angelzZ123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Γεια και καλη χρονια σε ολους σας!!!Σκεφτομαι να εγγραφω στο ΕΑΠ η στο ΑΠΚΥ,μιας και μου αρνηθηκαν την μεταγραφη και λιγο πολυ εχω μεινει χωρις σχολη...Και στα 2 πανεπιστημια εχω βρει καποοιους καλους κλαδους που σκεφτομαι να ακολουθησω συμφωνα με τα ενδιαφεροντα μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το ποσο καλη επιλογη ειναι τα πανεπιστημια αυτα ετσι ωστε να δωσω χρονο και πιο σημαντικο χρημα...Μηπως εχει καποιος απο εσας εμπειρια η καποια παραπανω γνωση πανω σε αυτο το θεμα?
MiKe-Dee Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Βασικά θα βρεις πολλούς που να έχουν γραφτεί είτε στο ένα είτε στο άλλο Πανεπιστήμιο, ωστόσο αν δεν γράψεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και ποιός κλάδος σε ενδιαφέρει, δύσκολα θα λάβεις την βοήθεια που αποζητάς 😉
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Το ΕΑΠ είναι μια χαρά πανεπιστήμιο. Βέβαια στην δική μου εποχή η αλήθεια είναι ότι ήταν λύση για τους λίγο ποιο μεγάλους ηλικιακά που είμαστε και εργαζόμενοι οπότε και δεν υπήρχε η δυνατότητα μετεγκατάστασης σε άλλη πόλη ή παρακολούθησης καθημερινών μαθημάτων κτλ κτλ. Το πρόβλημα του είναι ότι θα χρειαστείς ένα έξτρα κόπο παραπάνω για να καταφέρεις να βρεις "πηγές" μελέτης, τεκμηρίωσης κτλ μιας και είσαι μόνη σου ουσιαστικά. Τώρα έτσι όπως γύρισε η εποχή αν τα έξοδα διαμονής σε μακρινή πόλη είναι πέραν του δυνατοτήτων σου δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην πας, λιγότερα θα σου βγουν πάντως τα δίδακτρα από την "μετανάστευση" σε άλλη πόλη αυτό είναι σίγουρο. Σαν πτυχίο, τυπικά τουλάχιστον, είναι ισοδύναμο με οποιουδήποτε ΑΕΙ. Στην αγορά εργασίας δεν έχω ιδέα τι μέλλει γενέσθαι, όπως είπα είμαι χρόνια εργαζόμενος και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα τύπου "χωρίς προϋπηρεσία" μετά την απόκτηση του πτυχίου. Ότι και αν αποφασίσεις Καλή Αρχή σου εύχομαι.
masteripper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Το σημαντικό είναι να κατασταλάξεις στο τι θες να σπουδάσεις...μην πας να σπουδασεις για να σπουδάσεις...βρες τι πραγματικά σου αρέσει. 4
angelzZ123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Βασικά θα βρεις πολλούς που να έχουν γραφτεί είτε στο ένα είτε στο άλλο Πανεπιστήμιο, ωστόσο αν δεν γράψεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και ποιός κλάδος σε ενδιαφέρει, δύσκολα θα λάβεις την βοήθεια που αποζητάς 😉 Σκεφτομουν Δημοσια Διοίκηση ή Διοικηση επιχειρήσεων και οργανισμων στο ΕΑΠ για τον μοναδικο λογο του μεταπτυχιακου που μπορω να ακολουθησω απο αυτους τους κλαδους...Αλλα προσωπικα ηθελα γενικες αποψεις απο οσους εχουν φοιτησει σε ενα απο τα δυο πανεπιστημια... 3 ώρες πριν, masteripper είπε Το σημαντικό είναι να κατασταλάξεις στο τι θες να σπουδάσεις...μην πας να σπουδασεις για να σπουδάσεις...βρες τι πραγματικά σου αρέσει. εχω βρει η αληθεια ειναι,απλα δεν ημουν σιγουρη για την σχολη ως σχολη διοτι κανενας απο οσους γνωριζω τουλαχιστον εγω δεν μιλουσε ουτε ηξερε το οτιδηποτε σχετικα με αυτην 4 ώρες πριν, andy33 είπε Το ΕΑΠ είναι μια χαρά πανεπιστήμιο. Βέβαια στην δική μου εποχή η αλήθεια είναι ότι ήταν λύση για τους λίγο ποιο μεγάλους ηλικιακά που είμαστε και εργαζόμενοι οπότε και δεν υπήρχε η δυνατότητα μετεγκατάστασης σε άλλη πόλη ή παρακολούθησης καθημερινών μαθημάτων κτλ κτλ. Το πρόβλημα του είναι ότι θα χρειαστείς ένα έξτρα κόπο παραπάνω για να καταφέρεις να βρεις "πηγές" μελέτης, τεκμηρίωσης κτλ μιας και είσαι μόνη σου ουσιαστικά. Τώρα έτσι όπως γύρισε η εποχή αν τα έξοδα διαμονής σε μακρινή πόλη είναι πέραν του δυνατοτήτων σου δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην πας, λιγότερα θα σου βγουν πάντως τα δίδακτρα από την "μετανάστευση" σε άλλη πόλη αυτό είναι σίγουρο. Σαν πτυχίο, τυπικά τουλάχιστον, είναι ισοδύναμο με οποιουδήποτε ΑΕΙ. Στην αγορά εργασίας δεν έχω ιδέα τι μέλλει γενέσθαι, όπως είπα είμαι χρόνια εργαζόμενος και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα τύπου "χωρίς προϋπηρεσία" μετά την απόκτηση του πτυχίου. Ότι και αν αποφασίσεις Καλή Αρχή σου εύχομαι. Αν επιτρεπεται,τι πρυχιο αποκτησατε; και ειναι οντως μια αληθεια οτι τα εξοδα για να ζησω σε αλλη πολη,που στην δικη που περπτωση ειναι η Μυτιληνη,ειναι δυο φορες περισσοτερα! Οσο για τον κοπο δεν ανησυχω ειμαι αποφασισμενη να παρω πτυχιο,αρκει να ειναι αναγνωρισμενο οσο γινεται,ετσι ωστε να μπορεσω και εγω να κανω κατι που μαρεσει.. σας ευχαριστω για την απαντηση σας!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Πληροφορική τελείωσα. Μην ανησυχείς για την αναγνώριση είναι ισότιμο το πτυχίο με οποιοδήποτε πτυχίο άλλου ΑΕΙ. Επίσης τείνουν να εξαφανιστούν και οι τελευταίοι "δύσπιστοι" ως προς την ποιότητα των σπουδών που σου παρέχει το ΕΑΠ, εδώ σιγά σιγά η κοινωνία αποδέχεται το γεγονός ότι και οι ιδιωτικές σχολές παρέχουν αξιόλογο επίπεδο σπουδών, (που και αυτές είναι αρκετά ακριβότερες) πόσο μάλλον το ΕΑΠ. Το πτυχίο που θα πάρεις απλά θα αποτελέσει το "τυπικό" προσόν που θα σου δώσει το δικαίωμα να "προσκληθείς" σε μια συνέντευξη ή να κάνεις μια αίτηση για εργασία, το αν θα κάνεις κάτι που σου αρέσει εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την θέληση σου αλλά και το κύκλο στον οποίο θα κινηθείς γενικότερα, απλά το πτυχίο καλό είναι να υπάρχει. Επίσης όπως έγραψες και εσύ μπορείς να συνεχίσεις σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό θελήσεις, πάρε πληροφορίες, μπορείς με ένα email, από την γραμματεία της ΔΕΟ για τις λεπτομέρειες και τα επαγγελματικά δικαιώματα, πιθανόν να υπάρχουν μικροασάφειες στην ΔΕΟ, και καλή αρχή. Υ.Γ. Στα χρόνια που φοίτησα, υπήρχαν και υποτροφίες στους άριστους, εργασίες και εξετάσεις με βαθμό >=9, δύο φίλοι μου πλήρωσαν δίδακτρα μόνο το 1ο έτος, τα υπόλοιπα πήραν υποτροφία αλλά προϋποθετει πολύ διάβασμα, δες και αυτή τη δυνατότητα δεν είναι και λίγο. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
angelzZ123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, andy33 είπε Καλημέρα, Πληροφορική τελείωσα. Μην ανησυχείς για την αναγνώριση είναι ισότιμο το πτυχίο με οποιοδήποτε πτυχίο άλλου ΑΕΙ. Επίσης τείνουν να εξαφανιστούν και οι τελευταίοι "δύσπιστοι" ως προς την ποιότητα των σπουδών που σου παρέχει το ΕΑΠ, εδώ σιγά σιγά η κοινωνία αποδέχεται το γεγονός ότι και οι ιδιωτικές σχολές παρέχουν αξιόλογο επίπεδο σπουδών, (που και αυτές είναι αρκετά ακριβότερες) πόσο μάλλον το ΕΑΠ. Το πτυχίο που θα πάρεις απλά θα αποτελέσει το "τυπικό" προσόν που θα σου δώσει το δικαίωμα να "προσκληθείς" σε μια συνέντευξη ή να κάνεις μια αίτηση για εργασία, το αν θα κάνεις κάτι που σου αρέσει εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την θέληση σου αλλά και το κύκλο στον οποίο θα κινηθείς γενικότερα, απλά το πτυχίο καλό είναι να υπάρχει. Επίσης όπως έγραψες και εσύ μπορείς να συνεχίσεις σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό θελήσεις, πάρε πληροφορίες, μπορείς με ένα email, από την γραμματεία της ΔΕΟ για τις λεπτομέρειες και τα επαγγελματικά δικαιώματα, πιθανόν να υπάρχουν μικροασάφειες στην ΔΕΟ, και καλή αρχή. Υ.Γ. Στα χρόνια που φοίτησα, υπήρχαν και υποτροφίες στους άριστους, εργασίες και εξετάσεις με βαθμό >=9, δύο φίλοι μου πλήρωσαν δίδακτρα μόνο το 1ο έτος, τα υπόλοιπα πήραν υποτροφία αλλά προϋποθετει πολύ διάβασμα, δες και αυτή τη δυνατότητα δεν είναι και λίγο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!!