omghi2u Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Άρα η σειρά αρέσει στην πλειοψηφία και μια μειοψηφία βάλθηκε να χαλάσει το rating? Και γιατί δεν το έκαναν και στην πρώτη σεζόν? Επέτρεψε μου να μην το πιστεύω λοιπόν , όπως και δεν πιστεύω ότι το review bombing στο παιχνίδι έπαιξε το ρόλο που λες, μιας και ως γνωστόν για τα μηδενικά έχει κόσμο που βομβαρδίζει με δεκάρια. Το μοτίβο είναι ξεκάθαρο και η εξήγηση ομοίως απλή. Το σενάριο που επιλέχθηκε για το 2ο μέρος απλά δεν άρεσε και τώρα το δισπιστωνουμε και με τη σειρά. το χειροτερο ειναι πως τον *uckman και πολλους fans που ειναι εκει απλα για να το παιζουν αυτοφορακηδες... όποτε τους βολευει η σειρα ειναι κατι αλλο... κατι ξεχωριστο... καινουρια οντοτητα κτλ... και οποτε τους ξανα βολευει "μα... αφου ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα και στο παιχνιδι" moving the goalposts 101.
noFEARgr Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 17 minutes ago, xavier said: και γιατι δεν κοιτας τα critic reviews για να βγαλεις το οποιο συμπερασμα ? Aκομα καλυτερα , γιατι να μην κοιτας τον xavier τι εγκρινει και τι οχι για να βγαζεις συμπερασμα ; 5
Jts Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Άρα η σειρά αρέσει στην πλειοψηφία και μια μειοψηφία βάλθηκε να χαλάσει το rating? Και γιατί δεν το έκαναν και στην πρώτη σεζόν? Επέτρεψε μου να μην το πιστεύω λοιπόν , όπως και δεν πιστεύω ότι το review bombing στο παιχνίδι έπαιξε το ρόλο που λες, μιας και ως γνωστόν για τα μηδενικά έχει κόσμο που βομβαρδίζει με δεκάρια. Το μοτίβο είναι ξεκάθαρο και η εξήγηση ομοίως απλή. Το σενάριο που επιλέχθηκε για το 2ο μέρος απλά δεν άρεσε και τώρα το δισπιστωνουμε και με τη σειρά. Καλά ότι είχε πέσει review bombing κάνει μπαπ, αλλά και με την σειρά να συγκρίνεις η τόσο μεγάλη διαφορά με το πρώτο παιχνίδι δεν εξηγείται αλλιώς. Η σειρά δεν έχει τόσο μεγάλη πτώση συγκριτικά και σκέψου το part 2 είχε καλύτερο gameplay. 7.6 έχει μέσο όρο στο imdb η δεύτερη σεζόν, από 8,7. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Jts
manolis940 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 7 ώρες πριν, anax111 είπε Άρα σύμφωνα με την άποψή σου όσοι σκηνοθέτες απορρίπτουν έναν άσχημο ηθοποιό γιατί δεν κάνει για έναν ρόλο που απαιτεί όμορφο ερμηνευτή είναι όλοι ρατσιστές γιατί έπρεπε να δώσουν ίσες ευκαιρίες και στους άσχημους. Και πάλι επιβεβαιώνεις την άποψη που έχουμε όλοι για την woke κουλτούρα, όποιος δεν συμφωνεί με τις "προοδευτικές" αντιλήψεις μας του κολλάμε την ταμπέλα του ρατσιστή. Πόσο βολικό! Ο ορισμός του ολοκληρωτικού νου! Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε με επιχειρήματα το ρίχνουμε σε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς! Όσο για το αν το απαιτεί ο ρόλος: Όταν γίνεται μεταφορά χαρακτήρα φίλε από ένα βιντεοπαιχνίδι το οποίο ήδη έχει ένα οπτικό πρότυπο για έναν χαρακτήρα σε ταινία ή κινηματογράφο όλοι περιμένουμε να τηρηθεί αυτό το οπτικό πρότυπο. Όταν δεν τηρείτε τότε το καστ έχει αποτύχει και έχει αλλοιώσει το πρωτότυπο έργο. Όσο για το αν προτιμάς να βλέπεις άσχημα ή όμορφα πράγματα