Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η γυναίκα μου θέλει να ανεβάσει στο facebook την δουλειά που κάνει. Διαφόρων ειδών χειροποίητες δημιουργίες.

Θέλω λοιπόν να της φτιάξω facebook και instagram, αλλά έχω ένα κόλλημα. Τι σελίδα να φτιάξω?

Εννοώ σαν άτομο ή σαν επιχείρηση? Και θα έφτιαχνα χωρίς δεύτερη σκέψη μία σελίδα επιχείρησης, αλλά έφτιαξα μία για την δουλειά που εργάζομαι και όταν πατάμε like κάπου ή όταν στέλνουμε αιτήματα φιλίας, δεν εμφανίζεται το όνομα της επιχείρησης αλλά το όνομα που έβαλα για να φτιάξω τον λογαριασμό...

Αν καταλάβατε τι λέω, θα ήθελα μία βοήθεια...

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Οι σελίδες δεν κάνουν αιτήματα φιλίας.
Μήπως δεν έκανες σελίδα για την δουλειά σου αλλά προφίλ;

Το ένα έχει likes, το άλλο έχει φίλους.

Αν έφτιαξες όντως σελίδα, φαντάζομαι ότι πας να κάνεις αίτημα φιλίας κάπου και το fb το κάνει από το προφίλ που δημιούργησες για να κάνεις σελίδα, επειδή μόνο από εκεί μπορεί να κάνει αίτημα φιλίας.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο αποπάνω.

Επίσης να σου επισημάνω ότι αν η σύζυγος σου δεν έχει κάνει έναρξη η εφορία, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, κοιτάει στο φβ για τέτοιες επιχειρήσεις για να κάνει ελέγχους.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, με βοηθάτε.

Το έχω ακούσει ότι πλέον κοιτάνε για έναρξη και άλλα τέτοια, αλλά ας πούμε ότι παρόλα αυτά κάποιος θέλει να το ρισκάρει... Τι θα ήταν προτιμότερο να κάνει?  Σελίδα ή προφίλ?

Δημοσ.
Στις 18/1/2020 στις 1:16 ΠΜ, Tzimmys είπε

Τέλεια, με βοηθάτε.

Το έχω ακούσει ότι πλέον κοιτάνε για έναρξη και άλλα τέτοια, αλλά ας πούμε ότι παρόλα αυτά κάποιος θέλει να το ρισκάρει... Τι θα ήταν προτιμότερο να κάνει?  Σελίδα ή προφίλ?

Το προφίλ έχει όριο 5000 φίλους και πρέπει να ασχοληθείς να στείλεις ή να αποδεχθείς αιτήματα φιλίας. Καλύτερα σελίδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...