Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, llldoomlll είπε

για πειτε ενας τι αριθμο πρωτοκολλου σας εδωσε η ΕΕΤΤ

8772/Φ.620

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε

8772/Φ.620

καταλαβα ποσο ασχοληθηκε ο πανεπιστημονας, δε πειραζει τους τρολλαρουμε πισω 🤣😆

εεττ.PNG

ελτα.PNG

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ τους έκανα συγκεκριμένη ερώτηση με συγκεκριμένο παράδειγμα με συγκεκριμένο προορισμό και συγκεκριμένο ανταγωνιστή και έλαβα μια γενική απάντηση με την Ελλάδα.

Αν ήθελα να στείλω Ελλάδα ως επιχείρηση, στέλνω με κούριερ γλυτώνοντας τις ουρές.

Εξωτερικό όμως με 20€ από το πρωτο κιλό, σόρρυ αλλά πας για επετεια στο μετρό

Δημοσ.

Σχετικα με αυτο που λεει οτι  "ιχνηλατιση και στα β προτεραιοτητας" ειναι ΜΟΝΟ για τα ακανόνιστα εσωτερικού. 
Παίζουν με της λέξεις και εδώ.
 Γενικα εμενα με καταστεψαν. εχω στοκαρει κανα 1000 euro  και δεν θα φυγουν ποτε. Η αν φυγουν με πολυ κοπο και ρισκο απλα θα παρω τα λεφτα μου πισω ( ελπιζω)
Απο εκει που ηταν να πληρώσω 5,20 πηγε 11.
 Δε ξερω τι παιζει σε αλλες χωρες.

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, paganinigr είπε

Σχετικα με αυτο που λεει οτι  "ιχνηλατιση και στα β προτεραιοτητας" ειναι ΜΟΝΟ για τα ακανόνιστα εσωτερικού. 
Παίζουν με της λέξεις και εδώ.
 Γενικα εμενα με καταστεψαν. εχω στοκαρει κανα 1000 euro  και δεν θα φυγουν ποτε. Η αν φυγουν με πολυ κοπο και ρισκο απλα θα παρω τα λεφτα μου πισω ( ελπιζω)
Απο εκει που ηταν να πληρώσω 5,20 πηγε 11.
 Δε ξερω τι παιζει σε αλλες χωρες.

Να σου πω τι παίζει πχ στη γειτονική Βουλγαρία 

Βουλγαρία προς Ελλάδα

251-350 γρ 11lv (251 γρ = 11€)

351-500 γρ 13lv

501-1000 γρ 19lv (501-1000 γρ = 15.50€)

1001-2000 γρ 27lv (1001-2000γρ = 26€)

(2lv=1€)

Εγώ πως θα ανταγωνιστώ το Βούλγαρο σε μια πλατφόρμα όπως το Etsy ή το eBay

οταν ο Βούλγαρος έχει εκτός από χαμηλότερη τιμή, χαμηλότερη φορολογία και χαμηλότερο ΦΠΑ;

Το ξαναλέω:

Κόψτε τους μπάφους εκεί στα ΕΛΤΑ. 3 ταμεία σε κάθε υποκατάστημα για πληρωμές λογαριασμών.

Εγώ που θέλω να στείλω ένα πακέτο πρέπει να περιμένω στην ίδια ουρά με αυτόν που πληρώσει το λογαριασμό.

Ναι, εγώ που θα είμαι κάθε μέρα πρέπει να ειμαι στην ίδια ουρά με το συνταξιούχο που σκοτώνει την ώρα του. Πρέπει να φάω ένα μεροκάματο για να κάνω τις αποστολές μου.

Κάποτε είχαν βάλει αυτόματα μηχανήματα με γραμματοσημα και με πληρωμές λογαριασμών. Γιατί τα βγάλανε; Τι συμφέροντα εξυπηρετούσαν;

Επεξ/σία από cacofonix-3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Εξωτερικό όμως με 20€ από το πρωτο κιλό, σόρρυ αλλά πας για επετεια στο μετρό

Tωρα που το πες εριξα μια ματια στα δεματα εξωτερικου και νομιζω ότι τα φτηνηνανε?? 17,5ε ενώ ειχε 20? Ας  με διορθωσει καποιος αν θυμαται.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Να σου πω τι παίζει πχ στη γειτονική Βουλγαρία 

Βουλγαρία προς Ελλάδα

251-350 γρ 11lv (251 γρ = 11€)

351-500 γρ 13lv

501-1000 γρ 19lv (501-1000 γρ = 15.50€)

1001-2000 γρ 27lv (1001-2000γρ = 26€)

(2lv=1€)

Εγώ πως θα ανταγωνιστώ το Βούλγαρο σε μια πλατφόρμα όπως το Etsy ή το eBay

οταν ο Βούλγαρος έχει εκτός από χαμηλότερη τιμή, χαμηλότερη φορολογία και χαμηλότερο ΦΠΑ;

Το ξαναλέω:

Κόψτε τους μπάφους εκεί στα ΕΛΤΑ. 3 ταμεία σε κάθε υποκατάστημα για πληρωμές λογαριασμών.

Εγώ που θέλω να στείλω ένα πακέτο πρέπει να περιμένω στην ίδια ουρά με αυτόν που πληρώσει το λογαριασμό.

Ναι, εγώ που θα είμαι κάθε μέρα πρέπει να ειμαι στην ίδια ουρά με το συνταξιούχο που σκοτώνει την ώρα του. Πρέπει να φάω ένα μεροκάματο για να κάνω τις αποστολές μου.

Κάποτε είχαν βάλει αυτόματα μηχανήματα με γραμματοσημα και με πληρωμές λογαριασμών. Γιατί τα βγάλανε; Τι συμφέροντα εξυπηρετούσαν;

αστα φιλε μη το ψαχνεις..επισης εκει εχουν αλλα ταμεια για συνταξεις κτλ και αλλα για επιστολες δεματα..δεν χανεις τη μερα σου περιμενωντας ολη μερα τους αργοσχολους γεροντες

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, vlcc είπε

..δεν χανεις τη μερα σου περιμενωντας ολη μερα τους αργοσχολους γεροντες

Όταν υπαρχει ουρα δε παιζει ρολο η ηλικια των πελατων του ταχυδρομείου, αλλα η υπαρξη περισσοτερων ταμειων.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/3/2020 στις 10:22 ΠΜ, AnaZab είπε

Καλημέρα σε όλους, μάλλον εκτός θέματος,υπάρχει κάποιος εδώ που να παραλαμβάνει δέματα από ΚΜΔ 10; Ρωτάω γιατί έχω δέμα που έφτασε στο συγκεκριμένο ΚΔ της Αθήνας, αλλά από 14/02 που έφτασε το δέμα εκεί ούτε καν δεν άνοιξε ο σάκος,κάτι παρόμοιο ;

τα ιδια και σε μενα, τωρα ξεμπλοκαραν 5 συστημενα επιτελους! Μη φοβασε δε τα γυρνανε πισω, μολις αναλαβουν τα νεα ατομα που πειραν θα εχεις ειδοποιηση οτι πανε στο καταστημα που σε εξυπηρετει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

H πλακα είναι ότι πιθανοτατα πολύ συντομα θα κλεισουν και τα ταχυδρομεια, οποτε και να ερθουν τα δεματα μας  δε θα μπορουμε να τα παρουμε...

Στο ταχυδρομειο λεει του Συνταγματος προχτες οι ουρες εφταναν μεχρι το δρομο. Χωρις καμια προφυλαξη φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/3/2020 στις 3:20 ΠΜ, rus είπε

H πλακα είναι ότι πιθανοτατα πολύ συντομα θα κλεισουν και τα ταχυδρομεια, οποτε και να ερθουν τα δεματα μας  δε θα μπορουμε να τα παρουμε...

Στο ταχυδρομειο λεει του Συνταγματος προχτες οι ουρες εφταναν μεχρι το δρομο. Χωρις καμια προφυλαξη φυσικα.

ετσι θα ειναι για την ωρα

καλυτερα ουρα εξω παρα να αραζουμε μεσα

Δημοσ.
Στις 12/3/2020 στις 5:56 ΠΜ, rus είπε

Tωρα που το πες εριξα μια ματια στα δεματα εξωτερικου και νομιζω ότι τα φτηνηνανε?? 17,5ε ενώ ειχε 20? Ας  με διορθωσει καποιος αν θυμαται.

Μειωθηκε κατι ψιχουλα μεχρι 3 κιλα, υπο προυποθεσεις (Εχουν αλλαξει τα κλιμακια βαρους απο μισο κιλο σε ενα κιλο)

Και μετα τα 3 κιλα αυξησεις τεραστιες οσο μεγαλωνει το βαρος.

Στην Ζωνη 1 ειχε 9 χωρες τωρα εχει 6.

Κοπηκε και η ομαδικη EPG που εδινε εκπτωση αναλογα με των αριθμο δεματων. 

Δημοσ.

Και επειδη καποιος ειπε οτι ο τιμοκαταλογος ο παλιος μπορει να μην ηταν βιωσιμος

Ποσο κοστιζει στα ΕΛΤΑ η αεροπορικη μεταφορα (στην καλυτερη περιπτωση, δηλαδη να φτασει στην ωρα του το αεροπλανο) 

Εστω δεμα EPG 10 κιλα για ΜΑΛΤΑ, 2,5ευρω το κιλο κοστιζει η μεταφορα,  κοστος 25ευρω, τιμη καταλογου 72,50ευρω

μαλτα.PNG

Δημοσ.

Και φυσικα δεν απαντησε ποτε ο Αποστολου.

Στα ταξιδακια μια χαρα πηγαινε βεβαια.Μαλλον θα  εκανε σοβαρη ομιλια για το καλαθι της νοικοκυρας.

Και φυσικα δεν απαντησε ποτε η διοικηση των ΕΛΤΑ.Κυβερνητικες οδηγιες ακολουθουν ή ακομη χειροτερα, μια και πολυ Deutsche Post θυμιζουν αυτα που αποφασισαν.

Η λυση ειναι εμπαργκο στα ΕΛΤΑ να χρεωκοπησουν μια ωρα αρχυτερα και να παρουν πισω της αυξησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...