Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Δείχτε λίγο έλεος σε αυτους που εργάζονται στα σουπερ μαρκετ...δηλαδή ήμαρτον...

προσωπικα δεν μπορω να κλειδωθω σπιτι (αν μπορούσα θα το εκανα,αλλά το κλαδο μου εργαζεται κανονικα).ασχετο με αυτο,οχι μονο ελεος,τα σέβη μας πρεπει να πανε σε όλους αυτούς που αναγκαζονται να δουλευουν αυτες τις δυσκολες μερες

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Δείχτε λίγο έλεος σε αυτους που εργάζονται στα σουπερ μαρκετ...δηλαδή ήμαρτον...

Σε φιλο που με ρωτησε για παρασκευη σαββατο του το παρομοιωσα σα να ηταν 4 μεγαλα σαββατα μαζι σε μια μερα απο θεμα δουλειας

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Ευτυχώς δεν διάβαζα από χθες όσα γράφτηκαν εδώ μέσα. Τα πέρασα βιαστικά και ένα συμπέρασμα βγάζω.

Έχετε κάνει το μυαλό σας πουρέ και είμαστε ακόμα στην αρχή. 

Έχετε αναρωτηθεί πόσο διάστημα θα συνεχιστεί αυτό; Κρατήστε δυνάμεις και χαλαρώστε γιατί θα κάψετε ασφάλειες.

Σε άλλα νέα της ημέρας....Θα πάω να τσεκάρω αύριο αν και ο δικός μου δήμος έκανε την ίδια μλκια. Ελπίζω πως όχι γιατί ήταν μια φοβερή εκτόνωση και διέξοδος.

https://www.sdna.gr/mpasket/701991_pire-metra-o-dimos-glyfadas-kai-xilose-tis-mpasketes-sta-anoihta-gipeda

γιατι εκανε μλκια ο δημος για πες?

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Ας πούμε και δύο πράγματα για αυτούς τους χιλιάδες υπαλλήλους των σ/μ .

Αυτές οι ημέρες για αυτούς και τις οικογένειές τους πραγματικά δύσκολες .

Άσε που έχουν φάει τον συνωστισμό όσο κανείς άλλος  εργαζόμενος .

Να είναι όλοι καλά και γεροί οι άνθρωποι .....

Συν τις αλλοις θα ειμαστε και απο αυτους που θα κινδυνευουν με ρι τελους αφου δε κλεινουμε ποτε

ασε την κουραση.οκ την παλευουμε με καποιο τροπο

Δημοσ.

Εκτος απο αυτους που δουλευουν στο super market και ενα μεγαλο ευχαριστω και στους γιατρους και νοσηλευτες, ιδιαιτερα τι θα αντιμετωπισουν απο εδω και περα.....

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gas83 είπε

Σε φιλο που με ρωτησε για παρασκευη σαββατο του το παρομοιωσα σα να ηταν 4 μεγαλα σαββατα μαζι σε μια μερα απο θεμα δουλειας

Πραγματικά από τις χειρότερες εμπειρίες συνολικά όλη τη βδομάδα η συμπεριφορά του κόσμου. Δεν κρίνω για το τι αγοράζει ο καθένας και πόσο. Αλλά ρε που....στη μου είμαστε κι εμείς άνθρωποι..για το μεροκάματο πάμε... 

• Like 1
  • Sad 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billsnake21 είπε

Πραγματικά από τις χειρότερες εμπειρίες συνολικά όλη τη βδομάδα η συμπεριφορά του κόσμου. Δεν κρίνω για το τι αγοράζει ο καθένας και πόσο. Αλλά ρε που....στη μου είμαστε κι εμείς άνθρωποι..για το μεροκάματο πάμε... 

τα ταμεια θελουν πλεξιγκλας να ειστε προστατευμενοι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Εκτος απο αυτους που δουλευουν στο super market και ενα μεγαλο ευχαριστω και στους γιατρους και νοσηλευτες, ιδιαιτερα τι θα αντιμετωπισουν απο εδω και περα.....

Πρωτα και κυριοτερα σε αυτους

μετα ακολουθουν οι υπολοιποι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

γιατι εκανε μλκια ο δημος για πες?

τι να σου εξηγω.....

νομίζεις οτι η λύση για όλα είναι ο αποκεφαλισμός.....?

ή αν ξηλώσεις 50στεφάνια δε θα βρει ο κόσμος κάτι άλλο να κάνει;

Πάρτε το χαμπάρι.

Δεν είμαστε Γερμανοί στη πειθαρχία. Όσα γήπεδα-μπασκέτες παραλίες και να αποκλείσεις ο κόσμος θα βρει κάτι άλλο. Και αποτέλεσμα μηδέν.

Η λύση λοιπόν δεν είναι να ξεφτιλίζεις όλες τις υποδομές μιας χώρας αν ο πολίτης είναι απείθαρχος. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fir3fly είπε

Χαλαρώστε λίγο, οι άλλοι βγήκαν για παλαμάκια όταν στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 4-5 άτομα.

Καθίστε να αρχίσουν οι μαζικές εισαγωγές και θα είναι οι ίδιοι που θα παίζουν μπουνιές έξω από τις ΜΕΘ για κρεβάτι. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, greekfragma said:

τι να σου εξηγω.....

νομίζεις οτι η λύση για όλα είναι ο αποκεφαλισμός.....?

ή αν ξηλώσεις 50στεφάνια δε θα βρει ο κόσμος κάτι άλλο να κάνει;

Πάρτε το χαμπάρι.

Δεν είμαστε Γερμανοί στη πειθαρχία. Όσα γήπεδα-μπασκέτες παραλίες και να αποκλείσεις ο κόσμος θα βρει κάτι άλλο. Και αποτέλεσμα μηδέν.

Η λύση λοιπόν δεν είναι να ξεφτιλίζεις όλες τις υποδομές μιας χώρας αν ο πολίτης είναι απείθαρχος. 

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πάντως, με την μπάλα να περνάει από 10 ζευγάρια χέρια, δεν είναι άσχημη ιδέα το ξήλωμα των στεφανιών.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Χαλαρώστε λίγο, οι άλλοι βγήκαν για παλαμάκια όταν στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 4-5 άτομα.

Καθίστε να αρχίσουν οι μαζικές εισαγωγές και θα είναι οι ίδιοι που θα παίζουν μπουνιές έξω από τις ΜΕΘ για κρεβάτι. 

Για αυτο ειπα απο εδω και περα, οταν θα ερχονται εκατονταδες περιστατικα και ουσιαστικα τα νοσοκομεια ειναι υποστελεχωμενα.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση αλλά πως ακριβώς έχει «τελειώσει» η Κίνα με τον κορωνοϊό όταν έχει 80.000 ενεργά κρούσματα;

Μειωμένα λέει τα νέα κρούσματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ξεμπέρδεψαν και κλείνουν τα νοσοκομεία;

Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά;

https://www.kontranews.gr/index.php/KORONOIOS/Oyhan-Teleiose-me-ton-koronoio-Giatroi-giortazoyn-to-kleisimo-toy-teleytaioy-prosorinoy-nosokomeioy-binteo?fbclid=IwAR2W-hsWiIOhsMt-6u8D9amOktB9miYCyeqFFNZ-JPGWwLf2ZOiBntDYYP0

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...