sakis212 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ένας φίλος αγόρασε αυτοκίνητο από Αθήνα και θέλει να το φέρει Θεσσαλονίκη,αλλά το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα μηχανικό για αυτό το πήρε φθηνά ρώτησε σε μεταφορική εταιρεία με 200 ευρώ το μεταφέρουν είναι ασφαλής αυτές οι μεταφορές γιατί μου φαίνονται λίγα τα χρήματα.
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε τρενο και πως θα ανέβει στο τραίνο? το διάβασες το ποστ?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, sakis212 είπε Ένας φίλος αγόρασε αυτοκίνητο από Αθήνα και θέλει να το φέρει Θεσσαλονίκη,αλλά το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα μηχανικό για αυτό το πήρε φθηνά ρώτησε σε μεταφορική εταιρεία με 200 ευρώ το μεταφέρουν είναι ασφαλής αυτές οι μεταφορές γιατί μου φαίνονται λίγα τα χρήματα. Με οδική βοήθεια.Η μεταφορική που θα το βαλει; Σε φορτηγό;
sakis212 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Με οδική βοήθεια.Η μεταφορική που θα το βαλει; Σε φορτηγό; Ναι σε φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων. Σε 24 ώρες τον είπαν ότι θα το έχει λόγω συχνών δρομολογίων. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από sakis212
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, sakis212 είπε Ένας φίλος αγόρασε αυτοκίνητο από Αθήνα και θέλει να το φέρει Θεσσαλονίκη,αλλά το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα μηχανικό για αυτό το πήρε φθηνά ρώτησε σε μεταφορική εταιρεία με 200 ευρώ το μεταφέρουν είναι ασφαλής αυτές οι μεταφορές γιατί μου φαίνονται λίγα τα χρήματα. Τα καινούργια αυτοκίνητα πως νομίζεις τα μεταφέρουν? Τα χρήματα δεν είναι λίγα πάντως, η αυτοκινητάμαξα πάντα πάει γεμάτη (μέσος όρος 8 αυτοκίνητα) από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα