Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..τώρα τι;

Δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν προλάβαινα να φύγω απ' τη δουλειά μου, και αυτή μια παραγγελία την κάναν 3 και έπρεπε να πάω 3 φορές να στήνομαι.. 

Πέρασαν 20 ημέρες λέει, και το στείλανε πίσω στο Gearbest. Σε αυτή τη περίπτωση τι συμβαίνει με το Gearbest και το κάθε Gearbest; Γνωρίζει κανείς;

Υπάρχει λόγος που ρωτάω εσάς πρώτα και όχι το GB, γιατί αν με βάλουν να τα ξαναπληρώσω από το Gearbest προτιμώ να πω πως δεν μου ήρθε χαρτάκι και να τους το πάω από αλλού. Είμαι φανατικός πελάτης, μη με γδάρει τώρα η φάση έτσι που έγινε..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

..τώρα τι;

Δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν προλάβαινα να φύγω απ' τη δουλειά μου, και αυτή μια παραγγελία την κάναν 3 και έπρεπε να πάω 3 φορές να στήνομαι.. 

Πέρασαν 20 ημέρες λέει, και το στείλανε πίσω στους σκιστομάτιδες του Gearbest. Σε αυτή τη περίπτωση τι συμβαίνει με το Gearbest και το κάθε Gearbest; Γνωρίζει κανείς;

Υπάρχει λόγος που ρωτάω εσάς πρώτα και όχι το GB, γιατί αν με βάλουν να τα ξαναπληρώσω από το Gearbest προτιμώ να πω πως δεν μου ήρθε χαρτάκι και να τους το πάω από αλλού. Είμαι φανατικός πελάτης, μη με γδάρει τώρα η φάση έτσι που έγινε..

Και εγώ την έπαθα ήρθε χαρτάκι αλλά η σύζυγος το ξέχασε μου το είπε μετά 1 μήνα πήγα αλλά το είχα επιστρέψει.

Δεν έκανα τίποτε γιατί το φταίξιμο ήταν δικό μου.Απλά  διέγραψα 4 ή 5 ευρώ.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

..τώρα τι;

Πέρασαν 20 ημέρες λέει, και το στείλανε πίσω στο Gearbest. Σε αυτή τη περίπτωση τι συμβαίνει με το Gearbest και το κάθε Gearbest; Γνωρίζει κανείς;

Έχεις περιθώριο 15 με 20 ημέρες(από την ημέρα που θα λάβεις την ειδοποίηση) εάν δεν πάς να το παραλάβεις , μετά το στέλνουν .

Εάν πέρασαν δέν φταίνε. 

Όταν φτάσει πίσω είναι στήν κρίση του εαν ζητήσεις επιστροφή να το δεχτεί

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dazed είπε

Ρε παιδια δεν αφηνουν 2η (και 3η) ειδοποιηση πριν το στειλουν πισω? 

Επειδή σήμερα πήγα να παραλάβω με ειδοποίηση δέμα γράφει στήν πίσω όψη :

το αντικείμενο παραμένει 20 ημέρες απο την ημερομηνία τής άφιξης του 

Δημοσ.

Τα αντικείμενα μένουν στα ΕΛΤΑ για 20 ημερολογιακές και όχι εργάσιμες μέρες δυστυχώς.

Τώρα δε νομίζω να δικαιούσαι refund από το κατάστημα αλλά δοκίμασε ευγενικά να τους πεις τι έγινε και να σου δώσουν το ποσό του αντικειμένου χώρις τα μεταφορικά.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dazed είπε

Ρε παιδια δεν αφηνουν 2η (και 3η) ειδοποιηση πριν το στειλουν πισω? 

Ποτέ δε μου έχει έρθει δεύτερη ειδοποίηση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, afragorn είπε

Ποτέ δε μου έχει έρθει δεύτερη ειδοποίηση...

Ειμαι 100% σιγουρος οτι ερχοταν και 2η φορα, εχει και σχετικο πεδιο πανω στο χαρτακι της ειδοποιησης, απλα εχω καιρο να αφησω κατι τοσο ωστε να χρειαστει 2η ειδοποιηση και δεν ξερω αν αλλαξαν τακτικη.

Παντως, ειναι σιγουρα χρησιμη, γιατι τυχαινει συχνα να χανονται τα χαρτακια, μιας και δεν κολλανε οπως των courier. 

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Επειδή σήμερα πήγα να παραλάβω με ειδοποίηση δέμα γράφει στήν πίσω όψη :

το αντικείμενο παραμένει 20 ημέρες απο την ημερομηνία τής άφιξης του 

Ναι, εννοειται αυτο. Αν ομως χαθει το πρωτο χαρτακι τι γινεται μετα? Γυρναει πισω αναγκαστικα?

Δημοσ.

@JiovanniGeorgeo σε αυτες τις περιπτωσεις βαζε καλυτερα διευθυνση δουλειας. Θα παραδοθει στην διευθυνση και απο εκει και περα, καποια στιγμη θα φτασει στα χερια σου. Ακομα και σε καφε να δουλευεις, ε καποιος θα ειναι παρων στην παραλαβη. Η αδερφη μου που δουλευε σε θερετρο, τα του ΕΛΤΑ τα μαζευε το αντιστοιχο τμημα και μετα τους ειδοποιουσαν. Τα κουριερ θελουν υπογραφη, οποτε τον εστελναν εκει που δουλευε.

Δημοσ.

Επίσης όταν ψωνίζουμε από εξωτερικό (εκτός αν είναι Unregistered που τελικά δε στο φέρνουν σπίτι αλλά βγάζουν ειδοποίηση λόγω όγκου), ΠΑΝΤΑ το πρώτο που κάνουμε είναι να βάλουμε το tracking που μας στέλνουν στο application και κάνει αυτόματη σάρωση κάθε μέρα από μόνο του. Δεν τα έχεις και στο μυαλό σου έτσι, ούτε τα ξεχνάς πχ.

Πάντως πέρσι φίλος μου άφησε 2,5!!! μήνες στην τοπική αποθήκη των ΕΛΤΑ δέμα συστημένο γιατί δε μπήκε Π Ο Τ Ε να βάλει το tracking ούτε καν στο site των ΕΛΤΑ....... Το δέμα ήταν ακόμα εκεί και το παρέλαβε 2 μέρες μετά. Ουσιαστικά το επέστρεψαν από το κατάστημα στο κέντρο διαλογής αλλά οχι στο Gearbest πίσω, δεν ξέρω γιατί βέβαια.

Δημοσ.

Και πολυ τα κρατανε. Μεταφορικες ειναι, οχι δωρεαν αποθηκες...Αν δεν ενδιαφερθηκες 20 μερες να πας να το παραλαβεις, σωστα σου το εστειλαν πισω. Οποτε δε βλεπω κατι το περιεργο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...