sfiros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Είμαι σε αναζήτηση αγοράς ηλιακού θερμοσίφωνα. Όμως στο φόρουμ με 500+ σελίδες χάθηκα. Εσείς τι μάρκα έχετε βάλει στο σπίτι σας? Calpak? Nobel? Violaris? Maltezos? Helioakmi? MasterSOL ή ποια άλλη??
haris_216 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με δεδομένο ότι το θέμα δεν θα μείνει απλά σε μία ονομασία αλλά μετά θα μπουν ερωτήματα του στυλ "είσαι ευχαριστημένος;", "πόσα λίτρα", "τί συλλέκτη;", κλπ νομίζω ότι θα καταλήξει όπως και το υπάρχον νήμα (πολλές σελίδες και επαναλαμβανόμενες ίδιες ερωτήσεις). Άρα κανένας λόγος για διπλό νήμα (κατά τη γνώμη μου πάντα) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από haris_216 1
sfiros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό θέλω ν' αποφύγω.. το πόσα λίτρα εξαρτάται από τα άτομα, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρεται. Ο καθένας ας πει την μάρκα που έχει και τα υπόλοιπα με μία αναζήτηση οποίος θέλει μπορεί να βρει λεπτομέρειες. Υπάρχουν εταιρίες που δεν αξίζει καν ν ασχοληθείς ότι χαρακτηριστικά και να έχουν τα μοντέλα τους και κάποιες άλλες που είναι αξιόπιστες. Ας αποκλείσουμε τις αναξιόπιστες γιατί αν γίνει η αγορά μετά είναι αργά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από sfiros
haris_216 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι σα να ρωτάς "παιδιά είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου (κινητού, τηλεόρασης ή ότι άλλο). Εσείς τί μάρκα έχετε;" Καταλαβαίνεις ότι αποκλείοντας όλες τις άλλες παραμέτρους από την απάντηση (αν τα καταφέρεις, που μάλλον δύσκολο το βλέπω να διασφαλίσεις κάτι τέτοιο όπως έχει δείξει η εμπειρία στα νήματα του insomnia) καταλήγεις σε ένα απλά στατιστικό αποτέλεσμα (ο Nobel πούλησε χ κομμάτια ενώ ο Maltezos ψ) το οποίο μικρή αξία έχει για τον όποιο ενδιαφερόμενο αφού ήδη υπάρχουν πολλοί που επέλεξαν κάτι αλλά στην πορεία το μετάνιωσαν για διάφορους λόγους (λάθος χωρητικότητα, κακή απόδοση, ανύπαρκτη υποστήριξη ή εγγύηση με περίεργα "ψιλά γράμματα"). Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από haris_216
esertas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Τότε να πω για τον δικό μου. Μαλτέζος 160 λίτρα με 2 πάνελ 20 χρόνων Θεσσαλονίκη. Λόγο ήλιου φέτος τον χειμώνα κάνουμε όλοι μπάνιο συνέχεια με αυτόν. Κάθε μέρα όλο τον χειμώνα μέχρι στιγμής.
26ska Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, esertas είπε Τότε να πω για τον δικό μου. Μαλτέζος 160 λίτρα με 2 πάνελ 20 χρόνων Θεσσαλονίκη. Λόγο ήλιου φέτος τον χειμώνα κάνουμε όλοι μπάνιο συνέχεια με αυτόν. Κάθε μέρα όλο τον χειμώνα μέχρι στιγμής. Κάθε μέρα ήλιο Θεσσαλονίκη;;Εμεις εδώ Αθήνα,υποφέρουμε φέτος...
marmagia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Πάρε Amcor. Σε όποιον λέω ότι έχει κλείσει 30 χρόνια χρήσης και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα με κοιτάει περίεργα..ακριβότεροι μεν, σαφώς ανώτεροι δε
esertas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 26ska είπε Κάθε μέρα ήλιο Θεσσαλονίκη;;Εμεις εδώ Αθήνα,υποφέρουμε φέτος... Ναι, φέτος είναι το κάτι άλλο. Και σήμερα λιακάδα βράζουν τα νερά.
sfiros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, haris_216 είπε Είναι σα να ρωτάς "παιδιά είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου (κινητού, τηλεόρασης ή ότι άλλο). Εσείς τί μάρκα έχετε;" Καταλαβαίνεις ότι αποκλείοντας όλες τις άλλες παραμέτρους από την απάντηση (αν τα καταφέρεις, που μάλλον δύσκολο το βλέπω να διασφαλίσεις κάτι τέτοιο όπως έχει δείξει η εμπειρία στα νήματα του insomnia) καταλήγεις σε ένα απλά στατιστικό αποτέλεσμα (ο Nobel πούλησε χ κομμάτια ενώ ο Maltezos ψ) το οποίο μικρή αξία έχει για τον όποιο ενδιαφερόμενο αφού ήδη υπάρχουν πολλοί που επέλεξαν κάτι αλλά στην πορεία το μετάνιωσαν για διάφορους λόγους (λάθος χωρητικότητα, κακή απόδοση, ανύπαρκτη υποστήριξη ή εγγύηση με περίεργα "ψιλά γράμματα"). Ο καθένας αν πει τι μάρκα έχει στο τέλος κάτι θα βγει. Γιατί δυσκολεύουμε το τόπικ? Μία ερώτηση απλή είναι και από εκεί και πέρα ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του 5 ώρες πριν, marmagia είπε Πάρε Amcor. Σε όποιον λέω ότι έχει κλείσει 30 χρόνια χρήσης και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα με κοιτάει περίεργα..ακριβότεροι μεν, σαφώς ανώτεροι δε Ομολογώ δεν την ήξερα σαν μάρκα αλλά θα το ψάξω 20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Eδω εισαι Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
SB_1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Στο πατρικό μου σπίτι έχουμε δύο ηλιακούς ideal και είναι τουλάχιστον 30 χρόνια. Καμιά συντήρηση, κακώς μεν, αλλά λειτουργούν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και όπως ειπώθηκε, φέτος με τόσο ήλιο στη Θεσσαλονίκη, δεν χρειάστηκε ούτε ρεύμα να χρησιμοποιήσουμε, ούτε το μπόιλερ του καλοριφέρ!
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 calpak mark3 (δεν βγαίνει πλέον) 120λτ 1 πάνελ 2τμ 9 χρόνια λειτουργίας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 22 hours ago, NikosKallithea said: Eδω εισαι QFE...
Προτεινόμενες αναρτήσεις