Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostis2790 είπε

Τελικά το θέμα μου λύθηκε με επικοινωνία στη Microsoft..Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. 

Καλησπερα, και τωρα μολις θα σου εγραφα για το οτι μιλησα και εγω με μς και μου περασαν αυτοι τους κωδικους , ωστε να το εκανες και εσυ αλλα με προλαβες.

Παλι καλα δεν τα κλαψαμε :) 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, Paragontas-x said:

Σας πέρασε η ίδια η Ms βραζιλιάνικους κωδικούς σε Ελληνικό profile???

Μιλήσατε με την Microsoft Hellas?

Να αναφέρω και γω την πολύ πρόσφατη εμπειρία μου για το θέμα. 

Προ διημέρου φόρτωσα στον λογαριασμό μου 2 έτη xbox gold Brazil με σκοπό τη μετατροπή σε Game Pass ultimate καθώς έληγε η συνδρομή μου. 

Όταν πήγα να κάνω τη μετατροπή με έναν κωδικό game pass ultimate, μου πέταξε region mismatch error το οποίο σου λέει ουσιαστικά ότι η συνδρομή σου είναι από άλλο region, και δε μπορούσα με κανένα τρόπο να κάνω το upgrade. 

Μίλησα με το Microsoft support, το μόνο που είπα ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω upgrade καθώς έχω region mismatch error. Η μόνη ερώτηση που μου έγινε ήταν το που είμαι αυτή τη στιγμή στον κόσμο, απάντησα Ελλάδα και η απάντηση που πήρα ήταν πως επειδή ο λογαριασμός ήταν σε usd currency δεν ήταν εφικτή η μετατροπή. Από μόνη της πήρε την πρωτοβουλία και ακύρωσε τη συνδρομή, και πίστωσε νέα, ίδιας διάρκειας σε eur. Μετά από αυτή τη διαδικασία, έκανα κανονικά τη μετατροπή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με λίγα λόγια, ο,τι θέμα έχετε, Microsoft support live chat παιδιά.. 

Επεξ/σία από Demis
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι μου τα πέρασαν κανονικά.. Αλλά επικοινώνησα με chat με ξένο αντιπρόσωπο της MS.. Τους έστειλα κάτι αποδείξεις από εκεί που τα πήρα, τα έλεγξαν και μετά μου τα πέρασαν δε με ρώτησαν τίποτα άλλο.. Ουτε για πιο λόγο δε δούλεψαν στην αρχή μου είπαν.. Ουτε με ένοιαξε βέβαια 😝

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγω μιλησα με ελληνα , του είπα απλα μόνο οτι αγόρασα ονλαιν κωδικούς για 12μηνες γκολντ , του ειπα οτι οταν τους βάζω εμφανίζονται οτι εχουν χρησιμοποιηθεί ,και οτι δεν φαινονται στο προφίλ οι ανανεωσεις. Του εκανα copy paste τους κωδικους ,και δεν με ρωτησε τιποτα αλλο, ούτε αποδείξεις, ούτε και  ονόματα .Μου ειπε ,περιμενετε μισο λεπτο ,και μετα απο λιγο μου εγραψε ,-Το διορθωσαμε,Εχετε συνδρομη τωρα. Ξηγήθηκε η μικρομαλακη και θα την τμήσω με ευρωπαικο κλειδάκι την άλλη φορά !

Μέχρι 3/23 θα έχουμε παιχνιδάρες !!

Καλό μας λιώσιμο !

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καταλήξει να πιστεύω ότι τα λεφτά που βγάζουν από τα υπόλοιπα είναι πολύ περισσότερα από το απλό κόστος της συνδρομής... Και τζάμπα να ζητήσεις συνδρομή παίζει και να σου τη δώσουν!

Spoiler
Στις 29/10/2020 στις 1:56 ΜΜ, jokul7 είπε

Πιστεύω ότι το income του game pass είναι πολύ μεγαλύτερο από την απλή συνδρομή και το παρακολουθούν με AI αλγορίθμους. Έτσι πρόχειρα μπορώ να αναφέρω:

• Αγορά παιχνιδιών που κάποιος τα δοκίμασε στο game pass και του άρεσαν, διαφορετικά δεν θα τα αγόραζε. 
  • Αγορά DLCs για παιχνίδια που παίζει στο game pass
  • Microtransactions για παιχνίδια που παίζει στο game pass
  • Προώθηση των digital αγορών με "extra εκπτώσεις" λόγω subscription
  • Boost πωλήσεων pre-quels και sequels παιχνιδιών που είναι στο game pass 
  • Πωλήσεις δεδομένων συμπεριφοράς και προτιμήσεων χρηστών 
  • Boost πωλήσεων παιχνιδιών που ταιριάζουν στο profil του χρήστη μέσω διαφήμισης με βάση τις προτιμήσεις του
  • κλπ κλπ
Επεξ/σία από jokul7
  • Like 1
Δημοσ.

quick question: είστε με gamepass πολλοί να παίζετε σε σκέτο pc η το συνδυάζετε με κονσόλα κάπως; Ρωτάω επειδή δεν έχω xbox αλλά με ενδιαφέρει το pass για να έχω να παίζω σε υπολογιστή. Thanks :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε

quick question: είστε με gamepass πολλοί να παίζετε σε σκέτο pc η το συνδυάζετε με κονσόλα κάπως; Ρωτάω επειδή δεν έχω xbox αλλά με ενδιαφέρει το pass για να έχω να παίζω σε υπολογιστή. Thanks :)

Εγώ δεν έχω PC και παίζω μέσω Windows 10 bootcamp σε Macintosh και στο xbox , σε λίγο καιρο και σε iOS/PadOS :) 

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, jokul7 είπε

Έχω καταλήξει να πιστεύω ότι τα λεφτά που βγάζουν από τα υπόλοιπα είναι πολύ περισσότερα από το απλό κόστος της συνδρομής... Και τζάμπα να ζητήσεις συνδρομή παίζει και να σου τη δώσουν!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Για να εδραιώσεις νέα υπηρεσία στην αγορά χρειάζεσαι συνδρομητές. Πολλά εκατομμύρια παραπάνω, στην περίπτωση μας. Ακόμα και κάρτα από το Τατζικιστάν να τους έδινες θα τη δεχόντουσαν. Νούμερα θέλουν. Λεφτά σκορπά αλόγιστα χωρίς αντίκρισμα. Φοβάμαι μη την κλείσει μόνο και κλαίτε τα λεφτά σας.

• Confused 2
Δημοσ.

Σιγα μην κλεισει ρε σεις. Εδω εχει αγορασει 23 στουντιο κ σε 2 χρονια θα σκανε exclusives day one στο game pass καθε εξαμηνο κ ενα !!

Απλα τωρα την αρχη θελει συνδρομητες κ δεν την νοιαζει κ πολυ αν 50 ατομα απο Ελλαδα νομιζουν οτι εγιναν τρελοι χακεραδες dark web κ εβαλαν με vpn απο sao paolo φαβελες οπως μπαινεις δεξια μια καρτα 12 μηνη xbox live 😂😂 κ αλλοι 100 απο ολλανδια κτλ κτλ 

Οταν εδραιωθει τοτε ναι θα ερθει κ αυξηση της τιμης σιγουρα ! Αλλα σε δυο χρονακια το κοβω οχι αμεσα

Εγω εχω ακομα καμποσο χρονο μπροστα μου 😁😁

4F3E75D6-64F5-42E4-9289-A65439624AD0.jpeg

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdragon είπε

Για να εδραιώσεις νέα υπηρεσία στην αγορά χρειάζεσαι συνδρομητές. Πολλά εκατομμύρια παραπάνω, στην περίπτωση μας. Ακόμα και κάρτα από το Τατζικιστάν να τους έδινες θα τη δεχόντουσαν. Νούμερα θέλουν. Λεφτά σκορπά αλόγιστα χωρίς αντίκρισμα. Φοβάμαι μη την κλείσει μόνο και κλαίτε τα λεφτά σας.

Ναι θα κλείσει όπως κλείνει κάθε χρόνο η Apple :D 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdragon είπε

15 εκατομυρια συνδρομητες .... 
κατα μεσω ορο 3 ευρω απο τον καθενα να παιρνει (που δεν ειναι 3 αλλα πολλα περισσοτερα) 

σημαινει οτι καθε μηνα η MS βαζει στο ταμειο 45 εκατομυρια 

να το ξαναπω ? 
45 εκατομυρια το μηνα ! 
540 εκατομυρια το χρονο ! 

και να ξερεις οτι δεν παιρνει 3 ευρω αλλα πολλα περισσοτερα  .... 
μιλαμε οτι ειναι το next big thing 
και η τιμη στο μελλον θα πεσει ...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ναι θα κλείσει όπως κλείνει κάθε χρόνο η Apple :D 

Χαχα ναι καθε χρονο βουτια η μετοχη της apple , παει για κλεισιμο η apple που εισαι ρε steve jobs να δεις πως την καταντησαν ετσι κ η καυμενη η ms παει για φουντο 😛

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, malias4 είπε

Χαχα ναι καθε χρονο βουτια η μετοχη της apple , παει για κλεισιμο η apple που εισαι ρε steve jobs να δεις πως την καταντησαν ετσι κ η καυμενη η ms παει για φουντο 😛

Έτσι είναι όπως τα λες :D 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sdragon είπε

Λεφτά σκορπά αλόγιστα χωρίς αντίκρισμα. Φοβάμαι μη την κλείσει μόνο και κλαίτε τα λεφτά σας.

Δεν νομίζω να κλείσει. Τώρα με το τσιπάκι που έχει βάλει ο Bill στις μάσκες θα χεστεί στο τάλαρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...