Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Ώπα ώπα.... εδώ έχουμε τρομερά News.... έβαλες βραζιλιάνικη συνδρομή σε ήδη υπάρχουσα Ευρωπαική Ultimate και έκανε την μετατροπή κανονικά? Δώσε σε παρακαλώ οδηγίες να το κάνω άμεσα....Ευχαριστώ.

Δεν είναι και τρελή η τιμή. Σε σημερινά δεδομένα ειναι 27€+27€=54€ / 8months = 6,7€/month

Πάλι θεωρώ καλύτερο να περιμένει να λήξει η συνδρομή του και να βάλει 27+27+13=67€/27months = 2,5€/month (πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα καταργηθεί η Βραζιλιάνικη)

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν είναι και τρελή η τιμή. Σε σημερινά δεδομένα ειναι 27€+27€=54€ / 8months = 6,7€/month

Πάλι θεωρώ καλύτερο να περιμένει να λήξει η συνδρομή του και να βάλει 27+27+13=67€/27months = 2,5€/month (πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα καταργηθεί η Βραζιλιάνικη)

Προφανώς η φάση απο το μηδεν ειναι παντα η καλύτερη, απλα δεν ξερουμε μεχρι ποτε θα υπαρχει αυτή η προσφορα/μέθοδος και όντας ηδη βαθειά στο 2022 (ειχα βαλει 3 χρονια back in the day) δεν ειχα ελπίδες και υπομονη. Προσωπικά ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με 63ε το χρονο για την αξία που παιρνω απο το game pass.

Τις 12m τις πηρα με 21ε οποτε θεωρώ το conversion αρκετά τιμιο. Στην πρωτη ευκαιρια θα τερματισω την 3ετια (μια ακομα 12μ(4μ game pass)) και θα ξανα ασχοληθώ  σε μερικά χρόνια.

Δεν ειχα σκοπό να το κανω αυτο. Ειχα παρει 12μηνες για να υπάρχουν αλλα με αγχωσε ο matrixxx με τους ληγμενους κωδικους και το yolara. 

@Skrutz, κυριολεκτικα τιποτα. Ανοίγεις Τunnelbear, μπαινεις απο pc στο account, ενεργοποιείς τους κωδικους, κλείνεις Tunnelbear, τέλος. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Υποθέτω είχατε κλειστό το VPN?

Άν όντως το είχατε κλειστό, κάτι περίεργο έχετε κάνει σε στοιχεία λογαριασμού Microsoft, και τρόπο πληρωμής.

Μήπως έχετε βάλει τίποτα USA τρόπο πληρωμής / τοποθεσια λογαριασμού κλπ?

Ναι ηταν κανονικα κλειστο. 

Στοιχεια πληρωμης/χωρα οταν δε το παιρνε τα καναμε σε βραζιλια και τουμπαλιν πισω. Τιποτα δυστηχως δε δουλεψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε λετε να τρωμε ακυρο με τις βραζιλιανικες κ vpn κ μετα το game pass με 1€ η εστω 13€ αν ειμαστε παλιοι πελατες;

Πως θα μαθουμε σιγουρα ρε παιδες; Η να μαθουμε εστω αν γινετε με ευρωπαικο xbox live απο cd keys. Που θα παει 40€+40€ = 80€ 
οποτε τωρα darklordvader τι γινετε μενεις με 24 μηνες live gold αλλα δεν μπορεις να βαλεις ultimate με τιποτα ;

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.

Καλημερα

Αν και ο λογαριασμος μου δεν ηταν νεος, κατι καταφερα κι εγω. Παροτι ειχα παλαιοτερα ultimate, η συνδρομη μου ηταν πλεον ανενεργη, συγκεκριμενα ειχα ενεργοποιησει το Δεκεμβρη το 3 μηνο με 1€ ετσι ειχε ληξει τελος Μαρτιου.

Πριν 3 βδομαδες λοιπον αποφασιζω να το τολμησω, αγοραζω τη gold με τα 22€ απο cdkeys, την περναω μεσω vpn κι ολα καλα. Τι δεν ειχα προσεξει ομως; Ειχα αφησει τη χωρα του λογαριασμου μου σε United States (αυτο λογω αγορων απο Αμερικη με gift cards).

Αποτελεσμα; Η gold κλειδωθηκε στην Αμερικη. Προσπαθώντας να κανω upgrade σε ultimate  με χωρα Αμερικη, ετρωγα ακυρο λογω πιστωτικής κάρτας υποθέτω. Βαζοντας επαρκη funds (15$) ετρωγα πάλι άκυρο γιατι ηθελε και εναλλακτικο τροπο πληρωμης για τις μελλοντικες ανανεώσεις.

