banned_acc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Πριν δύο μήνες είχα αγοράσει για τον μικρό μου ένα ζευγάρι παπούτσια από το online κατάστημα της Adidas (adidas.gr). Χθες ο μικρός καθώς έπαιζε μαζί τους έβγαλε τους πάτους και στην κάτω πλευρά του ενός είδαμε αυτό: Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Ήταν χρησιμοποιημένα τα παπούτσια ή η πατοι; Το έστειλα στην Adidas και περιμένω απάντηση τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 πιο πολυ μου μοιαζει για κωδικους για το που να μπει σωστα ο πατος οταν εφτιαχναν το παπουτσι
htaccess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πιθανολογώ ότι είναι το "1ο" (πάνω πάνω) από κάποια 10αδα, 100αδα, από την γραμμή παραγωγής. "Adidas u path run" Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
skar1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 πιο πολύ σε υπογραφή κάποιου αθλητή μου κάνει. οπτικά όταν παρέλαβες είδες κάτι που να ενοχλεί; αν δεν τότε είσαι οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 ενημερωσε μας με την απαντηση της adidas αν σου είναι ευκολο
banned_acc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, skar1983 είπε πιο πολύ σε υπογραφή κάποιου αθλητή μου κάνει. οπτικά όταν παρέλαβες είδες κάτι που να ενοχλεί; αν δεν τότε είσαι οκ. Όχι τίποτα, καλά δε πρόλαβα να δω και πολλά 😜 1
banned_acc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Η απάντηση τους: Αγαπητέ χχ, Ευχαριστώ που επικοινώνησες με την εξυπηρέτηση πελατών της adidas. Λάβαμε την απάντηση από το αρμόδιο τμήμα. Το αρμόδιο τμήμα μας ενημέρωσε ότι αυτά που γράφει πάνω στην σόλα είναι ο αριθμός του παπουτσιού καθώς και το όνομα του. Επιπλέον, οι υπογραφές δηλώνουν ότι η σόλα έχει περάσει από το έλεγχο για την ποιότητα της. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό με την σόλα. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου. Με εκτίμηση, Κώστας Ομάδα adidas
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Εδω που τα λεμε δεν νομιζω να βγαζουμε τους πατους απο τα παπουτσια μας οποτε ισως αυτο οντως να ειναι νορμαλ.
talibanakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Περιεργο παντως που απαντησαν στον ενικο,τοσο κουλ ειναι εκει στην εξυπηρετηση; 1
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καθολου κουλ δεν ειναι ουτε οι τιμες τους ....
Beefeater Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Στις 29/1/2020 στις 11:06 ΠΜ, guzel είπε Η απάντηση τους: Αγαπητέ χχ, Ευχαριστώ που επικοινώνησες με την εξυπηρέτηση πελατών της adidas. Λάβαμε την απάντηση από το αρμόδιο τμήμα. Το αρμόδιο τμήμα μας ενημέρωσε ότι αυτά που γράφει πάνω στην σόλα είναι ο αριθμός του παπουτσιού καθώς και το όνομα του. Επιπλέον, οι υπογραφές δηλώνουν ότι η σόλα έχει περάσει από το έλεγχο για την ποιότητα της. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό με την σόλα. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου. Με εκτίμηση, Κώστας Ομάδα adidas ενικός? γνωριζόμαστε από κάπου? 8 ώρες πριν, talibanakos είπε Περιεργο παντως που απαντησαν στον ενικο,τοσο κουλ ειναι εκει στην εξυπηρετηση; κάναμε μαζί στρατό
l337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (άποψη μου φυσικά) Μπράβο τους που απαντήσανε στον ενικό. Δείχνει πως δεν "υπακούν" σε κόμπλεξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα