Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω τη γίνεται με το ποινικό μητρώο γενικής χρήσης που μου ζητήθηκε από μία δουλειά που κυνήγαγα πολύ καιρό και επιτέλους μου έκατσε. Πέρισυ αρχές Δεκέμβρη δικάστικα και καταδικάστηκα σε ένα μήνα φυλακή με τριετή αναστολή και κατοχή ποσότητας κάνναβης για αποκλειστικά δίκη μου χρήση. Ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν τώρα που θα πάρω αντίγραφο του μητρώου θα φαίνεται αυτή η απόφαση. Γιατί αν φαίνεται τη πατήσαμε άγρια. Σας ευχαριστώ πολύ!
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοείται πως θα φαίνεται Είναι ποινή και δικαστήριο για κατοχή ναρκωτικων. Γράφτηκε στο μητρώο σου και τέλος. (και είσαι με 3ετη αναστολή έξω, οπότε ελπίζω να ξεκοψες, γιατί αν σε ξαναπιάσουν πας απευθείας φυλακή, να φανταστώ ξέρεις την νομοθεσία 😉) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Και στο γενικής χρήσης εκτός της δικαστικής που αναγράφονται όλα; Γιατί διάβασα ότι μέχρι ένα μήνα θεωρούνται πταίσματα όπως και η προσωπική χρήση είναι πταισματικου χαρακτήρα αν δεν κάνω λάθος και είχα μια ελπίδα ότι δεν θα φαίνεται στο γενικής χρήσης. Έτσι απλά για λίγο μαύρο καταστρέφουν κόσμο ρε γαμώτο που κάνουμε αμάν να βρούμε μια δουλειά της προκοπής; Πως γίνεται αυτό το νομοθέτη μου μέσα;;;
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Το αν καταστρεφουν κόσμο είναι σχετικό. Για να ζητάνε τέτοια στοιχεία να υποθέσω ότι μιλάμε για σώματα ασφαλείας η υπάλληλο φύλαξης η κάποια εργασία που τους είναι αναγκαίο να ξέρουν, θέλουν έναν άνθρωπο όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο, φαντάσου αν θα σε εμπιστευτεί ένας εργοδότης για τέτοια δουλειά εφόσον έχεις καταδικαστεί, επίσης το ήξερες ότι όταν προμηθευτικες την ουσία ήσουν παράνομος.
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Και στο γενικής χρήσης εκτός της δικαστικής που αναγράφονται όλα; Γιατί διάβασα ότι μέχρι ένα μήνα θεωρούνται πταίσματα όπως και η προσωπική χρήση είναι πταισματικου χαρακτήρα αν δεν κάνω λάθος και είχα μια ελπίδα ότι δεν θα φαίνεται στο γενικής χρήσης. Έτσι απλά για λίγο μαύρο καταστρέφουν κόσμο ρε γαμώτο που κάνουμε αμάν να βρούμε μια δουλειά της προκοπής; Πως γίνεται αυτό το νομοθέτη μου μέσα;;; Φίλε μου μην σε πάρω στον λαιμό μου, δεν είμαι νομικός, απλά θεωρώ ότι εφόσον έφτασε η φάση δικαστήριο και υπήρχε ποινή, και αναστολή και όλα αυτά, γράφετε κανονικά στο ποινικό σου μητρώο. +για να ζητάνε αντίγραφο ποινικού μητρώου είναι κάποια σοβαρή δουλειά. Οπότε θέλουν να δουν ότι είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Σε βιομηχανία είναι ρε παιδιά φόρτωμα ξεφόρτωμα απλά είναι μεγάλη βιομηχανία και δουλειά για πάντα! Σιγά το πραγμα ρε γαμωτο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Gregstav1980 είπε Σε βιομηχανία είναι ρε παιδιά φόρτωμα ξεφόρτωμα απλά είναι μεγάλη βιομηχανία και δουλειά για πάντα! Σιγά το πραγμα ρε γαμωτο. Έχουν το δικαίωμα να ζητάνε τέτοια στοιχεία; Ήξερα βασικά μόνο για σώματα ασφάλειας η κατι σχετικό με φύλαξη σε τράπεζες και χρηματοοικονομικο τομέα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Τι να πω ζητάνε τελικά απ´ότι φαίνεται. Είναι νόμιμο; Αλλά με ενδιαφέρει να ξέρω αν η κατοχή για αποκλειστικά δίκη μου χρήση ο ένας μήνας με αναστολή μπαίνει σαν πταίσμα γιατί όπως είπα κάπου διάβασα ότι τα πταίσματα δεν αναγράφονται στο γενικής χρήσης πάντα.
