Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, SabotazNic said:

Σου απαγορευσαμε εσενα να λες την γνωμη σου? Οχι. Αν το καναμε, θα ημασταν οι κακοι. Εσυ γιατι λοιπον?

Και ναι, ολα αυτα τα σχολια απλα ταιριαζουν, δεν μας ταιριαζει η ηθοποιος για τον ρολο. So what?

Δεν σου απαγόρευσα κάτι ....

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Σου απαγορευσαμε εσενα να λες την γνωμη σου? Οχι. Αν το καναμε, θα ημασταν οι κακοι. Εσυ γιατι λοιπον?

Και ναι, ολα αυτα τα σχολια απλα ταιριαζουν, δεν μας ταιριαζει η ηθοποιος για τον ρολο. So what?

Είμαστε στην 2η season ρε αδερφέ. Αν δεν σου αρέσει η πρωταγωνίστρια γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου έτσι;

Και δεν σου λέει κανείς να μην λες την γνώμη σου αλλά όταν βγάζεις πράγματα απ' το κεφάλι σου όπως ότι οι "ηθοποιοί πιέζουν την παραγωγή για woke μηνύματα" λογικό είναι να έχεις αντίλογο ιδιαίτερα όταν επιμένετε χωρίς στοιχεία.

• Haha 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν δεν σου αρέσει η πρωταγωνίστρια γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου έτσι;

Βασικά για αυτόν τον λόγο απλά δεν το έχω ξεκινήσει καν. :)

• Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, SabotazNic said:

τότε γιατί ασχολήσε? και εγώ δεν τρελάθηκα με το GoT αλλά δεν βγηκα φορα παναγια να το θαψω.

Καποιοι το λατρεύουν και τους σέβομαι, εμενα δεν ειναι το cup of tea μου.

Ποιο είναι το πρόβλημα?

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και

1. Σχολιάζεις την σκηνή χωρίς να την έχεις δει;

2. Κατηγορείς τους ηθοποιούς για το σενάριο φαντάζομαι και χωρίς στοιχεία;

Ούτε εγώ την έχω δει ακόμα. Λέω να περιμένω όλα τα επεισόδια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Και

1. Σχολιάζεις την σκηνή χωρίς να την έχεις δει;

2. Κατηγορείς τους ηθοποιούς για το σενάριο φαντάζομαι και χωρίς στοιχεία;

Ούτε εγώ την έχω δει ακόμα. Λέω να περιμένω όλα τα επεισόδια.

Άρα και εσύ σχολιάζεις χωρίς να την έχεις δει. That makes 2 of us. 

Αλλά την σκηνή την είδα λόγω σοσιαλ. Δεν είναι και τόσο δύσκολο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Άρα και εσύ σχολιάζεις χωρίς να την έχεις δει. That makes 2 of us. 

Αλλά την σκηνή την είδα λόγω σοσιαλ. Δεν είναι και τόσο δύσκολο 

Σχολιάζω εσένα που σχολιάζεις που μου λες ότι είδες ένα μικρό μέρος της σειράς και έχεις άποψη ότι η συγκεκριμένη σκηνή δημιουργήθηκε - μεταλλάχθηκε με πρωτοβουλία των ηθοποιών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικα εικονογραφημενα σκηνικα που γινονται σε ολα τα θεματα του ινσομνια...τσακωμοι.

Παντως να πω την αληθεια μου αυτο που οτι σειρα βαλεις να δεις βλεπεις και ενα γκει ζευγαρι μεσα εχει γινει κουραστικο.Καλως η κακως καποιοι αποφασισαν να συμπεριλαβουν μειονοτητες το θεμα ειναι με την συχνοτητα και στα πιο ακυρα σημεια που το κανουν το μονο που θα καταφερουν ειναι ο κοσμος στο τελος να αντιδρασει, ηδη υπαρχει κοσμος που με το που δει woke agenda να κλεινει αυτο που βλεπει.

Ανοιγεις να βαλεις να δεις μια ταινια κ βλεπεις μεσα μαυρους, ασπρους και δεν ξερω και εγω τι αλλο και η ταινια διαδραματιζεται στην ιαπωνια των σαμουραι δηλαδη καπου οπα.Φτιαξανε την Κλεοπατρα μαυρη τον αχιλλεα μαυρο σε σειρες στο νετφλιξ.Δηλαδη το 1-2% παγκοσμιως που ειναι γκει αποτελει σημειο αναφορας στο 99.99% των ταινιων/σειρων.Εκει νομιζω ειναι το λαθος που κανουν ολοι αυτοι, δεν εχω κανενα προβλημα με γκει η οτι αλλο υπαρχει εκει εξω αλλα οταν φτιαχνεις μια σειρα η ταινια με εναν τετοιο χαρακτηρα ας ειναι τουλαχιστον πιστευτο μην το πλασαρεις με το ετσι θελω μονο κ μονο για να τσεκαρει κουτακια η ταινια/σειρα.

ΜαυροςΓκει αντραςΤρανςΛεσβια και οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω απο μειονοτητα-ανωμαλια ας το κανουμε  και δεν πειραζει αν η ταινια εγινε ενας αχταρμας απο σκατα.

Τουλαχιστον η συγκεκριμενη σειρα παροτι εχει wokila να το πω ετσι, εχει σεταριστει σωστα εξαρχης και ερχεται οργανικα ολο αυτο, δεν βλεπεις να περιφερονται 20 ζευγαρια γκει απο το πουθενα και ψαχνεις να βρεις str8 ανθρωπο με το κυαλι.Βλεπεις οτι θιγει ζητηματα σε μια κλειστη κοινωνια οπως το Τζακσον υπαρχει ακομη κοσμος που θα σχολιασει καποιον για τις σεξουαλικες προτιμησεις του.

Αν ητανε παραγωγη του νετφλιξ ή ντισνευ παιζει να μολυνονταν με τον ιο μονο οι str8 και οι γκει να πολεμουσαν τις ορδες απο μολυσμενους.. :lol: 

Επεξ/σία από icenex
  • Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.
5 hours ago, LiquidTroll said:

Συμφωνώ με το gayness, δεν πρεπει πλεον να μας ενοχλεί. Επίσης, αν ηταν 2 νάρες, όπως πχ στο Person Of Interest,  δεν νομίζω ότι πολλοι θα αντιδρούσανε έτσι. Οκ λιγο ίσως κούρασε, αλλά νομίζω ότι χάνουμε το νοημα.

Συκγρίσεις με το παιχνίδι, ααα δεν μου αρεσει αυτό, δεν μου αρέσει εκείνο, η Bella Ramsey είναι potato, είναι σαν να έχει μεσογειακή αναιμία, είναι άσχημο casting, πως τολμάνε να έχουνε καύσιμα, μας δουλεύουνε, πως τολμάνε να έχουν σφαίρες, πως τολμάνε να έχουνε φαί και ποτό, παίζουν με την ΔΙΚΙΑ μου νοημοσύνη, πως τολμάνε να μην ακολουθούν το παιχνίδι πιστά......

απλα enjoy it guys, και αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε, μας έχετε κουράσει, σαν 16χρονες κακομαθημένες χαζογκόμενες κάνετε μερικοί, πραγματικά όμως!

image.jpeg.da1fe7db3a246fb099e4e3957c1bacbc.jpeg

Νάρες όπως το είπες :D

Δημοσ.
17 hours ago, thanak96 said:

θα γίνει πατέρας

Σε παρακαλώ ! Θα υποτάσσεσαι, θα υπακούς και θα υπηρετείς τα πρότυπα και τα προστάγματα που επιβάλλονται.

ΓΟΝΕΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ

Τώρα θα το γράψεις 69 φορές για τιμωρία !

• Like 6
Δημοσ.
10 hours ago, panagiotis54 said:
2025 in a nutshell
  Reveal hidden contents

494096157_1144418397728719_8149505056260

Η κοπέλα πάντως πρέπει να είναι τρελό βύσμα. 

Spoiler

IMG-6898.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, Lotof said:

Η κοπέλα πάντως πρέπει να είναι τρελό βύσμα. 

Τώρα μη λέμε μαλακίες. Στο GOT είχε δώσει ρέστα στο ρόλο της. Ειδικά για την ηλικία που είχε τότε.

H Lyanna Mormont έχει μείνει στην ιστορία και λόγω της Bella Ramsey.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Μα τι λες, αν δεν ειναι νιμου δεν είναι καλή ηθοποιός.

πχ. η συγκεκριμένη...Οσκαρικές ερμηνείες, δηλαδή , εχω μείνει κατάπληκτος με τις ερμηνείες της, με το ζόρι μιλάει Αγγλικά

image.jpeg.9f76e12bfa97412623b968d1326e2117.jpeg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...