vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μας εχουν τρελάνει τις ατελειωτες ουτες στα νοσοκομεια, οποτε παμε για καρτα υγειας για 4 ατομα . Ποια απο ολες ομως αξιζει ; Δεν θελω γνωμες θελω καποιους που να εχουν ηδη .
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε Καμία 😂😂😂😂 Αποκλείεται κάποια αξίζει.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Εγω είχα καταλάβει ότι είναι απάτη,ειδικά με τον τρόπο που τις προωθούν. 1
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω είχα καταλάβει ότι είναι απάτη,ειδικά με τον τρόπο που τις προωθούν. Αγόρασες; ψάχνω άτομο που είναι κάτοχος, δεν θέλω υποθέσεις κλπ. 1
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, vairass είπε Μας εχουν τρελάνει με τις ατελειωτες ουτες στα νοσοκομεια, οποτε παμε για καρτα υγειας για 4 ατομα . Ποια απο ολες ομως αξιζει ; Δεν θελω γνωμες θελω καποιους που να εχουν ηδη . Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι επειδή θα έχεις κάρτα υγείας μόλις πας σε νοσοκομείο -δημόσιο ή ιδιωτικό- θα σε αναλάβουν αμέσως; Αν υπήρχε τέτοια μαγική κάρτα σε λογική τιμή θα είχαμε όλοι.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, vairass είπε Αγόρασες; ψάχνω άτομο που είναι κάτοχος, δεν θέλω υποθέσεις κλπ. Λες να αγόραζα κάτι που θεωρώ ότι είναι απάτη;
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι επειδή θα έχεις κάρτα υγείας μόλις πας σε νοσοκομείο -δημόσιο ή ιδιωτικό- θα σε αναλάβουν αμέσως; Αν υπήρχε τέτοια μαγική κάρτα σε λογική τιμή θα είχαμε όλοι. Οχι αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει κάποια σειρά στην κλινική Η πας σε ιδιώτη δωρεάν. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Λες να αγόραζα κάτι που θεωρώ ότι είναι απάτη; Τοτε καλύτερα μην γράφεις. ΘΈΛΩ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΨΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ
Dinos1973 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, vairass είπε Αποκλείεται κάποια αξίζει. Πραγματικά καμία .....τσάμπα θα πληρώσεις και θα σε στέλνουν σε συμβεβλημένους αλμπανιδες!!!!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, vairass είπε Οχι αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει κάποια σειρά στην κλινική Η πας σε ιδιώτη δωρεάν. Τοτε καλύτερα μην γράφεις. ΘΈΛΩ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΨΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Κουλαρε μην πάθεις τίποτα και σε τρεχουμε σε νοσοκομείο και περιμένεις στην ουρά. 1 2
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Κουλαρε μην πάθεις τίποτα και σε τρεχουμε σε νοσοκομείο και περιμένεις στην ουρά. Χάχα ωραίος. Για τα μωρά την θέλω όχι για εμένα, εγώ έχω εθνική ασφάλεια από την εταιρία. 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Πραγματικά καμία .....τσάμπα θα πληρώσεις και θα σε στέλνουν σε συμβεβλημένους αλμπανιδες!!!!!! Αλμπάνης ιατρός ; κάτσε ρε συ τα παραλές, χρόνια πάω σε ιατρούς τις εθνικής ασφαλιστικής, ίδια ιστορία φαντάζομαι δεν είναι;
KoreanW Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) κάρτα υγείας όπως το έχω αντοληφθεί εγώ σε αναφορές τρίτων, συχνά είναι τυχάρπαστοι αλεξιπτωτιστές που γυρεύουν αρπαχτές διαφημίζοντας παροχές που δεν παρέχουν με τον τρόπο που τις παρουσιάζουν έως και καθόλου δέλεαρ τα εξευτελιστικά κόστη στο ύψος της μιας βραδιάς στην ταβέρνα, που από ένα σημείο και μετά εναπόκειται στην κοινή λογική αν θα μπορούσε ποτέ να έχει τύχη ένα business plan αυτού του τύπου κάποιοι υποψήφιοι πελλάτες που τρώγονται να πέσουν θύματα , είναι οι ίδιοι που μετά κλαίγοντας θα ψελλίζουν την ιστορία τους στα forum OK ΥΓ: φταίει το κράτος που επιτρέπει να υποδύονται την ιδιωτική ασφάλιση μερικοί τυχοδιώκτες Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από KoreanW
Dinos1973 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, vairass είπε Χάχα ωραίος. Για τα μωρά την θέλω όχι για εμένα, εγώ έχω εθνική ασφάλεια από την εταιρία. Αλμπάνης ιατρός ; κάτσε ρε συ τα παραλές, χρόνια πάω σε ιατρούς τις εθνικής ασφαλιστικής, ίδια ιστορία φαντάζομαι δεν είναι; Όχι καμία οι κάρτες υγείας που διαφημίζουν δεν είναι ασφαλιστικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφαλιστικής, να κοιτάξεις ιδιωτική ασφάλιση που θα είναι παρά πολύ ακριβή!!!
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε Όχι καμία οι κάρτες υγείας που διαφημίζουν δεν είναι ασφαλιστικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφαλιστικής, να κοιτάξεις ιδιωτική ασφάλιση που θα είναι παρά πολύ ακριβή!!! Πάρα πολύ ακριβή; στην εθνική είναι 12 ευρώ τον μήνα τι ομαδικό, δεν το λες κ ακριβό όταν σε αυτα τα λεφτά έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε όλους τους γιατρούς. Εγώ το θέλω μόνο για διάγνωση το πρόγραμμα κ να μου γράφουν χάπια κλπ. Σε οτιδήποτε σοβαρό πας νοσοκομείο εννοείται. Κλινική για να εμπιστευτείς θες χρήμα κ γνωστούς γιατρούς. 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε κάρτα υγείας όπως το έχω αντοληφθεί εγώ σε αναφορές τρίτων, είναι τυχάρπαστοι αλεξιπτωτιστές που γυρεύουν αρπαχτές διαφημίζοντας παροχές που δεν παρέχουν με τον τρόπο που τις παρουσιάζουν έως και καθόλου δέλεαρ τα εξευτελιστικά κόστη στο ύψος της μιας βραδιάς στην ταβέρνα, που από ένα σημείο και μετά εναπόκειται στην κοινή λογική αν θα μπορούσε ποτέ να έχει τύχη ένα business plan αυτού του τύπου κάποιοι υποψήφιοι πελλάτες που τρώγονται να πέσουν θύματα , είναι οι ίδιοι που μετά κλαίγοντας θα ψελλίζουν την ιστορία τους στα forum OK ΥΓ: φταίει το κράτος που επιτρέπει να υποδύονται την ιδιωτική ασφάλιση μερικοί τυχοδιώκτες Άρα κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάρει για να πει εντυπώσεις οκ.
KoreanW Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, vairass said: Άρα κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάρει για να πει εντυπώσεις οκ. εδώ μέσα αφού το ρωτάς, έχω συναντήσει συνφορουμίτη που είχε ψωνίσει "κάρτα υγείας" και είχε εξαπατηθεί διότι ενώ του υπόσχονταν δωρεάν παροχές, στην πραγματικότητα δεν ήταν δωρεάν ορίστε λοιπόν στο μεταφέρω εγώ τί έλεγε εδω στο ινσομνια αλλά είναι θέμα κοινής λογικής από ένα σημείο και μετά να περιμένεις ότι θα ψωνίσεις σχεδόν τζάμπα κάτι ακριβό σε κόστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις