Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Το θεμα ειναι οτι μονο θεσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ μπορουν να διεκδικησουν. Για παραδειγμα, κάποιος που τελειώνει Διοικηση επιχειρησεων στο ΕΑΠ δεν μπορεί να διεκδικήσεις θέσεις ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , παρα μονο θεσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Μια χαρα μπορουν να διεκδικησουν θεσεις ΠΕ-Οικονομικου οι αποφοιτοι Διοικησης. Ισως να χρειαζεται πρωτα μια εγγραφη στο επιμελητηριο (δε γνωριζω σιγουρα), αλλά μπορουν. Και το Οικονομικο και η Διοικηση, στο ΠΕ80-Οικονομίας εντασσονται 🙂

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Μια χαρα μπορουν να διεκδικησουν θεσεις ΠΕ-Οικονομικου οι αποφοιτοι Διοικησης. Ισως να χρειαζεται πρωτα μια εγγραφη στο επιμελητηριο (δε γνωριζω σιγουρα), αλλά μπορουν. Και το Οικονομικο και η Διοικηση, στο ΠΕ80-Οικονομίας εντασσονται 🙂

Δεν μιλαω για την εκπαιευση αλλα για τις θεσεις δημοσιου στις προκηρυξεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Δεν μιλαω για την εκπαιευση αλλα για τις θεσεις δημοσιου στις προκηρυξεις

Κι εγω γι αυτες μιλαω..απλα ηθελα να δειξω οτι Οικονομικο και Διοικηση θεωρουνται ιδια "κατηγορια" γι αυτο κ εντασσονται σε ιδιο ΠΕ, γενικα..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 10:42 ΜΜ, angelzZ123 είπε

και ειναι οντως μια αληθεια οτι τα εξοδα για να ζησω σε αλλη πολη,που στην δικη που περπτωση ειναι η Μυτιληνη,ειναι δυο φορες περισσοτερα!

Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός, αλλά σε ποιο τμήμα της Μυτιλήνης πέρασες?

Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 10:42 ΜΜ, angelzZ123 είπε

Σκεφτομουν Δημοσια Διοίκηση ή Διοικηση επιχειρήσεων και οργανισμων στο ΕΑΠ για τον μοναδικο λογο του μεταπτυχιακου που μπορω να ακολουθησω απο αυτους τους κλαδους...Αλλα προσωπικα ηθελα γενικες αποψεις απο οσους εχουν φοιτησει σε ενα απο τα δυο πανεπιστημια...

εχω βρει η αληθεια ειναι,απλα δεν ημουν σιγουρη για την σχολη ως σχολη διοτι κανενας απο οσους γνωριζω τουλαχιστον εγω δεν μιλουσε ουτε ηξερε το οτιδηποτε σχετικα με αυτην

Αν επιτρεπεται,τι πρυχιο αποκτησατε;

και ειναι οντως μια αληθεια οτι τα εξοδα για να ζησω σε αλλη πολη,που στην δικη που περπτωση ειναι η Μυτιληνη,ειναι δυο φορες περισσοτερα!

Οσο για τον κοπο δεν ανησυχω ειμαι αποφασισμενη να παρω πτυχιο,αρκει να ειναι αναγνωρισμενο οσο γινεται,ετσι ωστε να μπορεσω και εγω να κανω κατι που μαρεσει..

σας ευχαριστω για την απαντηση σας!!!

Το ΕΑΠ ειναι πληρως,απολυτως ανγνωρισμενο δημοσιο πανεπιστημιο.Ουτε καν να το σκεφτεις αυτο Η μεθοδος διδασκαλιας αλλαζει σε σχεση με τα παραδοσιακα ΑΕΙ αλλα αυτο δεν επηρεαζει ουδολως την αναγνωριση η οποια ειναι πληρης !

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2021 στις 2:58 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Το θεμα ειναι οτι μονο θεσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ μπορουν να διεκδικησουν. Για παραδειγμα, κάποιος που τελειώνει Διοικηση επιχειρησεων στο ΕΑΠ δεν μπορεί να διεκδικήσεις θέσεις ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , παρα μονο θεσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Ίσως κατόπιν εορτής, αλλά θα το αναφέρω γιατί δεν πρέπει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις: Η ΔΕΟ του ΕΑΠ έχει πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα οικονομολόγου (κατόπιν εγγραφής στο ΟΕΕ), ως εκ τούτου μπορεί απόφοιτός της να διεκδικήσει άνετα θέση καθαρά οικονομικού στελέχους, είτε μέσω ΑΣΕΠ, είτε με μετάταξη. Αυτό (για την ώρα) δεν ισχύει ούτε για την ΔΗΔ, ούτε για την ΔΙΤ, γιατί δεν έχουν πάρει ακόμα Ε.Δ

Επεξ/σία από Tasos
Δημοσ.

- Οι πτυχιούχοι των Σχολών ΔΗΔ (Δημόσια Διοίκηση) και ΔΙΤ (Διοίκηση Τουρισμού) είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσουν Ε.Δ. (Επαγγελματικά Δικαιώματα), όταν αποκτήσουν και οι πτυχιούχοι της Σχολής ΕΠΟ (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό).

- Μακάρι να αποκτήσουν Ε.Δ. όλες οι Σχολές και σύντομα. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο ρόλος των ΑΕΙ δεν μπορεί να περιορίζεται στην παραγωγή πτυχιούχων που θα προσληφθούν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...