εξαρτάται από τα πρότυπά σου. Πρότυπα τα οποία επιλέγεις στην ζωή σου εσύ. Εμένα μου αρέσει η κλασική ομορφιά. Εάν εσύ προτιμάς κάτι άλλο δικαίωμά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ρατσιστές επειδή δεν ταυτίζονται με τις δικές σου αντιλήψεις. Και πάλι επιβεβαιώνεις ότι σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι. Απλά τα πράγματα. Αν ο ρόλος απαιτεί μία όμορφη γυναίκα πχ ας πούμε ότι η πρωταγωνίστρια είναι για παράδειγμα μοντέλο, τότε ναι δεν μπορούμε να βάλουμε μία γυναίκα μέτριου αναστήματος και εμφάνισης. Όσον αφορά για τον όρο οπτικό πρότυπο που δημιούργησες, όχι δεν το περιμένουμε όλοι. Ωστόσο πρέπει να ξαναπώ ότι η αντίθεση μου δεν ήρθε ως προς αυτό. Αυτό μπορώ να το δεχτώ ας το πω για μία χιλιοστή φορά μπας και το καταλάβεις. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι η ρατσιστική στάση που κρατάς να μην πω κάτι χειρότερο και φάω ban, ως προς την Ramsey. 2 1
kirileman Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 38 minutes ago, manolis940 said: Και πάλι επιβεβαιώνεις ότι σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι. Απλά τα πράγματα. Αν ο ρόλος απαιτεί μία όμορφη γυναίκα πχ ας πούμε ότι η πρωταγωνίστρια είναι για παράδειγμα μοντέλο, τότε ναι δεν μπορούμε να βάλουμε μία γυναίκα μέτριου αναστήματος και εμφάνισης. Το έκανε η Disney στη Χιονάτη... και πήγε πολύ καλά. 5 1
anax111 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 7 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Ίσως θα έπρεπε...λόγω bowling Βάζω την απάντηση σε spoiler γιατί είναι εκτός θεάματος. Spoiler Σωστή η διόρθωσή σου. Το έγραψα λάθος. Αλλά όχι δεν θα έπρεπε και δεν χρειαζόταν. Τα παιδιά τότε μεγαλώναμε φυσιολογικά, παίζαμε στις αλάνες, μαθαίναμε να παίζουμε σαν ομάδα, να σεβόμαστε τα όρια του άλλου, μαθαίναμε τα δικά μας όρια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μας, μαθαίναμε να νικάμε, να χάνουμε, να συγχωρούμε, ακόμα και να μαλώνουμε στα σωστά όρια. Μάθαινες με ποιους ταίριαζες, με ποιους όχι, σε ποιον μπορείς να βασιστείς και ποιον να αποφεύγεις, μάθαινες ότι ο άλλος έχει δικαίωμα να μην σε γουστάρει και ότι δεν θα σε χειροκροτούν όλοι ακόμα και αν το αξίζεις. Ουσιαστικά μάθαινες όλη την κοινωνία στις αλάνες. Τώρα τα παιδιά μεγαλώνουν σαν βλαμμένα μόνα τους σε μια οθόνη μπροστά . Σε όσους ψυχολόγους και να τα πας, πάλι βλαμμένα θα είναι. Σίγουρα βοηθούν οι ψυχολόγοι, δεν το αμφισβητώ, αλλά πληρώνεις ένα σωρό λεφτά για να μάθει το παιδί βασικά μαθήματα ζωής που εμείς τα μαθαίναμε παίζοντας με τα άλλα παιδιά στις αλάνες από 9-10 χρονών. Τώρα βέβαια θα μου πεις έχουν αλλάξει οι εποχές. Ούτε παιδιά δεν υπάρχουν πλέον, ποιο πολλά είναι τα σκυλιά! Τότε και να καθυστερούσαμε λίγο να γυρίσουμε σπίτι δεν έτρεχε και τίποτα, έβγαινε η μάνα φώναζε λίγο, σε έβρισκε, σου τραβούσε και μια μπάτσα γιατί δεν ήρθες νωρίς και δεν έτρεχε και τίποτα. Τώρα χάνεις το παιδί από τα μάτια σου και τρέμεις μην το έχει αρπάξει κανένας ανώμαλος και με όλα όσα γίνονται δεν μπορείς να αφήσεις παιδιά να παίξουν έξω χωρίς επίβλεψη. Sc@t@ έχει γίνει η κοινωνία.
panther_512 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Jts said: Καλά ότι είχε πέσει review bombing κάνει μπαπ, αλλά και με την σειρά να συγκρίνεις η τόσο μεγάλη διαφορά με το πρώτο παιχνίδι δεν εξηγείται αλλιώς. Η σειρά δεν έχει τόσο μεγάλη πτώση συγκριτικά και σκέψου το part 2 είχε καλύτερο gameplay. 7.6 έχει μέσο όρο στο imdb η δεύτερη σεζόν, από 8,7. Έχω καιρό να ασχοληθώ με imdb να σου πώ την αλήθεια, αλλά ας το δούμε και εκεί. Εγώ βλέπω imdb σεζόν δύο 4 επεισόδια με ratings 7.4 - 9.3 - 7.2 - 6.9 Και φαντάζομαι γιατί το 2ο επεισόδιο πήγε εκεί ψηλά, χωρίς να το έχω δεί κάν. Σεζόν 1 είχες 9,1 - 8,1 - 8,3 - 9,4 - 8,8 - 7,3 - 9,3 - 9 H AI πάντως συμφωνεί μαζί μου όταν της ζητώ να κάνει σύγκριση μεταξύ των βαθμολογιών S1 και S2 και να μου δώσει τα insights της: Spoiler Season 1 had consistently high ratings, with most episodes scoring above 8.0, and standout episodes like Episode 5 ("Endure and Survive") reaching 9.4/10. Season 2 has a more mixed reception, with Episode 2 ("Through the Valley") being the highest-rated at 9.3/10, but other episodes scoring lower, particularly Episode 4 ("Day One") at 6.9/10. Season 2 appears to be more divisive, possibly due to shifts in storytelling, character development, or pacing. The lower ratings for some episodes suggest that audiences may not be as engaged as they were in Season 1. Season 1 maintained a strong narrative arc, with a steady buildup leading to a powerful finale. Season 2, on the other hand, seems to be struggling with consistency. Δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό ότι σε πολύ κόσμο που του άρεσε το πρώτο παιχνίδι και η πρώτη σεζόν, δεν τους αρέσει το δεύτερο μέρος. Εμένα ο πατέρας μου, που τερμάτισε το 2ο μέρος στα 67 του, και το ξαναέπαιξε ξανά και ξανά από τότε, το έχει λατρέψει. ΟΚ, δεν μπορώ να τον καταλάβω γιατί του άρεσε τόσο πολύ, αλλά το αποδέχομαι. Επεξ/σία 14 Μαϊου από panther_512 1
Jts Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panther_512 είπε Έχω καιρό να ασχοληθώ με imdb να σου πώ την αλήθεια, αλλά ας το δούμε και εκεί. Εγώ βλέπω imdb σεζόν δύο 4 επεισόδια με ratings 7.4 - 9.3 - 7.2 - 6.9 Και φαντάζομαι γιατί το 2ο επεισόδιο πήγε εκεί ψηλά, χωρίς να το έχω δεί κάν. Σεζόν 1 είχες 9,1 - 8,1 - 8,3 - 9,4 - 8,8 - 7,3 - 9,3 - 9 H AI πάντως συμφωνεί μαζί μου όταν της ζητώ να κάνει σύγκριση μεταξύ των βαθμολογιών S1 και S2 και να μου δώσει τα insights της: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Season 1 had consistently high ratings, with most episodes scoring above 8.0, and standout episodes like Episode 5 ("Endure and Survive") reaching 9.4/10. Season 2 has a more mixed reception, with Episode 2 ("Through the Valley") being the highest-rated at 9.3/10, but other episodes scoring lower, particularly Episode 4 ("Day One") at 6.9/10. Season 2 appears to be more divisive, possibly due to shifts in storytelling, character development, or pacing. The lower ratings for some episodes suggest that audiences may not be as engaged as they were in Season 1. Season 1 maintained a strong narrative arc, with a steady buildup leading to a powerful finale. Season 2, on the other hand, seems to be struggling with consistency. Δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό ότι σε πολύ κόσμο που του άρεσε το πρώτο παιχνίδι και η πρώτη σεζόν, δεν τους αρέσει το δεύτερο μέρος. Εμένα ο πατέρας μου, που τερμάτισε το 2ο μέρος στα 67 του, και το ξαναέπαιξε ξανά και ξανά από τότε, το έχει λατρέψει. ΟΚ, δεν μπορώ να τον καταλάβω γιατί του άρεσε τόσο πολύ, αλλά το αποδέχομαι. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι το δεύτερο μέρος δεν έχει σταθερότητα, συνοχή ίσως εκτός από το τελευταίο κεφάλαιο. Απλά είναι πιο πολύπλοκο, άσχετα αν το αποτέλεσμα δίχασε τον κόσμο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπεσε review bombing στο part 2 game όταν έχει 5.8 rating Επεξ/σία 14 Μαϊου από Jts
manolis940 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Έχω καιρό να ασχοληθώ με imdb να σου πώ την αλήθεια, αλλά ας το δούμε και εκεί. Εγώ βλέπω imdb σεζόν δύο 4 επεισόδια με ratings 7.4 - 9.3 - 7.2 - 6.9 Και φαντάζομαι γιατί το 2ο επεισόδιο πήγε εκεί ψηλά, χωρίς να το έχω δεί κάν. Σεζόν 1 είχες 9,1 - 8,1 - 8,3 - 9,4 - 8,8 - 7,3 - 9,3 - 9 H AI πάντως συμφωνεί μαζί μου όταν της ζητώ να κάνει σύγκριση μεταξύ των βαθμολογιών S1 και S2 και να μου δώσει τα insights της: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Season 1 had consistently high ratings, with most episodes scoring above 8.0, and standout episodes like Episode 5 ("Endure and Survive") reaching 9.4/10. Season 2 has a more mixed reception, with Episode 2 ("Through the Valley") being the highest-rated at 9.3/10, but other episodes scoring lower, particularly Episode 4 ("Day One") at 6.9/10. Season 2 appears to be more divisive, possibly due to shifts in storytelling, character development, or pacing. The lower ratings for some episodes suggest that audiences may not be as engaged as they were in Season 1. Season 1 maintained a strong narrative arc, with a steady buildup leading to a powerful finale. Season 2, on the other hand, seems to be struggling with consistency. Δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό ότι σε πολύ κόσμο που του άρεσε το πρώτο παιχνίδι και η πρώτη σεζόν, δεν τους αρέσει το δεύτερο μέρος. Εμένα ο πατέρας μου, που τερμάτισε το 2ο μέρος στα 67 του, και το ξαναέπαιξε ξανά και ξανά από τότε, το έχει λατρέψει. ΟΚ, δεν μπορώ να τον καταλάβω γιατί του άρεσε τόσο πολύ, αλλά το αποδέχομαι. Να σου πω τι πιστεύω; Ότι για να εκτιμήσεις το δεύτερο μέρος όντως πρέπει να είσαι κάποιας ηλικίας και όντως πρέπει να έχεις ωριμάσει αρκετά μέσα σου για να αποδεχθείς ότι στην ζωή συμβαίνουν και άσχημα πράγματα. Όχι μόνο σε τρίτους αλλά και σε ανθρώπους αγαπάμε. Πολλούς τους πλήγωσε δικαίως το δεύτερο μέρος γιατί ίσως να ήρθαν σε αυτή την κατάσταση για πρώτη φορά και αυτό δείχνει και μια μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού, το ότι ένας απ' τους κεντρικούς χαρακτήρες έχει γίνει τόσο πολύ αγαπητός. Έτσι το παράτησαν και έβγαλαν το μίσος τους σε αυτό. Στην άλλη πλευρά που λάτρεψαν το 2ο μέρος μάλλον είτε έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, είναι πιο σκληροί χαρακτήρες πάντως σίγουρα πάλι αγάπησαν τον ίδιο χαρακτήρα αλλά μπόρεσαν να δεχθούν την απώλεια του το κατάπιαν και πήγαν παραπάνω. Ίσως επίσης να μπόρεσαν να ταυτιστούν περισσότερο με τους άλλους χαρακτήρες γιατί καταλαβαίνουν περισσότερο το πως νιώθουν. Γενικά τα αναφέρω τα παραπάνω καθώς ακόμη δεν έχω ξεκινήσει το 2ο μέρος της σειράς για να μπορέσω να κάνω πιο ειδικές παρατηρήσεις. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Για μένα η συγκλονιστικότερη σκηνή παραμένει αυτή του 2ου επεισοδίου του 1ου κύκλου με την καθώς πρέπει καθηγήτρια μυκητολογίας στην Ινδονησία, έχοντας προσαχθεί από το στρατό και έχοντας μάθει την εξέλιξη καταλαβαίνει ότι είναι game over και ο αξιωματικός την κοιτάει με τρόμο όταν του λέει ότι η μόνη λύση είναι να βομβαρδίσουν όλη την Τζακάρτα και να μην αφήσουν κανένα ζωντανό 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Επειδη εχω δει μονο την 1η σεζον, και προφανως δεν εχω διαβασει ολο το θεμα αλλα μονο τις 3-4 τελευταιες σελιδες, ας πω και γω την αποψη μου. Για μενα ο Πασκαλ ειναι πολυ κοντα σε αυτο που ηθελα να δω. Το προβλημα μου ειναι η Ελλη. Δεν εχει να κανει με θεμα ομορφιας το ξεκαθαριζω αυτο. Εχοντας την εικονα της Ελλη στο μυαλο μας απο το παιχνιδι, θεωρω οτι θα επρεπε η ηθοποιος που θα επιλεχτει να ειναι πιο κοντα εμφανισιακα (πχ η Kaitlyn Dever θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη, οπως και η ηθοποιος που εγινε αντρας - μου διαφευγει το ονομα της/του). Αφου λοιπον αποφασιζεις να πας με μια ηθοποιο που δεν μοιζει εμφανισιακα, θα πρεπει να κανει ολα τα υπολοιπα τελεια. Η κοπελα δεν εχει ουτε τις εκφρασεις ουτε σου βγαζει τα συναισθηματα που σου εβγαζε η Ελλη στο παιχνιδι. Επισης θεωρω οτι το 2ο παιχνιδι χαντακωθηκε πολυ απο την τροπη που πηρε η ιστορια, και ειναι κριμα γιατι σε γραφικα, χειρισμο κτλ το απολαυσα. 1
panther_512 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, manolis940 said: Να σου πω τι πιστεύω; Ότι για να εκτιμήσεις το δεύτερο μέρος όντως πρέπει να είσαι κάποιας ηλικίας και όντως πρέπει να έχεις ωριμάσει αρκετά μέσα σου για να αποδεχθείς ότι στην ζωή συμβαίνουν και άσχημα πράγματα. Όχι μόνο σε τρίτους αλλά και σε ανθρώπους αγαπάμε. Πολλούς τους πλήγωσε δικαίως το δεύτερο μέρος................. Όχι, διαφωνώ. Το στύλ του 2ου μέρους το έχω ξαναδεί τη δεκαετία του 80 στις VHS κασσέτες με τούρκικες δραματικές ταινίες, με τις οποίες είχε εθισμό η babysitter μου. Καταστάσεις μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα. Forced καταστάσεις για να προκαλέσει συναίσθημα. Τέλος πάντων, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Για μένα το TLOUs 2 είναι το αντίστοιχο του Joker Folie a Deux. Ένα sequel που ξεφεύγει από το πρώτο μέρος σε τέτοιο βαθμό, που δυσαρεστεί μέρος του fanbase. Ξέρω γώ, όπως το Prince of Persia Sands of Time που ήταν τόσο όμορφο παιχνίδι και μετά πήγαμε στο Warrior Within, που ήταν τελείως διαφορετικό ύφος. Το παράτησα στην πρώτη ώρα. Επεξ/σία 14 Μαϊου από panther_512 2
Babis_allos Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Δεν έχω ακολουθήσει το thread, αλλά θα γράψω τις σκέψεις μου. Καταρχάς να αναφέρω ότι είμαι από αυτούς που λάτρεψαν το δεύτερο παιχνίδι. Ναί, το πρόβλημά μου είναι κυρίως με την Έλλη. Αλλά βγάλτε τελείως το θέμα εμφάνισης από την εξίσωση προς το παρόν. Ναί δεν μοιάζει με την Έλλη του παιχνιδιού yada yada yada. Θα μ' άρεσε αν έμοιαζε γιατί ό,τι πιο κοντινό τόσο καλύτερο αλλά whatever, ας το παραμερίσουμε αυτό. Η Μπέλλα ηταν πολύ καλή για την πρώτη σεζόν αλλά είναι πολύ κακή για το δεύτερο μέρος. Δεν μ' αρέσει γενικά όταν αλλάζουν ηθοποιούς για κάποιο ρόλο, αλλά μακάρι να την είχαν αλλάξει. Αλλά φταίει και το σενάριο. Spoiler Η σειρά γενικότερα κάνει κάποια πράγματα πάρα πολύ καλά, έχει κάποιες πολύ ωραίες προσθήκες, και μετά έχεις το κομμάτι Ellie/Dina το οποίο είναι κατακρεουργημένο τελείως. Στο επεισόδιο 4 ηταν λες και βρίσκονταν σε road trip, λες και έβλεπες teen movie. Ο χαρακτήρας της Ελλης δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. Στο παιχνίδι είναι hateful, revenge driven, obsessed me revenge, δεν κρατιέται με τίποτα, τα παίρνει στο κρανίο όταν μαθαίνει ότι η Ντίνα είναι έγκυος και γίνεται jeopardized το revenge mission. Στην σειρά είναι λες και πήγαν πενταήμερη να περάσουν όμορφα κι έχει ξεχάσει ότι είναι εκεί για να τους ξεπαστρέψει όλους, διψασμένη για βία και εκδίκηση. Και πάμε στο επεισόδιο 5, που είναι λες και η Ντίνα την πείθει να συνεχίσει το ταξίδι, λες και η Ντίνα είναι η διψασμένη για εκδίκηση. Βάλε μέσα και το ότι η Έλλη παρουσιάζεται ως χαζή που δεν μπορεί να διαβάσει ούτε ένα χάρτη ενώ πετάει αστειάκια την ώρα που η Ντίνα ετοιμάζει το σχέδιο. Γενικά χτίσανε την Ντίνα παίρνοντας απ την Έλλη. Ωραίο να χτιστεί η Ντίνα, αλλά όχι κατακρεουργώντας την Έλλη. Είναι πραγματικά λες και πρωταγωνιστρια του mission είναι η Ντίνα... Το βλέπω μόνο ως παρωδία αυτό το κομμάτι πλέον, ειλικρινά. O δεύτερος χαρακτήρας που ρίχνουν είναι ο Τομυ, ο οποίος στο παιχνίδι φεύγει για εκδίκηση πριν από την Έλλη, ενώ τώρα απλά τους ακολουθεί να τους μαζέψει. Αλλα οκ, το screentime είναι μικρό οπότε προς το παρόν δεν με πολυένοιαξε. Κάποια άλλα πραγματα κατα τ' άλλα είναι πολύ ωραία. Τα πρώτα δυο επεισόδια (παρά το ότι αποκαλύφθηκε κατευθείαν το motivation της Abby, το οποίο το καταλαβαίνω αλλά προτιμούσα το μυστήριο στο παιχνίδι) ήταν πολύ καλά. Το Jackson fight, ωραίο addition. Η παρουσίαση WLF/Scars, πολύ καλή. Τα spores όπως τελικά τα εισήγαν αργά, αλλά πολύ ωραία, και η αρχή του επεισοδίου και το τέλος. Γενικά το μεγαλύτερο κομμάτι του σόου έχει πολύ καλή εισαγωγή και είναι λες και το κομμάτι Ελλη/Ντίνα το έγραψε διαφορετικός άνθρωπος, για διαφορετικό σόου. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί προσωπικά αυτό το κομμάτι, επειδή είναι το πιο σημαντικό και αυτό που κανονικά κινεί όλη την ιστορία, το καταστρέφει εν τέλη ολόκληρο. Η ηθοποιός δεν πείθει στην ερμηνεία ούτε με τις εκφράσεις της ούτε με το σώμα της, ούτε με τις κινήσεις της, δεν πείθει γενικά καθόλου. Και ούτε το σενάριο δεν πείθει. Αυτή η Έλλη δεν είναι η Έλλη και χωρίς την Έλλη η ιστορία δεν κινείται. 6
icenex Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, Babis_allos είπε Δεν έχω ακολουθήσει το thread, αλλά θα γράψω τις σκέψεις μου. Καταρχάς να αναφέρω ότι είμαι από αυτούς που λάτρεψαν το δεύτερο παιχνίδι. Ναί, το πρόβλημά μου είναι κυρίως με την Έλλη. Αλλά βγάλτε τελείως το θέμα εμφάνισης από την εξίσωση προς το παρόν. Ναί δεν μοιάζει με την Έλλη του παιχνιδιού yada yada yada. Θα μ' άρεσε αν έμοιαζε γιατί ό,τι πιο κοντινό τόσο καλύτερο αλλά whatever, ας το παραμερίσουμε αυτό. Η Μπέλλα ηταν πολύ καλή για την πρώτη σεζόν αλλά είναι πολύ κακή για το δεύτερο μέρος. Δεν μ' αρέσει γενικά όταν αλλάζουν ηθοποιούς για κάποιο ρόλο, αλλά μακάρι να την είχαν αλλάξει. Αλλά φταίει και το σενάριο. Απόκρυψη περιεχομένων Η σειρά γενικότερα κάνει κάποια πράγματα πάρα πολύ καλά, έχει κάποιες πολύ ωραίες προσθήκες, και μετά έχεις το κομμάτι Ellie/Dina το οποίο είναι κατακρεουργημένο τελείως. Στο επεισόδιο 4 ηταν λες και βρίσκονταν σε road trip, λες και έβλεπες teen movie. Ο χαρακτήρας της Ελλης δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. Στο παιχνίδι είναι hateful, revenge driven, obsessed me revenge, δεν κρατιέται με τίποτα, τα παίρνει στο κρανίο όταν μαθαίνει ότι η Ντίνα είναι έγκυος και γίνεται jeopardized το revenge mission. Στην σειρά είναι λες και πήγαν πενταήμερη να περάσουν όμορφα κι έχει ξεχάσει ότι είναι εκεί για να τους ξεπαστρέψει όλους, διψασμένη για βία και εκδίκηση. Και πάμε στο επεισόδιο 5, που είναι λες και η Ντίνα την πείθει να συνεχίσει το ταξίδι, λες και η Ντίνα είναι η διψασμένη για εκδίκηση. Βάλε μέσα και