Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να βγαλω μια στατιστικη των ατομων που κραζουν για τους τζαμπατζηδες, αν εχουν την ιδια αποψη για την πειρατεια. (η εκει δεν μας νοιαζει γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μας πιασει κανεις και να γινουμε ρεζιλι)

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, Ntinaras said:

Θα ηθελα να βγαλω μια στατιστικη των ατομων που κραζουν για τους τζαμπατζηδες, αν εχουν την ιδια αποψη για την πειρατεια. (η εκει δεν μας νοιαζει γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μας πιασει κανεις και να γινουμε ρεζιλι)

Καλές και ωραίες οι στατιστικές, αλλά αν το κάνουμε εδώ θα βγούμε off topic και θα κλειδωθεί και το ξέρεις :) καλύτερα σε ξεχωριστό topic μια τέτοια συζήτηση που λες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Να μην αντιδρούμε όταν κολλάνε πίσω μας/πέφτουν πάνω μας; Να τους ανοίγουμε μήπως και τις πύλες και να τους λέμε περάαααστε περάααααστε;

Ο προσωπικός χώρος/περίμετρος είναι ιερός. Για όποιους δεν τον σέβονται, αγκωνιά στα πλευρά.

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, randomcat said:

Ο προσωπικός χώρος είναι ιερός. Για όποιους δεν τον σέβονται, αγκωνιά στα πλευρά.

Και φαντάσου δεν συνηθίζω να σκέφτομαι βίαιες λύσεις...αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε ότι όλο το προσωπικό του σταθμού κάνει τα στραβά μάτια. Να βρίσκεται ξερωγώ σε απόσταση ενός μέτρου δίπλα μου ο σεκιουριτάς και να αδιαφορεί πλήρως για την κατάσταση γύρω του. Οπότε τί να κάνω κι εγώ; Θα αρχίσω να προστατεύω μόνη μου τον προσωπικό μου χώρο πλέον...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Ntinaras said:

Και να σου πουν ότι έχουν, μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο? 😛

Whataboutism ftw. :D

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, randomcat είπε

Ο προσωπικός χώρος/περίμετρος είναι ιερός. Για όποιους δεν τον σέβονται, αγκωνιά στα πλευρά.

Όπου σε παίρνει φυσικά! Όχι πως είμαι τσαμπατζής αλλά, μες το σειρμό δηλαδή όταν είναι τίγκα στο κόσμο τι κάνεις, πόσα εκατοστά/μέτρα είναι αυτή η περίμετρος; Πόσο "ιερός" σου είναι ο χώρος αυτός;

Έτυχε το περασμένο καλοκαίρι μέσα σε σειρμό τίγκα στον κόσμο να στέκομαι δίπλα από μια χοντρόύλα με τα χέρια στην ανάταση (χειρολαβές). Φρέναρε απότομα το τρένο και η μάπα μου κόλλησε στην καταϊδρωμένη μασχάλη της...

Ψιλοάσχετο, αλλά στο μετρό κι αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^

Είναι λίιιιιιιγο πιο διαφορετικό αυτό που περιγράφεις σε σύγκριση με το να σου κολλάει πίσω ο άλλος/η άλλη ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Όπου σε παίρνει φυσικά! Όχι πως είμαι τσαμπατζής αλλά, μες το σειρμό δηλαδή όταν είναι τίγκα στο κόσμο τι κάνεις, πόσα εκατοστά/μέτρα είναι αυτή η περίμετρος; Πόσο "ιερός" σου είναι ο χώρος αυτός;

Έτυχε το περασμένο καλοκαίρι μέσα σε σειρμό τίγκα στον κόσμο να στέκομαι δίπλα από μια χοντρόύλα με τα χέρια στην ανάταση (χειρολαβές). Φρέναρε απότομα το τρένο και η μάπα μου κόλλησε στην καταϊδρωμένη μασχάλη της...

Ψιλοάσχετο, αλλά στο μετρό κι αυτό.

So close! 😛

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, *nenya* είπε

^

Είναι λίιιιιιιγο πιο διαφορετικό αυτό που περιγράφεις σε σύγκριση με το να σου κολλάει πίσω ο άλλος/η άλλη ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

Καθόλου διαφορετικό! Σ' ενοχλεί η λούφα του πίσω αυτό είναι όλο και δεν έχει καμιά σχέση με το προσωπικό χώρο, που μάλιστα ανάλογα με τη ψύχωση του καθενός μπορεί να είναι από 10-20 εκατοστά, μέχρι 10-20 μέτρα...

• Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ηταν ψηλη η χοντρουλα ή εσυ κοντος?:)

Είναι γεγονος παντως ότι υπαρχουν καποιοι περιεργοι που κολανε πανω σου και χωρις να φρεναρει απότομα το οχημα:wacko:

Δημοσ.
7 minutes ago, spectaculator said:

Καθόλου διαφορετικό! Σ' ενοχλεί η λούφα του πίσω αυτό είναι όλο και δεν έχει καμιά σχέση με το προσωπικό χώρο, που μάλιστα ανάλογα με τη ψύχωση του καθενός μπορεί να είναι από 10-20 εκατοστά, μέχρι 10-20 μέτρα...

Δηλαδή θεωρείς ίδιο το να πέφτει κάποιος πάνω σου κατά λάθος (πχ λόγω απότομου φρεναρίσματος) με το να πέφτει επίτηδες και να σου κολλάει για να μπει μαζί σου; Αν αυτά τα 2 πράγματα τα θεωρείς ίδια τότε δεν μπορώ να σου εξηγήσω κάτι άλλο...
Εμένα με ενοχλεί περισσότερο το γεγονός ότι κολλάει πάνω μου ο κάθε άγνωστος επίτηδες παρά το ότι είναι τζαμπατζής.

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε

Σε περίπτωση δικαστηρίου όμως θα φάει διπλή ποινή και για το ξύλο και για το τσάμπα.

αν γίνει ποτέ δικαστήριο...

τότε το συζητάμε...

2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Άρα να κάτσουμε να φοβηθούμε τους τζαμπατζήδες; Να μην αντιδρούμε όταν κολλάνε πίσω μας/πέφτουν πάνω μας; Να τους ανοίγουμε μήπως και τις πύλες και να τους λέμε περάαααστε περάααααστε;

Προσπαθώ να καταλάβω τί προτείνεις τελικά...

απλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τρένο μην αφήσεις να περάσει ο από πίσω σου μαζί σου

και δες τι θα συμβεί όχι απαραίτητα από τον ίδιο αλλά από τους γύρω σου

εγώ δεν προτείνω τίποτα

γιατί όπως είπα εξ αρχής δεν αφήνω κανέναν πίσω από μένα και από την κοπέλα μου

μέχρι τώρα δεν το έχει τολμήσει κανείς...γιατί άραγε...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikorolis είπε

αν γίνει ποτέ δικαστήριο...

τότε το συζητάμε...

απλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τρένο μην αφήσεις να περάσει ο από πίσω σου μαζί σου

και δες τι θα συμβεί όχι απαραίτητα από τον ίδιο αλλά από τους γύρω σου

εγώ δεν προτείνω τίποτα

γιατί όπως είπα εξ αρχής δεν αφήνω κανέναν πίσω από μένα και από την κοπέλα μου

μέχρι τώρα δεν το έχει τολμήσει κανείς...γιατί άραγε...

Να αρχίσουμε τα γυμναστήρια τότε εντατικά για να μας φοβούνται, αν μπει και κανένας ελεγκτής να τον πλακώσουμε στο ξύλο και αυτόν αφού το δικαστήριο δεν θα γίνει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Morosana είπε

Στα λεωφορεία είναι ακόμα πιο ευκολο να αντιμετωπιστεί η λαθρεπιβίβαση με το μοντέλο που έχουν στο εξωτερικό. Οι οδηγοί μπορούν να εισπράτουν ώστε να μην υπάρχει η δικαιολογία του δεν βρήκα εισιτήριο και αν δεν χτυπήσεις δεν ξεκινάει.  Αν κάποιος αρχίσει τις μαγκιές θα τον κράξει όλο το λεωφορείο που τους καθυστερεί και είτε θα αναγκαστεί να πληρώσει ή θα κατέβει. 

Δυστυχώς σε αντίστοιχες περιπτώσεις με ελεγκτή ο κόσμος αντί να κράζει τον τζαμπατζη έκραζε τον ελεγκτή γιατί τους καθυστερούσε. Τόσο μυαλό έχουμε. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Δυστυχώς σε αντίστοιχες περιπτώσεις με ελεγκτή ο κόσμος αντί να κράζει τον τζαμπατζη έκραζε τον ελεγκτή γιατί τους καθυστερούσε. Τόσο μυαλό έχουμε. 

ακριβώς έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...