Γυρίζοντας σε χώρα Ελλάδα, ετρωγα ακυρο λογω διαφορετικής χωρας

Αναφορά σε κείμενο

Αλλάξετε την περιοχή του Microsoft Store
Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών.
Αλλάξετε την περιοχή του Microsoft Store Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών.
PUR-ConversionBlockedCurrencyCountryMismatch
A2HXQUe5nUyIqe7/.0.0.14.9
2020/07/08 - 11:58:18 UTC

Τελικα ειπα να τολμησω να μιλησω με το support - σκεφτομενος μηπως υπαρξουν επιπτωσεις απο τα region exploits. Ο ανθρωπος απλα μου πε οτι δε μπορω να κανω upgrade λογω διαφορετικου region και στη συνεχεια μονος του μου προτυνε να χρησιμοποιησει τα 15$ που ειχα μεσα στο account μου για να μου κανει upgrade την αμερικανικη gold σε ultimate. Εννοειται του πα go ahead, και πλεον με 22€ + 15$ + λιγη ταλαιπωρια εχω ultimate μεχρι 26 Αυγουστου του 2021.

image.png.df97716437670c84f2812d8d61229fa8.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ramparter είπε

Καλημερα

Αν και ο λογαριασμος μου δεν ηταν νεος, κατι καταφερα κι εγω. Παροτι ειχα παλαιοτερα ultimate, η συνδρομη μου ηταν πλεον ανενεργη, συγκεκριμενα ειχα ενεργοποιησει το Δεκεμβρη το 3 μηνο με 1€ ετσι ειχε ληξει τελος Μαρτιου.

Πριν 3 βδομαδες λοιπον αποφασιζω να το τολμησω, αγοραζω τη gold με τα 22€ απο cdkeys, την περναω μεσω vpn κι ολα καλα. Τι δεν ειχα προσεξει ομως; Ειχα αφησει τη χωρα του λογαριασμου μου σε United States (αυτο λογω αγορων απο Αμερικη με gift cards).

Αποτελεσμα; Η gold κλειδωθηκε στην Αμερικη. Προσπαθώντας να κανω upgrade σε ultimate  με χωρα Αμερικη, ετρωγα ακυρο λογω πιστωτικής κάρτας υποθέτω. Βαζοντας επαρκη funds (15$) ετρωγα πάλι άκυρο γιατι ηθελε και εναλλακτικο τροπο πληρωμης για τις μελλοντικες ανανεώσεις.

Γυρίζοντας σε χώρα Ελλάδα, ετρωγα ακυρο λογω διαφορετικής χωρας

Τελικα ειπα να τολμησω να μιλησω με το support - σκεφτομενος μηπως υπαρξουν επιπτωσεις απο τα region exploits. Ο ανθρωπος απλα μου πε οτι δε μπορω να κανω upgrade λογω διαφορετικου region και στη συνεχεια μονος του μου προτυνε να χρησιμοποιησει τα 15$ που ειχα μεσα στο account μου για να μου κανει upgrade την αμερικανικη gold σε ultimate. Εννοειται του πα go ahead, και πλεον με 22€ + 15$ + λιγη ταλαιπωρια εχω ultimate μεχρι 26 Αυγουστου του 2021.

image.png.df97716437670c84f2812d8d61229fa8.png

Τωρα τα έχεις γυρισμένα όλα Ελλάδα, έτσι ώστε μελλοντικά να μην έχεις τέτοια θέματα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Τωρα τα έχεις γυρισμένα όλα Ελλάδα, έτσι ώστε μελλοντικά να μην έχεις τέτοια θέματα?

Αυτη τη στιγμη το χω Ελλαδα, αν χρειαστει θα ξαναγυρισω Αμερικη για καμια προσφορα αλλα τουλαχιστον τωρα ξερω να μαι σε Ελλαδα οταν ενεργοποιω συνδρομες. Ουτως ή αλλως μεχρι να ληξει δε προκειται να κανω καποια κινηση αγορας συνδρομης.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες μίλησα με το φίλο μου και μου πε πως δεν γινεται να αλλαξει Region σε Ελλαδα αυτη τη στιγμη, επιτρεπει μια φορα στο 3μηνο μονο την αλλαγη. 

Οποτε θα περιμενει να περασει..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, darklordvader77 είπε

Παιδες μίλησα με το φίλο μου και μου πε πως δεν γινεται να αλλαξει Region σε Ελλαδα αυτη τη στιγμη, επιτρεπει μια φορα στο 3μηνο μονο την αλλαγη. 

Οποτε θα περιμενει να περασει..

Οπότε εξαρχης το πρόβλημα ήταν, ότι είχατε άλλα regions και τρόπους πληρωμής. Αν είχατε τα σωστά και πραγματικά στοιχεία (όπως αναφερω στο 3ο Post) όλα θα ήταν μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Οπότε εξαρχης το πρόβλημα ήταν, ότι είχατε άλλα regions και τρόπους πληρωμής. Αν είχατε τα σωστά και πραγματικά στοιχεία (όπως αναφερω στο 3ο Post) όλα θα ήταν μια χαρά. 

Κοιτα φιλε sphinx δεν ημουν μπροστα, τηλεφωνικα βοηθησα. Δημιουργησε ο φιλος νεο MS Account πριν καν εγκαταστησει το vpn, καπου μετα θα γινε προφανως η αλλαγη.. πιστευω στη δημιουργια xbox account πρεπει να παιχτηκε..

Τελος παντων, εγραψα εδω κυριως για να προειδοποιησω που ηταν το προβλημα μη τη πατησει κανεις αλλος σα το φιλο μου. Απλα θα περιμενει ενα 3μηνο για την αλλαγη :) 

• Like 1
Δημοσ.

Στα 21,79€ η 12μηνη Βραζιλίας στο CDkeys

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

image.png.e54a033f846a77238f20ac5322e7901a.png

Στις 7/7/2020 στις 2:35 ΜΜ, klainmaingr είπε

Προφανώς η φάση απο το μηδεν ειναι παντα η καλύτερη, απλα δεν ξερουμε μεχρι ποτε θα υπαρχει αυτή η προσφορα/μέθοδος και όντας ηδη βαθειά στο 2022 (ειχα βαλει 3 χρονια back in the day) δεν ειχα ελπίδες και υπομονη. Προσωπικά ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με 63ε το χρονο για την αξία που παιρνω απο το game pass.

Τις 12m τις πηρα με 21ε οποτε θεωρώ το conversion αρκετά τιμιο. Στην πρωτη ευκαιρια θα τερματισω την 3ετια (μια ακομα 12μ(4μ game pass)) και θα ξανα ασχοληθώ  σε μερικά χρόνια.

Δεν ειχα σκοπό να το κανω αυτο. Ειχα παρει 12μηνες για να υπάρχουν αλλα με αγχωσε ο matrixxx με τους ληγμενους κωδικους και το yolara. 

@Skrutz, κυριολεκτικα τιποτα. Ανοίγεις Τunnelbear, μπαινεις απο pc στο account, ενεργοποιείς τους κωδικους, κλείνεις Tunnelbear, τέλος. 

Σε ευχαριστώ πολύ @klainmaingr για τις οδηγίες, μόλις αγόρασα μία 12μηνη και με το tunnelbear από Βραζιλία πρόσθεσα 4 μήνες στο account μου. Τώρα έχω μέχρι 17/1/2022. θα αγοράσω άλλη μία νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

21,79€!?!! Αυτό σημαίνει για νέους χρήστες, 1,8€/μήνα για ultimate αν πάρουν 3 χρόνια ή 1,7€/μήνα αν πάρουν 2 χρόνια + 2μήνες δώρο!!!

Το λες και απίστευτη τιμή!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά αγαπητέ Sphinxgr είναι πολύ καλή τιμή. 

Μπορέι κάποιοι να θεωρούν κια να λένε ότι "άσε θα περιμένω να πέσει και άλλο και άλλο και άλλο" πρέπει όμως να μάθουμε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι. Καλό το τσάμπα δεν λέω αλλά μέχρι ένα όριο. Εχθές που πρόσθεσα στο ultimate account μου 8 μήνες με 43,58€ δηλαδή με 5,45€ τον μήνα τα θεωρώ τρομερά καλή τιμή για αυτά που μου προσφέρει η υπηρεσία....τουλάχιστον για εμένα.

Παρεμπιπτόντως η τιμή σήμερα άλλαξε και είναι στα 25,69€!

Επεξ/σία από SKRUTZ
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Γενικά αγαπητέ Sphinxgr είναι πολύ καλή τιμή. 

Μπορέι κάποιοι να θεωρούν κια να λένε ότι "άσε θα περιμένω να πέσει και άλλο και άλλο και άλλο" πρέπει όμως να μάθουμε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι. Καλό το τσάμπα δεν λέω αλλά μέχρι ένα όριο. Εχθές που πρόσθεσα στο ultimate account μου 8 μήνες με 43,58€ δηλαδή με 5,45€ τον μήνα τα θεωρώ τρομερά καλή τιμή για αυτά που μου προσφέρει η υπηρεσία....τουλάχιστον για εμένα.

Παρεμπιπτόντως η τιμή σήμερα άλλαξε και είναι στα 25,69€!

Δηλ αν κατάλαβα σωστά προσθεσες κάποια brazil συνδρομή σε Ελληνικό λογαριασμό?

Μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία? Γίνεται απλά με vpn αν το προσπάθησες?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Δηλ αν κατάλαβα σωστά προσθεσες κάποια brazil συνδρομή σε Ελληνικό λογαριασμό?

Μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία? Γίνεται απλά με vpn αν το προσπάθησες?

Απλα αγοραζεις τη συνδρομη κ την βαζεις απο πανω με vpn αν εχεις ηδη ultimate οι 12 μηνες xblive γινονται 4 μηνες ultimate. 

Εγω εχω ακομα 2 μηνες να ληξει το ultimate κ τοτε θα χτυπησω δυο 12μηνες μπραζιλιαν 😆 κ ελπιζω να δουλεψει μετα το κολπακι. Σκεφτηκα να αγορασω απο χθες αλλα μετα λεω κατσε μην γινει καμμια στραβη οποτε θα περιμενω. Καθε ενα δυο εβδομαδες πεφτει περιπου στα 22€ οποτε υπομονη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...