greekfragma Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, G.bar είπε Δεν είναι ακριβώς ετσι. Εχω υπαρξει μεσαιος, με χτυπησε ενα saab απο πισω και εγω μπροστα χτυπησα ενα punto, εγω με ενα golf 4. To saab κρεμασε ο προφυλακτηρας και σηκωθηκε το καπω και το punto μπηκε μισο μετρο μεσα σχεδον.. εμενα μου επεσε η πινακιδα μονο απο μπροστα που την μαζεψα, ηρθε πραγματογνωμονας ανταλλαξαμε στοιχεια και εφυγα γιατι δεν ειχα παθει σχεδον τιποτα. Ουδέποτε με πηρε καποιος τηλεφωνο για οτιδηποτε και ούτε μου ζητηθηκε να κανω δηλωση στον μπροστινο μου. Δε σε ενοχλησε κανείς γιατί ακριβώς ήταν όλοι ασφαλισμένοι και τα βρήκαν οι ασφαλιστικές μεταξύ τους. Ακριβώς όμως γιατί ισχύει αυτό που λέω. Ο καθένας αποζημιώνεται από την ασφαλιστική του. Το από ποιον υπαίτιο θα πάρει τα λεφτά η ασφαλιστική σας δεν σας αφορά. Εσείς είστε πελάτης και εκείνη με συμβόλαιο με όρους απέναντι σας. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από greekfragma
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Έτσι ακριβώς η ασφαλιστική (Allianz) λέει να βρω τον ανασφάλιστο και να μου υπογράψει υπαιτιότητα........έχω κάλυψη από ανασφάλιστο και νομική προστασία αλλά βλέπω ότι θα τρέχω με δικηγόρους (η ζημιά είναι €1000 το πήγα σε φανοποιείο) και θα πληρώσω περισσότερα από την ζημιά !!!!!!!! Το συμβόλαιο το προβλέπει αυτό που σου λέει η ασφαλιστική;
Dinos1973 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το συμβόλαιο το προβλέπει αυτό που σου λέει η ασφαλιστική; Δεν ξέρω γιατί δεν έχω το πλήρες συμβόλαιο με τα ψιλά γράμματα, μόνο το έντυπο με τις καλύψεις που πληρώνω, η αγορά έγινε με χρηματοδότηση, και η ασφάλεια ήταν από την τράπεζα που παρέχει την χρηματοδότηση, εγώ παρέλαβα με το όχημα μόνο το έντυπο τις ασφαλείας με τις καλύψεις (μέσα στις καλύψεις είναι ατύχημα με ανασφάλιστο και νομική προστασία) δεν έχω υπογράψει έντυπο με ψιλά γράμματα που είναι οι όροι (ίσως και να είναι καλύτερα έτσι διότι δεν είμαι σε γνώση των όρων και δεν τους έχω υπογράψει).
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν ξέρω γιατί δεν έχω το πλήρες συμβόλαιο με τα ψιλά γράμματα, μόνο το έντυπο με τις καλύψεις που πληρώνω, η αγορά έγινε με χρηματοδότηση, και η ασφάλεια ήταν από την τράπεζα που παρέχει την χρηματοδότηση, εγώ παρέλαβα με το όχημα μόνο το έντυπο τις ασφαλείας με τις καλύψεις (μέσα στις καλύψεις είναι ατύχημα με ανασφάλιστο και νομική προστασία) δεν έχω υπογράψει έντυπο με ψιλά γράμματα που είναι οι όροι (ίσως και να είναι καλύτερα έτσι διότι δεν είμαι σε γνώση των όρων και δεν τους έχω υπογράψει). Μπορεις να μπεις στη σελιδα της ασφαλιστικης να διαβασεις τους ορους του καθε συμβολαιου. https://www.allianzdirect.gr/el/menu-insurance-info-documents-odigos-asfalisis Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Dinos1973 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορεις να μπεις στη σελιδα της ασφαλιστικης να διαβασεις τους ορους του καθε συμβολαιου. https://www.allianzdirect.gr/el/menu-insurance-info-documents-odigos-asfalisis Δεν έχω παραλάβει τον οδηγό με τους όρους, μόνο το περίγραμμα τις ασφάλισης. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι ομαδικό από την τράπεζα που κάνει την χρηματοδότηση του οχήματος !!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν έχω παραλάβει τον οδηγό με τους όρους, μόνο το περίγραμμα τις ασφάλισης. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι ομαδικό από την τράπεζα που κάνει την χρηματοδότηση του οχήματος !! Δεν νομιζω να αλλαζου για καλυψεις σε ομαδικα .
Dinos1973 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν νομιζω να αλλαζου για καλυψεις σε ομαδικα . Οι καλύψεις αναφέρονται στο περίγραμμα τις ασφάλισης, δεν υπάρχει ο οδηγός που αναφέρει τις διαδικασίες, και θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να επικαλεστεί άγνοια, όπως τα ψιλά γράμματα προστατεύουν την ασφαλιστική, θα πρέπει όμως ο ασφαλισμένος να είναι σε γνώση όταν αποδέχεται την ασφάλεια, κάτι που δεν συμβαίνει όταν συμμετάσχεις σε ομαδικό πρόγραμμα που το έχει συμφωνήσει με την ασφαλιστική η τράπεζα που παρέχει την χρηματοδότηση, διότι παραλαμβάνεις μόνο το περίγραμμα της ασφαλείας χωρίς να έχεις αποδεχτεί (η να είναι σε γνώση σου) οι όροι (ψιλά γράμματα). Τελικα, το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να πιέσεις σε δυο διαφορετικές κατευθύνσεις με στόχο (εάν είσαι τυχερός) κάποιος να νομίσει ότι υπάρχει κενό, και να δεχθεί να καλύψει τις ζημιές !
agnostos13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Από ότι καταλαβαίνω για να καταγραφεί ο ανασφάλιστος και να καλυφθείς από την ασφαλιστική σου (εφόσον προβλέπεται) πρέπει να το υπογράψει ο ίδιος! Αν σηκωθεί και φύγει ή δεν δέχεται την εμπλοκή του θα πρέπει να τον κυνηγήσεις δικαστικά (με μάρτυρες κλπ) για να αποζημιωθείς εκ των υστέρων ή να τον πείσεις να δηλώσει την εμπλοκή...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Οπότε όταν οι ασφαλιστικές λένε κάλυψη από ανασφάλιστα εννοούν μόνο για όταν κάτσει ο ανασφάλιστος στον τόπο του ατυχήματος και υπογράψει? αν την κάνει με ελαφρά που είναι και το πιο πιθανό θα τρέχουμε εμείς να τον κυνηγάμε? Τότε ποιό το νόημα?
agnostos13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, Xacti είπε Οπότε όταν οι ασφαλιστικές λένε κάλυψη από ανασφάλιστα εννοούν μόνο για όταν κάτσει ο ανασφάλιστος στον τόπο του ατυχήματος και υπογράψει? αν την κάνει με ελαφρά που είναι και το πιο πιθανό θα τρέχουμε εμείς να τον κυνηγάμε? Τότε ποιό το νόημα? Από τις απαντήσεις που είχε πάρει κάποιο παλικάρι σε άλλο νήμα πριν κάποιες εβδομάδες από τον ασφαλιστή του εκεί είχαμε καταλήξει... Μεγάλο θέμα τα ψιλά γράμματα στις ασφαλιστικές!
Doubt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/1/2020 στις 12:11 ΜΜ, Dinos1973 είπε Δεν ξέρω γιατί δεν έχω το πλήρες συμβόλαιο με τα ψιλά γράμματα, μόνο το έντυπο με τις καλύψεις που πληρώνω, η αγορά έγινε με χρηματοδότηση, και η ασφάλεια ήταν από την τράπεζα που παρέχει την χρηματοδότηση, εγώ παρέλαβα με το όχημα μόνο το έντυπο τις ασφαλείας με τις καλύψεις (μέσα στις καλύψεις είναι ατύχημα με ανασφάλιστο και νομική προστασία) δεν έχω υπογράψει έντυπο με ψιλά γράμματα που είναι οι όροι (ίσως και να είναι καλύτερα έτσι διότι δεν είμαι σε γνώση των όρων και δεν τους έχω υπογράψει). Ενόχλησες τη "νομική προστασία" να δεις τι θα σου πουν;
Dinos1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Την Τρίτη είναι σε άδεια, αλλά στο λογαριασμό μου στο site τους βλέπω ότι έχει ανοιχτεί αριθμός φακέλου ο οποίος είναι σε διαδικασία επεξεργασίας. Στις 1/1/2020 στις 9:02 ΜΜ, Xacti είπε Οπότε όταν οι ασφαλιστικές λένε κάλυψη από ανασφάλιστα εννοούν μόνο για όταν κάτσει ο ανασφάλιστος στον τόπο του ατυχήματος και υπογράψει? αν την κάνει με ελαφρά που είναι και το πιο πιθανό θα τρέχουμε εμείς να τον κυνηγάμε? Τότε ποιό το νόημα? Και ποιος ανασφάλιστος θα παραδεχτεί ότι έφταιγε !!!!!!
agnostos13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Και ποιος ανασφάλιστος θα παραδεχτεί ότι έφταιγε !!!!!! Εγώ μάζι σου και μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά εφόσον ο ανασφάλιστος δεν έχει κάνει αποδοχή αλλά ούτε έχει καταγραφεί από την τροχαία είναι μπέρδεμα...
Dinos1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Εγώ μάζι σου και μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά εφόσον ο ανασφάλιστος δεν έχει κάνει αποδοχή αλλά ούτε έχει καταγραφεί από την τροχαία είναι μπέρδεμα... Η ασφαλιστική έκανε την καταγραφή αλλά η τροχαία ήρθε μετά από 5 ώρες όταν ο ανασφάλιστος είχε φύγει !
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Και ποιος ανασφάλιστος θα παραδεχτεί ότι έφταιγε !!!!!! Κανένας. Οι περισσότεροι θα κοιτάξουν να φύγουν γιατί εκτός απ' τις ζημιές θα πληρώσουν και το 500αρι πρόστιμο της κλήσης. Μόνο αν το αυτοκίνητό τους δεν μπορεί να ξεκινήσει αναγκαστικά ίσως κάτσουν εκεί. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ κι εσύ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τις ασφαλιστικές για να μας προστατεύουν από τέτοια περιστατικά ΟΤΑΝ και ΑΝ μας τύχουν. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να τους πούμε ότι σε αυτό το 6μηνο δεν μου έτυχε τίποτα, επέστρεψέ μου τα ασφάλιστρα. Φαντάσου κάποιον να πληρώνει για 10 χρόνια ασφάλιστρα κανονικά και να μην του έχει τύχει τίποτα και στην πρώτη στραβή η ασφαλιστική του να κάνει την ανήξερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα