Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

Βρε συ 10χρονων εισαι τι ερωτησεις ειναι αυτες πως θα πας,ηρεμηστε λιγακι παιδες

αμα δεν εχει μετρο και μεσα και εγω δεν οδηγω και πάθω επείγον πως θα παω στο νοσοκομειο; λογικο ερωτημα μου φαινεται

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chill είπε

Αφήστε δε που περιβαλλομαστε από επικίνδυνους και κακούς ανθρώπους. Ψιλοβηχω, κάτσε να πιάσω τον γύρο με γυμνά χέρια. Αν έχω κάτι εγώ να έχει και ο άλλος.

Όλα πρέπει να τα μοιραζόμαστε. :devil:

7 ώρες πριν, cupra20vt είπε

πλακα πλακα ρε παιδια εχουμε κανα νεο απο τον Βαγγελα???? 

Δοκιμάζει κάτι σκόνες για θεραπεία.

7 ώρες πριν, chill είπε

Pillsbury ζύμη, ιταλική κ αφρατη με την ομώνυμη σάλτσα τους. Πετάς ότι θες επάνω και είσαι άρχοντας.

Ιταλική.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

7 ώρες πριν, eri77 είπε

προσωπικα είμαι απαισιόδοξος και προβλεπω οτι ολο αυτο θα έχει τεράστια συμπτωματα...ρωταω ομως για να μαθω.που ειναι το κακο να πας σε μια παραλια και να κρατας αποσταση απο τους αλλους?

Το κακό είναι ότι εμείς δεν μπορούμε και ζηλεύουμε.

4 ώρες πριν, stavpup είπε

Οπότε είναι επίσημο: Δεν καταπολεμάται ο ιός με σκορδα.

47 λεπτά πριν, aios είπε

Την Παρασκευή το πρωί, σε σουπερ μαρκετ στο κέντρο της Αθήνας, αν και δεν είχε πολύ κόσμο, το 90%  ήταν ηλικιωμένοι, δηλαδή οι πιο ευάλωτοι. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει τέλη του μήνα με τις συντάξεις και τις τράπεζες. Ελπίζω να το έχουν σκεφτεί αυτό ήδη οι κυβερνώντες.

Το έχουν σκεφτεί και ήδη έχει ψηφιστεί το ίδιο μέτρο που εφαρμόζουν εδώ και μια δεκαετία:

Μείωση των συντάξεων, αύξηση των ορίων ηλικίας.

40 λεπτά πριν, Greenleaf είπε

Στο τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου που ήμουν Μιλάνο χάζευα τι events είχε εκείνο το Σ/Κ και είχαν το Σάββατο συναυλία, είδαμε τι έγινε 20 μέρες μετά. Οπότε Μάντσεστερ ετοιμαστείτε...

Το σημαντικό όμως είναι άλλο.

Τώρα που βρίσκεσαι; :D

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, t0ne_de4f είπε

Αυτό που έχει αρχίσει να τριγυρίζει στο μυαλό μου είναι ότι όλο αυτό το κακό, όλη αυτή την ανυπολόγιστη καταστροφή πρέπει να τα χρεωθούν και να τα πληρώσουν οι Κινέζοι.

Αυτοί φταίνε πρώτοι. Έπρεπε να πάρουν δραστικά μέτρα από τη πρώτη μέρα. Ακόμα και βομβαρδισμός με napalm στη Hubei θα ήταν λογική κίνηση όπως φαίνεται εκ των υστέρων...

Πρακτικά μιλάμε για καταστροφή της ανθρωπότητας εξ' αμελείας. Ελπίζω κάποια στιγμή να τους ζητηθεί από τους υπόλοιπους(ΟΗΕ κλπ) να πληρώσουν τα σπασμένα.

Ας δουλεύουν για μερικά χρόνια μόνο οι Κινέζοι για να υποστηρίξουν την ανθρωπότητα που καταστρέψανε.

Για αρχη δεν εχει αποδειχθει οτι ξεκινησε απο την Κινα ο ιος. Απλα στην Κινα εγιναν γνωστα τα πρωτα κρουσματα.

Δευτερον ασχολησου πρωτα να φτιαξεις τα ρεζιλικια του λαου σου (πατρινο καρναβαλι για παντα, κλειστα σχολεια-->ολοι καφετεριες, κλειστες καφετεριες-->ολοι παραλια) και μετα καταλογιζεις ευθυνες και τιμωρεις τους αλλους λαους.

Δημοσ.

Με τις δουλειές μας τι θα κάνουμε.?αν δεν πάω παίζει να χάσω την θέση μου αν πάω παίζει να κολλήσω..καλά κ στο σουπερμάρκετ μπορεί να κολλήσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, patclo είπε

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.03.13.990226v1

Recently, it has been reported that discharged patients in China and elsewhere were testing positive after recovering. However, it remains unclear whether the convalescing patients have a risk of "relapse" or "reinfection"

"our results indicated that the primary SARS-CoV-2 infection could protect from subsequent exposures"

Από τα σχόλια:

The seroconversion is incredibly low in these animals. While positive, I don’t think we can make any conclusions from this study. The neut titers are 1:8 - 1:40. Really low antibody levels. We do still get seasonal coronas every year. And all of us are seroconverted already

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Για αρχη δεν εχει αποδειχθει οτι ξεκινησε απο την Κινα ο ιος. Απλα στην Κινα εγιναν γνωστα τα πρωτα κρουσματα.

Δευτερον ασχολησου πρωτα να φτιαξεις τα ρεζιλικια του λαου σου (πατρινο καρναβαλι για παντα, κλειστα σχολεια-->ολοι καφετεριες, κλειστες καφετεριες-->ολοι παραλια) και μετα καταλογιζεις ευθυνες και τιμωρεις τους αλλους λαους.

Δεν είναι πρώτη φορά που απειλούν την ανθρωπότητα με πανδημία. Θυμήσου το πρώτο SARS παλαιότερα.

Πήγαν να προφυλάξουν την οικονομία τους με συγκάλυψη της σοβαρότητας του προβλήματος. Αυτό είναι εγκληματική αμέλεια.

• Like 5
Δημοσ.
51 minutes ago, elpaso1 said:

Ο καπνός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο που βγαίνει τουμανι, μπορεί να μεταφέρει τον ιό;

Γνωριζει κανεις;

Δημοσ.

Είχαν πει οτι θα αναρτηθούν στην ααδε τηλέφωνα για τις ΔΟΥ που θα δουλεύουν πια μέσω email ή με ραντεβού. 

Εχει κανεις δει κατι πανω σ αυτο ?

Δημοσ.

Ακόμα κι αν ένας γελοίος Κινέζος έφαγε μια νυχτερίδα και προκάλεσε όλο αυτό έπρεπε να γίνει κατευθείαν αποκλεισμός της Κίνας από τα άλλα κράτη και κάθε κράτους που παρουσιάζοταν κρούσμα. 

Αντ αυτού λέγαμε πηγαίνετε ταξίδια αναψυχής δεν είναι τίποτα 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Οι Τούρκοι μόλις 6 κρούσματα ενώ συνορεύουν με χώρες που γίνεται πάρτυ. Πολύ γεροί οργανισμοί, κάνει δουλειά το πετιμέζι.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας ..

Οριστικο, το ανακοινώνει πολυ σύντομα ο πρωθυπουργός .. Τέλος οι βολτιτσες για τους Ουρακοτάγκους, άντε γεια βλάκες !

μακαρι

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...