Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cupra20vt είπε

Κάνεις λάθος.. Στο λέω επειδή μένω επαρχία.. Δεν κουνιέται τίποτα εδώ τα πάντα κλειστά εκτός από  σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και deliveri καφέ-φούρνους.. Μόνο όσοι πάνε στην δουλειά τους τα πρωινά. Μέχρι και στα σούπερ μάρκετ λειτουργούν όλα όπως πρέπει.. Και μιλάμε για μεγάλες αλυσίδες. 

Που μενεις;

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Στην επαρχία ειναι σαφές οτι κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

Και είναι πιο δύσκολο να τους ελέγξεις όπως είπαμε...

Γι αυτό πολλοί επέλεξαν να πάνε εκεί άλλωστε!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σας έχει περάσει από το μυαλό πως στην Ιταλία πεθαίνουν γιατί είναι καθολικοί και επειδή εδώ είμαστε ορθόδοξοι έχουμε τόσα λιγότερα κρούσματα/θανατικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PareKosme είπε

Σας έχει περάσει από το μυαλό πως στην Ιταλία πεθαίνουν γιατί είναι καθολικοί και επειδή εδώ είμαστε ορθόδοξοι έχουμε τόσα λιγότερα κρούσματα/θανατικά;

Ναι ο ιός δε φοβάται τοσο τον Θεό τον Καθολικων αλλά φοβάται τον δικό μας...oh wait...είναι ο ίδιος!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Στην επαρχία ειναι σαφές οτι κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

Επαρχια είναι πολύ καλά τα πράγματα.. Ειδικά εχτές πολύ ντόπιοι τσακώθηκα με αρκετούς που θυμήθηκαν τα χωριά τους εδώ τριγύρω.. Να σου πω και ένα περιστατικο: σήμερα άνδρας κοντά στα 45 με πολυτελεστατο jeep και μια σανίδα του σερφ από πάνω έψαχνε για συσκευή οξυγόνου για τον πεθερο του σε κέντρο υγείας του χωριού.. Είχαν έρθει προχτές από Αθήνα με όλα τα σεα και τα μεα... 

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Η χθεσινή έξοδος στα διόδια ήταν μικρή και έγινε θέμα για λίγους. Μάλιστα τη περασμένη παρασκευή υπήρχε περισσότερη κινηση.

Εδώ τα λέει καλύτερα.

9 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Βασικά από όσα διάβασα στην συνέχεια δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση που παρατηρήθηκε στα διόδια και η ουρά οφειλόταν εν μέρη στο γεγονός ότι όλοι ήθελαν να έχουν οσο το δυνατόν μικρότερη επαφή με μετρητά.

9 λεπτά πριν, kaspito είπε

Τσαμπα τρώγεστε, fake news αποδείχθηκε αυτό με τα διόδια.

https://tvxs.gr/news/ellada/ypirkse-maziki-eksodos-athinaion-tin-paraskeyi-ti-deixnoyn-ta-stoixeia

Αν ειναι fake news τελικα αφηστε το να το ξερω εγω που ειμαι απο επαρχεια και βλεπω αυτες τις μερες ανθρωπους απο Αθηνα που ξαφνικά μας θυμήθηκαν Μαρτιο μηνα.
Οσοι ειστε στην απεξω μην σχολιαζετε παρακαλω η πειτε απο την αρχη οτι δεν ειστε σιγουροι για αυτο που θα πειτε.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Η χθεσινή έξοδος στα διόδια ήταν μικρή και έγινε θέμα για λίγους. Μάλιστα τη περασμένη παρασκευή υπήρχε περισσότερη κινηση.

Μια χαρα κατεβηκαν,εδω γεμισε η πολη απο κοσμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Κάνεις λάθος.. Στο λέω επειδή μένω επαρχία.. Δεν κουνιέται τίποτα εδώ τα πάντα κλειστά εκτός από  σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και deliveri καφέ-φούρνους.. Μόνο όσοι πάνε στην δουλειά τους τα πρωινά. Μέχρι και στα σούπερ μάρκετ λειτουργούν όλα όπως πρέπει.. Και μιλάμε για μεγάλες αλυσίδες. 

Και εγω μακρυα απο την πολη μενω αλλά τις βολτες τους συναθροιζομενοι στην πολη τις κανουν ακομα δυστυχως.

Εδω που μενω μακρυα απο την πολη ολα νεκρά ευτυχως αλλά οι 18-26χρονοι μαζευονται στα αυτοκινητα ανα 3-5δες και πηγαινουνε σε μερη(στην εξοχή) που παλια δεν πηγαιναν και απο οσο βλεπω υπαρχει και συνωστισμος αρκετες φορες απο 8δες, 6δες, κλπ που κανουν παρεα για ωρες.
Φυσικα αυτο ειναι τελειως επικινδυνο για την διασπορα του ιου.

Απο οσο βλεπω οι πιο προσεχτικες ηλικιες ειναι 30 εως 70. Ειδικα οι νεοτεροι(16-26) το παιρνουν πολυ αψηφιστα αλλά και αρκετοι ηλικιωμενοι(75+).
Σημερα στο σουπερ μαρκετ μια κοπελα 17-18 ετων περιπου με πλησιασε στα 40 εκατοστα περιπου αποσταση καθως εσκυψε να παρει κατι απο το ψυγειο την ωρα που το ειχα ανοιξει εγω και επαιρνα κατι. Κανενας φοβος ή επιδειξη λογικης δυστυχως. Επεδειξε παντελη αγνοια και αδιαφορία.

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Που μενεις;

Εύβοια και λόγω της δουλειάς μου γνωρίζω τι γίνεται σε τουλάχιστον 6 περιοχές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, PareKosme είπε

Και βέβαια.

Ο ιός χτυπάει τους Παπόφιλους, τους Δούλους της Πόρνης του Βατικανού, τους επαίσχυντους Σχισματικούς.

Επεξ/σία από costis ni
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε

Αν ειναι fake news τελικα αφηστε το να το ξερω εγω που ειμαι απο επαρχεια και βλεπω αυτες τις μερες ανθρωπους απο Αθηνα που ξαφνικά μας θυμήθηκαν Μαρτιο μηνα.

Κι εμεις έχουμε ανθρωπους στην επαρχια αδελφέ. Ναι έχουν έρθει κάποιοι Αθηναίοι από τις προηγούμενες ημέρες αλλά σε καμία περίπτωση ο χαμός που έχει κυκλοφορήσει. Αυτο ομως δεν έγινε με τη χθεσινη υποτιθέμενη μεγάλη έξοδο αλλά το τελευταίο 10ημερο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

Σημερα στο σουπερ μαρκετ μια κοπελα 17-18 ετων περιπου με πλησιασε στα 40 εκατοστα περιπου αποσταση καθως εσκυψε να παρει κατι απο το ψυγειο την ωρα που το ειχα ανοιξει εγω και επαιρνα κατι. Κανενας φοβος ή επιδειξη λογικης δυστυχως. Επεδειξε παντελη αγνοια και αδιαφορία.

Άσε και εσύ την ευλογημένη να σκύψει...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...