Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μεγάλε, μην παίζουμε την κολοκυθιά. Αν έχει γίνει σοβαρή ζημιά φρόντισε να πας πίσω και να αφήσεις το κινητό σου για να τα βρείτε με τον ιδιοκτήτη.

Σε διαφορετική περίπτωση, να εύχεσαι να μην είδαν τις πινακίδες σου και να μην σε τρέχει, γιατί μετά τον ήπιες κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Ανήλικος χωρίς δίπλωμα είναι και φοβάται μην το μάθει ο μπαμπάς του ότι πήρε το αμάξι και έκανε και ζημιά.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί που είναι άνω των 18, δηλαδή ενήλικες, όταν παίρνουν το ρίσκο ξέροντας ότι μπορεί να γίνει η στραβή, το παίρνουν αναλαμβάνοντας προσωπικά και την ευθύνη και φυσικά το προσωπικό κόστος, όταν τα πράματα πάνε στραβά.

Αν δεν μπορούν να το κάνουν, δεν παίρνουν καν το ρίσκο.

Αν δεν ξέρουν να υπολογίσουν το ρίσκο και τις πιθανές συνέπειες, δεν μιλάμε για ενήλικες, αλλά για γυμνασιόπαιδα.

29 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Ρε μεγάλε, μην παίζουμε την κολοκυθιά. Αν έχει γίνει σοβαρή ζημιά φρόντισε να πας πίσω και να αφήσεις το κινητό σου για να τα βρείτε με τον ιδιοκτήτη.

Fixed. Συνήθως αυτός που προκαλεί τη ζημιά έχει και την τάση να την υποτιμά... Ο άλλος που την έπαθε είναι που θα δει τι πραγματικά έγινε και αν έχει όρεξη και τον βρει, θα τον τρέξει (και πολύ καλά θα κάνει).

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 2
Δημοσ.

Γι αυτό υπάρχουν οι ασφάλειες, δεν "μπλέκεις" αλλά ξεμπλέκεις. Κάνεις μια δηλωσούλα ακόμα και για απλή γρατζουνιά, δεν έχεις καμία απολύτως κύρωση και ο άνθρωπος γλυτώνει χρήματα που δεν σου τον χρώσταγε. Είναι εντελώς άμυαλο και ανεύθυνο να κάνεις ζημιά και να φύγεις, αναγκάζεις έναν άνθρωπο που δεν φταίει να πληρώσει από την τσέπη του για δικό σου λάθος ενώ αρκούν μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου για να κάνεις μια δήλωση. 

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοντητα δεν εγινε και ζημια. Σε απλο παρκαρισμα με απλα ενα ακουμπημα δεν θα φανει τιποτα.

Το σωστο ειναι κατεβαινεις, κοιτας αν εχει ζημια, και αν εχει αφηνεις τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 φορες μου εχουν κανει ζημια ανικανοι στο παρκαρισμα τους, τις 2 τους βρηκα και πληρωσαν (200€ ζημια την πρώτη για βαφη προφυλακτηρα, 450 τη δευτερη καθως μου εσπασε τη βάση του φαναριού περα απο το σπασιμο στο χρωμα του προφυλακτηρα). Μην εισαι καφρος TS, εφόσον είχες επαφή ανελαβε τις ευθυνες σου και ασε το κινητο σου για να τα κανονισετε με ασφαλιστικές, ειδαλλως καψε το διπλωμα σου και πετα τα κλειδια του αυτοκινήτου και μην ξαναοδηγησεις, γιατι την αλλη φορά μπορει αντι για αμαξι απο πισω σου να ειναι ενα παιδακι...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρνα πίσω και άφησε τα στοιχεία σου, στο αυτοκίνητο που βρήκες, στον παππού που σου έκανε νόημα, γενικά όπου βρείς.

Μην κάνεις οτι δεν θέλεις να σου κάνουν.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, paylidis είπε

3 φορες μου εχουν κανει ζημια ανικανοι στο παρκαρισμα τους, τις 2 τους βρηκα και πληρωσαν (200€ ζημια την πρώτη για βαφη προφυλακτηρα, 450 τη δευτερη καθως μου εσπασε τη βάση του φαναριού περα απο το σπασιμο στο χρωμα του προφυλακτηρα). Μην εισαι καφρος TS, εφόσον είχες επαφή ανελαβε τις ευθυνες σου και ασε το κινητο σου για να τα κανονισετε με ασφαλιστικές, ειδαλλως καψε το διπλωμα σου και πετα τα κλειδια του αυτοκινήτου και μην ξαναοδηγησεις, γιατι την αλλη φορά μπορει αντι για αμαξι απο πισω σου να ειναι ενα παιδακι...

πως βρήκες δύο φορές αυτόν που σε χτύπησε και έφυγε? Πες και σε εμας τους πονεμένους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, m_zaxarias είπε

πως βρήκες δύο φορές αυτόν που σε χτύπησε και έφυγε? Πες και σε εμας τους πονεμένους.

Τη πρωτη φορά μου ειχε αφησει σημάδι στον προφυλακτήρα και ήταν παρκαρισμένος απο πισω οποτε εβγαλα επιτοπου φωτογραφίες (ειχε και αυτός σημαδι) και έκανα δήλωση στην ασφαλιστική μου και τον βρηκαν, παρόλο που αρχικα το αρνηθηκε στην πορεια τον καλεσε η νομική προστασια και του εστειλε τις φωτογραφίες μου και το εκανε γαργαρα και τελειωσε ετσι το θέμα.

Τη δεύτερη φορά τον βρηκα μεσω γιαγιας-cctv 

d91355a261f090c1377db3bca2fbda0f.jpg

και τις δύο φορές ήταν γειτονες........

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Τη πρωτη φορά μου ειχε αφησει σημάδι στον προφυλακτήρα και ήταν παρκαρισμένος απο πισω οποτε εβγαλα επιτοπου φωτογραφίες (ειχε και αυτός σημαδι) και έκανα δήλωση στην ασφαλιστική μου και τον βρηκαν, παρόλο που αρχικα το αρνηθηκε στην πορεια τον καλεσε η νομική προστασια και του εστειλε τις φωτογραφίες μου και το εκανε γαργαρα και τελειωσε ετσι το θέμα.

Τη δεύτερη φορά τον βρηκα μεσω γιαγιας-cctv 

d91355a261f090c1377db3bca2fbda0f.jpg

και τις δύο φορές ήταν γειτονες........

Άρα στην δέυτερη πείπτωση τον βρήκες ο ίδιος και τον έπεισες να σου κάνει δήλωση? Σε ρωτάω γιατι και εγώ εχω βρεί σημάδια με το χρώμα του γείτονα που έχει 150.000 γραντζουνιές αλλα δεν μπορώ να το αποδέιξω κάπως φαντάζομαι αν έχει παρκάρει παρακάτω μετά το ακούμπησμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

Άρα στην δέυτερη πείπτωση τον βρήκες ο ίδιος και τον έπεισες να σου κάνει δήλωση? Σε ρωτάω γιατι και εγώ εχω βρεί σημάδια με το χρώμα του γείτονα που έχει 150.000 γραντζουνιές αλλα δεν μπορώ να το αποδέιξω κάπως φαντάζομαι αν έχει παρκάρει παρακάτω μετά το ακούμπησμα.

στην πρωτη τον βρηκε η ασφαλιστική, στη δευτερη μου ειπε η γρια που μενει κ ονομα και πηγα χτυπησα!

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...