Έχω ήδη στείλει email και θα επικοινωνήσω άμεσα με το πανεπιστήμιο για περαιτέρω πληροφορίες.Αλλα εμένα με ενδιαφέρει το πτυχίο να έχει την τυπική αναγνώριση,που από ότι διαβάζω έχεις οπότε όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς κατά τη γνώμη μου, οτι πτυχίο και να πάρεις από τον οποιοδήποτε πανεπιστημιακό φορέα,αν δεν υπάρχει η εξειδίκευση ενος μεταπτυχιακού,η εύρεση εργασίας είναι σε έναν βαθμό ακόμα πιο δύσκολο από ότι θα ήταν με ενα μεταπτυχιακό!!!Αλλά όπως και να έχει σε ευχαριστώ και πάλι για την εκτενή απάντηση σου,καλή χρονιά!
filipN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, andy33 είπε [...] Υ.Γ. Στα χρόνια που φοίτησα, υπήρχαν και υποτροφίες στους άριστους, εργασίες και εξετάσεις με βαθμό >=9, δύο φίλοι μου πλήρωσαν δίδακτρα μόνο το 1ο έτος, τα υπόλοιπα πήραν υποτροφία αλλά προϋποθετει πολύ διάβασμα, δες και αυτή τη δυνατότητα δεν είναι και λίγο. Το ΕΑΠ, εδώ και πολλά χρόνια, έχει δύο ειδών υποτροφίες (δεν δόθηκαν μόνο μια χρονιά μερικές από αυτές): - Τις υποτροφίες αριστείας, που παίρνουν αυτόματα όσοι έχουν βαθμό 8.5 ή μεγαλύτερο και παίρνουν όλες τις Θεματικές Ενότητες της χρονιάς. - Και τις υποτροφίες με κοινωνικά κριτήρια, που δίδονται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου, και που δεν μπορούν να πάρουν μόνο όσοι πηγαίνουν στο ΕΑΠ για βόλτα και αναψυχή. Κατά συνέπεια, - υπάρχουν άτομα που μπορεί να πάρουν πτυχίο και μην πληρώσουν δεκάρα τσακιστή (πληρώνεις στην αρχή του έτους και σου επιστρέφονται στην αρχή του επομένου). - Υπάρχουν και άλλοι στους οποίους επιστρέφεται ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων, αν όχι τα περισσότερα ( με κοινωνικά κριτήρια). - Τα σχετικά με το "πολύ διάβασμα", δεν έχουν σχέση ούτε με τα ΑΕΙ γενικότερα, ούτε με Το ΕΑΠ ειδικότερα, αλλά με τις πραγματικές δυνατότητες των φοιτητών και τον τρόπο που διαβάζουν. Ένας άριστος ή πολύ καλός μαθητής στο Λύκειο και που έχει συνείδηση του ρόλου του σαν φοιτητής, θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο από έναν άλλο που τελείωνε με το ζόρι και με "δεκανίκια" τις χρονιές της Μέσης Εκπαίδευσης. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από filipN
angelzZ123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, filipN είπε Το ΕΑΠ, εδώ και πολλά χρόνια, έχει δύο ειδών υποτροφίες (δεν δόθηκαν μόνο μια χρονιά μερικές από αυτές): - Τις υποτροφίες αριστείας, που παίρνουν αυτόματα όσοι έχουν βαθμό 8.5 ή μεγαλύτερο και παίρνουν όλες τις Θεματικές Ενότητες της χρονιάς. - Και τις υποτροφίες με κοινωνικά κριτήρια, που δίδονται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου, και που δεν μπορούν να πάρουν μόνο όσοι πηγαίνουν στο ΕΑΠ για βόλτα και αναψυχή. Κατά συνέπεια, - υπάρχουν άτομα που μπορεί να πάρουν πτυχίο και μην πληρώσουν δεκάρα τσακιστή (πληρώνεις στην αρχή του έτους και σου επιστρέφονται στην αρχή του επομένου). - Υπάρχουν και άλλοι στους οποίους επιστρέφεται ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων, αν όχι τα περισσότερα ( με κοινωνικά κριτήρια). - Τα σχετικά με το "πολύ διάβασμα", δεν έχουν σχέση ούτε με τα ΑΕΙ γενικότερα, ούτε με Το ΕΑΠ ειδικότερα, αλλά με τις πραγματικές δυνατότητες των φοιτητών και τον τρόπο που διαβάζουν. Ένας άριστος ή πολύ καλός μαθητής στο Λύκειο και που έχει συνείδηση του ρόλου του σαν φοιτητής, θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο από έναν άλλο που τελείωνε με το ζόρι και με "δεκανίκια" τις χρονιές της Μέσης Εκπαίδευσης. Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτενή απάντηση σου,είναι απίστευτα χρήσιμη!!!
ecgeek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Για το ΕΑΠ ισχύει ακόμη ότι δεν μπαίνουν όλοι και ότι γίνεται κλήρωση κάθε χρόνο; Ή πλέον παίρνουν όλους όσους αιτούνται ;
angelzZ123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ecgeek είπε Για το ΕΑΠ ισχύει ακόμη ότι δεν μπαίνουν όλοι και ότι γίνεται κλήρωση κάθε χρόνο; Ή πλέον παίρνουν όλους όσους αιτούνται ; Για αυτό δεν ειμαι 100%σίγουρη,πάντως αυτός που λέει στην ιστοσελίδα ειναινκαι ισχύει η κλήρωση,άλλα και πάλι μπορεί να είμαι λάθος
MiKe-Dee Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Προσωπικά είμαι φοιτητής στο ΕΑΠ αλλά σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ετήσιες ενότητες, γενικά με τα όποια μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται κατά καιρούς, είμαι ευχαριστημένος. Όταν λέω μικροπροβλήματα, εννοώ ότι μπορεί οι καθηγητές καμιά φορά να μην συμφωνούν μεταξύ τους σε κάποιες οδηγίες που δίνονται, μικρές αποκκλίσεις από το ετήσιο πρόγραμμα (είναι πρόβλημα για εργαζόμενο με οικογένεια), μικρολάθη σε εργασίες κ.λπ. αλλά σίγουρα όχι κάτι τρομερό. Επειδή είναι το 2ο μεταπτυχιακό που κάνω, συνειδητοποίησα πως ο λόγος που για 3η χρονιά συνεχίζω είναι γιατί μου αρέσει να διαβάζω, έχω όρεξη να ψάχνομαι και γενικά το αντικείμενο έχει ενδιαφέρον. Αν αυτό δεν είναι το στοιχείο σου, τότε μην αποθαρρύνεσαι, υπάρχουν ομάδες μελέτης που φτιάχνουν φοιτητές όπου υπάρχει αλληλουποστήριξη, συζήτηση κ.λπ. οπότε δεν ξεχνιέσαι, δεν χάνεσαι. Ο λόγος που μπορεί το ΕΑΠ ή οποιαδήποτε άλλο distance learning ίδρυμα να είναι πρόκληση, είναι η δέσμευση κυρίως του χρόνου. Αν είσαι έτοιμη να το κάνεις και συνειδητοποιείς πως αν μείνεις πίσω θα τρέχεις μετά τότε go for it. Η ευκολία της εβδομαδιαίας διδασκαλίας και κυρίως δια ζώσης, είναι ένα πλεονέκτημα έναντι της απομακρυσμένης διδασκαλίας όμως προσωπικά και από τις ομαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις δεν είχα (και έχω) να ζηλέψω σε τίποτα από ένα τυπικό πρόγραμμα. Είτε το ΕΑΠ, είτε το ΑΠΚΥ είναι και τα δυο κοντά σε τιμές και σε απαιτήσεις. Ωστόσο, θα σου πρότεινα να μείνεις σε κάτι μεταξύ αυτών, ή αν έχεις την οικονομική άνεση να κάνεις κάτι σε ιδιωτικό αλλά αναγνωρισμένο. Το UoPeople παρ’όλο που είναι αμερικάνικο ίδρυμα (δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι πλεονέκτημα) αμφιβάλλω αν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα (και την Ευρώπη). Θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι ώστε να έχεις μια βάση και μετά αν επιλέξεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου να ψάξεις και το UoPeople ή κάποιο άλλο ιδιωτικό ίδρυμα. Πάντα, να ψάχνεις τι γίνεται με την αναγνώριση των πτυχίων.
filipN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, MiKe-Dee είπε [...] υπάρχουν ομάδες μελέτης που φτιάχνουν φοιτητές όπου υπάρχει αλληλουποστήριξη, συζήτηση κ.λπ. οπότε δεν ξεχνιέσαι, δεν χάνεσαι. [...] Οι ομάδες μελέτης του ΕΑΠ είναι υπαρκτές και μερικές φορές χρήσιμες, όχι πάντα. Υπάρχουν και εκεί οι κακομοιριές της Ελληνικής πραγματικότητας, δηλαδή "αλληλοϋποστήριξη" υπό συγκεκριμένους όρους, όπως και ο αποκλεισμός μερικών φοιτητών. 1
angelzZ123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Προσωπικά είμαι φοιτητής στο ΕΑΠ αλλά σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με ετήσιες ενότητες, γενικά με τα όποια μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται κατά καιρούς, είμαι ευχαριστημένος. Όταν λέω μικροπροβλήματα, εννοώ ότι μπορεί οι καθηγητές καμιά φορά να μην συμφωνούν μεταξύ τους σε κάποιες οδηγίες που δίνονται, μικρές αποκκλίσεις από το ετήσιο πρόγραμμα (είναι πρόβλημα για εργαζόμενο με οικογένεια), μικρολάθη σε εργασίες κ.λπ. αλλά σίγουρα όχι κάτι τρομερό. Επειδή είναι το 2ο μεταπτυχιακό που κάνω, συνειδητοποίησα πως ο λόγος που για 3η χρονιά συνεχίζω είναι γιατί μου αρέσει να διαβάζω, έχω όρεξη να ψάχνομαι και γενικά το αντικείμενο έχει ενδιαφέρον. Αν αυτό δεν είναι το στοιχείο σου, τότε μην αποθαρρύνεσαι, υπάρχουν ομάδες μελέτης που φτιάχνουν φοιτητές όπου υπάρχει αλληλουποστήριξη, συζήτηση κ.λπ. οπότε δεν ξεχνιέσαι, δεν χάνεσαι. Ο λόγος που μπορεί το ΕΑΠ ή οποιαδήποτε άλλο distance learning ίδρυμα να είναι πρόκληση, είναι η δέσμευση κυρίως του χρόνου. Αν είσαι έτοιμη να το κάνεις και συνειδητοποιείς πως αν μείνεις πίσω θα τρέχεις μετά τότε go for it. Η ευκολία της εβδομαδιαίας διδασκαλίας και κυρίως δια ζώσης, είναι ένα πλεονέκτημα έναντι της απομακρυσμένης διδασκαλίας όμως προσωπικά και από τις ομαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις δεν είχα (και έχω) να ζηλέψω σε τίποτα από ένα τυπικό πρόγραμμα. Είτε το ΕΑΠ, είτε το ΑΠΚΥ είναι και τα δυο κοντά σε τιμές και σε απαιτήσεις. Ωστόσο, θα σου πρότεινα να μείνεις σε κάτι μεταξύ αυτών, ή αν έχεις την οικονομική άνεση να κάνεις κάτι σε ιδιωτικό αλλά αναγνωρισμένο. Το UoPeople παρ’όλο που είναι αμερικάνικο ίδρυμα (δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι πλεονέκτημα) αμφιβάλλω αν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα (και την Ευρώπη). Θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι ώστε να έχεις μια βάση και μετά αν επιλέξεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου να ψάξεις και το UoPeople ή κάποιο άλλο ιδιωτικό ίδρυμα. Πάντα, να ψάχνεις τι γίνεται με την αναγνώριση των πτυχίων. Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου!!!!
Lanike71 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 11:37 ΠΜ, filipN είπε Οι ομάδες μελέτης του ΕΑΠ είναι υπαρκτές και μερικές φορές χρήσιμες, όχι πάντα. Υπάρχουν και εκεί οι κακομοιριές της Ελληνικής πραγματικότητας, δηλαδή "αλληλοϋποστήριξη" υπό συγκεκριμένους όρους, όπως και ο αποκλεισμός μερικών φοιτητών. O αποκλεισμός ήταν αποτέλεσμα μη συμμετοχής...Με λίγα λόγια, όλα έτοιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα