Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Στο Xbox profile σου εννοώ. Όχι στη συσκευη. 

Μπα τζίφος . Δεν πειράζει μην σε κουράζω δεν τρέχει μια. Σε ευχαριστώ πάντως 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά πρέπει να φταίει το προφίλ που είχα διότι είναι xbox360 profile γιαυτο και δεν μου αλλαζει το region απο us που ειναι. ειχα να το χρησιμοποιησω απο εποχη 360

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Παιδιά αγόρασα κανονικά 2 χρόνια έκανα όλα τα βήματα όπως λέει ο οδηγός και όταν πάω να εγγράφω με το 1€ μου βγάζει σφάλμα 

Screenshot 2020-09-30 at 16.37.51.png

Screenshot 2020-09-30 at 16.38.06.png

Έβαλες 2 χρόνια με vpn τις βραζιλιανικες gold? Γιατί το ίδιο μου πέταγε και εμένα και βρήκα τη λύση που γράφω στη σελίδα 46 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Έβαλες 2 χρόνια με vpn τις βραζιλιανικες gold? Γιατί το ίδιο μου πέταγε και εμένα και βρήκα τη λύση που γράφω στη σελίδα 46 

ναι μέσω VPN BRAZIL διάβασα αυτό που έγραψες αλλά δεν καταλαβαίνω τι έκανες έχω μπευρδευτει. Στον λογαριασμό μου στο ιστορικό παραγγελιών βλέπω τα 2 digital codes αλλα δεν λενε χωρα.

Δημοσ.

Επειδή ψηνομαι να κανω 24,μηνο Ultimate με ενα φιλαρακι

Με το account sharing τι παίζει?(ειμαιζτε και οι 2 σε pc)

Θα μπορουμε να παίζουμε συγχονως online? Η μονο ενας καθε φορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dream21 είπε

ναι μέσω VPN BRAZIL διάβασα αυτό που έγραψες αλλά δεν καταλαβαίνω τι έκανες έχω μπευρδευτει. Στον λογαριασμό μου στο ιστορικό παραγγελιών βλέπω τα 2 digital codes αλλα δεν λενε χωρα.

Μπες εδω και βάλτα όλα Ελλάδα:

https://account.xbox.com/en-us/Settings/Home/?xr=mebarnav&rtc=1#

image.png.9bc3e7f96d748722400171be2684375e.png

11 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Για ελληνικό account παίζει πουθενά καμιά φτηνότερη συνδρομή; 

Αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή, κάνεις ότι λεει το 3ο post. Αν έχεις ενεργό Ultimate κάπου στα 7€/μήνα θα βρίσκεις

14 λεπτά πριν, Luffy96 είπε

Επειδή ψηνομαι να κανω 24,μηνο Ultimate με ενα φιλαρακι

Με το account sharing τι παίζει?(ειμαιζτε και οι 2 σε pc)

Θα μπορουμε να παίζουμε συγχονως online? Η μονο ενας καθε φορα

Δύσκολο να μπορέσει να απαντήσει κάποιος γιατί είναι ιδιαιτέρως, ιδιαίτερη περίπτωση. 

θα πρότεινα να κάνετε ένα Ultimate με νέο λογαριασμό και με 1 € να κάνετε όσες δοκιμές θέλετε.

Αν τελικά σας καλύπτει, να πάτε με νέο λογαριασμό, για τους 27 μήνες με 2*12gold Brazil ή για τους 36 μήνες με 3*12 (οδηγίες 3ο ποστ)

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

γμτ, πήγα να αγοράσω 12μηνη gold από eneba και δεν μου ερχόταν το sms επιβεβαίωσης και τώρα έχουν δεσμεύσει μεν τα χρήματα αλλά δεν μου έχουν στείλει το κλειδί, άνοιξα ticket. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω Ultimate μέχρι τον Ιανουάριο, μπορώ να την καταργήσω ώστε να βάλω 3 χρόνια Gold και να τα μετατρέψω μετά σε Ultimate με αγορά 1 μήνα στα €13; Δεν θέλω να περιμένω μέχρι τον Γενάρη επειδή μπορεί τότε να μην γίνεται πλέον η μετατροπή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Καλησπέρα, έχω Ultimate μέχρι τον Ιανουάριο, μπορώ να την καταργήσω ώστε να βάλω 3 χρόνια Gold και να τα μετατρέψω μετά σε Ultimate με αγορά 1 μήνα στα €13; Δεν θέλω να περιμένω μέχρι τον Γενάρη επειδή μπορεί τότε να μην γίνεται πλέον η μετατροπή.

• Μπορείς να μιλήσεις με Support και ίσως στην διαγράψουν
  • Εναλλακτικά κάνεις νέο χρήστη και κρατάς και τους 2 παράλληλα.

Εγω θεωρω το καλύτερο να έχει κάποιος ενα σταθερό και βασικό χρήστη για τα saves και άλλον ένα που θα τον αλλάζει κατα καιρούς ανάλογα με τις προσφορές που παίζουν για νέους χρήστες, και αυτός ουσιαστικά θα έχεις τις συνδρομές στο μηχάνημα μας.

Απλά για να δουλέψει αυτό πρέπει να κάνεις login και τους 2 χρήστες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Μπες εδω και βάλτα όλα Ελλάδα:

https://account.xbox.com/en-us/Settings/Home/?xr=mebarnav&rtc=1#

image.png.9bc3e7f96d748722400171be2684375e.png

Αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή, κάνεις ότι λεει το 3ο post. Αν έχεις ενεργό Ultimate κάπου στα 7€/μήνα θα βρίσκεις

Δύσκολο να μπορέσει να απαντήσει κάποιος γιατί είναι ιδιαιτέρως, ιδιαίτερη περίπτωση. 

θα πρότεινα να κάνετε ένα Ultimate με νέο λογαριασμό και με 1 € να κάνετε όσες δοκιμές θέλετε.

Αν τελικά σας καλύπτει, να πάτε με νέο λογαριασμό, για τους 27 μήνες με 2*12gold Brazil ή για τους 36 μήνες με 3*12 (οδηγίες 3ο ποστ)

Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει 

πατησα μετά εκεί που λέει και η σελίδα δεν υπάρχει :(

D9A0FB39-75D1-42D2-912A-C1EDD8A5B668.png

83CB3FD7-4BCB-4A48-AF79-6948C3E28E6C.png

0C435759-EB4F-4C30-AEDB-66E3669F533E.png

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, sphinxgr είπε
  • Μπορείς να μιλήσεις με Support και ίσως στην διαγράψουν
  • Εναλλακτικά κάνεις νέο χρήστη και κρατάς και τους 2 παράλληλα.

Εγω θεωρω το καλύτερο να έχει κάποιος ενα σταθερό και βασικό χρήστη για τα saves και άλλον ένα που θα τον αλλάζει κατα καιρούς ανάλογα με τις προσφορές που παίζουν για νέους χρήστες, και αυτός ουσιαστικά θα έχεις τις συνδρομές στο μηχάνημα μας.

Απλά για να δουλέψει αυτό πρέπει να κάνεις login και τους 2 χρήστες. 

Αν κάνω νέο Account (δεύτερο προφίλ) του βάλω Ultimate για 3 χρόνια και ορίσω την κονσόλα ως Home Console για αυτό, θα μπορώ με το βασικό μου προφίλ να παίζω όλους τους τίτλους online και offline;

Επεξ/σία από Narayan
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει 

πατησα μετά εκεί που λέει και η σελίδα δεν υπάρχει :(

D9A0FB39-75D1-42D2-912A-C1EDD8A5B668.png

83CB3FD7-4BCB-4A48-AF79-6948C3E28E6C.png

0C435759-EB4F-4C30-AEDB-66E3669F533E.png

Πήγαινε https://account.xbox.com/

Μετά πάνω δεξιά στις 3 κουκκίδες και μετά xbox settings

image.png.34536ed2373270ed795059750819e8b6.png

2 λεπτά πριν, Narayan είπε

Αν κάνω νέο Account (δεύτερο προφίλ) και ορίσω την κονσόλα ως Home Console για αυτό, θα μπορώ με το βασικό μου προφίλ να παίζω όλους τους τίτλους online και offline;

Κάνε 2ο account τωρα χωρίς να κάνεις καμία συνδρομή και κάνε τη δοκιμή σου.  Το ίδιο σενάριο είναι, αλλά με αντίθετα προφίλ ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα από που θα μου προτείνατε να αγοράσω xbox live gold για 1 χρόνο γιατί μέσα από την κονσόλα την έχουν καταργήσει?
την έχω βρει στο Eneba https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-xbox-live-gold-12-month-xbox-live-key-global αλλά δεν βλέπω να γράφει κάπου ότι έχει διαθέσιμα κλειδιά

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreas443 είπε

Καλησπέρα από που θα μου προτείνατε να αγοράσω xbox live gold για 1 χρόνο γιατί μέσα από την κονσόλα την έχουν καταργήσει?
την έχω βρει στο Eneba https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-xbox-live-gold-12-month-xbox-live-key-global αλλά δεν βλέπω να γράφει κάπου ότι έχει διαθέσιμα κλειδιά

Eneba και cd keys. Αν δεν έχει, θα σου επιστρέψουν τα λεφτά. 

Επίσης καλύτερα να πάρεις 2 και να τις κάνεις ultimate (3ο post) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...