panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 12:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:53 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Jts said: Λογικό, αφού το δεύτερο Part είναι τελείως άλλη ιστορία, καθώς η πρώτη τελειώνει στο part 1 Δεν είναι απλώς άλλη ιστορία. Τα έχουμε πεί και στο σχετικό thread για το παιχνίδι. Και εδώ, βλέποντας το σχετικό viewers rating για τη 2η σεζόν, το οποίο έχει πάρει τον κατήφορο, επαληθεύεται ότι σε πολύ κόσμο δεν άρεσαν οι σεναριακές επιλογές του 2ου μέρους. Season 1: Season 2: Επεξ/σία Τρίτη στις 01:07 μμ από panther_512 4
anax111 Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Αρχικά επέμενες στα 2 προηγούμενα ποστ σου ότι οι ηθοποιοί πρέπει να είναι όμορφοι γιατί εσύ το θες. Δεν έχει να κάνει καν με την woke κουλτούρα όλο αυτό και πήγαινε να ξεστραβωθείς και να μάθεις τι είναι. Φαίνεται σαν να έχεις ακούσει αυτή την λέξη μόνο απ' τα χείλη του Musk. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω όσον αφορά το "απαιτεί ο ρόλος". Όχι δεν το απαιτεί. Διάβασε το σενάριο της σειράς, διάβασε και το screenplay του χαρακτήρα. Αυτό βέβαια εδώ μπορώ να το δεχτώ σαν άποψη και να συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε , γιατί τα όσα έλεγες πριν είναι καθαρός ρατσισμός να μην πω και κάτι χειρότερο. Άρα σύμφωνα με την άποψή σου όσοι σκηνοθέτες απορρίπτουν έναν άσχημο ηθοποιό γιατί δεν κάνει για έναν ρόλο που απαιτεί όμορφο ερμηνευτή είναι όλοι ρατσιστές γιατί έπρεπε να δώσουν ίσες ευκαιρίες και στους άσχημους. Και πάλι επιβεβαιώνεις την άποψη που έχουμε όλοι για την woke κουλτούρα, όποιος δεν συμφωνεί με τις "προοδευτικές" αντιλήψεις μας του κολλάμε την ταμπέλα του ρατσιστή. Πόσο βολικό! Ο ορισμός του ολοκληρωτικού νου! Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε με επιχειρήματα το ρίχνουμε σε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς! Όσο για το αν το απαιτεί ο ρόλος: Όταν γίνεται μεταφορά χαρακτήρα φίλε από ένα βιντεοπαιχνίδι το οποίο ήδη έχει ένα οπτικό πρότυπο για έναν χαρακτήρα σε ταινία ή κινηματογράφο όλοι περιμένουμε να τηρηθεί αυτό το οπτικό πρότυπο. Όταν δεν τηρείτε τότε το καστ έχει αποτύχει και έχει αλλοιώσει το πρωτότυπο έργο. Όσο για το αν προτιμάς να βλέπεις άσχημα ή όμορφα πράγματα εξαρτάται από τα πρότυπά σου. Πρότυπα τα οποία επιλέγεις στην ζωή σου εσύ. Εμένα μου αρέσει η κλασική ομορφιά. Εάν εσύ προτιμάς κάτι άλλο δικαίωμά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ρατσιστές επειδή δεν ταυτίζονται με τις δικές σου αντιλήψεις. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:02 μμ από anax111 1 1
benign Δημοσ. Τρίτη στις 02:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:02 μμ 1 hour ago, panther_512 said: Δεν είναι απλώς άλλη ιστορία. Τα έχουμε πεί και στο σχετικό thread για το παιχνίδι. Και εδώ, βλέποντας το σχετικό viewers rating για τη 2η σεζόν, το οποίο έχει πάρει τον κατήφορο, επαληθεύεται ότι σε πολύ κόσμο δεν άρεσαν οι σεναριακές επιλογές του 2ου μέρους. Season 1: Season 2: Αυτα τα λενε ολα περα απο τις προσωπικες προκαταληψεις και ιδεοληψιες του καθενος.Μια σειρα φτιαχνεται για να διασκεδασει η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.
LiquidTroll Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ 1 hour ago, anax111 said: Άρα σύμφωνα με την άποψή σου όσοι σκηνοθέτες απορρίπτουν έναν άσχημο ηθοποιό γιατί δεν κάνει για έναν ρόλο που απαιτεί όμορφο ερμηνευτή είναι όλοι ρατσιστές γιατί έπρεπε να δώσουν ίσες ευκαιρίες και στους άσχημους. Και πάλι επιβεβαιώνεις την άποψη που έχουμε όλοι για την woke κουλτούρα, όποιος δεν συμφωνεί με τις "προοδευτικές" αντιλήψεις μας του κολλάμε την ταμπέλα του ρατσιστή. Πόσο βολικό! Ο ορισμός του ολοκληρωτικού νου! Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε με επιχειρήματα το ρίχνουμε σε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς! Όσο για το αν το απαιτεί ο ρόλος: Όταν γίνεται μεταφορά χαρακτήρα φίλε από ένα βιντεοπαιχνίδι το οποίο ήδη έχει ένα οπτικό πρότυπο για έναν χαρακτήρα σε ταινία ή κινηματογράφο όλοι περιμένουμε να τηρηθεί αυτό το οπτικό πρότυπο. Όταν δεν τηρείτε τότε το καστ έχει αποτύχει και έχει αλλοιώσει το πρωτότυπο έργο. Όσο για το αν προτιμάς να βλέπεις άσχημα ή όμορφα πράγματα εξαρτάται από τα πρότυπά σου. Πρότυπα τα οποία επιλέγεις στην ζωή σου εσύ. Εμένα μου αρέσει η κλασική ομορφιά. Εάν εσύ προτιμάς κάτι άλλο δικαίωμά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ρατσιστές επειδή δεν ταυτίζονται με τις δικές σου αντιλήψεις. Μόνο μια ερώτηση έχω. Αν ήτανε κόρη σου, και όλοι στο σχολείο της έλεγαν τί μπάζο είσαι εσύ, σκασε που θελεις και να μιλήσεις, δεν μιλάμε σε μπάζα, τραβα στον καθρέφτη να δεις πως είσαι , δεν σε κάνουμε παρέα, δεν σου μιλάμε καν, αντε μωρη παπατο-κέφαλη, αντε μωρή που μοιαζεις σαν να εχεις μεσογειακή αναιμία και όλα τα όμορφα που διαβάζω σε φόρουμς και σόσιαλ μίντια για την κοπέλα.... τι θα έκανες? 2
noFEARgr Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Προσωπικα δεν εχω προβλημα με την εμφανιση της , εχω προβλημα το οτι σαν ηθοποιος ειναι κατω του μετριου , εχει ελαχιστες διαφορετικες εκφρασεις( σε αυτο οφειλεται και η ιδιαιτεροτητα του προσωπου της βεβαια ) και οτι το σεναριο την εχει κανει ακομα χειροτερη . Ακομα και στο παιχνιδι που ειχε πολλα προβληματα το 2ο σε σχεση με το 1ο σεναριακα , το mood το ειχανε πετυχει καλυτερο . Στην σειρα ειναι λες και παει εκδρομη , δεν εχει υφος εκδικησης καθολου. 2
Hacker?pcs Δημοσ. Τρίτη στις 02:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:21 μμ 1 hour ago, panther_512 said: Δεν είναι απλώς άλλη ιστορία. Τα έχουμε πεί και στο σχετικό thread για το παιχνίδι. Και εδώ, βλέποντας το σχετικό viewers rating για τη 2η σεζόν, το οποίο έχει πάρει τον κατήφορο, επαληθεύεται ότι σε πολύ κόσμο δεν άρεσαν οι σεναριακές επιλογές του 2ου μέρους. Season 1: Season 2: Το μόνο που αποδεικνύουν τα screenshots είναι ότι το review bombing πήγαινε σύννεφο 2
Jts Δημοσ. Τρίτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:42 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Το μόνο που αποδεικνύουν τα screenshots είναι ότι το review bombing πήγαινε σύννεφο Λίγο offtopic μεν, έφταιγε και το τέλος του part 2 που κατά την γνώμη μου ήταν άστοχο, οπότε σου μένει αυτή η κακή αίσθηση στο τέλος, αλλά ναι αυτά τα νούμερα δεν παρουσιάζουν την συνολική εικόνα του δεύτερου παιχνιδιού. Μάλιστα σαν παιχνίδι το δεύτερο ήταν κλάσεις ανώτερο. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:44 μμ από Jts
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. Τρίτη στις 03:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:08 μμ 42 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Το μόνο που αποδεικνύουν τα screenshots είναι ότι το review bombing πήγαινε σύννεφο Τα χιλιάδες δεκαρια όμως δεν θεωρούνται review bombing έτσι?! Θυμίζω ότι υπάρχει και το φάσμα του γκρίζου. Anyways. 3 1 1
Apaleytos80 Δημοσ. Τρίτη στις 03:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:57 μμ "The last of us"..still watching Δεν μπορεί να "κουβαλήσει" μια κακογραμμένη σειρά το κοριτσάκι. Τι 'εχει ακουσει, αλλος την λεει Robocop χωρις το κράνος, άλλος κόρη του Sloth απο τα Goonis κτλ. Είναι φάτσα πρωταγωνιστή prime TV για το συγκεκριμένο ρόλο? οχι. θα μου πεις η δικιά σου κανει? οχι φυσικά. θα βλέπατε το Witcher αν έπαιζε τον Gerart ο συγχωρεμένος Κώστας Τσάκωνας?. Γενικά δεν "τραβάει" η σειρά. Ειδα την πρώτη σεζόν απο το Αργεντίνικο sci-fi, "The Eternaut" (Netflix), αυτο ναι βλέπεται με ευχαρίστηση. Μέρα με την νύχτα, τι να λέμε τώρα. 1
anax111 Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Μόνο μια ερώτηση έχω. Αν ήτανε κόρη σου, και όλοι στο σχολείο της έλεγαν τί μπάζο είσαι εσύ, σκασε που θελεις και να μιλήσεις, δεν μιλάμε σε μπάζα, τραβα στον καθρέφτη να δεις πως είσαι , δεν σε κάνουμε παρέα, δεν σου μιλάμε καν, αντε μωρη παπατο-κέφαλη, αντε μωρή που μοιαζεις σαν να εχεις μεσογειακή αναιμία και όλα τα όμορφα που διαβάζω σε φόρουμς και σόσιαλ μίντια για την κοπέλα.... τι θα έκανες? Θα τις έλεγα να κάνει ότι έκανα όταν ήμουν κι εγώ στο σχολείο. Φίλε είμαι κοντά 60, δεν γεννήθηκα σε γυάλα και το μπούλινκ ήταν και τότε όπως και τώρα, και μάλιστα πολύ ποιο άγριο, αλλά δεν τρέχαμε με την κάθε m@l@k1@ που έλεγε ο καθένας σε ψυχίατρο. Τεσπα δεν το συνεχίζω άλλο, ήδη έχουμε παραμορφώσει με την συζήτηση αυτή το νήμα για την σειρά. Σε κάποιους αρέσει η Ράμσει, σε κάποιους από μας δεν αρέσει, τέλος. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε άλλο σχόλιο. Και για να επαναφέρουμε το νήμα στον πραγματικό του σκοπό: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο και με αρκετές εξελίξεις. Μου αρέσει η φάση που... Spoiler ...η ομάδα της Έλι προσπαθεί να βρει και να σκοτώσει την Άμπι ενώ γύρω τους μαίνεται ένας πόλεμος. Οι πιστοί της προφήτιδος εντελώς ψυχάκιδες! Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν ο Λύκοι του Σιάτλ συνειδητοποιήσουν ότι η Έλι έχει ανοσία. Λογικά θα το κάνουν καθώς ξέρουν ότι μπήκε στο αποκλεισμένο υπόγειο. Εάν δεν το κάνουν θα είναι μεγάλη σεναριακή τρύπα. Εκτός και αν όλο το αρχηγείο τους καταρρεύσει από την επίθεση των τρελών φανατικών με τα τόξα! Ανυπομονώ για το επόμενο. Μαζί με το Andor η σειρά είναι ότι ποιο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή στην TV. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:18 μμ από anax111 1
LiquidTroll Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, anax111 said: Θα τις έλεγα να κάνει ότι έκανα όταν ήμουν κι εγώ στο σχολείο. Φίλε είμαι κοντά 60, δεν γεννήθηκα σε γυάλα και το booling ήταν και τότε όπως και τώρα, και μάλιστα πολύ ποιο άγριο, αλλά δεν τρέχαμε με την κάθε m@l@k1@ που έλεγε ο καθένας σε ψυχίατρο. Reveal hidden contents ...η ομάδα της Έλι προσπαθεί να βρει και να σκοτώσει την Άμπι ενώ γύρω τους μαίνεται ένας πόλεμος. Οι πιστοί της προφήτιδος εντελώς ψυχάκιδες! Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν ο Λύκοι του Σιάτλ συνειδητοποιήσουν ότι η Έλι έχει ανοσία. Λογικά θα το κάνουν καθώς ξέρουν ότι μπήκε στο αποκλεισμένο υπόγειο. Εάν δεν το κάνουν θα είναι μεγάλη σεναριακή τρύπα. Εκτός και αν όλο το αρχηγείο τους καταρρεύσει από την επίθεση των τρελών φανατικών με τα τόξα! Ανυπομονώ για το επόμενο. Μαζί με το Andor η σειρά είναι ότι ποιο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή στην TV. Ίσως θα έπρεπε...λόγω bowling Επεξ/σία Τρίτη στις 04:06 μμ από LiquidTroll 1 1
Aris_ Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:05 μμ 6 minutes ago, Apaleytos80 said: Ειδα την πρώτη σεζόν απο το Αργεντίνικο sci-fi, "The Eternaut" (Netflix), αυτο ναι βλέπεται με ευχαρίστηση. Μέρα με την νύχτα, τι να λέμε τώρα. τωρα το ξεκιναω, εχουν κρατησει την ατμοσφαιρα απο το comic ?
Apaleytos80 Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ 15 λεπτά πριν, Aris_ είπε τωρα το ξεκιναω, εχουν κρατησει την ατμοσφαιρα απο το comic ? Δεν έχω διαβάσει το comic
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Hacker?pcs said: Το μόνο που αποδεικνύουν τα screenshots είναι ότι το review bombing πήγαινε σύννεφο Άρα η σειρά αρέσει στην πλειοψηφία και μια μειοψηφία βάλθηκε να χαλάσει το rating? Και γιατί δεν το έκαναν και στην πρώτη σεζόν? Επέτρεψε μου να μην το πιστεύω λοιπόν , όπως και δεν πιστεύω ότι το review bombing στο παιχνίδι έπαιξε το ρόλο που λες, μιας και ως γνωστόν για τα μηδενικά έχει κόσμο που βομβαρδίζει με δεκάρια. Το μοτίβο είναι ξεκάθαρο και η εξήγηση ομοίως απλή. Το σενάριο που επιλέχθηκε για το 2ο μέρος απλά δεν άρεσε και τώρα το δισπιστωνουμε και με τη σειρά. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:49 μμ από panther_512 6
xavier Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 μμ και γιατι δεν κοιτας τα critic reviews για να βγαλεις το οποιο συμπερασμα ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα