Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, opera είπε Δε θα με βγαλεις τρελο ρε μαγκα,αυτο που βιωσα εγραψα.Αν δε το πιστευεις δικο σου θεμα,στην Ελλαδα ζουμε ολα γινονται και ολα δε γινονται. Δεν είπα ούτε ότι δεν σε πιστεύω, ούτε προσπαθώ να σε βγάλω τρελό, απλά επισήμανα ότι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση ξηλώθηκε ο μετρητής. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, δε μπορώ να κάνω κάτι.
takoulou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Με τα μάτια σου μπορεί να το είδες, το λόγο όμως για τον οποίο έγινε δεν είσαι σε θέση να τον ξέρεις. Εγώ προσωπικά ξέρω από πρώτο χέρι δύο περιπτώσεις: 1. Δική μου παροχή με κομμένο ρεύμα εδώ και 11 χρόνια, ο μετρητής είναι ακόμα στη θέση του. 2. Παροχή συγγενή μου με κομμένο ρεύμα για πάνω από 20 χρόνια, ο μετρητής ξηλώθηκε κατόπιν δικής μου αίτησης λόγω επικείμενης κατεδάφισης, και φυσικά απαραίτητο δικαιολογητικό ήταν το αντίγραφο της άδειας. Παρολο που ειναι κομμενη η παροχη δεν αφαιρειται η παροχη... Παραμενει στη θεση της... Μονο σε κατεδαφιση και κατοπιν αιτησης του πελατη αποξιλωσης αφαιρειται ο μετρητης...
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, takoulou είπε Παρολο που ειναι κομμενη η παροχη δεν αφαιρειται η παροχη... Παραμενει στη θεση της... Μονο σε κατεδαφιση και κατοπιν αιτησης του πελατη αποξιλωσης αφαιρειται ο μετρητης... Σωστά, αλλά γιατί έκανες παράθεση τα δικά μου γραφόμενα? Έγραψα κάτι διαφορετικό?
Vasileios-gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή για να καταλάβω. Ο μετρητής χάθηκε. Η παροχή τι έγινε ; κρέμεται από την κολόνα ή χάθηκε και αυτή μαζί ή δεν υπήρχε ; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Vasileios-gr
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αποκλειεται να αφησαν καλωδιο να κρεμεται απο τη κολονα . Αυτο δε βγαζουν πρωτα ; Και παρατανε τα μεσα οπως ειναι - γιατι ισως δεν αξιζει το κοπο να βγαζουν τοσο παλιους μετρητες . Σε δικο μου που ειχα δει 15 χρονια μετα ο μετρητης στη θεση του ηταν και εγραφε . Μου ερχοταν και οι λογαριασμοι με τις χρεωσεις του δημου . Γιατι να τα ξηλωσουν με τσαμπα κοπο οταν μπορει ο ιδιοκτητης καποια στιγμη να γυρισει απο το εξωτερικο πχ και να πληρώνει και τις "ψιλοχρεωσεις υπερ τριτων " οσο υπαρχει η κολώνα με το μετρητη . Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Vasileios-gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Σε πολούς ιδιοκτήτες στελνουν μήνυμα μετά από χρόνια ότι θα προχωρήσουν σε αφαίρεση του μετρητή. Σίγουρα όμως δεν ενδιαφέρονται για τους παλιούς μετρητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα