zvarthangalos Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Τα παρπάκωσαν στο 7ο επεισόδιο τουλάχιστον άλλα τρία επεισόδια έπρεπε για να κρατήσουν το κοινό, υπήρχε μπόλικο υλικό 2
kritikos28 Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ Στο τέλος Spoiler Που εμφανίζεται η Kaitlyn Dever ως Αbby νιώθεις ότι η σειρά έχει επιτέλους πρωταγωνίστρια. Χωρίς αμφιβολία η Βella Ramsey ήταν πολύ κακο casting. 4
Undertaker25 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:01 πμ (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2025 στις 10:46 ΜΜ, lucanis είπε Πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι. Για πες γιατί όντως έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε. Τι σκηνικό παίζει; Νομίζω αυτό εξηγεί κάποια πράγματα 18 ώρες πριν, Lotof είπε Τον πολεμάει το σύστημα τον Neil. Μεγάλος δημιουργός με όραμα. Ενωτική μορφή. Παρακάτω ένα random κράξιμο που είχε ρίξει στον Kojima ο κατσαπλιάς. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο άνθρωπος που κατέστρεψε το Last of Us και υποθήκευσε το μέλλον του (τόσο το παιχνίδι όσο και τη σειρά). Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:04 πμ από Undertaker25 1 1
kaliakman Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι έπαιξα για πρώτη φορά το part 2 πριν 1 βδομάδα και το λάτρεψα, ίσως και παραπάνω από το πρώτο για τα συναισθήματα που μου προκάλεσε. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι λίγο ανάμεικτος για εμένα: Τα σκηνικά είναι πραγματικά απίστευτα. Δεν καταλαβαίνω το hate για τη Ramsey, οκ δεν είναι για Όσκαρ αλλά νομίζω για τα παράπονα φταίει ο σκηνοθέτης ειδικά στο 2 επεισόδιο. Τώρα στα αρνητικά που για εμένα είναι κυρίως το σενάριο; ( προσοχή περιέχει game spoilers) Spoiler Έχουν κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που δεν καταλαβαίνω τον λόγο. 1) Δεν φεύγει ο Τόμι πρώτα, κάτι που βοηθάει στο να μείνουν για να τον σώσουν όταν η Ελι μαθαίνει ότι η Ντίνα είναι έγκυος αντί να "σφίξουν" δόντια και να συνεχίσουν όπως στην σειρά. 2) Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Manny να ζει, ενώ στο παιχνίδι ο τρόπος που πέθανε συνδέεται με το τι γίνεται στο aquarium , αλλά εντάξει μικρό το κακο. 2.5) για ποιο λόγο να δείξουν την απόβαση τόσο νωρίς χωρίς κανένα background, επίσης γιατί η Ελι σώζεται σαν άλλος chuck Norris? 3) Στο παιχνίδι δεν ξαναβλέπουμε Abby μέχρι την μέση του παιχνιδιού. Μέχρι τότε είναι αυτή η αινιγματική φιγούρα που δεν έχεις ιδέα γιατί σκότωσε τον Τζόελ και την μισείς κατάφορα το οποίο κάνει την αποκάλυψη ακόμα πιο σοκαριστική. Στη σειρά επέλεξαν να τα δείξουν όλα για κάποιο λόγο από την αρχή. 4) Η Ελι δεν μου πουλάει ότι έχει βυθιστεί στη εκδίκηση και σκοτώνει κόσμο αβερτα. Δεν φταίει η Ramsey εδώ αλλά ο σκηνοθέτης: πχ η σκηνή που θέλει να σώσει το παιδάκι Σκαρ είναι τελείως εκτός χαρακτήρα. Αυτη η κατηφόρα ειναι πολύ σημαντικη για το τέλος του παιχνιδιού. 5) Η σκηνή με την συγχώρεση του Τζόελ στο παιχνίδι γίνεται στο τέλος και πέρα από οτι σε γ@μαει ψυχολογικά, βγάζει νόημα η απόφαση της Ελι, hint: δεν ήταν ποτέ πραγματικά η εκδίκηση ο σκοπός της. Γενικά με τις αλλαγές δεν ξέρω αν θα πετύχουν το ψυχολογικό βάρος της σειράς ειδικά στο τέλος που απλά σιχαινομουν τον εαυτό μου που έπρεπε να πατήσω τα κουμπιά. Συνολικά μου άρεσε και αναμένω να δω πως θα το προχωρήσουν. 3
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:38 μμ 2 ώρες πριν, kaliakman είπε Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι έπαιξα για πρώτη φορά το part 2 πριν 1 βδομάδα και το λάτρεψα, ίσως και παραπάνω από το πρώτο για τα συναισθήματα που μου προκάλεσε. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι λίγο ανάμεικτος για εμένα: Τα σκηνικά είναι πραγματικά απίστευτα. Δεν καταλαβαίνω το hate για τη Ramsey, οκ δεν είναι για Όσκαρ αλλά νομίζω για τα παράπονα φταίει ο σκηνοθέτης ειδικά στο 2 επεισόδιο. Τώρα στα αρνητικά που για εμένα είναι κυρίως το σενάριο; ( προσοχή περιέχει game spoilers) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχουν κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που δεν καταλαβαίνω τον λόγο. 1) Δεν φεύγει ο Τόμι πρώτα, κάτι που βοηθάει στο να μείνουν για να τον σώσουν όταν η Ελι μαθαίνει ότι η Ντίνα είναι έγκυος αντί να "σφίξουν" δόντια και να συνεχίσουν όπως στην σειρά. 2) Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Manny να ζει, ενώ στο παιχνίδι ο τρόπος που πέθανε συνδέεται με το τι γίνεται στο aquarium , αλλά εντάξει μικρό το κακο. 2.5) για ποιο λόγο να δείξουν την απόβαση τόσο νωρίς χωρίς κανένα background, επίσης γιατί η Ελι σώζεται σαν άλλος chuck Norris? 3) Στο παιχνίδι δεν ξαναβλέπουμε Abby μέχρι την μέση του παιχνιδιού. Μέχρι τότε είναι αυτή η αινιγματική φιγούρα που δεν έχεις ιδέα γιατί σκότωσε τον Τζόελ και την μισείς κατάφορα το οποίο κάνει την αποκάλυψη ακόμα πιο σοκαριστική. Στη σειρά επέλεξαν να τα δείξουν όλα για κάποιο λόγο από την αρχή. 4) Η Ελι δεν μου πουλάει ότι έχει βυθιστεί στη εκδίκηση και σκοτώνει κόσμο αβερτα. Δεν φταίει η Ramsey εδώ αλλά ο σκηνοθέτης: πχ η σκηνή που θέλει να σώσει το παιδάκι Σκαρ είναι τελείως εκτός χαρακτήρα. Αυτη η κατηφόρα ειναι πολύ σημαντικη για το τέλος του παιχνιδιού. 5) Η σκηνή με την συγχώρεση του Τζόελ στο παιχνίδι γίνεται στο τέλος και πέρα από οτι σε γ@μαει ψυχολογικά, βγάζει νόημα η απόφαση της Ελι, hint: δεν ήταν ποτέ πραγματικά η εκδίκηση ο σκοπός της. Γενικά με τις αλλαγές δεν ξέρω αν θα πετύχουν το ψυχολογικό βάρος της σειράς ειδικά στο τέλος που απλά σιχαινομουν τον εαυτό μου που έπρεπε να πατήσω τα κουμπιά. Συνολικά μου άρεσε και αναμένω να δω πως θα το προχωρήσουν. Ευτυχώς που στα spoiller ξεκινάς με την έκφραση "Έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το game " και σταμάτησα να διαβάζω
kaliakman Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Ευτυχώς που στα spoiller ξεκινάς με την έκφραση "Έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το game " και σταμάτησα να διαβάζω Γιατί σταμάτησες; Είπα απο πριν ότι έχει game spoilers 😛
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:18 πμ 12 ώρες πριν, kaliakman είπε Γιατί σταμάτησες; Είπα απο πριν ότι έχει game spoilers 😛 Μα δεν είναι game. Είναι ξεκάθαρα της σειράς όπου περιγράφεις τις αλλαγές. Το game το ξέρω αλλά αν έχει εκπλήξεις η σειρά καλές ή κακές λέω να τις μάθω από αυτή καλύτερα 1
epicouros Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ Επειδη σε 2 χρόνια που θα βγει η τρίτη σεζον ποιος ζει, ποιος πεθαίνει και επειδή δεν βλέπω να παίζω το παιχνίδι μιας και η SONY ζητάει 50 ευρω, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου spoilαρει τι γίνεται παρακάτω;
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:06 μμ 15 λεπτά πριν, epicouros είπε Επειδη σε 2 χρόνια που θα βγει η τρίτη σεζον ποιος ζει, ποιος πεθαίνει και επειδή δεν βλέπω να παίζω το παιχνίδι μιας και η SONY ζητάει 50 ευρω, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου spoilαρει τι γίνεται παρακάτω; Δεν πας στο youtube να δεις ολα τα cinematics απο το παιχνιδι...Λογικα αυτο που σου βαζω ειναι κομπλε δεν το εχω τσεκαρει οπως και να εχει σιγουρα θα βρεις κατι. Και καλυτερα θα διασκεδασεις αν με ρωτας.. Spoiler 2
Errik Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 μμ (επεξεργασμένο) Ποποπο τι φόλα ήταν αυτό το 7ο επεισόδιο. Πραγματικά ήλπιζα να είναι κάτι πολύ δυνατό για να με κρατήσει να περιμένω αλλά το τερματισαν στη βλακεία. Εντωμεταξύ παίζω παράλληλα για πρώτη φορά το Last Of Us 2 (είμαι στα τελειώματα) και όταν βλέπω τη σειρά νοιωθω: EDIT: Μόλις τέλειωσα και το παιχνίδι και συνειδητοποίησα τι major spoiler μου έριξε η σειρά. Ειλικρινά κρίμα, καλύτερα να μην είχε βγει ποτέ. Το κατακρεούργησαν το παιχνίδι, μετέτρεψαν σε σαπουνόπερα το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Επεξ/σία πριν από 58 λεπτά από Errik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα