Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Λογικα κατι τετοιο πρεπει να γινει, καθως η λεξη ατομικη ευθυνη ειναι αγνωστη σε ολους μας. Μακαρι να αφανιστει η ανθρωποτητα.

Kατάλαβες τώρα σε ποιους αναφέρεται ο Bild? Kρίμα δεν είναι να κλείσει το τοπικ που κάποιοι γράφουμε και 5 σοβαρά πράγματα επειδή κάποιοι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους;

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, afragorn είπε

Όσο για τα μέτρα, συμφωνώ ότι πρέπει να κλείσουν όλα σήμερα! Δε γίνεται να είμαστε κλεισμένοι το ΣΚ για να μη κολλήσουμε και Δευτέρα όλοι κανονικά στις δουλειές μας! 

Γιατί δουλεύουμε; Σαν διοικητικός τρέχω σήμερα από τις 6 το πρωί να βρω απαντήσεις στα κορωνοζητήματα....

- Ο τάδε έβηξε να φυγει

- Ήρθε ο δείνα και μίλησε με δόλο μπροστά στο πρόσωπο μου. Πρέπει να είναι άρρωστος και θέλει να με κολλήσει

- Τελείωσε το αντισηπτικό στο x σημείο

- Πόσα χέρια μεσολαβούν μέχρι να φτάσει το φαγητό στο πιάτο μας

- Από το πλοίο στο λιμάνι αποβιβάστηκαν κιτρινιάρηδες, θα πεθάνουμε όλοι

- Γιατί στην θέση της τάδε είναι η δείνα σήμερα; Μήπως αρρώστησε, μιλάγαμε για ώρα την Παρασκευή 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα με τα οποία έχω έρθει αντιμέτωπος από το πρωί. Μια φρίκη, ο κόσμος έχει τρελαθεί. 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chill είπε

Γιατί δουλεύουμε; Σαν διοικητικός τρέχω σήμερα από τις 6 το πρωί να βρω απαντήσεις στα κορωνοζητήματα....

- Ο τάδε έβηξε να φυγει

- Ήρθε ο δείνα και μίλησε με δόλο μπροστά στο πρόσωπο μου. Πρέπει να είναι άρρωστος και θέλει να με κολλήσει

- Γιατί στην θέση της τάδε είναι η δείνα σήμερα; Μήπως αρρώστησε, μιλάγαμε για ώρα την Παρασκευή 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα με τα οποία έχω έρθει αντιμέτωπος από το πρωί. Μια φρίκη, ο κόσμος έχει τρελαθεί. 

Ναι ακόμα και στις δουλειές μας, όλοι ασχολούμαστε με το κοροναιό, δεν έχει νόημα. Έχουμε γίνει παρανοϊκοί... 

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chill είπε

- Ο τάδε έβηξε να φυγει

Άρα ποια είναι η λύση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chill είπε

- Ο τάδε έβηξε να φυγει

Σε νιώθω απολυτα

Από το πρωί είμαι με 11 μαστορους και βοηθούς και όλο μανουρα και γκρίνια είναι και προσπαθώ να βάλω μια τάξη λες και είμαι κανένας δάσκαλος δημοτικού και όχι εργολάβος. 

Μην δουλεύεις κοντά μου. 

Άσε το εργαλείο μην το ακουμπάς. 

Προσοχή μην πιείτε από το μπουκάλι μου,μην φάτε το κολατσιό μου. 

Που είναι η μάσκα μου;

γιατί ακουμπάς το κινητό μου; 

Κάνε πιο εκεί μην με κολλήσεις τίποτα. 

Και άλλα τέτοια όμορφα όλη την ώρα. 

Αν μπορούσα θα σταματουσα το έργο να το πιάσουμε πάλι σε 20 μέρες να έχω ησυχάσει από αυτά. 😑

Όλη μέρα γ αυτό λένε, με έχουν τρελάνει. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

ναι, να κλεισουν ολα σημερα αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τους υπαλληλους σε εταιρειες με πανω απο 20-30 ατομα προσωπικο...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω απορία πως γινετε να "θωρακιζομαστε" με μετρα παλι και να πλακώνουν group με ιταλους τουριστες μπουλουκια στο οροπεδιο ; Kατι δε δουλευει καλα . Επισης με εννέα μποφόρ στο Αιγαίο  και απαγορευτικό απόπλου τα ΣΜ στα νησια δε θα εχουν προβλημα ανεφοδιασμου και οχι μονο σε αντισηπτικά ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vairass είπε

Άρα ποια είναι η λύση; 

Eεργασίες μη απαραίτητες σπίτια τους.

Η άλλη είναι γραμματέας του γενικού που έχει κάτσει σπίτι του. Τη δουλειά της τι κάνει και από το σπίτι.

Ο άλλος υπεύθυνος πωλητηρίων κοσμημάτων. Κανείς δεν θα αγοράσει κοσμημα τωρα. Κάντο απ το σπίτι.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας που καθαρά λογο ανοργανωσιάς και ανικανότητας ορισμένων μάνατζερ, τους κρατάνε στα γραφεία ή σε γραμμή παραγωγής χωρίς να παράγουν, επειδη δεν μπορουν να πάρουν μια πρωτοβουλία.

Φυσικά ο υπάλληλος της ΔΕΗ και του ΟΤΕ πρέπει να εργαστει (αν και του ΟΤΕ απ το σπίτι τους). Ο νοσηλευτης, ο γιατρός, τα σωματα ασφαλείας, οσοι εργάζονται σε τροφιμα.

Ακόμα και ο κλειδαράς αναγκαίος ειναι. Αλλά αυτος ειναι κύριος του εαυτού του. Ξέρει τι κάνει :P :P -)

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

ναι, να κλεισουν ολα σημερα αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τους υπαλληλους σε εταιρειες με πανω απο 20-30 ατομα προσωπικο...

θα πάμε πολύ πίσω δυστυχώς..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gsisr είπε

θα πάμε πολύ πίσω δυστυχώς..

περιμενω Τεταρτη - Πέμπτη την αποφαση και δεν ξερω που θα βρεθουν τοσα μαντηλια...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

περιμενω Τεταρτη - Πέμπτη την αποφαση και δεν ξερω που θα βρεθουν τοσα μαντηλια...

Και δεν δινει και ο Hondos αυτά τα υγρά οπως παλιά :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές πληροφορίες σχετικά με misconceptions και misinformation που γενικά κυκλοφορούν, καθώς και σχετικά με φάρμακα τα οποία δοκιμάζονται αυτή την περίοδο...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...