Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 ΚΑλησπερα σας καλησπέρα σας θα ξεκινήσω από τα βασικά έχω εισόδημα 11. Χιλιάδες ευρώ και προτίμησα να πάω εκεί γιατί από εθνική πληρώνομαι κιόλας ... έχω από Τετάρτη που έχω κάνει πρόταση για να πάρω δάνειο και ακόμα περιμένω . Χρωστάω 200 ευρώ στην εφορία αν παίξει θέμα τα πληρώνω αλλά μου είπαν δεν θα έχω. Θέλω να πάρω δάνειο 2200 ευρώ μου είχαν πει ότι θα το πάρω άνετα και τώρα μου τα μασάει αυτή που μου έκανε το δάνειο και μου λέει έχω λίγες πιθανότητες λόγο εισοδήματος και της λέω με κορόιδευετε ; Αφού είμαι μέσα στο όριο .. μου λέει καλά καλά κλείσε κλείσε (μιλούσε με υφάκι και πολύ άσχημα ) και μετά μου έλεγε κάτι για τεκμήρια διαβίωσης ενώ δεν είχε αναφερθεί ποτέ αυτό .. κάποιος να δώσει τα φώτα του γιατί στην εθνική οι άνθρωποι είναι... ευχαριστώ και επίσης αν πιστευτέ πτι πρέπει να πάω σε άλλη τράπεζα .. τα λεφτά τα χρειάζομαι επείγοντος όποτε δεν θέλω κάποιον άλλον τρόπο μόνο δάνειο ...
agnostos13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Billythomas1312 είπε ΚΑλησπερα σας καλησπέρα σας θα ξεκινήσω από τα βασικά έχω εισόδημα 11. Χιλιάδες ευρώ και προτίμησα να πάω εκεί γιατί από εθνική πληρώνομαι κιόλας ... έχω από Τετάρτη που έχω κάνει πρόταση για να πάρω δάνειο και ακόμα περιμένω . Χρωστάω 200 ευρώ στην εφορία αν παίξει θέμα τα πληρώνω αλλά μου είπαν δεν θα έχω. Θέλω να πάρω δάνειο 2200 ευρώ μου είχαν πει ότι θα το πάρω άνετα και τώρα μου τα μασάει αυτή που μου έκανε το δάνειο και μου λέει έχω λίγες πιθανότητες λόγο εισοδήματος και της λέω με κορόιδευετε ; Αφού είμαι μέσα στο όριο .. μου λέει καλά καλά κλείσε κλείσε (μιλούσε με υφάκι και πολύ άσχημα ) και μετά μου έλεγε κάτι για τεκμήρια διαβίωσης ενώ δεν είχε αναφερθεί ποτέ αυτό .. κάποιος να δώσει τα φώτα του γιατί στην εθνική οι άνθρωποι είναι... ευχαριστώ και επίσης αν πιστευτέ πτι πρέπει να πάω σε άλλη τράπεζα .. τα λεφτά τα χρειάζομαι επείγοντος όποτε δεν θέλω κάποιον άλλον τρόπο μόνο δάνειο ... Αν έχεις άλλα δάνεια-κάρτες-δόσεις παίζουν κι αυτά ρόλο (δεν ξέρω αν κοιτάνε αν είσαι και εγγυητής κάπου)... Επίσης γενικά παίζει ρόλο που εργάζεσαι, αν είσαι μόνιμος, αορίστου ή ορισμένου και πόσα χρόνια είσαι στην ίδια εργασία. Πλέον το ψιρίζουν αρκετά για τα δάνεια (και δεν είναι παράλογο μετά από τόσα κανόνια)... Μπορείς να δοκιμάσεις και στις άλλες τράπεζες αλλά κατά 90% τα κριτήρια είναι κοινά. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από agnostos13 1
Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Αν έχεις άλλα δάνεια-κάρτες-δόσεις παίζουν κι αυτά ρόλο (δεν ξέρω αν κοιτάνε αν είσαι και εγγυητής κάπου)... Επίσης γενικά παίζει ρόλο που εργάζεσαι, αν είσαι μόνιμος, αορίστου ή ορισμένου και πόσα χρόνια είσαι στην ίδια εργασία. Πλέον την ψιρίζουν αρκετά για τα δάνεια (και δεν είναι παράλογο μετά από τόσα κανόνια)... Δεν έχω ούτε δάνεια ούτε είμαι εγγυητής πουθενά .. δουλεύω 10 χρόνια στην ίδια εταιρία θα έλεγα πτι πάω για μόνιμος πλέον χαχα η εταιρία είναι πολύ γνωστή γενικά στον τόπο μου
archer100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δε στο δώσουν πηγαινε και σε αλλες τραπεζες. Ειναι γελοιο το ποσο σε σχεση και με το εισοδημα σου, καποια θα σου το δωσει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από archer100
Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, archer100 είπε Αν δε στο δώσουν πηγαινε και σε αλλες τραπεζες. Ειναι γελοιο το ποσο σε σχεση και με το εισοδημα σου, καποια θα σου το δωσει. Και εγώ για Αυτό απορώ γιατί το ποσό είναι μικρό
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Billythomas1312 είπε ΚΑλησπερα σας καλησπέρα σας θα ξεκινήσω από τα βασικά έχω εισόδημα 11. Χιλιάδες ευρώ και προτίμησα να πάω εκεί γιατί από εθνική πληρώνομαι κιόλας ... έχω από Τετάρτη που έχω κάνει πρόταση για να πάρω δάνειο και ακόμα περιμένω . Χρωστάω 200 ευρώ στην εφορία αν παίξει θέμα τα πληρώνω αλλά μου είπαν δεν θα έχω. Θέλω να πάρω δάνειο 2200 ευρώ μου είχαν πει ότι θα το πάρω άνετα και τώρα μου τα μασάει αυτή που μου έκανε το δάνειο και μου λέει έχω λίγες πιθανότητες λόγο εισοδήματος και της λέω με κορόιδευετε ; Αφού είμαι μέσα στο όριο .. μου λέει καλά καλά κλείσε κλείσε (μιλούσε με υφάκι και πολύ άσχημα ) και μετά μου έλεγε κάτι για τεκμήρια διαβίωσης ενώ δεν είχε αναφερθεί ποτέ αυτό .. κάποιος να δώσει τα φώτα του γιατί στην εθνική οι άνθρωποι είναι... ευχαριστώ και επίσης αν πιστευτέ πτι πρέπει να πάω σε άλλη τράπεζα .. τα λεφτά τα χρειάζομαι επείγοντος όποτε δεν θέλω κάποιον άλλον τρόπο μόνο δάνειο ... Για ποιο όριο μιλάς? Το αν θα εγκριθεί ένα δάνειο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο από το εισόδημα σου. 1
Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Για ποιο όριο μιλάς? Το αν θα εγκριθεί ένα δάνειο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο από το εισόδημα σου. Μου είπαν ότι αν έχω 10.000 και πάνω εισόδημα μπορώ να το πάρω εύκολα το ποσό που ζητάω .
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Billythomas1312 είπε Μου είπαν ότι αν έχω 10.000 και πάνω εισόδημα μπορώ να το πάρω εύκολα το ποσό που ζητάω . Οπως βλέπεις όμως δεν είναι.Μήπως να ζητούσες μια διευκόλυνση απο την εργασία σου;Και να στα κρατάνε λίγα λίγα.
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Billythomas1312 είπε Μου είπαν ότι αν έχω 10.000 και πάνω εισόδημα μπορώ να το πάρω εύκολα το ποσό που ζητάω . Ποιοι ακριβώς στο είπαν αυτό? Μήπως αυτοί από τα κεντρικά της εθνικής που αποφασίζουν ποια δάνεια θα εγκρίνουν? Αν όχι, κακώς τους πήρες στα σοβαρά. 1
Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οπως βλέπεις όμως δεν είναι.Μήπως να ζητούσες μια διευκόλυνση απο την εργασία σου;Και να στα κρατάνε λίγα λίγα. Προτιμώ το δάνειο για δικούς μου λόγους. . 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ποιοι ακριβώς στο είπαν αυτό? Μήπως αυτοί από τα κεντρικά της εθνικής που αποφασίζουν ποια δάνεια θα εγκρίνουν? Αν όχι, κακώς τους πήρες στα σοβαρά. Τι να σου πω σε δυο τράπεζες εθνικής το ίδιο μου είπαν Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Billythomas1312
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Billythomas1312 είπε Τι να σου πω σε στο τράπεζες εθνικής το ίδιο μου είπαν Ίσως αυτό που σου είπαν να βασίστηκε σε παρατήρηση, δλδ ότι κατά κανόνα εγκρίνεται δάνειο σε όποιον έχει εισόδημα πάνω από 10k, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα εγκριθεί και το δικό σου... Εγώ πάντως στη θέση σου, εφόσον καιγόμουν για τα λεφτά αυτά και για τους δικούς μου λόγους δεν ήθελα κάτι άλλο εκτός από δάνειο τραπέζης, θα είχα ήδη κάνει αίτηση σε όλες τις τράπεζες.
Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ίσως αυτό που σου είπαν να βασίστηκε σε παρατήρηση, δλδ ότι κατά κανόνα εγκρίνεται δάνειο σε όποιον έχει εισόδημα πάνω από 10k, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα εγκριθεί και το δικό σου... Εγώ πάντως στη θέση σου, εφόσον καιγόμουν για τα λεφτά αυτά και για τους δικούς μου λόγους δεν ήθελα κάτι άλλο εκτός από δάνειο τραπέζης, θα είχα ήδη κάνει αίτηση σε όλες τις τράπεζες. Αυτό θα κάνω αύριο θα πάω και Πειραιώς που νομίζω είναι και γρήγορη
green gordon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Η ζητα πιστωτική με όριο 3000 και θα πάρεις ότι θες και άτοκα κιόλας. Το δάνειο θα σου έβγαινε διπλό σχεδόν.
Billythomas1312 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, green gordon είπε Η ζητα πιστωτική με όριο 3000 και θα πάρεις ότι θες και άτοκα κιόλας. Το δάνειο θα σου έβγαινε διπλό σχεδόν. Γίνεται αυτό ; Επίσης μπορώ να βγάλω τα χρήματα και να τα πάρω στο χέρι μου ?
Ihavetheanswers Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 3000 πιστωτικό όριο σε πιστωτική; Νομίζω είναι υψηλό το πόσο... Μπορείς να πάρεις τα χρήματα στο χέρι από πιστωτική αλλά είναι με υψηλό τόκο. Είναι ας πούμε για περίπτωση ανάγκης. Πχ ένα καταναλωτικό δάνειο μπορεί να είναι στα 12% επιτόκιο, ανάληψη μετρητών από πιστωτική στο 16%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα