Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

confirmation of the cancellation = επιβεβαιωση ακυρωσης. Μου φαινεται οτι θα περιμενουν σαν δικαιολογια οτι η wizzair ακυρωσε την πτηση σου και οχι το αναποδο. Παντως αν εχεις λαβει τετοιο μαιλ, μπορεις να το ποσταρεις εδω?

Δημοσ.

Καλησπερα,

η booking.com εχει βγαλει εγκυκλειο στους ξενοδοχους και τους παροτρινει να ειναι επιεικεις με τους πελατες στις επιστροφες. Ακομα και στις N.R.

https://partner.booking.com/en-us/help/legal-security/important-information-about-coronavirus?utm_campaign=regulations_update&utm_medium=email&utm_source=pmk

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

Καλησπερα,

η booking.com εχει βγαλει εγκυκλειο στους ξενοδοχους και τους παροτρινει να ειναι επιεικεις με τους πελατες στις επιστροφες. Ακομα και στις N.R.

https://partner.booking.com/en-us/help/legal-security/important-information-about-coronavirus?utm_campaign=regulations_update&utm_medium=email&utm_source=pmk

Για συγκεκριμένες χώρες. China, Hong Kong, Macau, Italy, and South Korea

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, overpower είπε

confirmation of the cancellation = επιβεβαιωση ακυρωσης. Μου φαινεται οτι θα περιμενουν σαν δικαιολογια οτι η wizzair ακυρωσε την πτηση σου και οχι το αναποδο. Παντως αν εχεις λαβει τετοιο μαιλ, μπορεις να το ποσταρεις εδω?

Λογικό δεν ειναι να ακυρώσω την πτήση μου από τη στιγμή μου άλλαξαν τις μέρες που θα πετούσα; Ήδη θα έπαιρνα 2 μέρες άδεια από τη δουλειά. Δε μπορώ να πάρω 4. Επίσης είχε σαν επιλογή να αλλάξω τις ημερομηνίες πτήσης αλλά δε μπορώ να πετάξω άλλη ημερομηνία. 

Να ποσταρω το μέιλ της wizzair ή του ξενοδοχείου;

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Λογικό δεν ειναι να ακυρώσω την πτήση μου από τη στιγμή μου άλλαξαν τις μέρες που θα πετούσα; Ήδη θα έπαιρνα 2 μέρες άδεια από τη δουλειά. Δε μπορώ να πάρω 4. Επίσης είχε σαν επιλογή να αλλάξω τις ημερομηνίες πτήσης αλλά δε μπορώ να πετάξω άλλη ημερομηνία. 

Να ποσταρω το μέιλ της wizzair ή του ξενοδοχείου;

Μα δεν σου ειπα κατι για την ακυρωση. Αλλα πολυ πιθανον να περιμενουν να τους στειλεις μαιλ οτι η wizzair ακυρωσε την πτηση σου. 

Της wizzair 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η wizzair δε μου έστειλε κανένα μέιλ όταν ακύρωσα την πτήση. Μου εστειλε αυτό το κατεβατό από το οποίο επέλεξα το cancel your flight and receive a refund. Τώρα εξαιτίας τους γιατί να χάσω τα λεφτά του ξενοδοχείου; Δεν ήξερα ότι είναι ρίσκο να κλείνεις ταξίδι. 

Screenshot_2020-02-29-19-18-02-678_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-57-365_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-52-989_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-46-711_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-42-092_com.microsoft.office.outlook.jpg

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Η wizzair δε μου έστειλε κανένα μέιλ όταν ακύρωσα την πτήση. Μου εστειλε αυτό το κατεβατό από το οποίο επέλεξα το cancel your flight and receive a refund. Τώρα εξαιτίας τους γιατί να χάσω τα λεφτά του ξενοδοχείου; Δεν ήξερα ότι είναι ρίσκο να κλείνεις ταξίδι. 

Screenshot_2020-02-29-19-18-02-678_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-57-365_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-52-989_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-46-711_com.microsoft.office.outlook.jpg

Screenshot_2020-02-29-19-17-42-092_com.microsoft.office.outlook.jpg

με low cost αεροπορικες φυσικα και ειναι ρισκο.

επισης, δε χρειαζεται ν'ακυρωσεις το ταξιδι. 

