Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sexymwro7 είπε

Και πολυ τα κρατανε. Μεταφορικες ειναι, οχι δωρεαν αποθηκες...Αν δεν ενδιαφερθηκες 20 μερες να πας να το παραλαβεις, σωστα σου το εστειλαν πισω. Οποτε δε βλεπω κατι το περιεργο.

Εγω βλεπω περιεργο να μην ειδοποιουν δευτερη (τουλαχιστον) φορα και να στελνουν πισω δεματα. 

Δημοσ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι δουλεύει το unregistered που είναι και τα περισσότερα δέματα από κινέζικα σάιτ. Δε μεταφέρει τα δέματα αυτά ο ταχυδρόμος, απλά σου αφήνει την ειδοποίησες κολλημένη στην είσοδο της πολυκατοικίας / σπιτιού. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το χαρτάκι και μέσα σε 20 ημερολογιακές μέρες να πας να το παραλάβεις. Όταν είμαι Ελλάδα δυστυχώς έχω χάσει αρκετά λόγο αμέλειας / υποχρεώσεων με αυτό τον τρόπο.

Τουλάχιστον εδώ στην Αγγλία εδώ και χρόνια τα κουβαλάνε τα μικρο-δέματα μαζί τους και μας τα ρίχνουν μέσα από την πόρτα. Προφανώς τα ελληνικά ταχυδρομεία δεν θέλουν να κουράζουν τόσο πολύ τους ταχυδρόμους τους (χωρίς να λέω ότι είναι εύκολη δουλειά)

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, .:Cabal:. είπε

Δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι δουλεύει το unregistered που είναι και τα περισσότερα δέματα από κινέζικα σάιτ. Δε μεταφέρει τα δέματα αυτά ο ταχυδρόμος, απλά σου αφήνει την ειδοποίησες κολλημένη στην είσοδο της πολυκατοικίας / σπιτιού. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το χαρτάκι και μέσα σε 20 ημερολογιακές μέρες να πας να το παραλάβεις. Όταν είμαι Ελλάδα δυστυχώς έχω χάσει αρκετά λόγο αμέλειας / υποχρεώσεων με αυτό τον τρόπο.

Τουλάχιστον εδώ στην Αγγλία εδώ και χρόνια τα κουβαλάνε τα μικρο-δέματα μαζί τους και μας τα ρίχνουν μέσα από την πόρτα. Προφανώς τα ελληνικά ταχυδρομεία δεν θέλουν να κουράζουν τόσο πολύ τους ταχυδρόμους τους (χωρίς να λέω ότι είναι εύκολη δουλειά)

Στην επαρχία πολλές φορές μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι. 

Στήν Αθήνα σαφώς έχουν περισσότερο όγκο δουλειάς και λιγότερο προσωπικό πλέον 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε

Απλα ειχες μαλακα ταχυδρομο. Χρονια την εκανα τη δουλεια και παντα επαιρνα τα δεματα να τα μοιρασω, αν μη τι αλλο δεν ηθελα καθολου να καθομαι να γραφω ειδοποιητηρια. Το αν μπορουσα να κανω αλλιως ηταν ενα θεματακι ομως, συνηθως δεν εχουν αρκετα μεγαλα γραμματοκιβωτια, αν εχουν καν, οποτε..

Επισης μας εδιναν ετοιμα τα δεύτερα ειδοποιητηρια γραμμενα τα στοιχεια με κοκκινο στυλο. Οποτε τουλαχιστον στο γραφειο που δουλευα δεν ηταν θεμα ταχυδρομου η δευτερη ειδοποιηση, και μαλλον ετσι ειναι παντου γιατι που να ξερει ο ταχυδρομος αμα πηγε ο πελατης να παραλαβει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...