Klausx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Εδώ το κάνουνε στα διόδια....έχω καινούριο πίσω προφυλακτήρα από τους τζαμπατζήδες 1 4
htaccess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Klausx είπε Εδώ το κάνουνε στα διόδια....έχω καινούριο πίσω προφυλακτήρα από τους τζαμπατζήδες Λύσεις.... υπάρχουν > Truck Driver Tries To Sneak Through Under A Toll Booth Arm, Gets Some Instant Karma Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από htaccess 7
george1807 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, SlickNick είπε Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με τις υπηρεσίες. Ο ΗΣΑΠ χρησιμοποιεί ακόμη κάτι βαγόνια, αυτά με το κυρτό σίδερο ανάμεσα στις πόρτες που κάνουν απίστευτο θόρυβο όταν κλείνουν που πρέπει να είναι εικοσαετίας και βάλε. Για να μην μιλήσω για τις απεργίες. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι καλού επιπέδου πολλές φορές. Ο μη έλεγχος είναι μέρος των κακών υπηρεσιών για εμένα. Ενώ άμα ήταν όλα στην πένα θα αγόραζαν εισιτήριο... Από τις πιο χαμηλές τιμές εισιτηρίων στην Ευρώπη έχουμε, με ένα μετρό boutique. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα υπηρεσιών, ειδικά στο μέτρο. Είναι η λογική αφού μπορώ τσάμπα γιατί να πληρώσω. Όπως υπάρχουν άτομα που εν έτη 2020 κατεβάζουν μουσική από το youtube μπας και γλιτώσουν τα 2,5€ spotify 24 3
mihanikos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Υπομονή, σε λίγο καιρό που θα είναι ιδιωτικά κάνεις δεν θα τολμάει να μην πληρώσει. 10 1
christakos07 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, george1807 είπε Ενώ άμα ήταν όλα στην πένα θα αγόραζαν εισιτήριο... Από τις πιο χαμηλές τιμές εισιτηρίων στην Ευρώπη έχουμε, με ένα μετρό boutique. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα υπηρεσιών, ειδικά στο μέτρο. Είναι η λογική αφού μπορώ τσάμπα γιατί να πληρώσω. Όπως υπάρχουν άτομα που εν έτη 2020 κατεβάζουν μουσική από το youtube μπας και γλιτώσουν τα 2,5€ spotify Πανάκριβες μεταφορές έχουμε συγκριτικά με τον μέσο μισθό της Ευρώπης. Οι τιμές κονταροχτυπούν αυτές των μετρό Ρώμης και Βαρκελώνης, αλλά οι μισθοί είναι αρκετά χαμηλότεροι. Φυσικά από άποψη ποιότητας το δικό μας είναι αρκετά καλύτερο(μπλε, κοκκινη γραμμή). Γενικότερα πολλοί το κάνουν από αντίδραση, αλλά ούτε αυτοί γνωρίζουν τον ακριβή λόγο. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι οι συγκοινωνίες πρέπει να έχουν χαμηλό αντίτιμο, ή να επιδοτούνται από το κράτος άμεσα. Βέβαια δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι αυτό μπορεί να γίνει κάπως μαγικά, οπότε και πληρώνω. Το θέμα είναι να εντοπίσει ο ΟΑΣΑ ποιες ομάδες πληθυσμού προσπαθούν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στις συγκοινωνίες και αν έχουν τους διαθέσιμους πόρους ώστε να αγοράζουν μηνιαία εισιτήριο κτλ. Για κάποιους μπορεί τα 30 ευρώ να είναι μικρό ποσό, αλλά ένας φοιτητής, ή ενας part-time εργαζόμενος βγάζει μια εβδομάδα. Πάντως το μηνιαίο κόμιστρο θα μπορούσε να είναι ακόμη χαμηλότερο. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο δε θα υπήρχε δικαιολογία(25 ολόκληρο, 10 νεανικό-φοιτητικό-μαθητικό). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από christakos07 5 2
simplemaths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, mihanikos1 είπε Υπομονή, σε λίγο καιρό που θα είναι ιδιωτικά κάνεις δεν θα τολμάει να μην πληρώσει. Μακάρι να γίνει αυτό. Έχουμε κάποια πηγή; 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Xρησιμοποιω τα ΜΜΜ σε καθημερινη βαση τις ωρες αιχμης και επειδή είμαι υπερβαρος για να διευκολυνω την εξοδο επιβατων πολλες φορες αποβιβάζομαι. Τον τελευταιο καιρο εχω δεχτει λεκτικες απειλες από αλλοδαπούς που είναι μαθηματικα σιγουρο ότι δεν εχουν εισιτηριο όταν προσπαθω να ξαναεπιβιβαστω για να συνεχισω την διαδρομή μου. Ποσο χειροτερα πρεπει να γινουν τα πραγματα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με όσους δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο αλλά με όσους το αποφεύγουν "από άποψη"! Οι πρώτοι επίσης μπορούν να έχουν διάφορες παροχές που τους εξασφαλίζουν δωρεάν ή μειωμένης τιμής κάρτες απεριορίστων διαδρομών. 13 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 minute ago, prmarios said: Xρησιμοποιω τα ΜΜΜ σε καθημερινη βαση τις ωρες αιχμης και επειδή είμαι υπερβαρος για να διευκολυνω την εξοδο επιβατων πολλες φορες αποβιβάζομαι. Τον τελευταιο καιρο εχω δεχτει λεκτικες απειλες από αλλοδαπούς που είναι μαθηματικα σιγουρο ότι δεν εχουν εισιτηριο όταν προσπαθω να ξαναεπιβιβαστω για να συνεχισω την διαδρομή μου. Ποσο χειροτερα πρεπει να γινουν τα πραγματα; Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τη χρήση εισιτηρίου ή όχι αλλά με γενικότερα θέματα συμπεριφοράς... 2
christakos07 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με όσους δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο αλλά με όσους το αποφεύγουν "από άποψη"! Οι πρώτοι επίσης μπορούν να έχουν διάφορες παροχές που τους εξασφαλίζουν δωρεάν ή μειωμένης τιμής κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Το αυτό. 1
Sorath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοίτα είναι απλά τα πράγματα. Ή συνεχίζεις να πληρώνεις και σκέφτεσαι "οτι μήπως είσαι κοροϊδο που είσαι σωστός" είτε Γίνεσαι κι εσύ τσαμπατζής, και είσαι συνέχεια στην τσίτα να βρεις κάποιον να περάσεις στα μουλωχτά ή να έχεις το άγχος μην σε γραπώσουν. Προσωπικά, ούτε που ασχολιέμαι με το τι κάνουν οι άλλοι, το να ακολουθήσω όμως την μαλακία των αλλωνών, για μένα δεν είναι επιλογή. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Sorath 8 1
SlickNick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Sorath είπε Κοίτα είναι απλά τα πράγματα. Ή συνεχίζεις να πληρώνεις και σκέφτεσαι "οτι μήπως είσαι κοροϊδο που είσαι σωστός" είτε Γίνεσαι κι εσύ τσαμπατζής, και είσαι συνέχεια στην τσίτα να βρεις κάποιον να περάσεις στα μουλωχτά ή να έχεις το άγχος μην σε γραπώσουν. Προσωπικά, ούτε που ασχολιέμαι με το τι κάνουν οι άλλοι, το να ακολουθήσω όμως την μαλακία των αλλωνών, για μένα δεν είναι επιλογή. Κορόϊδο είμαι σίγουρα. Ίσως απλά το πληρώνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 1
Δημοφιλής ανάρτηση afragorn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Άλλο ένα θέμα που δείχνουμε τη "στόφα" μας! Ειλικρινά για όλα αυτά που μας απασχολούν, φταίει η νοοτροπία μας! Ο εγωισμός, η ασέβεια για το κοινό συμφέρον και το διπλανό μας, και ο ωχαδελφισμός! Νοοτροπίες που "πότισαν" από τις προηγούμενες γενιές "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" και μεταφέρονται και στις νεότερες με "ευλάβεια"! Εσύ που σέβεσαι τους κανόνες, τους διπλανούς σου και το Κράτος, καταλήγεις να νιώθεις ηλίθιος. Συνέχισε φίλε μου να το κάνεις και να νιώθεις ωραία για αυτό! Γιατί είσαι τίμιος και έχεις αρχές ακόμα και για τα μικρότερα πράγματα όπως ένα εισιτήριο. Άσε τους "μάγκες" στο κόσμο τους! 36 3
george1807 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, christakos07 είπε Πανάκριβες μεταφορές έχουμε συγκριτικά με τον μέσο μισθό της Ευρώπης. Οι τιμές κονταροχτυπούν αυτές των μετρό Ρώμης και Βαρκελώνης, αλλά οι μισθοί είναι αρκετά χαμηλότεροι. Φυσικά από άποψη ποιότητας το δικό μας είναι αρκετά καλύτερο(μπλε, κοκκινη γραμμή). Γενικότερα πολλοί το κάνουν από αντίδραση, αλλά ούτε αυτοί γνωρίζουν τον ακριβή λόγο. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι οι συγκοινωνίες πρέπει να έχουν χαμηλό αντίτιμο, ή να επιδοτούνται από το κράτος άμεσα. Βέβαια δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι αυτό μπορεί να γίνει κάπως μαγικά, οπότε και πληρώνω. Το θέμα είναι να εντοπίσει ο ΟΑΣΑ ποιες ομάδες πληθυσμού προσπαθούν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στις συγκοινωνίες και αν έχουν τους διαθέσιμους πόρους ώστε να αγοράζουν μηνιαία εισιτήριο κτλ. Για κάποιους μπορεί τα 30 ευρώ να είναι μικρό ποσό, αλλά ένας φοιτητής, ή ενας part-time εργαζόμενος βγάζει μια εβδομάδα. Πάντως το μηνιαίο κόμιστρο θα μπορούσε να είναι ακόμη χαμηλότερο. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο δε θα υπήρχε δικαιολογία(25 ολόκληρο, 10 νεανικό-φοιτητικό-μαθητικό). Tι σχέση έχει το 1,40 της Αθήνας με το 2,40 της Βαρκελώνης. Mόνο η Ρώμη έχει 1,5€ το οποίο συγκριτικά με τους μισθούς είναι όντως χαμηλότερο. Συνεχίζουμε όμως να είμαστε ανάμεσα από τις πιο χαμηλές τιμές εισιτηρίων στην ευρώπη. Από τα πιο σπαστικά είναι ότι οκ θες να περάσεις χωρίς να πληρώσεις. Τουλάχιστον περίμενε στο τέλος, μη χώνεσαι και καθυστερείς τους υπόλοιπους. Γιατί μετά παίρνει και 5-10 δευτερόλεπτα να δεχθεί την επόμενη κάρτα άμα ανιχνεύσει ότι κάποιος πέρασε κολλητά. 1
Peter_Line Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμένα με εκνευρίζει απίστευτα αυτή η συμπεριφορά. Υποτίθεται οτι θα απέτρεπε τους τζαμπατζήδες αυτό το σύστημα αλλά απ΄οτι βλέπω πετάξανε στα σκουπίδια λεφτά για ένα σύστημα που δεν εκπληρώνει τον σκοπό του. Βλέπω πολλές φορές με το που περνάει κάποιος να ακολουθεί απ πίσω ένα τρένο μέχρι και 10 ατόμων. Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα.. Εγω προσωπικά περιμένω να βγούν όλοι και κοιτάω αν πάει να χωθεί κανένας πίσω μου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Peter_Line 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις