Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, lucanis είπε

@GhostRiderLSOV Τι να σου πω δεν ξέρω.
Οπως είπα και πριν δεν έχω παίξει το παιχνίδι.

Απλά λέω ότι συνήθως τελειώνουν έτσι επεισόδια/σαιζόν/κεφάλαια και στο μετά γίνεται κάτι άλλο εκτός από αυτό που φαίνεται.

Το χειρότερο βέβαια το είχα δει σε ένα anime, που άλλαξε τελείως η τελευταία σκηνή, αλλά off-topic. :D

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι άρα δεν μπορώ να κρίνω αν ακολουθεί τα γεγονότα ή δείχνει/δεν δείχνει πράγματα σημαντικά του παιχνιδιού.

Προσωπικά μια χαρά με κράτησε. Άνετα βλέπω κανά 2-3 σεζόν ακόμα.

(θεωρώ πως ότι γράφω παρακάτω δεν είναι σποιλερ, γι' αυτό και δεν τα βάζω σε σπόιλερ..)

Προφανώς υπάρχουν σεναριακές ευκολίες και κανά 2 πραγματάκια που θα μπορούσαν να τα χειριστούν καλύτερα αλλά οκ. Δεν χάλασε ο κόσμος.

Σίγουρα 2ο και 6ο είναι από τα κορυφαία(αν όχι τα κορυφαία) της 2ης σεζόν. Βέβαια έστω και αν ξέφευγε από την ροή του παιχνιδιού(σύμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ στις τελευταίες 2-3 σελίδες!) ίσως το 6ο θα μπορούσε να προβληθεί αρκετά νωρίτερα.

Τι θα ήθελα παραπάνω; 2 επεισόδια ακόμα στην σεζόν 2. Για 2 χρόνια παραγωγή μου φαίνονται πολύ λίγα τα 7 επεισόδια!

Ίσως το 1 από τα 2 να ήταν με tommy-jesse κάπου εκεί στο 7ο.

Και ίσως ένα -ναι μεν λίγο φιλερ- με την φάση των "αντιπάλων" γενικότερα και τους σκινχεντς. Mάλλον αυτό είναι μία άλλη τεράστια ιστορία και ίσως ξεφεύγει υπερβολικά πολύ.

Για την Abby δεν θα γράψω αφού μάλλον η σεζόν 3 είναι η δική της ιστορία απ' ότι καταλαβαίνω.

Τέλος πάντων υπομονή μέχρι το 2027. :P :P :P 

Επεξ/σία από Pansp32
Δημοσ.

Έχω παίξει και τα 2 παιχνίδια. Η πρώτη σεζόν είναι αριστούργημα και άκρως κινηματογραφική. Η δεύτερη μου φάνηκε λίγο "μαζικής παραγωγής". Σαν να μην είχε την αγάπη και την λεπτομέρεια της πρώτης. 

Η 3η σεζόν σίγουρα θα έχει Abby τις μέρες στο Seattle. Η 4η που ΙΣΩΣ γίνει ελπίζω να έχει την ιστορία του last of us 3 (αποκλείεται να μη βγάλουν ένα τρίτο παιχνίδι). 

• Super Moderators
Δημοσ.

Οκ το τελείωσα και εγώ. Σαφώς ο πρώτος κύκλος ήταν καλύτερος αλλά και ο δεύτερος μια χαρά για να περάσεις μερικές ώρες.

Η διαφωνία μου με αυτές τις σειρές είναι πως στις κόβουν πάνω σε κάτι σημαντικό με μια σκηνή γεμάτη σασπένς ...και μετά πρέπει να περιμένεις έως και 2 χρόνια για να δεις τη συνέχεια... Good Wines δηλαδή! 😕 

• Like 2
Δημοσ.
56 minutes ago, billdanos said:

Οκ το τελείωσα και εγώ. Σαφώς ο πρώτος κύκλος ήταν καλύτερος αλλά και ο δεύτερος μια χαρά για να περάσεις μερικές ώρες.

Η διαφωνία μου με αυτές τις σειρές είναι πως στις κόβουν πάνω σε κάτι σημαντικό με μια σκηνή γεμάτη σασπένς ...και μετά πρέπει να περιμένεις έως και 2 χρόνια για να δεις τη συνέχεια... Good Wines δηλαδή! 😕 

Και αυτό, αν δεν ακυρωθεί η σειρά.
Έχει γίνει πολύ της μόδας αυτό. Βγάζουμε 500.135 χιλιάδες σειρές και προχωράμε 2η σαιζόν (για πιο πέρα, το συζητάμε αργότερα) μόνο όσες πετύχουν.
Και μένουν ένα σωρό πελάτες χρήστες τηλεθεατές στην άκρη του σεναριακού γκρεμού.
Άι σιχτίρ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, csontheline είπε

Και αυτό, αν δεν ακυρωθεί η σειρά.
Έχει γίνει πολύ της μόδας αυτό. Βγάζουμε 500.135 χιλιάδες σειρές και προχωράμε 2η σαιζόν (για πιο πέρα, το συζητάμε αργότερα) μόνο όσες πετύχουν.
Και μένουν ένα σωρό πελάτες χρήστες τηλεθεατές στην άκρη του σεναριακού γκρεμού.
Άι σιχτίρ!

Από όσο γνωρίζω για τα επόμενα 7 επεισόδια έχει πάρει το οκ από την αρχή του δεύτερου κύκλου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από όσο γνωρίζω για τα επόμενα 7 επεισόδια έχει πάρει το οκ από την αρχή του δεύτερου κύκλου. 

Αν δεν το τελειώσουν στην 3η, η 4η μπορεί άνετα να κοπεί μετά πάντως. Εκτός αν πάει καλά.

Δεν είναι ότι θα χάσουμε και πολλά βέβαια αν ακολουθήσουν το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού.

Εδώ κόπηκε το wheel of time, που βελτιωνόταν.. Αν και η HBO δεν ακυρώνει τόσο συχνά, αλλά και πάλι.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.

Δεν θα συνεχίσει μετά την 4η σύμφωνα με τον Μαζίν. Θα έχει παρόμοιο 'τέλος' με τα παιχνίδια. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jts είπε

Αν δεν το τελειώσουν στην 3η, η 4η μπορεί άνετα να κοπεί μετά πάντως. Εκτός αν πάει καλά.

Δεν είναι ότι θα χάσουμε και πολλά βέβαια αν ακολουθήσουν το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού.

Εδώ κόπηκε το wheel of time, που βελτιωνόταν.. Αν και η HBO δεν ακυρώνει τόσο συχνά, αλλά και πάλι.

Η 4η θα είναι και η πιο σεναριακά ελεύθερη, από άποψη ότι είναι πολύ μικρό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά μπορεί άνετα να χτιστεί ολόκληρη σεζόν κάνοντας το κομμάτι expand. Και πιστεύω θα είναι και καλό να το κάνουν γιατί στο παιχνίδι φαντάζομαι για λόγους budget/deadlines το συγκεκριμένο κομμάτι πήγε σφαίρα. Αλλά θα μπορούσε όντως και άκυρα να ακυρωθεί. 

Για το αν μια σειρά ακυρώνεται ή όχι το μόνο που παίζει ρόλο είναι τα λεφτά. Και στην συγκεκριμένη δε νομίζω ότι έχουν χαμηλό viewership. Οκ, είναι και τρελό budget οπότε δεν μπορεί να κριθεί ως η οποιαδήποτε σειρά αλλά άλλες κι άλλες δεν έχουν ακυρωθεί. Αυτή love it or hate it εμπορικά πάει καλά. 

Πολύ με ενοχλεί που σε ένα απ τα αγαπημένα μου παιχνίδια, που ηταν love it or hate it ούτως η άλλως, κάνανε τόσα λάθη που το έχουν κάνει πλέον διπλό love it or hate it. Το πρώτο λόγω του προυπάρχοντος σεναρίου και το δεύτερο από τις κακές επιλογές τους, ειδικά με τον χαρακτήρα της Ellie, ο οποίος για πρώτη φορά φαίνεται να μπαίνει εντός κλίματος στο τελευταίο επεισόδιο. Επεισόδια 3-4-5 ηταν τελείως εκτός θέματος σεναριακά και υποκριτικά η Ελλη, ενώ κάποια άλλα πράγματα είχαν μεταφερθεί πολύ καλά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Babis_allos είπε

Η 4η θα είναι και η πιο σεναριακά ελεύθερη, από άποψη ότι είναι πολύ μικρό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά μπορεί άνετα να χτιστεί ολόκληρη σεζόν κάνοντας το κομμάτι expand. Και πιστεύω θα είναι και καλό να το κάνουν γιατί στο παιχνίδι φαντάζομαι για λόγους budget/deadlines το συγκεκριμένο κομμάτι πήγε σφαίρα. Αλλά θα μπορούσε όντως και άκυρα να ακυρωθεί. 

Για το αν μια σειρά ακυρώνεται ή όχι το μόνο που παίζει ρόλο είναι τα λεφτά. Και στην συγκεκριμένη δε νομίζω ότι έχουν χαμηλό viewership. Οκ, είναι και τρελό budget οπότε δεν μπορεί να κριθεί ως η οποιαδήποτε σειρά αλλά άλλες κι άλλες δεν έχουν ακυρωθεί. Αυτή love it or hate it εμπορικά πάει καλά. 

Πολύ με ενοχλεί που σε ένα απ τα αγαπημένα μου παιχνίδια, που ηταν love it or hate it ούτως η άλλως, κάνανε τόσα λάθη που το έχουν κάνει πλέον διπλό love it or hate it. Το πρώτο λόγω του προυπάρχοντος σεναρίου και το δεύτερο από τις κακές επιλογές τους, ειδικά με τον χαρακτήρα της Ellie, ο οποίος για πρώτη φορά φαίνεται να μπαίνει εντός κλίματος στο τελευταίο επεισόδιο. Επεισόδια 3-4-5 ηταν τελείως εκτός θέματος σεναριακά και υποκριτικά η Ελλη, ενώ κάποια άλλα πράγματα είχαν μεταφερθεί πολύ καλά. 

Έπεσε η τηλεθέαση όμως στην δεύτερη σεζόν και ίσως πέσει κι άλλο στην 3η. Βέβαια θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη από την 2η γιατί μέχρι στιγμής το κομμάτι WLF-Seraphites μου άρεσε, αλλά θα δείξει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jts είπε

Έπεσε η τηλεθέαση όμως στην δεύτερη σεζόν και ίσως πέσει κι άλλο στην 3η. Βέβαια θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη από την 2η γιατί μέχρι στιγμής το κομμάτι WLF-Seraphites μου άρεσε, αλλά θα δείξει.

Σχεδόν ο,τι έχουν κάνει πέρα από Ελλη/Ντίνα είναι καλό, οπότε πραγματικά πιστεύω ότι εκείνο το κομμάτι θα είναι πολύ δυνατό.

Spoiler

Ήδη το πλάνο που έδειχνε τους ουρανοξύστες με την "γέφυρα", το όλο war zone μεταξύ τους, και η ηθοποιός που παίζει την Άμπη (όχι σε όγκο βέβαια :D). Γενικότερα το κομμάτι Αμπη έχει πολύ περισσότερο ζουμί και η ιστορία της (αν ξεπεράσεις το τι έκανε) είναι πιο ενδιαφέρουσα.

Και το γνωστό 'boat scene' ίσως να μην είναι τόσο cringe όταν δεν είναι λες και είναι δυό άντρες. 

Επίσης, γενικότερα το παιχνίδι και η σειρά χτυπάνε αλλώς. Στο παιχνίδι είσαι ο Τζόελ. Μετά είσαι η Έλλη. Έχεις δεθεί μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού, πολλά μικρά αστειάκια και dialogues εδώ κι εκεί. Δεν γίνεται να αποδοθεί αυτό σε σειρά, ειδικά όταν παιρνάνε πολλά χρόνια μεταξύ τους, και ειδικά όταν η ηθοποιός που παίζει την Έλλη δεν αρέσει τόσο στον κόσμο. Νομίζω στη σειρά (και με μεγάλο διάστημα μέχρι την επόμενη σεζόν) πιο εύκολα θα χωνέψει κάποιος την ιστορία της Αμπυ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Χαλαρά πάει για ακύρωση.

‘The Last of Us’ Season 2 Finale Viewership Down 55% From Season 1

Τον πολεμάει το σύστημα τον Neil. Μεγάλος δημιουργός με όραμα. Ενωτική μορφή. Παρακάτω ένα random κράξιμο που είχε ρίξει στον Kojima ο κατσαπλιάς.

Spoiler

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμφανίστηκε για λίγο στο τέλος η ...

Spoiler

Kaitlyn Dever

και έσωσε υποκριτικά τα πράγματα, πάλι! 

Spoiler

Απευθείας γέμισε υποκριτικά τον χώρο.

Δηλαδή έχουμε μια ηθοποιό όπου με την βαρύτητα της ερμηνείας της αντισταθμίζει τον μεγαλύτερο "όγκο" του χαρακτήρα στο παιχνίδι, όχι μόνο στέκεται ισάξια απέναντι στην αρχική παρουσίαση αυτού, αλλά τον εξελίσσει και προσωπικά μαρεσει περισσότερο η τηλεοπτική Abby, με κάνει να θέλω να δω το ποια είναι και ποιο το backstory της. Τα λεγα γω, είναι δυνατή ηθοποιός και θα εκπλήξει ευχάριστα, παρότι ο χαρακτήρας που υποδύεται δεν αρέσει σε αρκετούς.

Απεναντίας στα επεισόδια που η Ramsey είναι η ενήλικη Ellie, το παρουσιαστικό, η εμφάνιση δεν συνάδει πάντα με τις πράξεις ή το όλο θέμα που αναπτύσσεται στο 2ο παιχνίδι. Μου δίνει την εντύπωση ενός μικρομεγαλου παιδιού που απλά έχει νεύρα και τρέχει σαν το χαζό να " εκδικηθεί " χωρίς σχέδιο, χωρίς τίποτα.

Στα της σεζόν, τα καλύτερα επεισόδια ήταν τα 2, 6,* (τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελευταίου επεισοδίου) - και κάποια στιγμιότυπα στα άλλα.

* κι όχι επειδή ήταν ο Τζόελ σ' αυτά. 

Τρομερά πλάνα - metapocalyptic συνθήκες/περιβάλλοντα (στο 7ο με την καταρρακτώδη βροχή ειδικά!) - κατά τα άλλα και η χρωματική παλέτα ήταν spot on (νταξει σ' αυτό είναι εγγύηση το HBO).

Έως τώρα το revenge plot δείχνει να μην μπορεί να το στηρίξει καλά η Ramsey. Πιο πολύ σε πείθει η άλλη δηλαδή. Καλα που υπήρχαν και κάτι plot holes γερά στο τελευταίο (και στο game παίζουν τέτοια, αλλά κάνε μια αλλαγή κάπως) κι επίσης η ροή ήταν σαν " να τα μαζεύουμε για την 3η τα λέμε σε 2 χρόνια μην φύγετε ". Ίσως να είχαμε απλά περισσότερα επεισόδια εδώ πχ 10 και να μην χρειαζόταν μια 4η σεζόν;! Who Knows

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...