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Έχουν το δικαίωμα να ζητάνε τέτοια στοιχεία; Ήξερα βασικά μόνο για σώματα ασφάλειας η κατι σχετικό με φύλαξη σε τράπεζες και χρηματοοικονομικο τομέα. Και εγω πρώτη φορά το ακούω να θέλει βιοτεχνία για έναν που θα φορτώνει και θα ξεφορτωθεί αντίγραφο για ποινικό μητρώο.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Και στο γενικής χρήσης εκτός της δικαστικής που αναγράφονται όλα; Γιατί διάβασα ότι μέχρι ένα μήνα θεωρούνται πταίσματα όπως και η προσωπική χρήση είναι πταισματικου χαρακτήρα αν δεν κάνω λάθος και είχα μια ελπίδα ότι δεν θα φαίνεται στο γενικής χρήσης. Έτσι απλά για λίγο μαύρο καταστρέφουν κόσμο ρε γαμώτο που κάνουμε αμάν να βρούμε μια δουλειά της προκοπής; Πως γίνεται αυτό το νομοθέτη μου μέσα;;; Παρε το στο χέρι και βλέπεις τι γράφει.
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω τη γίνεται με το ποινικό μητρώο γενικής χρήσης που μου ζητήθηκε από μία δουλειά που κυνήγαγα πολύ καιρό και επιτέλους μου έκατσε. Πέρισυ αρχές Δεκέμβρη δικάστικα και καταδικάστηκα σε ένα μήνα φυλακή με τριετή αναστολή και κατοχή ποσότητας κάνναβης για αποκλειστικά δίκη μου χρήση. Ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει υπεύθυνα αν τώρα που θα πάρω αντίγραφο του μητρώου θα φαίνεται αυτή η απόφαση. Γιατί αν φαίνεται τη πατήσαμε άγρια. Σας ευχαριστώ πολύ! δε θα φαινεται τιποτα στο γενικης χρησης που θα δωσεις. εφεση δεν εκανες στο δικαστηριο ;
Natha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα μου έχουν ζητήσει για εργασία σε ξενοδοχείο καμία σχέση με φύλαξη και τέτοια. Δικαίωμα νομίζω έχουν γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Αν όντως το αναφέρει το ποινικό μητρώο θα διαγραφεί σε μερικά χρόνια. Μην προτρέχεις όμως, περίμενε να το πάρεις στα χέρια σου και βλέπεις. Μπορεί και να μην φαίνεται Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Natha
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και εγω πρώτη φορά το ακούω να θέλει βιοτεχνία για έναν που θα φορτώνει και θα ξεφορτωθεί αντίγραφο για ποινικό μητρώο. Σκέψου να έχει πιαστεί να κλέβει,τον προσλαμβάνεις; 1
Natha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Σκέψου να έχει πιαστεί να κλέβει,τον προσλαμβάνεις; Αυτό είναι μετά το δίλλημα αν το στέλνεις ή όχι. Γιατί μπορεί να το θέλουν για άμα έχει κλέψει ή δείρει κάποιον ή οδηγούσε μεθυσμένος και να μην τους νοιάζει αν κάνει κανα τσιγάρο. Εννοείται άτομο που έχει πιαστεί να κλέβει δεν περνάει ούτε την πόρτα σου. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Natha
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 http://www.odigostoupoliti.eu/poiniko-mitroo-poies-poines-grafontai-kai-pote-diagrafontai/
Προτεινόμενες αναρτήσεις