Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Nope.

για ιδιωτη ξερω...ομως στο σκρουτζ σε προιοντα ακριβα πχ iphone λεει οτι εχει αντικαταβολη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vavava είπε

για ιδιωτη ξερω...ομως στο σκρουτζ σε προιοντα ακριβα πχ iphone λεει οτι εχει αντικαταβολη

Απαγορεύεται βάσει νόμου. 

Τώρα αν κάποιοι σπάνε το ποσό στη μέση, κόβοντας δύο αποδείξεις είναι άλλο θέμα. 

Γιατί δεν πληρώνεις με κάρτα;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Απαγορεύεται βάσει νόμου. 

Τώρα αν κάποιοι σπάνε το ποσό στη μέση, κόβοντας δύο αποδείξεις είναι άλλο θέμα. 

Γιατί δεν πληρώνεις με κάρτα;

cash is king

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vavava είπε

cash is king

Ναι αν είσαι ο Λάτσης. Σοβαρευτείτε λίγο που νομίζετε ότι ξεπλένετε "κοκα", παίρνοντας κάτι των 800 ευρώ.

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Ναι αν είσαι ο Λάτσης. Σοβαρευτείτε λίγο που νομίζετε ότι ξεπλένετε "κοκα", παίρνοντας κάτι των 800 ευρώ.

Κάρτα και πάλι κάρτα. Και αν ο μαγαζάτορας δεχθεί, μην έρθεις μετά από ένα χρόνο κλαίγοντας: "Το κινητό μου χάλασε και το μαγαζί με αποζημιώνει μερικώς μόνο για τα 500 ευρώ της πρώτης απόδειξης".

προσωπικα εχω προβλημα γιατι στην ελλαδα εχω 0 εισοδηματα. μου το ειπαν και απο την τραπεζα οταν πηγα για να διαχειριστω χρηματα των γονεων μου. θα πρεπει να βρω τροπο να φαινετε εισοδημα εδω καθως ΔΕΝ ειμαι κατοικος εξωτερικου επισημα.

Επεξ/σία από vavava
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vavava είπε

προσωπικα εχω προβλημα γιατι στην ελλαδα εχω 0 εισοδηματα. μου το ειπαν και απο την τραπεζα οταν πηγα για να διαχειριστω χρηματα των γονεων μου. θα πρεπει να βρω τροπο να φαινετε εισοδημα εδω καθως ΔΕΝ ειμαι κατοικος εξωτερικου επισημα.

Συναλλαγή με κάρτα γονέα. win win

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Συναλλαγή με κάρτα γονέα. win win

ειναι επισης ανεργοι, θελουν ακομα μερικα χρονια για συνταξη και εχουν επισης 0 εισοδημα...αναψαν κοκκινα λαμπακια αν μας ψαξουν και ρωτησουν πως ζουμε εχουμε προβλημα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vavava είπε

ειναι επισης ανεργοι, θελουν ακομα μερικα χρονια για συνταξη και εχουν επισης 0 εισοδημα...αναψαν κοκκινα λαμπακια αν μας ψαξουν και ρωτησουν πως ζουμε εχουμε προβλημα

5% και σου κάνω εγώ τη συναλλαγή. 

Τι καθόμαστε και συζητάμε ακριβώς τώρα; Επίσημα δεν γίνεται. Ανεπίσημα πάρε σβάρνα τα καταστήματα(τα μικρά εννοώ) και ρώτα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christakos07 είπε

5% και σου κάνω εγώ τη συναλλαγή. 

Τι καθόμαστε και συζητάμε ακριβώς τώρα; Επίσημα δεν γίνεται. Ανεπίσημα πάρε σβάρνα τα καταστήματα(τα μικρά εννοώ) και ρώτα. 

μαλλον θα αγορασω το S20 απο κοτσοβολο

ευχαριστω

Δημοσ.

Νομιζω πως με την αρση των Capital Control αυτο πλεον δεν ισχυει, δλδ μπορει καποιος να πληρωσει και 500ε ντουκου (παρε και ρωτα το καταστημα για σιγουρα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vavava είπε

θα πρεπει να βρω τροπο να φαινετε εισοδημα εδω καθως ΔΕΝ ειμαι κατοικος εξωτερικου επισημα.

Εφόσον έχεις κάρτα και μπορείς να τη χρησιμοποιείς νόμιμα, nobody cares honestly (για τέτοια ποσά τουλάχιστον). 

10 ώρες πριν, vavava είπε

Επεξ/σία από apostolisk86
Κατά λάθος διπλό ποστ
Δημοσ.
2 ώρες πριν, apostolisk86 είπε

Εφόσον έχεις κάρτα και μπορείς να τη χρησιμοποιείς νόμιμα, nobody cares honestly (για τέτοια ποσά τουλάχιστον). 

εχω προβλημα φιλε γιατι φαινοντε μετα στο ονομα μου αγορες....και οταν θα δουν οτι ξοδευω 20.000 το χρονο και δηλωνω 0 θα με τσιμπισουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...