stefi92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειά σας, θα ήθελα να πάρω γνώμες σχετικά με το πρόβλημά μου. Έχω υπερτροφικές κόγχες λόγω της χρόνιας χρήσης ronal. Έκανα λοιπόν εγχείρηση μαζί με διάφραγμα... Σκέτη αποτυχία αιμοραγία και στο χειρουργείο και μετά.. Έμεινα 10 μέρες στο νοσοκομείο και η εγχείρηση απέτυχε! Οπότε άρχισα πάλι το ronal με αποτέλεσμα μετά από τα τόοοοοοσα χρόνια χρήσης πλέον να μην με πιάνει ούτε αυτό! Τα βράδια υποφέρω δεν μπορώ να ανασάνω παθαίνω άπνυες λόγω της μύτης και ταχυπαλμίες. Φοβάμαι όμως να κάνω την ίδια επέμβαση μην περασω πάλι τα ίδια... Άκουσα για μια μεθοδο με ραδιοσυχνότητες την οποία και έκανε μια φίλη μου αλλά τα αποτελέσματα πάλι δεν είναι μόνιμα! Μετά έψαξα και βρήκα την κογχοπλαστική το οποίο είναι πάλι χειρουργείο και είναι λένε μόνιμα τα αποτελέσματα... Όμως είναι πάλι χειρουργείο εγώ κόντεψα να μείνω την προηγούμενη φορά! Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα που να ξέρει μια μόνιμη λύση και κάποιον καλό γιατρό? Πραγματικά έχω απελπιστεί! Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από stefi92
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 https://faceanatomy.gr/orl-epemvaseis/kogchoplastiki/ εδω καποιες πληροφοριες
stefi92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Ναι τα έχω διαβάσει αυτά... εμπειρίες από ανάλογες επεμβάσεις θέλω...
stefi92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, vasilllis είπε αλλεργιες εχεις ελεγξει? Ναι είμαι εντάξει...
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, stefi92 said: Ναι τα έχω διαβάσει αυτά... εμπειρίες από ανάλογες επεμβάσεις θέλω... εκανα κογχες με διαφραγμα(πιο πολυ διαφραγμα) στα 19 περιπου και 10 χρονια μετα κογχες με ραδιοσυχνοτητες. ακομα αναπνεω μια χαρα μπορω να πω.με ραδιοσυχνοτητες 10 λεπτα υποθεση χωρις προβληματα τωρα ακουγονται πολλα ονοματα στο χωρο αλλα και αλλο ατομο πηγε σε καλο γιατρο και εγινε μιση δουλεια.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 7 minutes ago, corsair04 said: δοκίμασε ένα dexaphrine ....... σκοπος ειναι να φτιαξει το προβλημα.τα σπρει ειδικα με κορτιζονη ειναι για καμια βδομαδα max
corsair04 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, poulinos είπε σκοπος ειναι να φτιαξει το προβλημα.τα σπρει ειδικα με κορτιζονη ειναι για καμια βδομαδα max έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά το πρότεινα για να μπορέσει και να αναπνεύσει και να ανεβεί η ψυχολογία της και μετά με καθαρό μυαλό θα δει τη λύσεις έχει ...
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 23 minutes ago, corsair04 said: έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά το πρότεινα για να μπορέσει και να αναπνεύσει και να ανεβεί η ψυχολογία της και μετά με καθαρό μυαλό θα δει τη λύσεις έχει ... το dexa κανει δουλεια αλλα ειναι κορτιζονουχο
karaLRS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, poulinos είπε το dexa κανει δουλεια αλλα ειναι κορτιζονουχο Η κορτιζόνη κάνει κάπου κακό;
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 21 minutes ago, karaLRS said: Η κορτιζόνη κάνει κάπου κακό; πολλα θετικα και πολλα αρνητικα https://www.shape.gr/ygeia/zise-ygieina/kortizoni-parenrgeies-xriseis/ επισης ολα αυτα τα σπρει το γραφουν και στις οδηγιες αλλα κανεις δεν δινει σημασια οτι ειναι για λιγες μερες που πζ εχεις ενα κρυωμα
-Dimitris- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, stefi92 είπε Ναι είμαι εντάξει... Πως εκανες τετοιο ελεγχο εαν επιτρεπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις