Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

τρεχα μετα αν δουλευεις στις δημοσιες υπηρεσιες να τους αναφερεις οτι εγινε αντικατασταση της ταυτοτητας ομως..

Δεν πηγαίνεις σε καμία δημόσια υπηρεσία.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε

Το εγραψα ηδη, ουτε μηνα πριν! Και στο χρονο που κοιταξαν την ταυτοτητα μου ειμαι 98% σιγουρος οτι διαβασαν...
🤩
2004! Δηλαδη ληγμενη, χιχι! Αλλα ολα αυτα @ Μπολονια Χ 2, ετσι δεν μπορω να ξερω για την πρωτευουσα Ρωμη..!

Δεν το είχα δει λόγω μη ανανέωσης, ε είναι αστεία πράματα αυτά που συζητούνται εδώ. Πως σου κοίταξαν όπως λες την ταυτότητα, στη ζήτησαν προφανώς λόγω του ότι πήγατε σαν οργανωμένοι οπαδοί γιατί σε αντίθετη περίπτωση ούτε καν δεν σε προσέχουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Δεν το είχα δει λόγω μη ανανέωσης, ε είναι αστεία πράματα αυτά που συζητούνται εδώ. Πως σου κοίταξαν όπως λες την ταυτότητα, στη ζήτησαν προφανώς λόγω του ότι πήγατε σαν οργανωμένοι οπαδοί γιατί σε αντίθετη περίπτωση ούτε καν δεν σε προσέχουν.

Μπα "οπαδος" της...Τοσκανης (!) ειμαι μονο, χοχο!!😁
[Και δεν με ενοχλει, αν προσεχουν @ εισοδο-εξοδο]

https://el.wikipedia.org/wiki/Τοσκάνη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

με την 15ετια δεν πληρωσες κατι? την κλοπη γιατι να την ξεχασω? απλα θα πω οτι μου εκλεψαν το πορτοφολι στο μετρο,θα περασω ανακριση?

Τι διαβάζουμε ρε φίλε εδώ πέρα? Κυριολεκτικά είμαστε η πάρτη μας και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γα@#$%.

Θα απασχολήσεις τον αστυνομικό  υπάλληλο ο οποίος από το να ασχολείται με τις πραγματικές κλοπές ασχολείται με μπούρδες 

Θα απασχολήσεις το σύστημα και τον server της αστυνομίας για έκδοση αναζητήσεων με σηματικες αναφορές για κάτι το οποίο δεν κλάπηκε ποτέ

Θα απασχολήσεις υπαλλήλους της εισαγγελίας για πάρε δώσε αλληλογραφίες με την αστυνομία, πρωτοκολλισμους, φύλαξη της δικογραφίας, υπογραφές από τον εισαγγελέα κτλ. Θα τους απασχολήσεις από το να ασχολούνται με υποθέσεις οι υπάρχουν πραγματικά 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, eidikos33 said:

τρεχα μετα αν δουλευεις στις δημοσιες υπηρεσιες να τους αναφερεις οτι εγινε αντικατασταση της ταυτοτητας ομως..

τα ξαναγραφω.εφορια ερχεται μυνημα οτι αλλαξε.αν δεν ερθει πας εφορια.αν θες αν και ενημερωνεται πας τειρεσια(15 λεπτα 0 αναμονη).μετα πηγα ικα την αλλαξα χωρις χαρτια απλα με επιδειξη της νεας ταυτοτητας(30 λεπτα αναμονη,2.λεπτα να την αλλαξω),πηγα σε 3 τραπεζες μεσο ορο 15 λεπτα σε καθε μια :εκανα ενημερωση και αλλα στοιχεια που ηθελα.δεν πας ταμειο αλλα γραφειο.σιγουρα θα φας καποιο χρονο αλλα ενα καθε φορα.επισης πηγα στον παροχο σταθερης τηλεφωνιας οπως και κινητης τηλεφωνιας και την αλλαξα και εκει.10 λεπτα each

την εχασα την ταυτοτητα και εδωσα 10 για φωτο 9 παραβολο 20 λεπτα για τα χαρτοσημα.αστυνομια μιση ωρα δουλεια αλλα εγω εφαγα λιγο παραπανω γιατι ειχα ενα θεμα στο δημο που το τακτοποιησα σε αλλα 10 λεπτα.καλο ειναι να τα φτιαχνουμε ολα για να μην τρεχουμε αργοτερα.

Δημοσ.

Ελπίζω να είμαι εντός θέματος.

Τον Απρίλιο σχεδιάζω να ταξιδέψω Γερμανία με τη γυναίκα και την 7χρονη κόρη μου. Οι μεγάλοι φαντάζομαι είμαστε ΟΚ με τις ταυτότητες, η μικρή χρειάζεται διαβατήριο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Ελπίζω να είμαι εντός θέματος.

Τον Απρίλιο σχεδιάζω να ταξιδέψω Γερμανία με τη γυναίκα και την 7χρονη κόρη μου. Οι μεγάλοι φαντάζομαι είμαστε ΟΚ με τις ταυτότητες, η μικρή χρειάζεται διαβατήριο;

Ευχαριστώ

Εννοείται. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω την άποψη μου επειδή λόγω δουλειάς ταξιδεύω 2 φορές τον χρόνο εξωτερικό.Ευρωπαϊκη ένωση.

Ταυτότητα να αλλάξεις χθες,αν σε οποιοδήποτε τυχαίο έλεγχο - συμβάν σου την ζητήσουν, οπουδήποτε και να είσαι,θα τρέχεις χωρίς λόγο.Αν ταξιδέψεις και προς Γερμανία ετοιμάσου για σίγουρη ταλαιπωρία. Σε αεροδρόμιο,έχει τύχει να ελέγξουν μια ώρα άτομο του γκρουπ επειδή είχε ξεκολλήσει σε μια άκρη το διαφανές προστατευτικό της ταυτότητας.και δεν το συζητάμε για αυτές που είναι χειρόγραφες,ασχέτως αναγραφής στοιχείων στα λατινικά.Απο εκεί και πέρα αν δεν θες να πας αλλού πχ Ρωσία ,το διαβατήριο είναι περιττό έξοδο.Απο το 2005 ταξιδεύω Ευρώπη.αδιαλειπτως

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι μόνο για το ταξίδι στην Ιταλία, δεν χρειάζεται να αλλάξεις ταυτότητα. Έτσι κι αλλιώς λέγεται ότι του χρόνου θα είναι έτοιμες οι νέες σε μορφή κάρτας και θα αλλάξουν όλες πάλι υποχρεωτικά.. Παρόλα αυτά, να έχεις μαζί σου κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί τα στοιχεία σου με λατινική γραφή, δίπλωμα οδήγησης, παλιό ληγμένο διαβατήριο, ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης κλπ. ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία ταυτοποίησης αν τυχόν χρειαστεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα να μην σχολιασω αλλα δεν αντεξα...

Καλα ρε αδερφε, εχεις κανονισει να πας ολοκληρο ταξιδι στην Ρωμη (για διακοπες υποθετω, ετσι οπως το λες) και σκεφτεσαι πως να γλυτωσεις τα 9 ευρω της ταυτοτητας με το να πεις ψεματα? Nα στα δωσω εγω αν ειναι...

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Nα στα δωσω εγω αν ειναι...

Μάλλον αυτό ήθελε να πετύχει εξαρχής

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

δυστυχως πας με το ικα πρωτα απο ολα

Ίσως επειδή εσύ την έχασες,εμένα που ήτανε αντικατάσταση δεν χρειάστηκε να πάω πουθενά εκτός από την τράπεζα που έχω λογαριασμό μισθοδοσίας.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Σου έχουν απαντήσει τόσοι άνθρωποι,αφού έχεις αποφασίσει τι θέλεις να κάνεις,το ρημάδι το νήμα τι το ανοίγεις??

Εγώ έκανα αντικατάσταση λόγω φθοράς,φωτογραφίες,παράβολο ένας μάρτυρας σε 20 λεπτά είχα ξεμπερδέψει και δεν είχα κανένα άγχος για το αν φάω άκυρο για ένα ταξίδι που είχα κανονίσει μήνες πριν.

Εσύ κάνε ο,τι γουστάρεις.

Ακόμα μάρτυρας χρειάζεται για να βγάλεις ταυτότητα; Αν τους πας όλα τα δικαιολογητικά εσύ δεν μπορούν να ελέγξουν με ηλεκτρονικό τρόπο την πιστότητα του προσώπου; Λες και αυτός που θέλει να κάνει λαμογια δεν θα φέρει fake μαρτυρά να πουν ψέματα. 

Δημοσ.
3 hours ago, dionisis1925 said:

Ίσως επειδή εσύ την έχασες,εμένα που ήτανε αντικατάσταση δεν χρειάστηκε να πάω πουθενά εκτός από την τράπεζα που έχω λογαριασμό μισθοδοσίας.

δεν αλλαζει κατι στην ενημερωση της αστυνομιας αν ειναι  απωλεια φθορα κτλ.

https://www.efka.gov.gr/el/metroo-asphalismenon

το 2. επισης

Αλλαγή της ταυτότητας θα πρέπει να γνωστοποιηθεί και στο ασφαλιστικό ταμείο του ενδιαφερόμενου. Εδώ όμως δεν θα αποφευχθεί η επίσκεψη και η ταλαιπωρία στα υποκαταστήματα είτε του ΕΦΚΑ. Έτσι με την νέα ταυτότητα θα πρέπει να απευθυνθεί στην Διεύθυνση του Μητρώου ώστε να κάνει την αλλαγή.

οποτε θα σου λεγα τσεκαρε τα στοιχεια σου στο εφκα κτλ

πριν ενα μηνα την αλλαξα.αντιθετα στο  gsis(εφορια) ηρθε κανονικα  email οτι ενημερωθηκε αυτοματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...