το ότι η Έλλη παρουσιάζεται ως χαζή που δεν μπορεί να διαβάσει ούτε ένα χάρτη ενώ πετάει αστειάκια την ώρα που η Ντίνα ετοιμάζει το σχέδιο. Γενικά χτίσανε την Ντίνα παίρνοντας απ την Έλλη. Ωραίο να χτιστεί η Ντίνα, αλλά όχι κατακρεουργώντας την Έλλη. Είναι πραγματικά λες και πρωταγωνιστρια του mission είναι η Ντίνα... Το βλέπω μόνο ως παρωδία αυτό το κομμάτι πλέον, ειλικρινά. O δεύτερος χαρακτήρας που ρίχνουν είναι ο Τομυ, ο οποίος στο παιχνίδι φεύγει για εκδίκηση πριν από την Έλλη, ενώ τώρα απλά τους ακολουθεί να τους μαζέψει. Αλλα οκ, το screentime είναι μικρό οπότε προς το παρόν δεν με πολυένοιαξε. Κάποια άλλα πραγματα κατα τ' άλλα είναι πολύ ωραία. Τα πρώτα δυο επεισόδια (παρά το ότι αποκαλύφθηκε κατευθείαν το motivation της Abby, το οποίο το καταλαβαίνω αλλά προτιμούσα το μυστήριο στο παιχνίδι) ήταν πολύ καλά. Το Jackson fight, ωραίο addition. Η παρουσίαση WLF/Scars, πολύ καλή. Τα spores όπως τελικά τα εισήγαν αργά, αλλά πολύ ωραία, και η αρχή του επεισοδίου και το τέλος. Γενικά το μεγαλύτερο κομμάτι του σόου έχει πολύ καλή εισαγωγή και είναι λες και το κομμάτι Ελλη/Ντίνα το έγραψε διαφορετικός άνθρωπος, για διαφορετικό σόου. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί προσωπικά αυτό το κομμάτι, επειδή είναι το πιο σημαντικό και αυτό που κανονικά κινεί όλη την ιστορία, το καταστρέφει εν τέλη ολόκληρο. Η ηθοποιός δεν πείθει στην ερμηνεία ούτε με τις εκφράσεις της ούτε με το σώμα της, ούτε με τις κινήσεις της, δεν πείθει γενικά καθόλου. Και ούτε το σενάριο δεν πείθει. Αυτή η Έλλη δεν είναι η Έλλη και χωρίς την Έλλη η ιστορία δεν κινείται. Χωρις υπερβολη ειναι ακριβως οι σκεψεις μου και οτι ηθελα να γραψω απο θετικα/αρνητικα και γενικοτερα τις εντυπωσεις μου. Χθες ειδα το 5ο επεισοδιο και γελαγα και λεω μα καλα πως εχουν ευνουχησει ετσι την Ελι τι φαση αφου ειπε οτι θα γινει πατερας... Περα απο την πλακα παροτι εμενα το δευτερο παιχνιδι με χαλασε με την τροπη που πηρε η ιστορια παρολα τα στραβα της ιστοριας (στα δικα μου ματια παντα), εκανε καποια σωστα πραγματα και βλεπουμε στην σειρα αυτα τα σωστα πραγματα να μην τα κανουν. Ειναι να απορεις ωρες ωρες τι εχουν στο κεφαλι τους ολοι αυτοι που σκεφτονται το σεναριο κ την σκηνοθεσια. 1
manolis940 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Τέλος πάντων, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Για μένα το TLOUs 2 είναι το αντίστοιχο του Joker Folie a Deux. Εεεεε όχι και τόσο χάλια ... 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Ξέρω γώ, όπως το Prince of Persia Sands of Time που ήταν τόσο όμορφο παιχνίδι και μετά πήγαμε στο Warrior Within, που ήταν τελείως διαφορετικό ύφος. Το παράτησα στην πρώτη ώρα. Μμμμμ εδώ εντάξει ναι θα το δεχτώ. Τι παιχνιδάρα το the sands of time; ❤ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα