Magi A. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιος δικηγορος εδω; θα ηθελα να με κατατοπίσει πως να κινηθω για να παρω τα χρηματα μου πισω απο ινστιτουτο με απατεωνες.
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Κλασσικα πληρωσες για θεραπείες και ειτε δεν τις εκανες η δεν εκαναν δουλεια και σε χρεωσαν χωρις λογο ;
Γιαούρτι Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ε γράψε ρε κοπελιά ποιο είναι το πρόβλημα σου και όποιος ξέρει θα σου απαντήσει, σε δημόσιο φόρουμ είσαι. Αν είναι να περιμένεις προσωπικό μήνυμα από δικηγόρο ε πήγαινε πλήρωσε να γίνει η δουλειά σου 1
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μη γελάτε δυστυχώς η απάτη έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο ειδικά σε τέτοια θέματα που βρίσκουν ανύποπτα κοριτσάκια και τα βάζουν στο λούκι. Θυμάμαι παλιά και χωρίς να το καταλάβει είχαν βάλει τη κόρη μου να υπογράψει για κάποιο πρόγραμμα 500-1000 ευρώ και πληρωμή με έκδοση κάρτας από την οποία φυσικά θα προεισέπραταν τα χρήματα.Ευτυχώς το παιδί γύρισε σπίτι μου το είπε,μου έδειξε το χαρτί και ευτυχώς πάλι που ήταν ανήλικη (τόσο μαλάκες και κλέφτες μαζί ήταν) πήγα κάτω στο Σύνταγμα και έγινε της πουτάνας.Ακούστηκα μέχρι την Ομόνοια και δεν έβγαλε κανένας μιλιά ζητώντας μου συνεχώς συγγνώμη. Δεν σκέφτηκα να το πάω ποινικά γιατί δυστυχώς στα Ελληνικά δικαστήρια μόνο αν έχεις χοντρό χρήμα δικαιώνεσαι. Οπότε μη γελάτε και να έχετε το νου σας. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από papoys1 3
DrLo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Παιδιά μη γελάτε δυστυχώς η απάτη έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο ειδικά σε τέτοια θέματα που βρίσκουν ανύποπτα κοριτσάκια και τα βάζουν στο λούκι. Θυμάμαι παλιά και χωρίς να το καταλάβει είχαν βάλει τη κόρη μου να υπογράψει για κάποιο πρόγραμμα 500-1000 ευρώ και πληρωμή με έκδοση κάρτας από την οποία φυσικά θα προεισέπραταν τα χρήματα.Ευτυχώς το παιδί γύρισε σπίτι μου το είπε,μου έδειξε το χαρτί και ευτυχώς πάλι που ήταν ανήλικη (τόσο μαλάκες και κλέφτες μαζί ήταν) πήγα κάτω στο Σύνταγμα και έγινε της πουτάνας.Ακούστηκα μέχρι την Ομόνοια και δεν έβγαλε κανένας μιλιά ζητώντας μου συνεχώς συγγνώμη. Δεν σκέφτηκα να το πάω ποινικά γιατί δυστυχώς στα Ελληνικά δικαστήρια μόνο αν έχεις χοντρό χρήμα δικαιώνεσαι. Οπότε μη γελάτε και να έχετε το νου σας. τι να "πας ποινικά" ; Ποιό ποινικό αδικημα υποπτευεσαι ότι διέπραξαν; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, DrLo είπε τι να "πας ποινικά" ; Ποιό ποινικό αδικημα υποπτευεσαι ότι διέπραξαν; απάτης
DrLo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε απάτης Σε τι συνίσταται η απάτη ? Πέρα του θέματος αν μπορεί κάποιο χαρτί/συμφωνητικό (δεν διευκρινίζεται τι είδους χαρτί είναι ή αν απαιτούσε περεταίρω υπογραφές) να είναι enforceable εφόσον ένα από τα δύο μέλη είναι ανήλικο (που αυτό έτσι κι αλλιώς δεν είναι ποινικό αδίκημα) , ποιά είναι η απάτη; Αφού δεν προχώρησε η υπόθεση για να δει αν τις προσέφεραν τα προιόντα ή υπηρεσίες που συμφωνήθηκαν πως τεκμέρεται η απάτη; Απάτη θα ήταν να της τάξουν τις Χ υπηρεσίες και να τις παρείχαν κάτι άλλο. εκείνη τη στιγμή δεν είχε φτάσει ακομα σε εκείνο το σημείο. Δεν είναι αδίκημα το "υποψιάζομαι ότι θα με εξαπατήσεις". έτσι κι αλλιώς καταλαβαίνω ότι δε θα μπορούσε να προχωρήσεουν σε έκδοση κάρτας (νομίζω πρέπει να είσαι ενήλικος για να βγάλεις κάρτα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος). Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από DrLo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, DrLo είπε Σε τι συνίσταται η απάτη ? Πέρα του θέματος αν μπορεί κάποιο χαρτί/συμφωνητικό (δεν διευκρινίζεται τι είδους χαρτί είναι ή αν απαιτούσε περεταίρω υπογραφές) να είναι enforceable εφόσον ένα από τα δύο μέλη είναι ανήλικο (που αυτό έτσι κι αλλιώς δεν είναι ποινικό αδίκημα) , ποιά είναι η απάτη; Αφού δεν προχώρησε η υπόθεση για να δει αν τις προσέφεραν τα προιόντα ή υπηρεσίες που συμφωνήθηκαν πως τεκμέρεται η απάτη; μόνο το γεγονός ότι ήταν ανήλικη την έβαλαν να υπογράψει για κάποιες υπηρεσίες ενός προγράμματος για το οποίο υπάρχει χρέωση (χωρίς την συγκατάθεση/έγκριση ενηλίκων (κηδεμόνων) της έδωσαν κάρτα με την οποία θα πλήρωνε αυτό λέγεται απάτη αγαπητέ μου φίλε καθώς πριν προχωρήσεις σε κάτι για το οποίο πρέπει να χρεώσεις τον πελάτη και αυτός πρέπει να πληρώσει θα πρέπει να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος μαζί του βεβαία όπως είπε ο φίλος μας για να βρεις το δίκιο σου πρέπει να πας στο δικαστήριο αυτό προυποθέτει ότι θες δικηγόρο άρα θα χρειαστείς χρήματα και χρόνο αυτό εκμεταλλεύονται (βλέπε υποθέσεις καταστημάτων που έχουν ανοίξει στην παρούσα ιστοσελίδα) που παίρνουν τα χρήματα των πελατών τους χωρίς να τους δώσουν τα προιόντα που παράγγειλαν ...)
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Οσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και απατεώνες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και απατεώνες. δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί σου 100% και δυστυχώς από ότι φαίνεται υπάρχουν πάρα πολλά κορόιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις