qwertyuiop2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν τον κλείνουν οι πόρτες μιας και υπάρχει αισθητήρας και όσο υπάρχει κάτι ανάμεσα παραμένουν ανοιχτές... Το μόνο που γίνεται είναι πως απλά ...σφυρίζουν όταν περάσει πάνω από ένας τη φορά. Κάθε φορά που έχει κόσμο ακούς μια μελωδία από τα beep beeeeeep... Κλείνουν αν τις περάσεις εσύ, been there done that. Ανοιχτές παραμένουν μόνο άμα μείνεις εσύ πάνω τους. Έτσι κι ο αισθητήρας εξόδου καταγράψει έξοδο, κλείνουν, ενίοτε πάνω στον επίδοξο τζαμπατζή (ο αλβανός της περίπτωσής μου).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 minute ago, appleater said: Η απάντηση ήταν "να κολλάτε πίσω από κάποιον άλλον για να εξέλθετε κύριε."... Damn...
great Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 "που να μπλέκεις τώρα" "και τι είσαι , χαφιές να τον δώσεις" "αστον, τι σου έκανε δεν βλεπεις οτι είναι γέρος" και κάπως έτσι είμαστε εδω που είμαστε. δεν χρησιμοποιώ MMM αλλά είναι σίγουρο οτι αν μου τύχει απλά θα φρενάρω και θα σταματήσω. Αυτον στην αττική οδό τον καταλαβαίνεις πριν φτάσεις στο epass γιατί έχει ξεκινήσει να κολλάει, απλά κόβεις σιγά σιγά με αναμένα αλαρμ. για πότε σταματάει και μετά προχωρας. Το κάνω αυτό και ακόμα δεν έχει σκάσει κανείς πάνω μου που δεν το θέλω γιατί δεν έχω χρόνο να τρέχω 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 12 minutes ago, qwertyuiop2 said: Κλείνουν αν τις περάσεις εσύ, been there done that. Ανοιχτές παραμένουν μόνο άμα μείνεις εσύ πάνω τους. Έτσι κι ο αισθητήρας εξόδου καταγράψει έξοδο, κλείνουν, ενίοτε πάνω στον επίδοξο τζαμπατζή (ο αλβανός της περίπτωσής μου). Αν ο από πίσω σου συντονιστεί μαζί σου και περάσει μαζί σου (χωρίς απαραίτητα να σε ακουμπήσει) οι πόρτες δεν θα κλείσουν. Για να κλείσουν όπως λες, πρέπει να περάσεις και να φρενάρεις οριακά μόλις βγεις από τα όρια του αισθητήρα και ο από πίσω σου να έχει μια σχετική απόσταση...
jmirko15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, george1807 είπε Ενώ άμα ήταν όλα στην πένα θα αγόραζαν εισιτήριο... Από τις πιο χαμηλές τιμές εισιτηρίων στην Ευρώπη έχουμε, με ένα μετρό boutique. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα υπηρεσιών, ειδικά στο μέτρο. Είναι η λογική αφού μπορώ τσάμπα γιατί να πληρώσω. Όπως υπάρχουν άτομα που εν έτη 2020 κατεβάζουν μουσική από το youtube μπας και γλιτώσουν τα 2,5€ spotify Γιατί πάντα τα κάνετε σαλάτα και τα βάζετε όλα μέσα; Για να πείτε τον "πόνο" σας; Πχ πάντα πληρώνω για διόδια + ΜΜΜ αλλά επιμένω να θεωρώ το κόστος των διοδίων γελοίο και δεν έχω πληρώσει καμία υπηρεσία για μουσική γιατί τη θεωρώ ηλίθια. Αλλά όχι η "νοοτροπία" και το "τζάμπα" φταίει. 4
george1807 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Γιατί πάντα τα κάνετε σαλάτα και τα βάζετε όλα μέσα; Για να πείτε τον "πόνο" σας; Πχ πάντα πληρώνω για διόδια + ΜΜΜ αλλά επιμένω να θεωρώ το κόστος των διοδίων γελοίο και δεν έχω πληρώσει καμία υπηρεσία για μουσική γιατί τη θεωρώ ηλίθια. Αλλά όχι η "νοοτροπία" και το "τζάμπα" φταίει. Γιατί θεωρείς ηλίθιο να δώσεις 2,5 ευρώ για να έχεις όση μουσική επιθυμείς; Από που ακούς μουσική;
MitsosDaBest13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Κι εμένα μ' ενοχλεί αυτό. Με μηνιαία κάρτα εγώ και τα λεωφορεία ασφυκτικά γεμάτα, κυρίως από λαθρεπιβάτες. Κι εγώ να μένω απέξω, με την καρτούλα μου στο χέρι... Στο Mετρό και στον ΗΣΑΠ δε, υπάρχουν τύποι που με έχουν σπρώξει για να περάσουν, αλλά έχουν ενοχληθεί (!) κιόλας που η κάρτα μου μπλόκαρε και η πύλη δεν άνοιγε, για να περάσουν τζάμπα μαζί μου! 😂 Ουγκάντα. 6
jmirko15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, george1807 είπε Γιατί θεωρείς ηλίθιο να δώσεις 2,5 ευρώ για να έχεις όση μουσική επιθυμείς; Από που ακούς μουσική; Δεν μου αρέσει το μοντέλο του subscription χωρίς να σου ανήκει τίποτα. Waste of money. Άμα θελήσω να ακούσω τίποτα υπάρχουν τα YT, SC, LFM κτλ 1 1
simplemaths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, george1807 είπε Γιατί θεωρείς ηλίθιο να δώσεις 2,5 ευρώ για να έχεις όση μουσική επιθυμείς; Από που ακούς μουσική; Πώς βγαίνει το 2.5; Γιατί εδώ και 3+ χρόνια δίνω 7 έχω την εντύπωση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, simplemaths είπε Πώς βγαίνει το 2.5; Αγνοώντας τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.
simplemaths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, opera είπε Στην επαρχία δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Ούτε στη Θεσσαλονίκη
lightsout Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Επειδή κι εμένα με ενοχλεί όταν κολλάνε πίσω μου για να περάσουν, πάντα πριν χτυπήσω κοντοστέκομαι ελάχιστα, χτυπάω, κι έπειτα καθυστερώ λίιιιγο για να βγω. Βαριούνται και πάνε στον δίπλα! Τους καθυστερώ κι όλας!
Sanjuro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, SlickNick είπε Δεν με ενοχλεί όταν θέλει να περάσει κάποιος ο οποίος εμφανώς έχει βιοποριστικό πρόβλημα, για παράδειγμα κάποιος άστεγος ή κάποιος που η εμφάνιση του δείχνει ότι πιθανότατα η οικονομική του κατάσταση να είναι κακή. Με εκνευρίζει πολύ έντονα όμως όταν ο τύπος με IPhone/Watch χώνεται πίσω μου για να μπει, η κάποιος πιτσιρίκας με τρία σφραγισμένα παιχνίδια PS4 σε σακούλα του Public με σκουντάει για να μπει στον σταθμό καθώς εγώ βγαίνω. Όλα αυτά με τους αστυνομικούς, τους σεκιούριτι και το προσωπικό του σταθμού να παρακολουθούν αδιαφορώντας. Παλιότερα μέσες-άκρες θα συμφωνούσα. Πλέον όμως έχω έναν φίλο (που δεν είναι άνεργος και δεν μπορεί να πάρει μειωμένο εισιτήριο) που χρωστάει παντού. Στις τράπεζες για σπίτι και αυτοκίνητο παλιό, στο τεβε, στην δεη, κοινόχρηστα κλπ κλπ. Κάθε μήνα δεν πληρώνει κάτι από αυτά για να πληρώσει κάτι άλλο. Ο ίδιος αυτός άνθρωπος αγοράζει διάφορα πράγματα και κάποιες φορές βγαίνει για καφέ ή σουβλάκι. Θα μπορούσε (δεν παίζει παιχνίδια αλλά κάνει άλλες αγορές) να έχει αγοράσει τρία ps4 παιχνίδια. Τι εννοώ;; Επειδή ο άλλος είναι μπατίρης αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει έξοδα διασκέδασης. Θα έχανε το μυαλό του αν δεν είχε. Ο συγκεκριμένος σίγουρα έχει ψυχολογικά χοντρά, αν δεν έβγαινε μια στο τόσο με φίλους ή μια στο τόσο δεν αγόραζε μερικά πράγματα που γούσταρε θα τον έκλαιγαν οι ρέγγες. Όσων αφορά τώρα την εφαρμογή των κανόνων όλα αυτά είναι σχετικά... Είμαι σίγουρος πως περισσότεροι πληρώνουν τώρα από παλιά που δεν υπήρχε η είσοδος καν!!! Επίσης δεν νιώθω πως θα πρέπει να κυνηγήσει το κράτος αυτούς που δεν πληρώνουν γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει πραγματικά λόγος. Όχι, δεν με ενοχλεί να υπάρχει ένα ποσοστό αδικαιολόγητων τζαμπατζίδων. Οι άνθρωποι που πραγματικά έχουν κάποια άνεση συνήθως παίρνουν αμάξι και οι ΠΟΛΥ λεφτάδες στον κόσμο που ζούμε δεν έχουν δει μμμ ούτε ζωγραφιστά και πληρώνουν τρομακτικά λίγους φόρους. Τα τελευταία τα γράφω για να μην χάσουμε το δάσος για το δέντρο. 4 1
opera Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, lightsout είπε Επειδή κι εμένα με ενοχλεί όταν κολλάνε πίσω μου Σεξουαλικη παρενοχληση κανονικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις