Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασε βραζιλιάνικες 12 μηνες και μετά κάνε τις ultimate με το 1 ευρώ.Υποθετω πως δεν είχες ποτέ ultimate αλλιώς η μετατροπή θα γίνει με 13 ευρώ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περιπτωση που δεν εχει αναφερθει κ μιας κ δεν το σκεφτηκα εγω οταν το κανα,χτες οταν εβαλα 3 ετησιες ea play χρεωσα την πιστωτικη με 3 ιδιες κινησεις απο cd key σχεδον σε 7 λεπτα ....Οποτε αναμενομενα μου απενεργοποιησε την καρτα η τραπεζα

Οποτε το αναφερω ωστε τουλαχιστον τετοιες κινησεις να αποφευγονται κ να γινονται ανα μερα 

*δεν ξερω ισως αμα εβαζα στο ταμειο 3 ποσοτητες κατευθειαν κ γινοταν μια χρεωση να ηταν καλυτερα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω με την διαθεσιμοτητα των κωδικων...οποτε το εκανα ενα ενα

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pigos23 είπε

Σε περιπτωση που δεν εχει αναφερθει κ μιας κ δεν το σκεφτηκα εγω οταν το κανα,χτες οταν εβαλα 3 ετησιες ea play χρεωσα την πιστωτικη με 3 ιδιες κινησεις απο cd key σχεδον σε 7 λεπτα ....Οποτε αναμενομενα μου απενεργοποιησε την καρτα η τραπεζα

Οποτε το αναφερω ωστε τουλαχιστον τετοιες κινησεις να αποφευγοντε κ να γινονται ανα μερα 

την εκατσες ... 
στην ενεργοποιησαν τηλεφωνικα ? 

αν οχι ... δεν το γλυτωνεις το 6ευρω 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Οποτε το αναφερω ωστε τουλαχιστον τετοιες κινησεις να αποφευγονται κ να γινονται ανα μερα 

*δεν ξερω ισως αμα εβαζα στο ταμειο 3 ποσοτητες κατευθειαν κ γινοταν μια χρεωση να ηταν καλυτερα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω με την διαθεσιμοτητα των κωδικων...οποτε το εκανα ενα ενα

Εγώ από eneba αγόρασα 3 δωδεκαμηνες με τη μία και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα.Ποια τράπεζα έχεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pigos23 είπε

Πειραιως

Κ καλα εκαναν στο κατω κατω

Ναι την εκαναν ανενεργη ... Δεν την ακυρωσαν

Αυριο θα παρω τηλεφωνο

Καλα εκαναν ... 

Αλλα Αδελφε αν σου πουνε να πας σε καταστημα ... κανε φασαρια ... γιατι θα μπλεξεις ... 
ΖΗΤΑ να γινει η διαδικασια τηλεφωνικα 

την εχω πατησει ... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Έπρεπε να βάλεις όλες τις κάρτες σε μια και μόνο παραγγελία και να τις πληρώσεις όλες μαζί σαν μια έτσι δεν θα είχες κανένα πρόβλημα προσωρινού μπλοκαρίσματος της κάρτας σου.

το ειπα κ πιο πανω 

Δεν το εκανα τελικα γιατι δεν ηξερα διαθεσιμοτητα κωδικων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα site cd Keys και οπως το  eneba θα υπάρξει πρόβλημα αν αγορασω με την πιστωτική μου κάρτα? 

Επεξ/σία από manthos_27
Δημοσ.
9 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Σε αυτά τα site cd Keys και οπως το  eneba θα υπάρξει πρόβλημα αν αγορασω με την πιστωτική μου κάρτα? 

Πάντα σε όλες τις αγορές μας μέσω internet χρησιμοποιούμε PAYPAL για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Προσωπικά δεν συνιστώ κανέναν άλλον τρόπο πληρωμής.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Καλημέρα

Έχει πάρει το μάτι ή το αυτί σας, πότε προβλέπεται να έχουμε xcloud στην Ελλάδα;

Μιλάω για official, οχι με χρηση vpn

Δυστυχώς όχι.,....

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Δυστυχώς όχι.,....

ευχαριστώ για την απάντηση. Το ειχα φανταστεί. 

Ερώτηση: εχω ενεργή ultimate μέχρι Ιούλιο. Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να προσθέσω ενα/δύο έτη ακομη?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

ευχαριστώ για την απάντηση. Το ειχα φανταστεί. 

Ερώτηση: εχω ενεργή ultimate μέχρι Ιούλιο. Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να προσθέσω ενα/δύο έτη ακομη?

με 3*25 ΕΑ access θα εχεις με 75€, ένα χρόνο. Περίπου 6€ το μήνα.

Αλλιώς νέο λογαριασμό και βάζεις με 60€, 27 μήνες Ultimate, με gold brazil.  2,2€/month, αλλά έτσι θα χάσεις τους 8 μηνες που έχεις, οπότε θα σου πάει 27-8= 19 μήνες. Δηλαδή 3.2€/μήνα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βάλεις με 90€ 3 έτη -8 μήνες που έχεις, πάλι με 3,2€/μηνα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...