κλεινεις εισιτηρια με aegean ή οποια αλλη πεταει και πηγαινοερχεσαι μια χαρα.

(και σχετικα φθηνα απ'οσο εχω δει μιας κ η ακυρωσεις λογω beer corona ειναι στο 50%)

Δημοσ.

Άρα γιατί είναι ρίσκο μόνο οι φτηνές; Γενικά τα ταξίδια είναι ρίσκο. 

Στις 28/2/2020 στις 5:32 ΜΜ, akisdom είπε

231 0687200 τα γραφεία της booking στην Ελλάδα. Μιλά και με αυτούς μήπως βγάλεις κάποια άκρη 

Που βρήκες αυτό το νούμερο;  Εγώ στο σάιτ μόνο αυτό το περίεργο νούμερο βλέπω.

Που μάλλον θα το σηκώσει κάποια που μιλάει χάλια αγγλικά. Και δε θα βγάλουμε συνεννόηση. Όπως στη wizzair. Έδινε ελληνικό σταθερό και προσπαθουσα να καταλαβω μία που προσπαθούσε να μιλήσει αγγλικά .

Screenshot_2020-02-29-23-44-25-738_com.booking.jpg

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Που μάλλον θα το σηκώσει κάποια που μιλάει χάλια αγγλικά. Και δε θα βγάλουμε συνεννόηση. Όπως στη wizzair. Έδινε ελληνικό σταθερό και προσπαθουσα να καταλαβω μία που προσπαθούσε να μιλήσει αγγλικά .

Η booking έχει ελληνικά γραφεία. Αλλά και πάλι όπως είπα δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάπως. Δεν έχει δικαίωμα να σου δώσει λεφτά πίσω. Είναι καθαρά στο τι θα αποφασίσει το κατάλυμα που έκλεισες. Τα σενάρια είναι 2. Είτε πείθεις τι wizz air να σου δώσει αυτό που ζητάει το κατάλυμα σου για την ακύρωση, είτε πείθεις το κατάλυμα σου να δεχθεί τα έγγραφα όπως τα έχεις τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Γιατι η μη lo-co δε θα ακύρωνε πτήσεις τελευταία στιγμή. Το πρόγραμμα τηρείται και οχι ανάλογα με τα κέφια τους ή την αρπαχτή που μπορούν να κάνουν κάπου αλλού. 

19 λεπτά πριν, george1807 είπε

Η booking έχει ελληνικά γραφεία. Αλλά και πάλι όπως είπα δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάπως. Δεν έχει δικαίωμα να σου δώσει λεφτά πίσω. Είναι καθαρά στο τι θα αποφασίσει το κατάλυμα που έκλεισες. Τα σενάρια είναι 2. Είτε πείθεις τι wizz air να σου δώσει αυτό που ζητάει το κατάλυμα σου για την ακύρωση, είτε πείθεις το κατάλυμα σου να δεχθεί τα έγγραφα όπως τα έχεις τώρα. 

Προφανώς και μπορεί. Δε μπορεί να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω αλλά μεσολαβεί στο κατάλυμα υπέρ σου. Επειδή έχουμε κατάλυμα στο booking, σε ακυρώσεις πάντα είναι υπέρ του πελάτη κι αντίστοιχα μας έχουν βοηθήσει να γλιτώσουμε ακυρωτικά όταν έπρεπε να ακυρώσουμε εμείς, ως επισκέπτες αυτή τη φορά, κράτηση με μη-επιστρέψιμη τιμή. Καλύτερα να πάρει η booking το κατάλυμα απο τα τοπικά γραφεία της στην Αυστρία παρά να στέλνει μέιλ στα αγγλικά περιμένοντας "χάρη" απο το ξενοδοχείο

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δηλαδή αν δεν ήταν low cost θα αναλάμβανε να μου πληρώσει το ξενοδοχείο που χάνω;

αν δεν ηταν low cost δε θα ακυρωνε πτησεις χωρις δικαιολογια.

προφανως αυτοι ακυρωσαν το δρομολογιο για καποιο λογο (ιός, ακυρωσεις, προβλημα δικο τους κλπ).

σε μεγαλες αεροπορικες - που πληρωνεις το εισιτηριο 80€ και οχι 29€ - δε μενεις ξεκρεμαστος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...