσία των χρηστών ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεση τους


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε και ? Θα γίνει κατι ? Πέρα απο το συνωμοσιολογικό κομμάτι το Facebook βοηθάει τους marketers να κάνουν όσο πιο στοχευμένη διαφήμιση με τα δεδομένα που λαμβάνουν απο τους χρήστες είτε με την συγκατάθεση τους είτε χωρίς ....  Δεν θέλουν να χάνουν πελάτες για αυτο θέλουν να πετυχαίνουν οι καμπάνιες τους και οποίος εχει ασχοληθεί με το κομμάτι της διαφήμισης του fb καταλαβαίνει τι λέω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι υπαρχουν αλλα 1000 απο πισω που δεν εχουν βγει ακομα ....πχ καταγραφες που τοσο κόπτονται οι γελοίοι δηθεν προστασιας δεδομενων οτι ειναι τοσο παρανομες .. προφανως οχι για τις πολυεθνικες . Εμενα καταγραφη μου στελνει διαφημίσεις μεχρι και απο Crysler local dealership motors ...στην αλλη οχθη του ατλαντικου  ..

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, lenovo2014 είπε

Επόμενη κίνηση του ζουρλαμπεκ είναι να βάλει και κάμερες μέσα στα σπίτια τους αν και καθόλου περίεργο να το έχει κάνει ήδη... 

Α ΘΑ βάλουν καμερες λες? Δηλαδή οι κάμερες στις smart tv, τα laptop και τα κινητα τι είναι? Καπου παίζει μια φωτογραφία του ίδιου να έχει καλύψει την καμερα και το μικρόφωνο του λάπτοπ του, η καλύτερη απόδειξη για το τι παίζει!

Επεξ/σία από JcD
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτέ στην ζωη μου δεν εχω ασχοληθει με γυαλιά ηλίου και δεν με ενδιαφερουν, μαλιστα ειναι η πρωτη φορα που πληκτρολογώ την εκφραση "γυαλια ηλίου" καθως θα πω και "Ray Ban".

Προ εβδομαδας με παιρνει φιλος συμφορουμιτης και μου λεει, μεσα σε πολλα αλλα, οτι πηρε γυαλιά rayban γιατι εχει προβλημα με το ενα του ματι και ο ηλιος τον ενοχλει ακομα και το χειμώνα.

Μολις κλεισαμε και σε λιγοτερο απο μια ωρα έρχεται στο email μου "προσφορες σε γυαλια ηλιου Rayban εως 50%".

ΔΕΝ εχω facebook, δεν εχω κανενος ειδος σοσιαλ media, ποτε δεν εχω δουλεψει φωνητικές εντολές σε καμια συσκευη και παντα εχω κλειστα τα permissions για location και microphone εκτος απο την εφαρμογη phone και viber.

Πριν απο αυτο ειχα παρομοιο κρουσμα με πιτσα dominos που απλα κουβεντιασα με τον πατερα μου στο δωματιο αν υπαρχει ακομα η πιτσα dominos που ειχαμε να φαμε παρα πολλα χρονια και μετα παω στο κινητο και βλεπω διαφημίσεις dominos, τοτε νομιζα οτι ειναι σύμπτωση...

Οποιος νομιζει οτι εχουνε βαλει μικρόφωνο ακομα και στα κοντρολ της τηλεορασης επειδη ειναι τοσο χρησιμες οι φωνητικες εντολες, λες και γιναμε ξαφνικα ολοι ατομα με κινητικες δυσκολιες, ας ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Το οτι δεν τα παιρνει σοβαρα το 90% του πληθυσμού ολα αυτα ειναι και η αιτια που ολες οι εταιριες/κυβερνήσεις δε παιρνουν στα σοβαρά το 90% του πληθυσμού και τα "δικαιώματα" του...

  • Like 5
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...