Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε, και 200 000 να σου χαρίσουν θα τα εξαϋλώσεις. Όχι να σου δανείσουν. Να σου χαρίσουν. Σε τηλεοράσεις,κινητά,ταξίδια και κάνα κάλο αυτοκίνητο.

Άμεσα το κουμάντο στην σύζυγο, και ξεκινα οικονομία. Κάνε κινήσεις εξοικονόμησης χρηματων, πχ πουλα την τηλεοραση,με τα χρηματα που θα βγαλεις,παρε μια με 300-350 και με τα υπόλοιπα κατοστάρικα βγαλε υποχρεώσεις. και ούτω καθεξής.  

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Αγαπητέ φίλε, και 200 000 να σου χαρίσουν θα τα εξαϋλώσεις. Όχι να σου δανείσουν. Να σου χαρίσουν. Σε τηλεοράσεις,κινητά,ταξίδια και κάνα κάλο αυτοκίνητο.

Άμεσα το κουμάντο στην σύζυγο, και ξεκινα οικονομία. Κάνε κινήσεις εξοικονόμησης χρηματων, πχ πουλα την τηλεοραση,με τα χρηματα που θα βγαλεις,παρε μια με 300-350 και με τα υπόλοιπα κατοστάρικα βγαλε υποχρεώσεις. και ούτω καθεξής.  

Αν και είμαι κατά στο να πουλάς, είναι η πιο γρήγορη προσωρινή λύση. Γιατί πόσο καιρό θα πουλάς;

Η λύση είναι η αύξηση εσόδων, δεύτερη δουλειά, αλλαγή δουλειάς, δουλειά η σύζυγος, μετανάστευση. Με όποια σειρά θες.

Ξέρω, ξεφεύγει το θέμα, αλλά ίσως είναι η λύση στο πρόβλημά σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για θα ήθελα να πάρω ένα δάνειο 20000 ευρώ άλλα δεν θέλω να πάω σε τράπεζα έχει να μου πρωτεινη καποιος  καποια λύση

Δημοσ.
23 ώρες πριν, spyros2555 είπε

για θα ήθελα να πάρω ένα δάνειο 20000 ευρώ άλλα δεν θέλω να πάω σε τράπεζα έχει να μου πρωτεινη καποιος  καποια λύση

Crowfunding, πλουσιος φιλος η συγγενης

Σε καθε περιπτωση μακρια απο τοκογλυφους

Σε τραπεζα γιατι δε θελεις να πας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, archer100 said:

Crowfunding, πλουσιος φιλος η συγγενης

Στις μέρες μας 20.000 δεν πρόκειται να πάρει κάποιος έτσι απλά. Θέλει να έχεις τουλάχιστον ένα σπίτι στο όνομα σου και μια δουλειά με καλό μισθό.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
4 ώρες πριν, archer100 είπε

Απάντησες μόνος σου.

Δημοσ.
Στις 1/4/2020 στις 12:59 ΜΜ, spyros2555 είπε

Μια είναι η λύση,να το ξεχάσεις.

Δημοσ.

Απολαυστικό post. Δε μπορείς να καταλάβεις ποιος τρολαρει και ποιος μιλάει σοβαρά :lol:

Ούτε πιστωτικές δε θα πρεπε να υπάρχουν. Αν δεν έχεις να πάρεις κάτι απλά δεν το παίρνεις.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/2/2020 στις 5:56 ΜΜ, Ryfarqt είπε

εχω σταθερη δουλεια με ικανοποιητικο μισθο (χωρις να φενεται ολοκληρος),

Δηλαδή πόσα χιλιάρικα ευρώ τον χρόνο κλέβεται μαζί με τον συνεργό σου (εργοδότη) από τους φορολογουμένους, δηλαδή όλους εμάς;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...