Giannisma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Επισκέφθηνα χθες το site vendora.gr εν ολίγης, μίλησα με ένα πωλητή συννενοηθήκαμε να βρεθούν με φίλο μου χέρι με χέρι και να του στείλω τα λεφτά μόλις σιγουρευτώ ότι είναι όλα οκ. Του έστειλα 300€ για να διασφαλίσω τη συναλλαγή δώσαμε ραντεβού πήγε ο φίλος μου αλλά άφαντος. Έχω την απόδειξη συναλλαγής της τράπεζας η οποία δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνο να επισκεφθώ κατάστημα.Το νούμερο δηλωμένο σε πακιστανό και τώρα ξανα μπήκα vendora και βλέπω την ίδια αγγελία με άλλη τιμή απο άλλο δηθεν επιβεβαιωμένο χρήστη. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.. Σας Ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχετε..
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δηλαδη του εκανες μια απλη καταθεση των 300 ε , κατι σαν xmas δωρο.Τι να κανεις...Να πεις οτι ειχε και αξιολογησεις..
Giannisma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ακριβώς..Απλά το χέρι με χέρι που έλεγε είναι πιστήριο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Giannisma
Dinos1973 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μου αρέσει που λες να βρεθούμε να γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι ....... όσο υπάρχουν κορόιδα (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό) θα υπάρχουν και τα λαμόγια ...... ΠΟΤΕ μην στέλνετε χρήματα, μόνο χέρι με χέρι η συναλλαγές !!!!!!!!! Στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχουν ευκαιρίες !!!!! Μόνο λαμόγια που κοροϊδεύουν τους αφελείς !!!!!!
Giannisma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε Μου αρέσει που λες να βρεθούμε να γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι ....... όσο υπάρχουν κορόιδα (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό) θα υπάρχουν και τα λαμόγια ...... ΠΟΤΕ μην στέλνετε χρήματα, μόνο χέρι με χέρι η συναλλαγές !!!!!!!!! Στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχουν ευκαιρίες !!!!! Μόνο λαμόγια που κοροϊδεύουν τους αφελείς !!!!!! Ισχύει φίλε..Ισχύει..Το θέμα είναι μπορώ να του κανω κάτι; και όχι τιποτα άλλο έσκασε να βρεθούμε χέρι με χέρι
mourouzis2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Αφού ήθελε χέρι με χέρι γιατί του έκανες κατάθεση? Το vendora τι ρόλο βαράει? 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Εννοείται ότι επέμενε να βρεθείτε για συναλλαγή χέρι χερι. Για να τον εμπιστευτείς και να κάνεις την κατάθεση. Μιλά με την τράπεζα αν μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση.
godfather0991 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Αφού θα βρισκόσασταν χέρι με χέρι γιατί του έδωσες τα λεφτά από πριν? Έπρεπε να δώσεις τα λεφτά στον φίλο σου και να πάει από κοντά να το πάρει. Επίσης αυτά που έστειλες βλέπω ότι έχουν τιμές χώμα, το οποίο καταλαβαίνεις και από μόνος σου ότι όταν δίνει κάποιος κινητό που κάνει στην αγορά 1,161 για 589 99,9% είναι μούφα.
korakios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Εισαγγελέας να ασχοληθεί δεν πρόκειται , έστω ότι ασχολείται θα πρέπει πρώτα να κάνεις μήνυση στον κάτοχο του τηλεφώνου και να ελπίζεις να δώσει αυτός τα στοιχεία του ατόμου που εισέπραξε , γιατί για να δώσει η τράπεζα στοιχεία θα περάσουν χρόνια . Φτιάξε άλλο προφίλ , κανόνισε συνάντηση , πάρε αστυνομία ή ασφάλεια .
Giannisma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Η τράπεζα μου είπε δεν γίνεται να κάνει κάτι μόνο από κατάστημα αν μπορούν να επικοινωνήσουν μ αυτον.Έχω όλες τις συνομιλίες μας και την αιτιολογία της κατάθεσης κανονικά και φαίνονται όλα. 1 λεπτό πριν, korakios είπε Εισαγγελέας να ασχοληθεί δεν πρόκειται , έστω ότι ασχολείται θα πρέπει πρώτα να κάνεις μήνυση στον κάτοχο του τηλεφώνου και να ελπίζεις να δώσει αυτός τα στοιχεία του ατόμου που εισέπραξε , γιατί για να δώσει η τράπεζα στοιχεία θα περάσουν χρόνια . Φτιάξε άλλο προφίλ , κανόνισε συνάντηση , πάρε αστυνομία ή ασφάλεια . Πακιστανικό νούμερο παιδιά..
korakios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Giannisma είπε Η τράπεζα μου είπε δεν γίνεται να κάνει κάτι μόνο από κατάστημα αν μπορούν να επικοινωνήσουν μ αυτον.Έχω όλες τις συνομιλίες μας και την αιτιολογία της κατάθεσης κανονικά και φαίνονται όλα. Πακιστανικό νούμερο παιδιά.. Άσχετο Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από korakios
dpolal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Giannisma είπε μίλησα με ένα πωλητή συννενοηθήκαμε να βρεθούν με φίλο μου χέρι με χέρι και να του στείλω τα λεφτά μόλις σιγουρευτώ ότι είναι όλα οκ. Του έστειλα 300€ για να διασφαλίσω τη συναλλαγή.... Εκεί σταμάτησα να διαβάζω. 1
Giannisma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dpolal είπε Εκεί σταμάτησα να διαβάζω. Καλά κάνεις σαν μαλάκας βούτηξα
dpolal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Giannisma είπε Καλά κάνεις σαν μαλάκας βούτηξα Και τί να σου πούμε ρε φίλε τώρα ;;; ΟΚ, έχασες 300 ευρώ, ελπίζω να μην την ξαναπατήσεις στο μέλλον. Καλές γιορτές και λίγο παραπάνω προσοχή. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από dpolal 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 τα εχασες τα λεφτα σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα δες το σαν μαθημα για να εισαι ποιο προσεχτικός στο μελλον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις